Pokaż pełną wersje : Co to jest waste?
Szukałem, ale nic nie znalazłem (szukaj coś nie chciało działać). Nie chcę dostać punktów...
Waste to jest strata rzeczy na hunt (mf) to znaczy, że to co się kupiło i przepadło?
@down
Czyli już po sprzedaży loota?
Marcin@93
20-04-2007, 22:32
Waste to po angielsku strata .
Waste jest wtedy ,gdy po huncie nam sie nie zwrocilo < po sprzedazy loota>.
Waste jest wtedy kiedy np.: hunt sie nie zwraca.
Twoj_Miszcz
20-04-2007, 23:48
tj. rze idziesch na smoki i po spszedarzy lota nie zwrocilo ci sie za manafluidsy i uhy i inne runki
Astral55
20-04-2007, 23:49
tj. rze idziesch na smoki i po spszedarzy lota nie zwrocilo ci sie za manafluidsy i uhy i inne runki
poso odpowiataż sgoró jórz otpowiezeli na tó pytańę )sry alę mum hindóskom klawiatren(
Deathbringer
20-04-2007, 23:59
fascynujonce nieprawdasz, zalorzyciel tego temató po Tfoim poxcie dowiedziau sie fszyzdgieko co hciau.
HAHAHAHAHAHHAuahuAHUhauHAUuahuHUsheuhSEUHSUEHuhsuH AUEHUashuAHEUAHSUhAUHEUehu hauhushuehAU HSUah uehaUSHAUSHUahs uheuaHSUahushAU SHauehAUSHUahsu AHUEHUAhuahsuah uASHU ah uaheuaHSU HASU ahe uHEUahuahEUAHS UAHS UHEUHEUHEA
Pszeciesz dofiezial sie jusz frzystkiego nie pirzcie bez-sensownuch postuf -.-
ale s fas nuby
Myslicie ze jestescie fajni?Moze ktos jest nowy i nie wie co to waste...a moze tak sie dowartosciowujecie?
Avery Twine
21-04-2007, 00:09
lol, jak już jeden powiedział gościowi, że do ortografii trzeba sie przyłożyć to już nie powtarzajcie;p
Astral55
21-04-2007, 00:23
HAHAHAHAHAHHAuahuAHUhauHAUuahuHUsheuhSEUHSUEHuhsuH AUEHUashuAHEUAHSUhAUHEUehu hauhushuehAU HSUah uehaUSHAUSHUahs uheuaHSUahushAU SHauehAUSHUahsu AHUEHUAhuahsuah uASHU ah uaheuaHSU HASU ahe uHEUahuahEUAHS UAHS UHEUHEUHEA
Pszeciesz dofiezial sie jusz frzystkiego nie pirzcie bez-sensownuch postuf -.-
ale s fas nuby
alę nup s ćbie!1!1!oneone
elfo.del.bien
21-04-2007, 00:53
LOOOOOOOOOOL
W y jak zaczynaliscie to wszsytkie rozumy pozjadaliscie???
Waste to strata, idizesz na smoka, pijesz 2 mana fluidy a wypada 30gp.
Do zamkniecia
Myslicie ze jestescie fajni?Moze ktos jest nowy i nie wie co to waste...a moze tak sie dowartosciowujecie?
Słownik pliks... i już nie ma znaczenia, czy jest nowy, czy gra od 1337 lat.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.