Pokaż pełną wersje : Makaveli Thug - Youtube
Makaveli of Chaos
25-04-2007, 11:52
Pierwszy tego typu filmik :]
mysle ze nie jest taki zly , bo cos tu chociaz widac... heh
http://www.youtube.com/watch?v=c7vQqQ-RbhQ
Pzdr
neSSonka
25-04-2007, 12:07
y0,
Wielkie Gratki Dla Ciebie :) zaj...sty Filmik ;)
szkoda ze przesatales grac , ale i tak jestes legenda Candii ;)
p0zdr0,
@Edit
moglbym prosic o nuty w tle ;P bylbym bardzo widzeczny ;]
Nie podoba mi sie ten filmik dlatego ze sa na nim same hunty... nic takiego ciekawego.. zadnego bicia sie.. zadnych groznych sytuacji.. tylko zwykle bicie potworow..
3/10
nudne to strasznie
@2up nie gra bo ma bana
@up nie ma bicia bo to non pvp
Nie podoba mi sie ten filmik dlatego ze sa na nim same hunty... nic takiego ciekawego.. zadnego bicia sie.. zadnych groznych sytuacji.. tylko zwykle bicie potworow..
3/10
hmm a ty troche pomysl, grozne sytuacje - racja, bicie sie na non pvp? gz no chyba ze o bloczenie ci chodzi to inna bajka
@Topic
film fajny, szczegolnie ze to twoj 1st wmv :)
Slimamoneko
25-04-2007, 12:14
@up
A co mial pokazac akcje PK z srveru Non pvp?;d
@topic
Film fajny:D i zachecam do daleszej gry bo szkoda tak dobrego gracza;]
neSSonka
25-04-2007, 12:15
nudne to strasznie
@2up nie gra bo ma bana
@up nie ma bicia bo to non pvp
nieznasz sytuacji to niepier..dol , moze i ma bana lecz o ile sie myle to nietylko przez to przestal grac.
@Snagoth
panu gratulujemy inteligencij :baby: Bicie sie na no-pvp ,a co TY Chuck Noriss ?
Naparwde Filmik fajny , muza wpada w ucho i fajnei sie oglada ,
zanim dacie komenty ze lipa itp zrobic Swoj i dajcie to zobaczymy :)
p0zdr0, Maka
@Snagoth
zrób lepszy:)
co do filmiku to mi sie bardzo podoba:)
Twoj_Miszcz
25-04-2007, 12:40
Hahahah CZlowieku Wez Idz i niewracaj , cz ja mowilem do Ciebie ? Wez prosze Cie, takich loodzi jak Ty puszczam bokiem , bo szkoda na takich slow i czasu. Prosze przekilnaj na mnie , dojezdzaj mi , mi to naprawde zwisa ;) przynajmniej sie posmieje :)
koniec bezsensownych klotni , komentowac :)
ponawiam prosbe o Nute :)
omg,nastepne dziecko "lubish mnie?","loodzi"...wtf?mama cie nie kocha czy jaki ch"oo"j ? o.O skoro nie pisales/as do niego to na ch"oo"j go cyt"oo"je"sh" ?
filmik...hmm,racja,troche n"oo"dny lecz demon z morta ?
8o ladne hity z e vis ci wchodza lecz szkoda ze to noob-pvp,bo napewno bys cos pokazal.
down@
jezeli ja mam wg ciebie max 13 lat to ty masz 8 :| i mow za siebie,co do nicku to o to chodzilo zeby takie dzieci myslaly ze sa madre i powiedza "miszczu,ale ty gl"oo"pi
<lol 121321>,pize sie mistrzu" no wiec odpowiem ci na to tak
o,rly ?
Snagoth weź sobie załóż nowe konto o nicku "Lópiem crytykoffaź Makafeliego", bo co by nie wrzucił na forum zawsze jesteś negatywnie do tego nastawiony... Może się pochwalisz swoimi osiągnięciami?
A co do filmiki to fajowa produkcja jak na pierwszy raz i miejmy nadzieje że nie ostatni... Szkoda tylko że tak mało materiału :P Do 16;> Loyal to the Game boczq xD
/Dudzix
Ludzie nie wlaźcie tak mace w dupe -.-
filmik normalny, jak kazdy z non pvp prawie 0 akcji.
@ Up
jestes ZAlowy ;)
Pierdolnąłem się głową o biurko przez ciebie.
Film - nuuda.
