zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Modernatorzy Kochani !!!

PacMan
25-09-2004, 00:17
Pisze tego post'a głównie do was !!!
ZMIŁUJCIE SIĘ NAD ŚMIERTELNIKIEM I ZMIĘCIE TE PODŁE NAZWY CZARÓW KTÓRE CZYNIĄ TIBIA.PL RÓWNIE PODŁĄ ( CZYŻBYM PRZESADZIŁ - NIE !!! ) :
WEDŁUG WAS W TIBII ISTNIEJE CZAR O NAZWIE "Invisibility" KIEDY JEST TO ( DLA MNIE ) BŁĄD NIE DO PRZYJĘCIA PONIEWARZ PRAWIDŁOWA NAZWA TEEGO CZARU TO "Invisible" !!! - NIE JEST TO JEDYNY CZAR JAKI MA BŁĘDNĄ NAZWE LECZ TO DO WASZYCH KOMPETENCJI NALEŻY WYPATRZENIE TYCH BŁĘDÓW ( JA JEDYNIE WSKAZAŁEM KIERUNEK - WY OBIERZCIE DROGE !! )
Z góry dziękuję za wysłuchanie - a tym bardziej poprawe tego błedu - PacMan

Magus
25-09-2004, 00:28
To zrobimy tak:
Ty poprawisz wszelkie bledy (ortografia+gramatyka) w swoim poscie a my zajmiemy sie strona.

P.S. A teraz ide sobie strzelic baniaka bo po raz kolejny uzyszkodnik doprowadzil mnie do lez.
P.S. 2
Zly dzial.

Azonic
25-09-2004, 03:48
re: Magus:

lol... zły dział? tibia.pl - opinie, sugestie, itp.
ma racje... tylko zmień sobie proźbę na sugestie i po kłopocie.
czary maja "dziwne" nazwy, ale pewnie sie tym zajmujecie :P

re: PacMan

"LECZ TO DO WASZYCH KOMPETENCJI NALEŻY WYPATRZENIE TYCH BŁĘDÓW" nikt nie jest doskonały :)
Wyłącz Caps Lock'a :P Czy jak znajdziesz błąd w podręczniku to też się tak bulwersujesz ?? :P
Prosze poszukaj błedów, może Ci przejdzie :)

Gura, lurzko, hszonszcz, rzaba, mróffka, kruffka, krakuff =)

Gonzo von Krenzel
25-09-2004, 10:13
Pisze tego post'a głównie do was !!!
ZMIŁUJCIE SIĘ NAD ŚMIERTELNIKIEM I ZMIĘCIE TE PODŁE NAZWY CZARÓW KTÓRE CZYNIĄ TIBIA.PL RÓWNIE PODŁĄ ( CZYŻBYM PRZESADZIŁ - NIE !!! ) :
WEDŁUG WAS W TIBII ISTNIEJE CZAR O NAZWIE "Invisibility" KIEDY JEST TO ( DLA MNIE ) BŁĄD NIE DO PRZYJĘCIA PONIEWARZ PRAWIDŁOWA NAZWA TEEGO CZARU TO "Invisible" !!! - NIE JEST TO JEDYNY CZAR JAKI MA BŁĘDNĄ NAZWE LECZ TO DO WASZYCH KOMPETENCJI NALEŻY WYPATRZENIE TYCH BŁĘDÓW ( JA JEDYNIE WSKAZAŁEM KIERUNEK - WY OBIERZCIE DROGE !! )
Z góry dziękuję za wysłuchanie - a tym bardziej poprawe tego błedu - PacManJa tam do czarów nie zaglądam, bo nie mam po co, ale myślę, że jakbyś znalazł wszystkie złe nazwy (o ile takie są) i wypisał je tu wraz z poprawioną nazwą wszyscy byli by zadowoleni.

$corcerer
25-09-2004, 11:48
Wszystkie posty dotyczące błędów na stronie/forum należy zgłaszać w odpowiednim temacie (przyklejonym)