Pokaż pełną wersje : 147 paladin owned - polacy na USA server
Adii Getes
24-04-2007, 20:29
hheeh Missclick plzzzz
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=bc31ae10170d56d57f259ec0b79a1e2d
Ta polacy ownuja tylko zabiliscie jeszcze na combo sd swojego.
Nauczcie sie uzywac NG bota rotfl
Ladne Combo ts? ventrilo? a moze bot? nie ma to jak zabic jednego w 15? Gratz.
Padl i dobrze :D Hail White Eagles |,,|
Ladne Combo ts? ventrilo? a moze bot? nie ma to jak zabic jednego w 15? Gratz.
Nie widac ze bot? Po zabiciu 147 palka, sciagli swojego na sd combo.ZAL PL ;D
Player Killer
24-04-2007, 20:51
Hhahhahahahhaahahha
Nie ogladalem do konca :PP cuz ich sprawa ale ja zawsze sadzilem ze zabicie kogos bez bota to duzo wysza przyjemnosc niz z botem;)
Master-Sarevok
24-04-2007, 20:51
Hmm.. nie wiem czy wiesz, ale ciezko jest zabic solo 147 palka mniejszym lvlem wiedzac, ze on nie bedzie walczyl, tylko od razu da hura i bedzie wial. A to ze Aros Mith padl to kazdemu sie zdazyc moze.. lul
19:48 Fell'ix [103]: WYLACZCIE COMBO LEADER
uhhahea
Ahahaha co za nooby, cracka dzieci dostały to lepsze od tego co na poi od ognia padl XD
Adii Getes
24-04-2007, 21:24
Boshe, jezeli jestes noobem nie odzywaj sie.
Takie noobki robią z tej strony tibia.org. To co że bot? na Xanterze mamy twórce 2 botów, Blackd i NG więc jak nie turdno się domyśleć każdy ma bota i trudno kogoś zabić nie używając go.
Do tego Aros Mith padł ponieważ shirus miał takie lagi że nie wiedział nawet że go zaznaczył.
Każdemu się zdarza.
No ale jeżeli jakiś newbik powie "Ale nooby ahahah" niech nagra lepszy filmik z lepszą akcją. Czekam cwaniaku ;p
Pomysl jakbys sie zachowal w naszej sytuacji jakbys widzial taki filmik :>
Czyli dla was bot to cos normalnego aha.
btw
Nie wiedzialem ze Daniel (blackd) gra na waszym swiecie. Cos mi sie nie chce wiezyc zeby gral na usa serverze lol.
Native16
24-04-2007, 21:27
TibiaNG CRacked? :dWpierw nauczcie sie nią obsługiwac hahahaaha
ja pierdole jak mozna zabic swojego ...ciekawe kto byl liderem w Ng
Boshe, jezeli jestes noobem nie odzywaj sie.
Takie noobki robią z tej strony tibia.org. To co że bot? na Xanterze mamy twórce 2 botów, Blackd i NG więc jak nie turdno się domyśleć każdy ma bota i trudno kogoś zabić nie używając go.
Do tego Aros Mith padł ponieważ shirus miał takie lagi że nie wiedział nawet że go zaznaczył.
Każdemu się zdarza.
No ale jeżeli jakiś newbik powie "Ale nooby ahahah" niech nagra lepszy filmik z lepszą akcją. Czekam cwaniaku ;p
Z lepszą akcją, hmm może puszcze ue w swoich? żeby używać combo sd trzeba myśleć (wcale nie mam tu na myśli ciebie, tylko lidera)
Adii Getes
24-04-2007, 21:33
TibiaNG CRacked? :dWpierw nauczcie sie nią obsługiwac hahahaaha
ja pierdole jak mozna zabic swojego ...ciekawe kto byl liderem w Ng
Czytaj moj comment newbiku ;p Combo Leaderem był Shi'rus, Zaznaczył Aros Mith's ponieważ miał lagi, w zamiarze miał zaznaczyć DSa ;p
Master-Sarevok
24-04-2007, 21:37
Botow na Xancie uzywa kazdy.. nawet 20 lvle na ng bocie smigaja, bo nie trudno sobie zalatwic i nie mowcie mi ze "crack plx" lol.. Wiele filmow ogladalem i wiele razy widzialem jak swoj pada, czy tak jak tu, czy tez od ue, mort hurow, czy exori swoich kumpli.. Pada sie i mowi sie trudno, a jak jzu Adi wyzej napisal, czekam na lepszy film z twoim udzialem, byle bys nie uzywal bota, hotkeyow, nie mial wiekszego lvla, nie bil z zaskoczenia, nie waz sie atakowac sorca, albo druida, bo to latwy cel i hmm.. daj mi chwile to sobie cos jeszcze przypomne.. Przeciez wszyscy chca, zebys mogl w pelni pokazac swoje umiejetnosci w pvp.. ;]
Komandos
24-04-2007, 22:13
No to usunąć Xantere i z głowy...
