Pokaż pełną wersje : 81 ek hacked
1.Czyszczenie chara
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=b9e1554dd3921e9a7c43f42f1f276aaf
2.Pking
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=912a7343145718a70e7c15e3d6bb5fa0
@down
Ja pierdole zal.pl
Sam nie umiesz?
Loot swietny ;]
NecroLukas
21-04-2007, 21:47
Nie powiem ze to gajlogger, ale ktos by mogł dla pewnosci przeskanowasc
z gory dzieki
Nie powiem ze to gajlogger, ale ktos by mogł dla pewnosci przeskanowasc
z gory dzieki
NO kur*wa co za palant ... szczyt lenistwa w Polsce sięga juz 100% !
@up
A nie 200%?
@topic
rls.
File: Hackeandocomdh.rec
Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
MD5 b9e1554dd3921e9a7c43f42f1f276aaf
Packers detected: -
Scan taken on 21 Apr 2007 20:20:58 (GMT)
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
F-Secure Anti-Virus Found nothing
Fortinet Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
Panda Antivirus Found nothing
Rising Antivirus Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found nothing
naprawdę to takie ciężkie?
dudek_lfc
21-04-2007, 23:35
Nice loot ;o
SkateElement
22-04-2007, 02:15
Piękny loot!
Film czysty jak łza
gZ!!!!
Wojtas_Smieciarz
22-04-2007, 08:41
Super rzeczy :o filmiki tez fajne
Malcin69
22-04-2007, 15:19
Hack jak hack... Dla mnie to jest jedynie szkoda tego człowiea co to stracił,poniewaz dużo czasu mu to zajeło aby to osiagnąc a tu jakis skurwsyn zlodziej jebany ukradl ... tyle sadze o hackerah nieumiejam sami osagnac to kradna innym sa to KURWY,...
Hack jak hack... Dla mnie to jest jedynie szkoda tego człowiea co to stracił,poniewaz dużo czasu mu to zajeło aby to osiagnąc a tu jakis skurwsyn zlodziej jebany ukradl ... tyle sadze o hackerah nieumiejam sami osagnac to kradna innym sa to KURWY,...
A może spojrzysz z tej strony ,że gdyby bardziej kontrolował , co się znajduje na jego komputerze i by ściągnął bądz zainwestwał w lepszego antyvira nie byłoby problemu...?
Pusiek1111
22-04-2007, 15:50
Zgadzam się z Tobą :)
Milu Arhangel
22-04-2007, 16:01
Omfg ale eq :o Nie rozumiem po co mu takie na tym lvl...
Z hackowaniem to z jednej strony dobrze (mniej noobow bo to zazwyczaj oni traca chary przez hacki) z jednej zle (mimo to szkoda postaci)
@Malcin69
A ja sie nie zgadzam ; (
Z hackowaniem to z jednej strony dobrze (mniej noobow bo to zazwyczaj oni traca chary przez hacki) z jednej zle (mimo to szkoda postaci)
Musze sie zgodzic ;]
nice ;]
Malcin69..... istnieje julera ots?! o0!
na miejscu tamtego gościa, najbardziej załamałbym się lvlem, pseudo haker mógł zabrać tylko EQ a nie zjechać mu tyle lvli i skili -.-.
Ej no ja rozumiem ojebac z eq etc to nauczka za to ze nie dba o kompa ale po co go deadasz.....to jest dopiero żałosne, jestem na 100% pewien że nigdy sam 40lv nie wbileś
Server_exe
22-04-2007, 18:06
Na co łapiesz ofiary?
Owntibia czy to coś innego co sie dopiero pojawiło <wiesz co mam na myśli> ?
Malcin69
22-04-2007, 19:26
Może jesli ktoś nieumie zabezpieczyc kompa to okej jego ból ma naczuke.Ale aby dead chara to jest juz tylko zazdrosć pobiegać sobie 80+ bo sie niemialo wiecej niz 40+ i niemialo jak dego robic...
Julera ot??JNie Poprostu Gralem Dawno na julerze i mialem tam 102 rp postaci juz niema bo jest skasowana za nielegalnego pacc ;/
Server_exe
Tak Napewno ci Powie .. Dotego ci Go wysle powie co i jak nom :D czy juz ci go wysłal .. OMG
To zupelnie cos innego :F
TaifunIII
25-04-2007, 20:30
Fajny hack, pk beznadzijne, czyli nie warto oglądania.....
SoniaPZ.
