Pokaż pełną wersje : pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powracajacy
21-04-2007, 22:26
poszedlem do wojska jako gracz tibi wrocilem sciagnelem najnowszego klienta chce zalaczyc go i wyskakuje mi
Tibia Error
Video surface allocation failed.(error code 13)
Please choose anotcher video graphic mode.
napisz ktos co mam z tym zrobic aby dzialalo bo szalu dostane
z gory thx
w dziale porady nie moge go zamiescic pokazuje ze nie dostepna opcja la mojego konta pomozcie
Mateuszek10
21-04-2007, 22:27
muszisz sie zabić
paffelek
21-04-2007, 22:36
"poszedłem do wojska" hehehehhe ludzie to juz nie maja co wymyslac jak boja sie powiedziec ze sie nie znaja xD i jeszcze ten nick: "powracajacy" xDD
moze masz cos z karta graficzna albo nie te opcje ustawione? Przeczytaj co ci wyskoczyl za błąd... ludzie po wojsku chyba znają podstawy angielskiego?
Śmierdzą mi skarpetki. Naprawdę.
Pyro Aris
21-04-2007, 22:54
poszedlem do wojska jako gracz tibi wrocilem sciagnelem najnowszego klienta chce zalaczyc go i wyskakuje mi
Tibia Error
Video surface allocation failed.(error code 13)
Please choose anotcher video graphic mode.
z gory thx
w dziale porady nie moge go zamiescic pokazuje ze nie dostepna opcja la mojego konta pomozcie
tragedia.
dzwon po W11
a tak na serio to jest bardzo dobry krok ,zeby przestac grac :D chcesz wejsc ale nie mozesz.
albo widze podwojnie ,albo dwunasto/trzynasto latki opanowaly forum
Twoj_Miszcz
21-04-2007, 23:04
Śmierdzą mi skarpetki. Naprawdę.
o,rly? mi tez ! :D
Idealny temat zeby go wrzucic do zdjec :)
Blooder Sirk
21-04-2007, 23:50
Eh ja wiem jak to zrobić ale nie umiem wytłumaczyć dokładnie :/ Pomyśle jak to zrobić i dam edita:P
@Edit
Np "X:\Program Files\Tibia\Tibia*****" Engine 0 <chodzi mi o te Engine 0 musi być to tak napisane :P Koniecznie spacja musi za tym być
z gory thx
Ile ty masz lat ? Jak dziecko się zachowujesz ... jakby tibia przestała istnieć to byś się zabił .. bo skoro nie ma tibi to nie ma co robic a jak nie ma co robic to po co zyc ... takze sie zastanów czasem nad swoim postępowaniem ... zal zasrany maniak tibijski ... a jak jestes taki cfaniak to posukaj sobie sam ...
Calen Futh
22-04-2007, 00:07
hahah :D A dział to najlepszy wogle ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.