Pokaż pełną wersje : Furora Banuta Quest
Weltaxio
21-04-2007, 13:43
Dzis odbyl sie "Banuta Quest" na swiecie Furora. Fajny quest wiec zapodaje filmik z samego wykonania serpent spawnow , jesli komus niepodoba sie sposob drygowania ludzmi na filmiku to prosze nie komentowac bo staralem sie ich ogarnac aby wszyscy wrocili cali i zdrowi :)
http://rapidshare.com/files/27122631/banutaonfurora.rec
Enjoy! :D
Dzis odbyl sie "Banuta Quest" na swiecie Furora. Fajny quest wiec zapodaje filmik z samego wykonania serpent spawnow , jesli komus niepodoba sie sposob drygowania ludzmi na filmiku to prosze nie komentowac bo staralem sie ich ogarnac aby wszyscy wrocili cali i zdrowi :)
http://rapidshare.com/files/27122631/banutaonfurora.rec
Enjoy! :D
rehost plax or leave
Po kilku minutach (zaraz po tym jak wchodzicie w teleport) wyskakuje mi debug i zamyka okno...
EDIT: Ok, sytuacja jednorazowa, za drugim razem poszło dalej.
Fajnie wykonany quest, gratz lootu :P.
@down
Ja wiem, czy to było wywyższanie się? Ja bym chyba ich wszystkich tam zostawił w połowie drogi bo bym nie miał cierpliwości :P
Sir'Matek
21-04-2007, 14:29
Rehost:
http://www.speedyshare.com/510332400.html
@Topic
jak obejze to dam coment, jak narazie tylko dla rehostu dalem posta ;p
@Edit
Nawet nawet, tylko troche "wywyższasz sie" jakko h level. Mozna powiedziec ze jestes malo tolerancyjny
Pozdro Jajco~
Hellraiser
21-04-2007, 14:40
Szkoda że nie mam PACC'a, ale i tak niezbyt gram podczas tej sytuacji na serwerze. :confused:
@Topic
Gratz, wykonania.
Slimamoneko
21-04-2007, 15:48
A ta reszta płaciła za pomoc? Jeśli tak to ile;p
Ogólnie to na poczatku masakryczny chaos;D Ogólnie to bardzo ciezko zapanowac nad taka grupa ale udało sie GRATZ:cup:
@off
14:18 Bartensi [8]: bedziesz moim pro
14:18 Bartensi [8]: prosze
Ile osób dziennie tak do ciebie pisze?;d
Mefiu_Knight
21-04-2007, 16:30
Imargam ty pizdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ehh dziecko ;/
Co do filmiku gratz
@off
Ciekawe czy zalozyciel tematu mnie jescze pamieta :p
@Topic
Ladnie wykonane ... Gratz ... and Bigest Gratz za opanowanie :]
sprawnie+szybko=ladnie ;]
Violetic
21-04-2007, 17:53
Zastanawia mnie czy nadal jest limit czasowy po ktorym przejscie otworzone za pomoca tych dzwigni zamyka sie. Prosilbym o mozliwa odpowiedz ;)
Nice^.-,:p
Nawet nawet, tylko troche "wywyższasz sie" jakko h level. Mozna powiedziec ze jestes malo tolerancyjny <- Ciekawe jak Ty byś się zachował probując zapanować nad tyloma ludźmi ..8o
Ogólnie nice i gz loota ^^
Pozdro
//Xallin
#up
Nice lvl hehe
Imargam ty pizdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inteligentne ;**
Ładnie wam poszło, ja nadal nei zapomnę wpadki jak na menerze mi prąd wysiadł zaraz przed serpentami i nie miał kto przewodzić :D Ludzie cośtam kombinowali ale all się rypło, jakiśtam kolo padł i nie zrobiliśmy :D
@topic : Gz loota z serpenta, pierwszy raz widzę na filmie że to z niego leci, przedtem jakoś nie zawierzałem do końca erigowi :P I oczywiście gz kontroli nad tłumem, braliście ludzi tylko na 2 ostatnie misje czy od początku wszystkich prowadziliście???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.