Teraz na poważnie. Chyba nigdy nie zrozumiem czemu ludzie używają opcji combo bot. Przecież Cip'y zniszczyli doszczętnie PvP legalizując aimbota, tak trudno kurwa zabić kogoś, zgrać się w tempo? Wystarczy tylko ts/ventrilo.
Lame...
Adii Getes
24-04-2007, 22:30
@up.
Dokładnie, sam jestem wielkim przeciwnikiem tego wszystkiego.
3 Lata uczyłem się walki pvp a potem CIPy zrobili te shity, do tego te boty.
Pomimo iż jestem przeciwnikiem, nie da rady nie używać gdy wszyscy inni używają. Oglądnij sobie inne filmiki z Xantera war. Zobaczysz co tam sie działo, 200 Paladin padał od combo leadera tego własnie którego zabiłem z teamem.
Pomocny Murzyn
24-04-2007, 22:35
Teraz będziecie płakać, że CIPy wstawili aimbota. Mnie to bez różnicy, nie pkuje za często. Nikt nie zmusza cię do grania w tibię...
Nom ładna akcja ... czemu mnie tam nie bylo bo nie mam tsa po formacie zal xp
Master-Sarevok
24-04-2007, 23:08
Nikt nie bedzie plakac, tylko chodiz o to, ze kiedys 60 sorc byl w stanie zabic kazdego i wystarczylo, ze potrafil dobrze walczyc uciekac i celowac runami, a teraz nie ma szans bo taki 100 druid wcisnie od niechcenia kilka razy hotkeya i owned.. Nie ma juz normalnych wojen, teraz wszyscy najlepiej by stalo na jednej kratce przy schodach, z combo leaderem. Tak samo jak czasy sie zmieniaja, zmieniaja sie zasady walki, nikt nie bedzie teraz patrzyl czy ten 2 ma bota, albo czy ma rowne szanse, na xancie 100 sorce na manashieldach stoja pod depo, bo czesto bylo tak ze dostawal taki combo od 10x 30 lvl i nawet nie wiedzial kiedy padl, wiec nie mow mi, ze jesli ktos uzywa bota, to nie umie grac, kazdy starasie wyrownywac swoje szanse w stosunku do reszty. To, ze tym razem on padal przy stanie 15 vs 1 nic nie znaczy, bo jeszcze 2-3 miesiace temu sytuacja byla odwrotna..
Dobra, rozpisalem sie zbytnio, ale mam nadzieje, ze chociaz niektorym cos to uswiadomi.. lul
Cud, że się sami po drodze nie pozabijaliście. Co filmik z tobą widzę to bot. Żal.ru.
Adii Getes
25-04-2007, 00:23
Cud, że się sami po drodze nie pozabijaliście. Co filmik z tobą widzę to bot. Żal.ru.
Serio inteligentny post, zobaczcie na jego wiek "13 lat", wiele razy wspominałem by wprowadzali jakąś blokadę "Anty-nb" Anty-kid"
Chciales filmik z lepsza akcja?
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8640
na 7.6 tibie:) ogladaj do konca 0 bota:)
a jesli uwarzasz to za akcje wpadniecie na tombe w 15 po 1 osobe ztrapowanie jej jesli to tak mozna bylo nazwac bo gdyby nie m wale by uciekl lagi mial no to twoja sprawa:)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8640 :)
Serio inteligentny post, zobaczcie na jego wiek "13 lat", wiele razy wspominałem by wprowadzali jakąś blokadę "Anty-nb" Anty-kid"
A może Anti-Getes?
Poprostu, używasz bota, to się chociaż naucz krytykę przyjmować.
A co do filmu:
Made my day. :D
Combobot, ale i tak gz... 0,1 ms i go nie ma ;d
23:54 Fell'ix [103]: WYLACZCIE COMBO LEADER
Sebcio :)
25-04-2007, 00:58
23:53 Fell'ix [103]: WYLACZCIE COMBO LEADER
Proste? zal.pl Na amerykanskim servie, jeden huj :)
Ta... "polacy"... śmiechu warte.
