zaloguj się

Pokaż pełną wersje : The horned fox

Tomek18
24-04-2007, 23:36
Mam pytanie. Na stronie pisze , że występuje on na wieży minotaurów koło kazzordon. Czy jest to właśnie ta wieża gdzie znajduje się iron hammer quest?
Bywam tam bardzo często ,ale przenigdy go nie spotkałem. Poluję na niego ponieważ potrzebuję Nose ring na Assasin addon. Proszę os zybką odpowiedź.

BlackWolf
24-04-2007, 23:56
! Witam !

Z tego co wiem , to The Horned Fox jest sierzantem czy kims w miescie minotaurow , czyli w Mintwallin ( czy jakos tak :p ) i z tego co wiem , to wystepuje z grupka minoskow przy poludniowej bramie , ale nie wiem czy wystepuje tam zawsze czy sporadycznie jak np. Shenq na rooku , Ya Heard !?

szymon287
25-04-2007, 00:15
! Witam !

Z tego co wiem , to The Horned Fox jest sierzantem czy kims w miescie minotaurow , czyli w Mintwallin ( czy jakos tak :p ) i z tego co wiem , to wystepuje z grupka minoskow przy poludniowej bramie , ale nie wiem czy wystepuje tam zawsze czy sporadycznie jak np. Shenq na rooku , Ya Heard !?
myslisz sie, to nie ten potek

@top:
ta, to ta wieza, nie jestem pewny, ale respi sie chyba na przed ostatnim pietrze (gdzie pare guardow & archerow (; )

Frapper
25-04-2007, 02:47
myslisz sie, to nie ten potek

@top:
ta, to ta wieza, nie jestem pewny, ale respi sie chyba na przed ostatnim pietrze (gdzie pare guardow & archerow (; )

I nawet minomagi sa!

szymon287
25-04-2007, 15:31
I nawet minomagi sa!

Nie jestem pewny w 100% ale... on sie respi na przed ostatnim pietrze, tam nie ma m magow...

serafin999
25-04-2007, 20:50
Nie jestem pewny w 100% ale... on sie respi na przed ostatnim pietrze, tam nie ma m magow...
Jest 1 mino mag tam jesli jets horned ;D bo foxix go summonuje ;]

tak miales racje to jest przed ostatnie pietro :)

SirBlaxis
06-11-2007, 23:09
NO SUPER SUPER .... tez na to poluje ( dla kasy xD )

ALE KIEDY TO SIE WKONCU ZRESPI ! minal juz tydzien a tu nic ....
0
0
0
0
0
0
0
0
:( :( :(