zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Demon Paladynem [Rekord]

Lifter
25-04-2007, 11:03
Witam!
Czy ktoś z Was wie, jaki był rekord solowania demona paladynem?
Nie chodzi mi że z blokerem, bo taki to był chyba 7. Chodzi mi o czyste solo, bez kolegów, bez sztuczek z magic wallami itd. Wiem, że u mnie na serwerze (Luminera), Zbuchany Gajowy zabił Demona na 61 Levelu. Czy ktoś podjął się tej próby na niższym levelu? Chodzi tylko o Paladyna.

@edit
Dodam, że chciałbym pobić ten rekord.

Snagoth
25-04-2007, 12:22
ja chcialem solowac demona swoim palkiem na 50 lvlu.. i mysle ze udaloby mi sie to.. ;] a uzycie m walli nie mozna nazwac sztuczka bo to sa zwykle runki do uzywania.. jesli wejdziesz na resp demona (najlepiej na parchmencie) i nie bedziesz wlazil up czy down tylko ciagle z nim walczyl to mozesz z czystym sercem powiedziec ze zsolowales demona. A uzywac mozesz kazdej runki jakiej tylko chcesz ;)

Lifter
25-04-2007, 16:13
ja chcialem solowac demona swoim palkiem na 50 lvlu.. i mysle ze udaloby mi sie to.. ;] a uzycie m walli nie mozna nazwac sztuczka bo to sa zwykle runki do uzywania.. jesli wejdziesz na resp demona (najlepiej na parchmencie) i nie bedziesz wlazil up czy down tylko ciagle z nim walczyl to mozesz z czystym sercem powiedziec ze zsolowales demona. A uzywac mozesz kazdej runki jakiej tylko chcesz ;)

Chce to zrobić właśnie w parchmencie, biegnąc jedno kółko, manasując się u góry i z powrotem na utamo vita na dół. Uda się to na 55 Levelu z distem 80, mlev 15? Combo Power Bolt + SD.

Sofista
25-04-2007, 16:19
Jak wiadomo jest to możliwe :) Tak naprawdę wszystko jest możliwe. Jakbyś to robił, filmik proszę :P

Xeth
25-04-2007, 16:32
Ja widziałem filmik jak 56 RP solowal Demona :)

Kokio
25-04-2007, 16:36
Dasz radę przy odrobinie szczescia, poprostu nie mozesz dopuscic zeby demon Cie dogonił. Uzywaj might ringa+SSA, zmniejszy to o wiele obrazenia co da Ci o wiele wieksza szanse na przezycie. SD+power bolty powinny dokonczyc sprawę :D. Oczywiscie liczysz sie z tym ze jakis inny ambitny palladyn zaraz bedzie probowal pobic Twoj rekord jesli zobaczy ze Tobie udalo sie tego dokonac na 55lvl :D
GL w probie pobicia rekordu(chociaz nie wiem jaki on jest :P)

Fagaro
25-04-2007, 22:57
Tha eagle solowal na 50 levelu. :)

Ufocznik
25-04-2007, 22:57
Dasz radę przy odrobinie szczescia, poprostu nie mozesz dopuscic zeby demon Cie dogonił. Uzywaj might ringa+SSA, zmniejszy to o wiele obrazenia co da Ci o wiele wieksza szanse na przezycie. SD+power bolty powinny dokonczyc sprawę :D. Oczywiscie liczysz sie z tym ze jakis inny ambitny palladyn zaraz bedzie probowal pobic Twoj rekord jesli zobaczy ze Tobie udalo sie tego dokonac na 55lvl :D
GL w probie pobicia rekordu(chociaz nie wiem jaki on jest :P)

co mu da ssa, skoro dziala on tylko na obrazenia fizyczne? oczywiscie zakladam ze nie bedzie lal tego demona w zwarciu

Lifter
25-04-2007, 23:03
Might Ring likwiduje wszystkie obrażenia czy tylko je zmniejsza? Dobije 80 Dista, 55 Level i spróbuje. ;)

Martwi mnie tylko jedna rzecz. Prędkość. Czy mu ucieknę?
55 Level + BoH + Time Ring + Utani Hur. Starczy?

Ufocznik
26-04-2007, 13:38
Might Ring likwiduje wszystkie obrażenia czy tylko je zmniejsza? Dobije 80 Dista, 55 Level i spróbuje. ;)[quote]
zmniejsza je o ilestam %

[quote]
Martwi mnie tylko jedna rzecz. Prędkość. Czy mu ucieknę?
55 Level + BoH + Time Ring + Utani Hur. Starczy?

to chcesz go zabic czy mu uciec?:>

Lifter
26-04-2007, 18:17
to chcesz go zabic czy mu uciec?:>

Zabić uciekając :D

Kokio
26-04-2007, 19:03
Ahh rzeczywiście, zapomniałem że to tylko obrażenia fizyczne są redukowane przez SSA. Hmm to może dragon necklace zmniejszający obrażenia o 10% od ognia i might ring(25%).. Co do uciekania:
A level 55 using haste, boots of haste, time ring has a raw speed of 502, which is equivalent to an unmodified level 142.
Myśle ze biegajac jak 142 lvl dasz mu rade uciec bez laga, freeza lub wlasnej glupoty ;p

Lynx
26-04-2007, 20:42
lepszy elven amulet zamiast Dragon Necklacke(?)

Lifter
26-04-2007, 22:12
A co w ogóle daje Might Ring? Po po przeczytaniu opisu na tibia.pl nadal nie kapuje? o.0

Marionus
27-04-2007, 09:28
Spokojnie solniesz demona :D

SD+P BOLT szybko go zjedziesz:)

a potem :cup: z kolegami :)

Even
27-04-2007, 09:40
@Lifter

Jesli chcesz juz zsolowac demca to radze bez up down :)

moim zdaniem up down to nie jest zsolowanie bo mozesz sie manasowac, uzupelnic zapasy i uleczyć... najlepiej jest wejść zabić i wyjść :) to chyba logiczne ?

to jest moje zdanie kazdy moze miec odmienne...

Lynx
27-04-2007, 14:09
A co w ogóle daje Might Ring? Po po przeczytaniu opisu na tibia.pl nadal nie kapuje? o.0

might ring zmiejsza obrażenia od wszytkiego (magia,mele) o 20~% a Elven Amulet tez od wszytkiego ale o 10%~

Ghqlike
01-05-2007, 01:01
Mojemu kumplowi ta sztuka udala sie na 54 lvl (parhament)