Filmik fajny i mam nadzieje że po banie wrócisz do gry i przegonisz tego ri'goku.
Jak dla mnie pierwsza piosenka to mieszanka piosenki 2paca(smile) i Biggiego(nie wiem jaka, ale to słowa można usłyszeć w 2pac - Us Against The World), a druga to 2pac - Untouchable.
P.S.
Bym zapomniał "Keep ya head up" Makaveli. Nie daj się zniechęcić do gry przez dedy Czarnuchu!
Dobra.. co do Twojej osoby, nie bede nic pisal, bo malo gralem na Candii i Cie nie znam. Ale mam pytanka odnosnie muzyki, ktora wykorzystales. 1 piosenke skads kojarze, ale nie potrafie sobie przypomneic tytulu. Wiem, tylko, ze jej fragmenty byly uzyte w "Many Men" i "Runnin' ". Co do 2, to bylbym wdzieczny jakbys podal tytul, bo mam ta piosenke, ale pod zmieniona nazwa. BTW. Obrazek, ktory pokazales na koncu, mam ustawiony jako tapete :]
@Up
to nie jest Untouchable ;] Przed oficjalna premiera ktos umiescil w internecie "Pac's Life', ktore faktycznie nim nie bylo. Sa to inne piosenki, glownie remixy ze zmienionymi tytulami.
Milu Arhangel
25-04-2007, 14:26
Ładny filmik, pokazuje praktycznie wszystkie hunty które zamieściłeś na forum :) Pozdro i 200 lvl po banie ;]
to nie jest Untouchable ;] Przed oficjalna premiera ktos umiescil w internecie "Pac's Life', ktore faktycznie nim nie bylo. Sa to inne piosenki, glownie remixy ze zmienionymi tytulami.
a u mnie na kompie jest to właśnie ta piosenka jak chcesz nawet mogę ci ją gdzieś wrzucić
a u mnie na kompie jest to właśnie ta piosenka jak chcesz nawet mogę ci ją gdzieś wrzucić, a i to jest 1 piosenka z płyty Pac's Life
Srry za double, ale net mi muli... usuńcie 1
neSSonka
25-04-2007, 14:49
y0,
wie ktos skad zmotac te 2 piosenki ?? moze sa gdzies na necie :D
E mula i innych gowien nieposiadam :P
Rychulec
25-04-2007, 14:57
Film troche nudny wiekszyośc na rec oglądałem ale cóz na n pvp można zrobic :p
5/10
Muza-Postawiłeś na klasyki :)
Filmik niezły, stałeś się dla innych legendą jak dla mnie 2pac ;)
Tovob Lard
25-04-2007, 15:49
1 piosenka:
Tupac - Another day in the ghetto
2 piosenka:
Tupac - Untouchable
http://www.youtube.com/watch?v=RViRDVzKKKs&mode=related&search=
A co do filmu to moim zdaniem dzięki muzyce jest taki dobry :-)
Film troche biedny... Niezarejestrowana wersja HyberCam. Wychodzi na to, ze nie szanujesz uzytkownikow tego forum, bo nawet na torrenty nie zajrzales.
Troche nudny... ale fajna muza ;)
General_Caster
25-04-2007, 16:54
Film troche biedny... Niezarejestrowana wersja HyberCam. Wychodzi na to, ze nie szanujesz uzytkownikow tego forum, bo nawet na torrenty nie zajrzales.
lol nie szanuje bo nie ma zarejestrowanego hypercam ? a moze nie wie ze jest taka mozliwosc ? zastanow sie zanim kogos obrazisz
owntibia.exe
25-04-2007, 16:54
Za co bana dostałeś? ^^
@up
A co mial pokazac akcje PK z srveru Non pvp?;d
@topic
Film fajny:D i zachecam do daleszej gry bo szkoda tak dobrego gracza;]
Bardzo dobry gracz na non pvp bez rl life ktory pada 2x na kazdym lvlu, Bardzo dobry.
T3H_VirUs
25-04-2007, 17:02
Film do kitu, przez 6 minut tylko expienie...
albo miales na prawde zj...ebane zycie tibijskie albo pokazales tylko to co wychodzilo ci najlepiej. Jeszcze do tego czarna muzyka ktora wg mnie wogole do tegoż filmu nie pasuje :|
1/10
Filmik mi sie nie podoba. Muza zle dobrna i do tego jakosc tego filmiku zostawia duzo do zyczenia. Czekam na nastepny film i mam nadzieje ze lepszy :)
2/10
Za co bana dostałeś? ^^
Link do rogepost na forum.tibia.com
Bardzo dobry gracz na non pvp bez rl life ktory pada 2x na kazdym lvlu, Bardzo dobry.
