zaloguj się

Pokaż pełną wersje : wasze ulubione expowisko?

kiciek
24-09-2004, 20:26
gdzie naj bardziej lubicie trenowac na rooku ja osobiscie lubie szkielety te za gazem lubie je dlatego ze malo kto tam przychodzi a nie sa one takie silne zeby mnie zabic.a wy gdzie expicie??
:berserk:

Grundos'clubbaser
24-09-2004, 20:55
Hmmm... Ja srednio lubie exp na rooku , ale jak juz to ze spearmi na minosach z trapem, a probowalem na skielach ale exp szajsowaty i strraaaaasznie dlugi resp.(ok 1 min - 1). A tak to polecam miski w jaskni na poludniu od wyjscia z bramki levlowej(w lewo i dol :P).

Pozdro all.

Senadex
24-09-2004, 21:17
Moim zdaniem najlepiej expi się w jaskini niedżwiedzi ale lubie też chodzić na trolle i osy :) .

aktus
26-09-2004, 01:45
jezeli sie chce opuscic szybko rooka to sie nie oplaca lac minoskow i rotow... za malo expa a za duzo hp wpieprzaja... imo zabicie 2 trolli jest sporo prostrze niz zabicie rota... a tak btw... w mino hell przydal by sie gfb...

Khan
26-09-2004, 02:24
ciezko mowic o expowisku dla na rooku.. chyba bagna na zachodzi - tam sie zawsze kręcą orki i spirmany. Czasem waspy, snaki i wilki.

Aureliunkunfun
26-09-2004, 09:02
Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy X( grajac prawie nontoper tyle ludu biega i jeden drugiemu krqadnie expa ze wam sie podoba exp na rooku to az mnie dziwi
X( nara i pozdro
Aureliunkunfun Thais Aurea !!!

Aureliunkunfun
26-09-2004, 09:07
a właśnie jakbym mogl wrocic na rooka to bym go wyczyszcil se troche B) Chetnie bym sie teleportnol na 1 h do rooka ale to jest niemozliwe :(
NaRa i PoZdRo
Aureliunkunfun Thais Aurea !!!

explozja
26-09-2004, 13:43
ja buszyje w podziemiach

joey
26-09-2004, 14:07
ja robię rundkę wokoło roka ide 2 snake, dalej bugi, posion spider, spider, wolf
3 dni i mam 9 lvl :P i zero dedów na liczniku

Tweinek (Valoria)
26-09-2004, 15:06
ja robie rook w 3-4 godzin

i nie powiem gdzie

(jestem bez pacc)

Ciocia Eustacha
26-09-2004, 17:23
Heheheh kto by wam powiedzial gdzie Expic ??? Zeby tyle ludu sie tam zebralo? zeby expowisko bylo zajete przez idacych za wami BR? br? br?

Wexerh
26-09-2004, 18:21
ja osobiscie lubie expic :
- Na szkieletach ( sporo exp i Gp rowniez mozna znaleśc w nim "Mace" Ktora mozna sprzedac na Rooku za nawet 50 GP ! )
- W jaskini wilkow ( Sporo Exp. i jedzenie ktore jak kazdy wie na rooku sie przydaje )
- Na Orc. spermanach ( Duzo Exp. i wypadaja z nich najlepsze spodnie na rooku ktore tez mozna sprzedac za dosc spora sumke )

Mati ziomek
21-10-2004, 14:56
Ja lubie expic na poison spiderach. Nawet 20k expa dziennie mozna nabic. ;)

p.l
21-10-2004, 17:12
Ja lubie expic na poison spiderach. Nawet 20k expa dziennie mozna nabic. ;)
a świstak siedzi ...

Mati ziomek
21-10-2004, 17:52
a świstak siedzi ...
To niech se siedzi jak jestes takim n00bem to rozumiem.

