Pokaż pełną wersje : Summony
Mam pytani dotyczące przywołanych stworów. Czy jeżeli naprzykład przywołam mino archerai on zabije bh a ja nawet nie tkne bh to czy dostane coś expa ?
poszukaj poczytaj i odpowiedz sobie na pytaniie:
"czemu tworze tematy ktore byly jusz walkoowane 10 razy"
dziiekuje za uwage
A czy jesteś w stanie przejrzeć tutaj wszystkie te tematy. Ja sporo czasu spedzam tu na forum i ledwo nadążam za nowymi, a co dopiero inne. A szukaj czasami takie dobre nie jest, więc mógłbyś po prostu napisać, a zajeło by ci to samo co napisałeś wcześniej, a troche mniej przydatne to było :P
Oryginalnie dodany przez Mefi
Mam pytani dotyczące przywołanych stworów. Czy jeżeli naprzykład przywołam mino archerai on zabije bh a ja nawet nie tkne bh to czy dostane coś expa ?
Tak, a konkretnie połowę.
1. Czy z summona wypada loot? :)
2. Słyszałem że summony nie mogą przemieszczać się między poziomami, ale czy da się je zropować?
3. Czy kiedy wejde na góre, to summony zostaną na dole i jak tam spowrotem zejdę to będą na mnie czekać?
4. Jestem na jednym poziomie, walę w potworka, summony go atakują, ja uciekam na wyższy poziom i .... czy summony będą go dalej atakować?
5. Tak samo zostawiłem summony niżej, powiedzmy zaatakowałem gościa i on zejdzie do tych summonów to czy będą one go atakować?
1. nie
2. teoretycznie tak, ale to trudne
3. tak, pod warunkiem ze ich nikt nie zabije
4. nie
5. nie
Pan Czarodziej
29-10-2003, 17:22
chyba archer dostanie expa i to jest beznadziejne! :(
stworzonym stworkim mozna bylo wczesniej wszycho czesac i expa dla ciebie teraz tak nie jest !! X(
Fingerout
30-10-2003, 16:19
Dostajesz polowe expa, niewazne czy zabije go jeden twoj summon, czy dwa, ale i tak zawsze dostaniesz polowe expa przypadającego na danego potwora - chyba że ty będziesz nawalał dodatkowo potwora
----------------------------------------------------
Fingerout - 49lv master sorc (Danubia)
dotworzysz se 2 monki... idziesz na poh... bije nimi cyce ... za jednego cyca dostajesz:
75+loot
a reszta expa do podziałki dla summonów
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.