Rl life to może Ty nie masz jak go nie znasz to nie pierdol, bo po prostu zazdrościsz. I co z tego że pada to nie jego wina. Ty pewnie jak padniesz to rookujesz chara i wychodzisz nowym...
/Dudzix
Rychulec
25-04-2007, 21:44
Filmik mi sie nie podoba. Muza zle dobrna i do tego jakosc tego filmiku zostawia duzo do zyczenia. Czekam na nastepny film i mam nadzieje ze lepszy :)
2/10
Źle dobrana???
Akurat dokładnie pod jego nick :p
Edi The Sorcerer
25-04-2007, 22:33
Spoko filmik ale mogloby byc wiecej np. jakies adv lub questy :> pozdr
Maka taka rada dla Ciebie... Kiedyś przeglądałem sobie twój photobucket miałeś tam na prawdę wiele fajnych screenów... połączył byś to w jedną całość... skleił Filmiki z questów.. anihilatora. Dhq... Hota... i wsadził na rapida żeby każdy mógł pobrać i Skomentować... jak na prawdziwy Wmv przystało. mógłbyś również dodać coś z pandorii... pamiętaj tęsknimy xD...
Popracuj trochę nad filmem a może wyjdzie coś na prawdę fajnego. i do tego please... "only god can judge me" czy jakos tak.. zajebisty kawałek:P
Bo w tym co przedstawiłeś dziś fajna jest tylko muzyczka. widać że robiłeś to chaotycznie.
Powodzenia. x)
Rl life to może Ty nie masz jak go nie znasz to nie pierdol, bo po prostu zazdrościsz. I co z tego że pada to nie jego wina. Ty pewnie jak padniesz to rookujesz chara i wychodzisz nowym...
/Dudzix
Ty i makaveli jestescie BARDZO doświadczonymi graczami w te pikselówe.
A ja wam zazdroszcze =P
p.s tez lamisz na non pvp ?
Makaveli of Chaos
25-04-2007, 23:55
Ty i makaveli jestescie BARDZO doświadczonymi graczami w te pikselówe.
A ja wam zazdroszcze =P
p.s tez lamisz na non pvp ?
Tak my kochamy nasze piksele
a Ty tez tak kochasz Mansona? ze wycieles sobie zebra tak jak on ? zeby moc sobie samemu laske targac?
Wiesz tez Ci zazdroszcze, taki wypas :]
@Suppcio, wiesz to pierwszy tego typu filmik, pierwszy raz mialem z tym stycznosc, nie wiedzialem nawet o co biega, tak ze wiesz to co wyszlo, nie jest zaciekawe, no ale coz, juz co nieco kumam, takze mam juz nowy filmik z questow, mysle ze ten bedzie juz lepszy, a i muzyka jest juz inna, sam wole czarny rapik, ale niestety wiekszosc slucha techno.
pozdro.
Soulmann
26-04-2007, 00:08
Nie widziałem, żeby ktoś wcześniej podał tytuł pierwszego utworku w tle, więc:
Akon feat B.I.G & 2PAC - Ghetto Remix.
Link do tegóż:
http://www.youtube.com/watch?v=BFv6d9jJshc
PS
Demki z morta roox;>
Filmik ok nawet... trudno zrobic ciekawy filmik na non pvp... ogolnie dobry gilmik jak na non pvp... ja bym zmienil, tylko muzyke... bo jest Ona zbyt monotonna :/
Wojtas_Smieciarz
26-04-2007, 00:47
Fajny film~
Wykonaknie ladne czyste;) troche nudny do polowy szczegolnie z tymi tombami:> no ale to no pvp co tu sie czepiac :) mogles wbic ten 200 :>
[QUOTE=Makaveli of Chaos;1389368]Tak my kochamy nasze piksele
a Ty tez tak kochasz Mansona? ze wycieles sobie zebra tak jak on ? zeby moc sobie samemu laske targac?