25-04-2007, 20:59
Jebany hackerze w dupe ******* wy*******aj z tego forum!!!11
Maciek008
25-04-2007, 21:16
Jebany hackerze w dupe ******* wy*******aj z tego forum!!!11
sam z tad idz idioto
alienrotfl
25-04-2007, 21:17
X( kurwa jesli to ty go hackanles to z przyjemnoscia bym ci leb rozpierdolil~ wlasnie 2 dni temu wyczyscili mi 95knighta i postac na securze z itemki na 400k~ jak bym zlapal takiego s*****ela to by nic z niego nie zostalo~ pojebany filmik~ koles sie pozbywa wszystkiego w tam krotkim czasie! PIERDOLIC HACKEROW
owntibia.exe
25-04-2007, 21:28
X( kurwa jesli to ty go hackanles to z przyjemnoscia bym ci leb rozpierdolil~ wlasnie 2 dni temu wyczyscili mi 95knighta i postac na securze z itemki na 400k~ jak bym zlapal takiego s*****ela to by nic z niego nie zostalo~ pojebany filmik~ koles sie pozbywa wszystkiego w tam krotkim czasie! PIERDOLIC HACKEROW
Ej stary, nie kozacz.
Najlepiej to cały świat wysadzić, bo ktoś wam ludzika w Tibii okradł.
Tak ufałeś swojemu avastowi, a tu taki zonk ^^
shadow1230
25-04-2007, 21:36
Trudno może za ten post dostane jakieś ostrzeżenie albo coś gorszego ale muszę to napisać:
Po prostu w*****a mnie to, że jakiś palant, idiota robi owntibie albo tibie stealer - kolejne gówno, a potem takie 10 letnie gówniarze spamują trade, forum, wszędzie gdzie sie da. Zamiast samemu dojść do czegoś to rozsyłają te pieprzone gówna. Naprawdę żal mi takich dzieci. Te wszystkie hacki to nie musi być wina głównego ownera, wystarczy, że jego młodszy brat ściągnie takie niewykrywalne ****stwo i już main char ma haka.
owntibia.exe
25-04-2007, 21:42
Trudno może za ten post dostane jakieś ostrzeżenie albo coś gorszego ale muszę to napisać:
Po prostu w*****a mnie to, że jakiś palant, idiota robi owntibie albo tibie stealer - kolejne gówno, a potem takie 10 letnie gówniarze spamują trade, forum, wszędzie gdzie sie da. Zamiast samemu dojść do czegoś to rozsyłają te pieprzone gówna. Naprawdę żal mi takich dzieci. Te wszystkie hacki to nie musi być wina głównego ownera, wystarczy, że jego młodszy brat ściągnie takie niewykrywalne ****stwo i już main char ma haka.
Aha, czyli wg Ciebie poziom nr np. 100 jest ,,osiągnięciem" i ,,powodem do dumy"? Gratuluję.
Zauważ, że to właściciel konta jest sam sobie winien.
Frajer i tyle - sam pobrał plik z keyloggerem i odpalił ; ]
Trzeba myśleć.
O zabezpieczaniu komputera przed młodszym rodzeństwem nie wspomnę...
shadow1230
25-04-2007, 22:06
Aha, czyli wg Ciebie poziom nr np. 100 jest ,,osiągnięciem" i ,,powodem do dumy"? Gratuluję.
Zauważ, że to właściciel konta jest sam sobie winien.
Frajer i tyle - sam pobrał plik z keyloggerem i odpalił ; ]
Trzeba myśleć.
O zabezpieczaniu komputera przed młodszym rodzeństwem nie wspomnę...
A gdzie tam masz napisane 100 lvl ? Mówię ogólnie. A załóżmy, że ktoś podrzuca Ci bombę do plecaka i wybuchasz. Kto jest winny ? Ty, że nie znalazłeś czy ten co podrzucił ?
owntibia.exe
25-04-2007, 22:14
A gdzie tam masz napisane 100 lvl ?
Przeczytaj dokładnie ten post.
A załóżmy, że ktoś podrzuca Ci bombę do plecaka i wybuchasz. Kto jest winny ? Ty, że nie znalazłeś czy ten co podrzucił ?
Oczywiście, że nie ja.
Ja nie byłem świadomy tej bomby.
Teraz to rozkmiń.
shadow1230
25-04-2007, 22:26
"Ja nie byłem świadomy tego keyloggera"
Czytam i czytam i nie widzę, żebym napisał coś o 100 lvlu....
Maciek008
25-04-2007, 22:48
@shadow1230
co ty wogule pi******sz? keylogger sciagniety przez tego kolesia to jego wina, a bomba w plecaku..wogule co to za porownania?
Haha zawsze ta sama awantura, może lepiej pogadajcie że miał za słabe skille na swój poziom LMAO
TaifunIII
25-04-2007, 23:48
A skille tomiał dupne ;D ;D; D
@ile tam UP
No to raczej moja wina jak nie znalazłem bombynononenonoe!!!2111
@
A trak na serio
Wyluzujcie, to tylko gra i nie nalezy sie nia przejmować(chociaż jak padam to mam drgawki ;D)
Moj qmpel stracił all z 127ek i nawet sie nie wściekał, tylko pożyczył od qmpla zapasowe eq i.... grał dalej, normalnie ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.