Vegefa Ziom
21-10-2004, 18:16
Heheheh kto by wam powiedzial gdzie Expic ??? Zeby tyle ludu sie tam zebralo? zeby expowisko bylo zajete przez idacych za wami BR? br? br?To też zależy kto ma ci powiedzieć gdzie expić na rooku, są już przecież tu gracze mający 40+lvl i rook już jest dla nich nie istotny, no to mogą powiedzieć...

Ja lubie expic na poison spiderach. Nawet 20k expa dziennie mozna nabic. ;)20k expa na rooku... dobre, ale ty chyba tylko wtedy kiedy zrobisz na OTS cały rookarg i jakoś nastawisz żeby 1 poison spider dawał 10 razy więcej expa, potem unowocześnisz znacznie stary poczciwy OTS i będziesz grał cały dzień. Faktycznie da radę:)

Gold Raven
21-10-2004, 18:30
Najlepsze miejsce do zdobywania doświadczenia jest trójkącie - bagna z wężami - wieża orków - jaskinia z pojedyńczym respawnem rotworma + dla silniejszych postaci wieża waspów:
http://free.of.pl/m/mktibia/najlepsze-expowisko.gif
Po przejściu wszystkich poziomów w wieży orków i w jaskini z rotwormem oraz bagien z wężami zarabiamy powyżej 1k exp-a.
Większość high-leveli tam expuje więc się niedziwić jak zostają resztki :p.

Chmielok
21-10-2004, 18:31
Pod sklepem Al Dee koniecznie z lina a wiec tak poczatek raty a pozniej (dlatego potrzebna lina) cudne bugi jak ja je lubie. :D
Ale tez pokoik treningowy. ;)
I oczywiscie jaskinia wilkow. :)

Fox of Desert z Aldory
21-10-2004, 18:34
Schodze do jaskini koło wieży orków na najniszy poziom i tam expie na poison spiderach tak awansowałem z 8 na 9 lvl i z 9 na 10 lvl ogólnie jest tam koło 15 poison spiderów a jeden poison spider daje 21 exp więc łatwo policzyć

mwlodi
25-02-2006, 09:17
nie ma najlepszego miejsca do expowania na rooku...
każdy resp jest uzależniony od ilości graczy na danym servie, od szczęścia a także umiejętności danego gracza :P
to tyle co chciałem rzec :)

ari2423
25-02-2006, 11:01
moim ulubionym expowiskiem jest dołek z poisonami ;) ( tam gdzie jest jeden rotworm) a drugim koło minohell, znajduje tam trole poisony skielety :) orci itd.
jak nie ma ludu to spory exp

Roolq
02-03-2006, 22:21
ja rooka robie 2-3 h ciagle expiac na wszystkim co spotkam mam obrana swoja droge a glownie to psy

Zenon Burcymucha
03-03-2006, 08:41
gdzie naj bardziej lubicie trenowac na rooku ja osobiscie lubie szkielety te za gazem lubie je dlatego ze malo kto tam przychodzi a nie sa one takie silne zeby mnie zabic.a wy gdzie expicie??
Trening na szkieletach? Chyba cie do reszty powalilo na mozg. Wiesz co to jest life drain? I wcale nie rzadko skel wali life draina. No chyba ze masz bp of bp of life fluid to wtedy mozna skilowac tylko pytanie po co kase tracic? A tak btw to jestes rookstayer czy nie, bo jak nie to skilowanie na rooku jest idiotyzmem dla ciebie

@topic
Najlepsze sa wolfy dla pacc, ewentualnie trolle bo duzo ich jest, dla lowlvla dobre snejki :p
jezeli sie chce opuscic szybko rooka to sie nie oplaca lac minoskow i rotow... za malo expa a za duzo hp wpieprzaja... imo zabicie 2 trolli jest sporo prostrze niz zabicie rota
Ty biles kiedys w ogole rota? Jesli biles to powinienes wiedziec ze stracisz 5 razy wiecej hp na jednym rocie niz jak cie 8 trolli naraz atakuje :p
a tak btw... w mino hell przydal by sie gfb...
Taaa jeszcze moze ue :p
ciezko mowic o expowisku dla na rooku.. chyba bagna na zachodzi - tam sie zawsze kręcą orki i spirmany. Czasem waspy, snaki i wilki.

