Pokaż pełną wersje : Polski erig.net - rozglądam się za nazwą
Szaman_2
21-04-2007, 16:30
Witam
Właśnie skończyłem prace nad botem, który zbiera dane ze strony tibia.com, po czym zapisuje je do bazy danych. Na podstawie zgromadzonych informacji, za pomocą przeglądarki internetowej można przeglądać statystyki 300 najlepszych postaci z każdego świata. Całość opiera się na skryptach Perl'a i bazie danych MySQL. W przyszłości oprócz interfejsu przeglądarki, dane będzie można również przeglądać przy pomocy odpowiedniego programu, będzie on działał na kilku popularnych platformach m.in. M$ Windows, Linux. Całość póki co działa na lokalnym komputerze. Niektóre moduły musze jeszcze przetestować, zajmie to około kilu dni. Niestety nie mogę poradzić sobie z wymyśleniem nazwy pod ów serwis :( , więc zwracam się o pomoc do Was, użytkownik tego forum. Za wszystkie propozycję z góry dziękuje :).
Pozdrowienia.
Witam
Właśnie skończyłem prace nad botem, który zbiera dane ze strony tibia.com, po czym zapisuje je do bazy danych. Na podstawie zgromadzonych informacji, za pomocą przeglądarki internetowej można przeglądać statystyki 300 najlepszych postaci z każdego świata. Całość opiera się na skryptach Perl'a i bazie danych MySQL. W przyszłości oprócz interfejsu przeglądarki, dane będzie można również przeglądać przy pomocy odpowiedniego programu, będzie on działał na kilku popularnych platformach m.in. M$ Windows, Linux. Całość póki co działa na lokalnym komputerze. Niektóre moduły musze jeszcze przetestować, zajmie to około kilu dni. Niestety nie mogę poradzić sobie z wymyśleniem nazwy pod ów serwis :( , więc zwracam się o pomoc do Was, użytkownik tego forum. Za wszystkie propozycję z góry dziękuje :).
Pozdrowienia.
Szaman_2.net ;)
erig.pl, braciszku ;D
No pewnie a Erig.net nie będzie miało do tego żadnych zastrzeżeń.
Erig.pl ?:D
Następny ;<
elfo.del.bien
21-04-2007, 16:55
Erig to nick jednego z GMow. Odpada.
Edit:
Jesli myslisz o tym na serio, to moze Tibstat.pl byloby okej..
Fiszbin.pl
Polska strona to ma być, więc po polsku
ryba.pl
kamillo-ja
21-04-2007, 18:03
free-pacc-erig-net.pl
xD
a tak serio tibianstats.pl, albo cos ze statami w domenie
Szaman_2
21-04-2007, 19:23
Erig.pl z pewnością odpada. Powody są dwa.
Jak już ktoś wcześniej pisał jest to nick jednego z GM'ów
Nie chciałbym aby mylono projekt z erig.net
Zresztą erig ma podobną nazwę do kilku funkcji dostępnych w PHP które umożliwiają działania na wyrażeniach regularnych. Chodź by np. sprawdzanie czy ciąg znaków pasuje do wzorca. Erig.net jest oparty na skryptach napisanych w języki PHP. Stąd pewnie i nazwa ; )
Jak narazie pomysły nie są może najciekawsze, ale doceniam wasze starania i dziękuje za Wasz czas ;)
Pozdrowienia
Może no-keylogger-fri-pacc-i-itansy-tibia-stats-bot-is-your-sister-hot.pl?
A na poważnie to pewnie coś ze statami. Tibiastats.pl (może ktoś już mówił)?
Może no-keylogger-fri-pacc-i-itansy-tibia-stats-bot-is-your-sister-hot.pl?
wuwuwu. freepacc. pe el/ kej logger/ dałnload/ podaj pasy
@ a tak poważnie to tibiastats.pl nieźle brzmi:)
Nikast Shynix
21-04-2007, 21:11
toptibians.pl
besttibians.pl
www.hackmeplx.pl lub www.tibiastatistic.pl
Mateuszek10
21-04-2007, 22:26
apff
hakierzy.pl
www.haxor.plax.prv.org.net.com.pl/zaloguj_podaj_passy
A na serio tibiastat.pl najlepiej by było ^^
Iron'knight
21-04-2007, 22:40
www.zal.br - to najlepsze
www.owntibia.pl
A na poważnie. Omg, to od ciebie zależy. To ty jesteś twórcą strony, alfą i omegą, adminem i internautą.
Astral55
22-04-2007, 09:28
n00bland.pl
Szaman_2
22-04-2007, 13:11
Proszę moderatora o usunięcie tematu. Zauważyłem, że jest on wykorzystywany tylko do nabijania sobie postów...
Pozdrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.