Pokaż pełną wersje : Sorcerer czy Knight?
Hunter3104
22-04-2007, 13:26
Witam! :)
Zadam pytania jedyne w swoim rodzaju.. ;p
1. Czy warto grać sorkiem?
2. Czy warto grać knightem?
3. Mam juz 16,5 sorka ale nie wiem czy nim grać dalej bo strasznie chu***o się nim expi =/..
4. Pomozecie mi :>?
Liczę na wasze wsparcie :P
Shor'tugal
22-04-2007, 15:11
Lol... To chyba oczywiste ze jak sie zle gra daną profesją to ją zmieniamy czyż nie? Powiemy ci: "Exp sorkiem bo jest lepszy" a ty wtedy bedziesz sie męczył bo ci powiedzieli ze lepszy -.-
tomektrz
22-04-2007, 15:26
Zrób sobie jeszcze knighta i porównaj czym fajniej ci się gra. W tym względzie odpowiedziami na forum nie można się kierować, bo zaraz wejdzie jeszcze ktoś, kto dorzuci "Graj druidem/pallem" i w ogóle nic się nie dowiesz :).
ehh... masz 16 sora i mowisz ze lipny exp ? :baby:
sorem prawdziwa gra sie zaczyna od 33lv (inferka :)) wtedy se lecisz na guardy (facc) albo na jakies tomby (pacc) :p oraz oczywiscie na hunty...
ale kina tez najgorszy nie jest :p tylko trzeba sie nameczyc zeby doskilowac do 80... bo ponizej 80 nie oplaca sie nawet expic ... :)
Shor'tugal
22-04-2007, 17:27
Knight ma w tym przewage nad sorcem, że na wyższym lvlu niejest mu potrzebny pacc ;) . Przykładowo sorc expi cały czas na guardach z woi ( dość ze ruszczka* bierze dużo many to jest mana sie wolno odnawia ;) . Na dragach tez za bardzo nie poexpimy ponieważ taki pacc ma exori vis a my?
A knight to DC, EF, OF :D
* - Tak, tak... To była ironia :)
ponizej 80 nie oplaca sie nawet expic ... :)
Jak sie nie umie to sie nie oplaca, jak sie umie to w czasie potrzebnym na trening zrobi sie kilkadziesiat leveli.
Dartra_rokstayrers
23-04-2007, 17:29
Witam! :)
Zadam pytania jedyne w swoim rodzaju.. ;p
1. Czy warto grać sorkiem?
2. Czy warto grać knightem?
3. Mam juz 16,5 sorka ale nie wiem czy nim grać dalej bo strasznie chu***o się nim expi =/..
4. Pomozecie mi :>?
Liczę na wasze wsparcie :P
Jak masz czas zrób se z każdej profesji chara, do 16 nabij i sam sie dowiesz czym lepiej sie expi :p <lol>
Ja nie lubie sorcerow wiec do topica mówie że wole knajta :)
Nie graj sorcem, kina, druciskiem. Zagraj pallkiem. Mialem to samo co ty i w koncu wybralem pallka i jest zajebiscie. Tylko radze na pczatku odrazu wbic 60 dist :}
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.