Powodzenia w expieniu na spermanach :p
Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy
rotfl idz lepiej grac w bierki
Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy
sa tez tacy ludzie jak rookstayer, im sie podoba na pewno :p
ja buszyje w podziemiach
lol pewnie podziemiach sali treningowej z 4 potworami
ja robię rundkę wokoło roka ide 2 snake, dalej bugi, posion spider, spider, wolf
3 dni i mam 9 lvl i zero dedów na liczniku
Gratuluje, straciles na tym 1 lvlu:
-cap
-mana
-hp
-mlvl
-spelle
-eq
Na Orc. spermanach ( Duzo Exp. i wypadaja z nich najlepsze spodnie na rooku ktore tez mozna sprzedac za dosc spora sumke )
Na spermanach to masz taki exp wypasiony ze to glowa mala, zabijesz jednego co 10 minut i stracisz przy tym 2/3 hp ale co tam mozna expic nie?
Ja lubie expic na poison spiderach. Nawet 20k expa dziennie mozna nabic
Zalezy kto ile gra, ale na pewno tracisz przy takim expieniu duzo hp wiec life fluidy needed, niezbyt oplacalne jesli idziesz na main :p
Po przejściu wszystkich poziomów w wieży orków i w jaskini z rotwormem oraz bagien z wężami zarabiamy powyżej 1k exp-a.
Większość high-leveli tam expuje więc się niedziwić jak zostają resztki
Wiekszos hlvli bez pacca zapomniales dodac:p
a jeden poison spider daje 21 exp więc łatwo policzyć
22 u noł?

Milan ognia
03-03-2006, 20:09
Aureliunkunfun > w 3 miechy nontop grania? No stary GZ. Pobiłeś jakiś rekord :faceoff:
Kocahny Modku: w poison cave nabijesz 20k. Nie wierzysz? Zapraszam na www.rookstat.com . Jak wbijesz 20k będziesz na 33~ miejscu. Rekord to 45k w jeden dzień (gostek na facc pojechał). No i się zgadzam z gostkiem co pisał wyżej. No i p cave jest THE BEST. Skoro Sunrise tam expi i "wygania" innych, to na serio musi tam być fajny exp.
EDIT: Aureliunkunfun jest funkcja EDIT.
Edit2: Eh... no niestety. Nie zawsze ktoś, kto powinien być uprzejmy jest taki. Ale trzeba przyznać, że Sunrise się zmienił ;o. Już nie gra w dzień tylko popyla o 3 ~5 rano.
Instynkt: wziąłem pod uwage dane z Rookstata :D Ale fajnie wiedzieć, że 111k~da się wyciągnąć.

Sir Brave Dual
05-03-2006, 11:57
[QUOTE=kiciek]gdzie naj bardziej lubicie trenowac na rooku ja osobiscie lubie szkielety te za gazem lubie je dlatego ze malo kto tam przychodzi a nie sa one takie silne zeby mnie zabic.a wy gdzie expicie??
:berserk:[/QUOTE

Poradze wam jak najszybciej wyjść z rookgard. Wbijcie 2lvl i idzcie zabijac potworki aby dobic 3lvl na 3lvlu idzcie na wilki na 4lvlu mozecie udac sie na szkielety i wziasc z nich loota aby miec dobre eq na 5lvlu idzcie na trole na 6lvlu szukajcie polakow i idzcie na questa z carlin swordem i bear room na 7lvlu atakujcie z ludzmi minotaury i orki. Ja tak zawsze robie i z rookgarda wychodze w maks 3 dni.

