zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zegnajcie!!!

MeFF
24-09-2004, 20:38
Chcialbym powiedziec ze ukradzono mi konto nad kturym pracowalem 1.5roku ogarnoł mnie smutek i zwontpienie chcialem tylko powiedzieć żegnajcie :(

elite
24-09-2004, 20:43
Ja Tobie raczej powiem do zobaczenia za tydzien bo jezeli po 1,5 roku grania mowisz ze nagle skonczyles to sie mylisz. Za tydzien zwnou wrocisz. Nie martw sie i nie rob nic pochopnego ze swoja postacia. Hack to jeszcze nie koniec swiata. Ja przezylem juz 4 i sie ciesze z tego co mam. Powodzenia

PS
A jaki miales level i itemki?

MeFF
25-09-2004, 17:07
tylko mi ukradli całe konto.Dzienki za dodanie otuchy i wiesz co dzisiaj zalozylam juz nowe konto mimo ze wczoraj nienawidziłem tej gry. wbijajcie ludzie na www.smokimefisto.prv.pl z gury dzienkuje>>> do zobaczenia!!!

Dark Vilej
25-09-2004, 17:12
No ale jak ci do cholery mogli konto ukrasc? Bo tego nie rozumie -.-

MeFF
25-09-2004, 17:18
Knight 13lvl 3mlvl skille 53sword 52shield mialem plate set i serpend sworda i kilka drobiazguw w depo nielicząc kasy. niemam pojencia sam zachodze w głowe jak mi zmienili zamki w koncie. A teraz jakiś koleś śmiga moją postacią a ja musze zaczynać od poczontku niewiem tylko jaką wybrać klase!

Radek 666
25-09-2004, 17:28
Knight 13lvl 3mlvl skille 53sword 52shield mialem plate set i serpend sworda i kilka drobiazguw w depo nielicząc kasy. niemam pojencia sam zachodze w głowe jak mi zmienili zamki w koncie. A teraz jakiś koleś śmiga moją postacią a ja musze zaczynać od poczontku niewiem tylko jaką wybrać klase!
MUHAHAHAHAHA płaczesz z takiego powodu? Gdyby ci schakowali lvl 50+ z crown setem, BOHami, Royal helmetem, Bright swordem i demon shieldem. Nie mam słów nawet. Robiłes takie coś w 1.5 roku??? 8o

Xosubi
25-09-2004, 17:32
Tez stracilem konto,500dni pacca, itemki na paru swiatach warte ponad 10mln, i moj glowny char, 60royal paly. Kradziez dokumentow, zmiana rec key. Za 3dni wszystkie postacie beda skasowane, a ja niczego nie moge zrobic.

p.l
25-09-2004, 17:37
O w morde, miałeś P-set? przecież to taki rar, że aż trudno go zdobyć w 1,5 roku. A te skille? takie zawrotne że aż z krzesła spadłem ...

życzę żebyś nową postać trochę szybciej rozwijał ...

Ps. taką postać jak twoja to jak mam od dwóch miesięcy i prawie nią nie gram, służy tylko do treningu ... choć i tak kiepsko blokuje palka

Shardzik
25-09-2004, 17:42
@RE Xosubi A ja stracilem konto:
None Vocation, 1 level, skile 10/10 equip: Jacket,Club,Torch,Bag,Apple, warte jakies 10gp, Free account bardzo nad tym ubolewam :(
PS:Oczywiscie sciema twoje tez Right?

MeFF
25-09-2004, 17:57
Sprostuje troszke sprostować na tym koncie grałem 1.5 roku nie grałem jedną postaciom mialem tam kilka postaci po shakowaniu mi najsilniejszej 22lv sorc 34magic sam niewiem ile poszlo kasy zrezygnowalem i zaczelem grac inną tą aktualna miałem jakiś mieśąc za duzo niemiałem bo ćwiczyłem cały czas!!! To nie tak ze przez 1.5roku dorobiłem sie tylko tego.