Kajulec
24-04-2007, 15:27
A jednak moje podejrzenia byly sluszne, aczkolwiek za bardzo zaufalem. Mianowicie gra "The Race", ktora reklamowal tutaj niedawno pewien uzyszkodnij, jednak posiadala w sobie pewne dodatki (czyt. keyloga), ktore nie zostaly wykryte (a raczej zostaly, ale zbagatelizowane przeze mnie) przez antywirusa. Temat ten pisze w sumie tylko ku przestrodze i mam nadzieje, ze admini/moderatorzy nie usuna go, ewentualnie zamkna.
Wiec jesli ktokolwiek pobral gre "The Race v1.1" niech przeskanuje komputer i zrobi co w jego mocy, o ile jeszcze posiada konto.
Przy okazji chcialem zauwazyc, ze jakis ten keylog byl niewydarzony, bo w momencie wlaczania Tibii otwieralo mi IE, na ktorego otwarcie musze wyrazic zgode. Chyba tylko to uratowalo moje, i tak niezbyt cenne, konto.
Pozdrawiam
Wiec jesli ktokolwiek pobral gre "The Race v1.1" niech przeskanuje komputer i zrobi co w jego mocy, o ile jeszcze posiada konto.
Przy okazji chcialem zauwazyc, ze jakis ten keylog byl niewydarzony, bo w momencie wlaczania Tibii otwieralo mi IE, na ktorego otwarcie musze wyrazic zgode. Chyba tylko to uratowalo moje, i tak niezbyt cenne, konto.
Pozdrawiam