Boss'iarz
05-03-2006, 13:55
ja robie rook w 3-4 godzin

i nie powiem gdzie

(jestem bez pacc)

kazdy przechodzi normalnie rooka w 3-4h bez pacc'a ameryki nie odkryles ...

Horgar
05-03-2006, 16:21
Ja najbardziel lubie expic na trollach na terenia dla Pacc, ale skoro tyle osob mowi że się tak dobrze expi na psach to będzie trzeba się tam przejść i osobiście to sprawdzić :p .

adrius
07-03-2006, 13:23
Ja lubie expic na:
1)orc room (czy jakos tak) jest tam okolo 4-5 orkow,lezy czesto studded set
i mozna zdobyc small axe;)
2)na okolo 6lvl czesto ide rozwalic orka spirmenajak jak mam juz c shielda c arma i mace lub c sword
3)dziura z spiderami ps i rotem na koncu

KUJAM
07-03-2006, 16:36
Ja lubie expic na:
1)orc room (czy jakos tak) jest tam okolo 4-5 orkow,lezy czesto studded set
i mozna zdobyc small axe;)
2)na okolo 6lvl czesto ide rozwalic orka spirmenajak jak mam juz c shielda c arma i mace lub c sword
3)dziura z spiderami ps i rotem na koncu

ta :) studded set..studded elgsy sa na roku bardzo wile warte ,wiec leza se tak na ziemi?
na 6 lvlu masz crown shield crown armor i carlin sword :o :o wow nawet an roku :faceoff:
a co do rotwormow to sa spoko :cup:

Milan ognia
07-03-2006, 18:45
KUJAM.... c nie znaczy tu crown... Tylko: copper shield, chain armor, carlin sword (to o dziwo rozszyfrowałeś, ale dlaczego się dziwisz, że na 6lvl już ma. Jak trafił na uprzejmego Rookstayera no to loozik.)... a ten rot to (według mnie) określenie dokładnie jaskini. Są 2 z ps'ami.
PS. Myślenie nie boli

edit: dopiero zauważyłem. Roolq (chyba tak) Twój avatar jest "bardzo" rasistowski. Osobiście potępiam i apeluję abyś zmienił.

heir of evil
11-03-2006, 11:26
Ja to zrobiłem w nastepujacy sposob stworzylem sobie postac (piekna knightyni)zrobilem nia wszystkie qesty na roocku i zabralem itemki i wrzucilem je do postaci na 1 levelu.Poszedłem na szczury tam pod sklepem Al'Dee i nabilem 2 level.Oczywiscie nie straciłem ani 1 hp no bo jak katana cooper shield legion helmet chain armor studed legs.Na 2 levelu mialem skile 11 na 11.Wiec pomyslalem sobie tak własnie hmmmm.I wymyslilem poszedłem na orcki tam tracilem troche hp ale na 3 levelu mialem skile 13 na 13.Zaniechalem orckow w orck hel i poszedłem na trolki tam sie dobrze treniło wyszedłem z nich ze skilami 15 na 15 i 5 levelem.Nastepnie szukalem przygód na minohel tam skonczylem gre na 6 levelu ze skilami 16 na 16 i poszedłem na bery sobie no i tam nabiłem 7 level i skile 16 na 17.Oczywiscie niezaniechalem pojsc na spider hel i potrenic ale wolnio skile leca ale za to szybko expo.Rockstey na zawsze (heir of evil)

Kazno
12-03-2006, 17:43
Eh =) Moje ulubione miejsca...Duzo ich =)
m.in. te:
Bug Hell pod Al'Dee
Ruiny z Trollami
Bear Cave
I LvL Dobijam najczesciej z 4 antidote w bp i lece przez tunel wyjscia na 1 lvlu =) w jedną strone wyjde,polowie ryby i wracam =P
a dla PACC...eh tera juz nie mam =) ale jak mialem siedzialem tylko na goblinach =) to byly czasy =) tera to najbardziej lubie raty pod Al'Dee i Bug Hell =) a jak jest moj kumpel to idziemy na roty (38 lvl Rookstayer =P(on))
Enjoy!