SkateElement
25-04-2007, 01:25
Piękne combo.
Hail Tomuszom!! ;*
Sebcio :)
25-04-2007, 01:26
Pieknie to zlozyli swojego, nawet go bot uhnac nie zdarzyl o0 ! To bylo dopiero piekne, jak sie zapisuje fragi samobujcze na wojnach etc ? -1 ? to maja chlopaki bilans na 0 :)
NecroLukas
25-04-2007, 02:34
01:27 Tomuszom [66]: combo off
Zal, maja bota i jescze go nie umieja urzywac -.-
Server_exe
25-04-2007, 08:24
01:27 Tomuszom [66]: combo off
Zal, maja bota i jescze go nie umieja urzywac -.-
"Urzywać" na pewno nie umieją, ale używać też nie.
żałosne , combo bot tak samo jak na Twoim starym filmiku z battla na edron kiedy Kal-Torak udeżył w Ciebie sd i all sd poleciały w Ciebie.
Gz akcjii a ten przypadkowy ded (Przez bot'a ofc ) chociaż rozkrecił temacik... :)
Master-Sarevok
25-04-2007, 14:52
żałosne , combo bot tak samo jak na Twoim starym filmiku z battla na edron kiedy Kal-Torak udeżył w Ciebie sd i all sd poleciały w Ciebie.
Nie marudz, bo wtedy na edron jak Adii prawie padl, to sie ze smiechu zlalem heauhekeuea.. XD Tak samo bylo, jak go ostatnio Shi'rus przy zabawie przypadkiem zabil, bo o jednego sdka za duzo walnal.. XD
Nie cierpię tego rodzaju botów. Dlatego film mi się nie spodobał. Nie widzę w nim nic, co można by uznać OK.
Robert Lublin
25-04-2007, 17:35
Nice
Szybka i sprawna akcja ;)
Adii Getes
25-04-2007, 18:57
haahhaa krytyka... no ok, lecz nie by noobs.
Najbardziej podoba mi się "15 na jednego" HAHAHAHAH no nie a co mamy zrobic?? Ej Ej etrius, chcemy cię zabić, ale by było uczciwie skoczmy na solo, jak nie padniesz to nie padniesz, to nic że wcześniej waliliście nas w 30"
Dajcie spokój noobki, jeżeli myślicie że przejmę się waszymi komentami to się mylicie. Wypowiadają się albo 30 levele albo nooby z non pvp co nigdy nie walczyli lub walczyli bardzo dawno w jakiś noob wojnach. Co do bota, zobaczcie czy Nemtor, Eli~ i reszta nie używają botów w wojnach. 200+ levele które walczą na BlackD ( Jeżeli ktoś nie wierzy niech ogładnie filmik z ank battle). Tak więc nie jestem jeden, to jest norma takie czasy.
Poznanski Rycerz
25-04-2007, 18:59
Jak ta akcja byla sprawna to ja jestem ksiedzem, ten pall im prawie uciekl bo ci idioci byli tak napaleni ze nie zostawili 3 ktorzy by blokowali droge w razie ucieczki, jak tamten by zachowal troche wiecej trzezowsci to by uciekl. Adi - pkowanie 8 lvlowych noobow jest lepsze bo tam chociaz jest TEN SKILL DUSZENIA W battle, na was slow po prostu nie ma -.-. Akcja slaba, bo banda napalencow + bot + zabicie swojego po prostu dziewczyny gratulacje!
Jakby byla wojna to byscie se mogli 1;1 zrobic, a on byl sam -.- matoly
Adii Getes
25-04-2007, 20:59
Jak ta akcja byla sprawna to ja jestem ksiedzem, ten pall im prawie uciekl bo ci idioci byli tak napaleni ze nie zostawili 3 ktorzy by blokowali droge w razie ucieczki, jak tamten by zachowal troche wiecej trzezowsci to by uciekl. Adi - pkowanie 8 lvlowych noobow jest lepsze bo tam chociaz jest TEN SKILL DUSZENIA W battle, na was slow po prostu nie ma -.-. Akcja slaba, bo banda napalencow + bot + zabicie swojego po prostu dziewczyny gratulacje!
Jakby byla wojna to byscie se mogli 1;1 zrobic, a on byl sam -.- matoly
POkaż mi swoja akcje, cwaniaku. Nie uciekł by nam, nie widzialeś że pał od 6 osob?? a łącznie było nas 22? Wszystkie przejścia były zblokowane. NApalenca to ty masz w majtkach dziewico. Na forum każdy jest cwany, tylko pisać i krytykować potrafisz newbiku a sam nic pokazać nie umiesz.
