zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem Z E Mailem <<< Nie Moge Sie ZalogowaĆ

Kiizbu
21-04-2007, 15:09
Mam problem ze zmianą e-maila:
Robiłem wszystko jak trzeba, po 30 dniach akceptowałem lecz teraz gdy chcę sie zalogować to... sami zobaczcie:
http://img135.imageshack.us/img135/2403/helpzx3.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/3631/help2ss1.jpg
CO ROBIĆ???

Malkowicz
21-04-2007, 15:30
wpisaleś 3 razy złe numerki
może chak?

Vanhelsen
21-04-2007, 15:52
OMFG! ZERO INTELIGENCJI!
Człowieku! NIE MOŻNA wciskać na chama wszędzie "Akceptuj"!!!...
Jak by ci się raczyło poruszyć tymi swoimi gałkami ocznymi delikatnie to byś zauważył, że jest tam napisane, że na NOWY mail zostało wysłane specjalne 24h hasło... i musisz się zalogować tym nowym hasłem...
ka-pi-shi?!

Kiizbu
21-04-2007, 18:52
OMFG! ZERO INTELIGENCJI!
Człowieku! NIE MOŻNA wciskać na chama wszędzie "Akceptuj"!!!...
Jak by ci się raczyło poruszyć tymi swoimi gałkami ocznymi delikatnie to byś zauważył, że jest tam napisane, że na NOWY mail zostało wysłane specjalne 24h hasło... i musisz się zalogować tym nowym hasłem...
ka-pi-shi?!

A gdybyś ty poruszył tymi gałkami to byś wiedział że robie wszystko tak jak trzeba

Vanhelsen
21-04-2007, 18:59
A gdybyś ty poruszył tymi gałkami to byś wiedział że robie wszystko tak jak trzebato, gdybyś ty teraz poruszał gałkami, wiedział byś, że jak już raz zalogowałeś się nowym hasłem, to do łask wraca stare...

Kiizbu
22-04-2007, 15:06
to, gdybyś ty teraz poruszał gałkami, wiedział byś, że jak już raz zalogowałeś się nowym hasłem, to do łask wraca stare...

Ja potrzebuje pomocy a nie głupich komentarzy kogoś kto sie na tym nie zna

Shor'tugal
22-04-2007, 15:25
On ci doradza a ty nie przyjmujesz pomocy...

Zapraszam na forum brazylijskie...

ON JEST GLODNY!.. :cup: .

Jesli od momentu dostarczenia nowego hasla nie zalogujesz sie po xx czasie to wraca stare haslo

Vanhelsen
22-04-2007, 16:50
Ja potrzebuje pomocy a nie głupich komentarzy kogoś kto sie na tym nie znaA co ja do diabła jego mać robię?! Kffiatki na forum maluję?!!
Nie działa ci hasło, won mi do konsoli odzyskiwania hasła! Ta pomoc ci się nie podoba?! Łaski bez! Szukaj sobie sam...

TaifunIII
22-04-2007, 20:14
Ja potrzebuje pomocy a nie głupich komentarzy kogoś kto sie na tym nie zna

Wzjd i nie wracaj. Takich deb#%&"%"& osob naforum mac jego nie potryyebujemz""""
Ps. wiem, e obżucisz mnie mięsem