Poisoner Reaktywacja
19-03-2006, 09:02
Ja bardzo lubię trolle na pacc area, zero personów i można spokojnie sobie wyciągać nawet 5k/h w godzinach wieczornych przy szybkim respie.

Arir Nidinda
21-03-2006, 16:54
nie ma najlepszego miejsca do expowania na rooku...
każdy resp jest uzależniony od ilości graczy na danym servie, od szczęścia a także umiejętności danego gracza :P
to tyle co chciałem rzec :)

Podpisuje się pod tymi słowami, ale można dodać "i od charakteru graczy" bo niektórzy, ba większość to nooby na moim servie.

Poprostu Pitbul
23-03-2006, 10:07
ja tam chodze tez na szkielety;) na roty nie chodze bo za silne a szkielety to sa najlpesze bo:
1. daja niezly loot ktory mozna sprzedac(z 4 hatchety za 100gp)
2. daja srednio exp
3. mozna na nie chodzic nawet z 5 lvl(!)

Viva'Rookman
24-02-2008, 14:29
Poison cave(tu expie na ogół),Mino hell i rot hell(for fun:D)

Bruinena
24-02-2008, 15:01
rot hell i katana room :]:cup:

Helodin
24-02-2008, 15:14
@up

archeolog idz na inne forum

Cygan Slejter
24-02-2008, 17:11
mi się nudzi expienie w jednym miejscu wiec najcześciej robie sobie trasy po całej mapie :)

Jarus_noobek
24-02-2008, 19:50
Niech żyją archeolodzy

Demeres
25-02-2008, 10:56
Ja mam zawsze 2 możliwości:
Jeśli mam eq(bo sobie z wcześniejszej postaci zostawiłem lub dostałem) to nabijam szybko 2 lvl i ide na pająki itp.
Jeśli nie mam eq to nabijam 2 lvl i ide na carlin sword quest, chain armor itp.
Pzdr all

ErAgOg
25-02-2008, 19:02
Moje ulubione expowisko? Tam gdzie najwięcej expa zgarniam ^^ Zwykle po expa lecę na wolfy na pacc area, ale jak wiadomo to słaby loot. Więc jeżeli zależy mi także na kasie to lecę na trolle (też p area), lub 4fun na mino/rot hell.

wojcio14
25-02-2008, 20:12
moje ulubione to cave raty pod al dee

ProGejmer
25-02-2008, 20:24
Spidery i bugi po stronie pacca, a po stronie facca, to raty i bugi pod Al Dee xd

Michnik of Celesta
25-02-2008, 21:13
Nie licząc pacc area , to spidery , poisony i bugi w zach. częsci rooka , a najlepiej biegać po całej mapie bo większych respach.

Flaorath
25-02-2008, 23:08
Trolle na PACC area :P

Donner
26-02-2008, 13:33
A ja zawsze chodze na 8 lvl na rotwormy buahahaha

dr.ub
26-02-2008, 13:37
ja chodze na bear i wolfy bo najszybszy resp jak mam mialem dobre eq (studed legi chain aromor copper shield carlin swordy buty legion helmet)na 1 lvl :D to wyszedlem w 2h-3h

Verne
29-02-2008, 20:43
Hmm.. najleprzy exp idzie oczywiście na bugach pod Al'Dee i na bugach koło mostku na zach strone wyspy. Ale dobrze(przynajmniej teoretycznie) jest cisnąć Cave Raty. Dużo ich i niezły exp idzie(jak na rook[?])

Juhhhhy
16-03-2008, 19:53
Trening to trolle na Pacc Area. A expowisko tez:D

Elder-poskramiacz-katany
17-03-2008, 07:34
bugi pod mostem>2 beary>wasp tower>skele>orcki>pc>i alleluja:D