Ajron 88
25-04-2007, 21:16
@Adii coś tam.
A kogo obchodzi że pół Xantery ma bota? Tak ciężko sciągnąc 147 rp na combo ? niewiem jakie tam mieliścię Sd power, ale jestem 100 % pewien ze padłbym w 1 turze. A co do twojego kolesia co padł , to mało nie spadłem z krzesła jak to zobaczyłem.
To jest książkowy przykład idiotów , nie dość że muszą cheatować żeby coś zrobić , to do tego nie potrafią cheatować "jak należy".. Polak potrafi ?
Adii Getes
25-04-2007, 22:06
Up
Idiotów to ty masz w domu.. Dad plz. Dobra, więcej nie comentuje tutaj bo szkoda czasu na noobów co robią z tej strony noob strone.
Raditz Saiya-jin
25-04-2007, 22:16
No noobsko że wasz padl, ale takie zycie ;]
Co do tych wszystkich noobków co mowia ze mogli go lac 1 na 1 - chyba nigdy na serwerze pvp nie graliscie, nie mowiac o udziale w wojnie.
Acha, zabic 140+rp na combo nie jest rzecza prosta, naprawde...;]
Up
Idiotów to ty masz w domu.. Dad plz. Dobra, więcej nie comentuje tutaj bo szkoda czasu na noobów co robią z tej strony noob strone.
Noobem to jest nasz Adii botter, co tylko rodziców wyzywać potrafi. Pływasz w płytszym dołku intelektualnym niż większość userów tego forum, przykro mi.
To dla Ciebie:
http://img484.imageshack.us/img484/8429/emomf3.jpg (http://imageshack.us)
Men wyluzuj troche :)? jakie opini sie spodziewales ? chwalicie sie ze zabijacie botem bezsensu tak chciales mojej akcji dalem ci to nawet nie skomentowales cuz :) i sie uspokoj bo z takim nastawieniem na zycie to dlugo nie pozyjesz:) btw malo mnie obchodzi kto uzywa bota tylko ze inni nie pokazuja tego na forum :>
Up
Nazywasz wszystkich noobami a jestes najwiekszym z nich ;p
Jezeli wstawiasz filmik (zwlaszcza taki gdzie sami zabijacie swojego) to chociaz uprzedz zeby "zostawic to bez komentarza" i komentowac combo
Poza tym nastaw sie na krytyke i ocene.
Ale masz racje spooro postów temu. Cip-bot zniszczyl wszystko, zwlaszcza moje pvp które uwierz mi trenowalem duuuzo wiecej od ciebie. Mnóstwo waste dueli z kumplami i noob charów do pekowania. To byly czasy gdy 30 druidem z summonami zabijalo sie 100 + mastera albo nawet knighta.
Wystarczy ze mu sie reka zawahala i juz sie nie uhnie = dead.
Jesli sadzisz ze nauczyles sie pvp 40lvem summonem to sie mylisz:> powiem szczerze ze ja tylko tak pekuje w rl tibi poniewaz nigdy nie mialem jakiegos 100ms a glownie pvp to na otsch pvp e sie nauczylem uwierz mi :)
Adii mogłeś zrobić ss'y i wklecić bo teraz zaczyna sie gadka "aaaa botters ban him 111!1!" Gratuluje akcji jak juz to wyzej zrobilem ale sprawia ci frajde jak program zrobi cos za ciebie?
Siggurdius
26-04-2007, 15:07
heheh, mozna to nazwac "instant death", szkoda ze to ewidentny bot
palek sie uhnal za 1 razem, za drugim razem juz niestety nie dal ;)
pozdrawiam
Up
Naucz się w końcu przyjmować krytykę. Przyjmij do wiadomości, że wielu ludzi gardzi takim ścierwem jak ten bot, w dodatku ten zgon waszego kumpla też był po prostu żałosny. Co z tego, że błąd? 147 palek przy takiej ilości osób jest osobą śmiesznie prostą do trapnięcia i zdjęcia w 1 rundę.
A propos... jak do tej pory, to ty i parę osób z tego tematu robicie noob stronę z tego forum. Kiedy wrzucasz film, to przyjmij to wiadomości, że wielu ludzi może mieć odmienne zdanie, niż ty.
WYLACZCIE COMBO LEADER! WYLACZCIE COMBO LEADER!
sroll
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.