Pokaż pełną wersje : Zegnajcie!!!
Chcialbym powiedziec ze ukradzono mi konto nad kturym pracowalem 1.5roku ogarnoł mnie smutek i zwontpienie chcialem tylko powiedzieć żegnajcie :(
Ja Tobie raczej powiem do zobaczenia za tydzien bo jezeli po 1,5 roku grania mowisz ze nagle skonczyles to sie mylisz. Za tydzien zwnou wrocisz. Nie martw sie i nie rob nic pochopnego ze swoja postacia. Hack to jeszcze nie koniec swiata. Ja przezylem juz 4 i sie ciesze z tego co mam. Powodzenia
PS
A jaki miales level i itemki?
tylko mi ukradli całe konto.Dzienki za dodanie otuchy i wiesz co dzisiaj zalozylam juz nowe konto mimo ze wczoraj nienawidziłem tej gry. wbijajcie ludzie na www.smokimefisto.prv.pl z gury dzienkuje>>> do zobaczenia!!!
Dark Vilej
25-09-2004, 17:12
No ale jak ci do cholery mogli konto ukrasc? Bo tego nie rozumie -.-
Knight 13lvl 3mlvl skille 53sword 52shield mialem plate set i serpend sworda i kilka drobiazguw w depo nielicząc kasy. niemam pojencia sam zachodze w głowe jak mi zmienili zamki w koncie. A teraz jakiś koleś śmiga moją postacią a ja musze zaczynać od poczontku niewiem tylko jaką wybrać klase!
Radek 666
25-09-2004, 17:28
Knight 13lvl 3mlvl skille 53sword 52shield mialem plate set i serpend sworda i kilka drobiazguw w depo nielicząc kasy. niemam pojencia sam zachodze w głowe jak mi zmienili zamki w koncie. A teraz jakiś koleś śmiga moją postacią a ja musze zaczynać od poczontku niewiem tylko jaką wybrać klase!
MUHAHAHAHAHA płaczesz z takiego powodu? Gdyby ci schakowali lvl 50+ z crown setem, BOHami, Royal helmetem, Bright swordem i demon shieldem. Nie mam słów nawet. Robiłes takie coś w 1.5 roku??? 8o
Tez stracilem konto,500dni pacca, itemki na paru swiatach warte ponad 10mln, i moj glowny char, 60royal paly. Kradziez dokumentow, zmiana rec key. Za 3dni wszystkie postacie beda skasowane, a ja niczego nie moge zrobic.
O w morde, miałeś P-set? przecież to taki rar, że aż trudno go zdobyć w 1,5 roku. A te skille? takie zawrotne że aż z krzesła spadłem ...
życzę żebyś nową postać trochę szybciej rozwijał ...
Ps. taką postać jak twoja to jak mam od dwóch miesięcy i prawie nią nie gram, służy tylko do treningu ... choć i tak kiepsko blokuje palka
Shardzik
25-09-2004, 17:42
@RE Xosubi A ja stracilem konto:
None Vocation, 1 level, skile 10/10 equip: Jacket,Club,Torch,Bag,Apple, warte jakies 10gp, Free account bardzo nad tym ubolewam :(
PS:Oczywiscie sciema twoje tez Right?
Sprostuje troszke sprostować na tym koncie grałem 1.5 roku nie grałem jedną postaciom mialem tam kilka postaci po shakowaniu mi najsilniejszej 22lv sorc 34magic sam niewiem ile poszlo kasy zrezygnowalem i zaczelem grac inną tą aktualna miałem jakiś mieśąc za duzo niemiałem bo ćwiczyłem cały czas!!! To nie tak ze przez 1.5roku dorobiłem sie tylko tego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.