Pokaż pełną wersje : Pacc
A więc chce kupić Pacca prze firme Drom wiem juz co i jak ,ale czy od tamtej pory coś sie zmieniło np kiedy dostane juz Pacca to jezeli go nie zaktualizuje to dni pacca uciekaja mi,gdy np zaktualizuje go po roku. i czy gdy posiadam juz rec keya to bede musial robic nowy????.Czytalem wszytskie tematy o paccu ale sa one dosc stare i nie wiem czy cos sie nie zmienilo.
I czy froma placenia na poczcie i w banku tez jest taka sama??
Nic się raczej nie zmieniło, choć sam nie rozumiem dlaczego tematy zostały pozamykane.
A więc chce kupić Pacca prze firme Drom wiem juz co i jak ,ale czy od tamtej pory coś sie zmieniło np kiedy dostane juz Pacca to jezeli go nie zaktualizuje to dni pacca uciekaja mi,gdy np zaktualizuje go po roku. i czy gdy posiadam juz rec keya to bede musial robic nowy????.Czytalem wszytskie tematy o paccu ale sa one dosc stare i nie wiem czy cos sie nie zmienilo.
I czy froma placenia na poczcie i w banku tez jest taka sama??
Jeśli pytasz o to, co się stanie z dniami pacc pozostałymi po poprzednim gdy wykupisz nowy, to po prostu zsumują się. Nie, nie będziesz już musiał wyrabiać go drugi raz.
Hainieken
24-04-2007, 22:55
w dupe jasną mać stary gdyby były jakieś zmiany to nasza kochana tibia.pl ty o tym zaalarmowała.... wystarczy pomysleć
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.