Wiesz tez Ci zazdroszcze, taki wypas :]QUOTE]
Ta mozesz sobie sluchac techna czy innych debilskich piosenek, lecz Manson nagral 15 plyt~ a wyciecie zebra byl to tylko chwyt na rozgłos, jak widzisz musisz miec pojecie podstawowe o czym zeby o tym gadac :P
Chociaz trudno interesowac sie muzyką i innymi sprawami grajac przy kompie 7h dzinnie :( I do tego robiac lvl na non pvp nie wiadomo po co XD
Makaveli of Chaos
26-04-2007, 12:14
[QUOTE=Makaveli of Chaos;1389368]Tak my kochamy nasze piksele
Wiesz tez Ci zazdroszcze, taki wypas :]QUOTE]
Ta mozesz sobie sluchac techna czy innych debilskich piosenek, lecz Manson nagral 15 plyt~ a wyciecie zebra byl to tylko chwyt na rozgłos, jak widzisz musisz miec pojecie podstawowe o czym zeby o tym gadac :P
Chociaz trudno interesowac sie muzyką i innymi sprawami grajac przy kompie 7h dzinnie :( I do tego robiac lvl na non pvp nie wiadomo po co XD
Stary w tym sek ze ja interesuje sie muzyka z 15 lat, jak nie dluzej, w Tibie gram 3 lata + i Tibia nie przeszkadza mi w sluchaniu muzyki , a z tym technem to trafiles zupelnie zle, nigdy nie bylem nie jestem i nie bede fanem techna :]
Nie podniecaj sie tak ze manson nagral 15 plyt, bo to jest naprawde nie wiele, biorac pod uwage "glupie show" jakie odpierdziela, sam osobiscie znam wiele zespolow ktore wydaly duzo wiecej plyt od niego i napewno lepszych plyt.
Sam slucham hiphop ale mam duze pojecie na temat "dobrej" muzyki.
Masz podpis , ze Manson itp to dobra muzyka, a sluszales Dire Straits? Pink Floid?, czy chociaz nasz Polski Dżem?
Nie chce sie klocic o muzyce bo to sprawa gustu, ale jesli chodzi o to co jest lepsze pod wzgledem nagrania, wokalu itp to jestem pewien ze Dire Straits bije twojego Mansona na leb, na szyje...
@Pramus
Te dwa kawalki sa nieoficjalnymi remixami
Pierwszy to Akon, Notorious and Pac - "Ghetto", slyszalem pare roznych takich remixow, akona z pac'iem,
Drugi kawalek pochodzi z tej "nieoficjalnej plyty - Pac's Life"
2pac - untouchable swizz beatz remix ft._bone_thugs-n-harmony
Jesli do nastepnego filmiku bede wzucal cos z Pac'a to bedzie raczej to cos z nieoficjala, poniewaz te kawalki sa lepsze do video, nie chce zanudzac kogos, California, Hit'em up, czy czyms bardziej znanym.
Jednak na kompie mam niewiele miuzy, sam osobiscie slyszalem ok 40 plyt Pacca (same nieoficjalne) plus ok 20 oficjalnych, zreszta jest czesc plyt ktora niebyla wydana u nas w Polsce i zadne Sony, czy inne wytwornie o nich nie wiedza.
MydlanaBanka
26-04-2007, 17:14
hahahah
widze ze niezabardzo umeisz sie poslugiwac Windows Movie Maker.Chocby na pocztaku ta gazetka bez zdjecia tlyko neiebiskie tlo....
ale wieze ze wezneisz te slwoa do serca i sie podszkolsiz,ale itak nice
Gz
Filmik nawet niezły. Nuta wpada w ucho i jest przyjemna 9/10.
@ci co mówią, że to nudne
a czego wyście chcieli? /durny joke mode on jak wbija bana przez puszczenie ue przed dp carlin? /durny joke off.
@Pramus
Te dwa kawalki sa nieoficjalnymi remixami
Pierwszy to Akon, Notorious and Pac - "Ghetto", slyszalem pare roznych takich remixow, akona z pac'iem,
Drugi kawalek pochodzi z tej "nieoficjalnej plyty - Pac's Life"
2pac - untouchable swizz beatz remix ft._bone_thugs-n-harmony
Jesli do nastepnego filmiku bede wzucal cos z Pac'a to bedzie raczej to cos z nieoficjala, poniewaz te kawalki sa lepsze do video, nie chce zanudzac kogos, California, Hit'em up, czy czyms bardziej znanym.
Jednak na kompie mam niewiele miuzy, sam osobiscie slyszalem ok 40 plyt Pacca (same nieoficjalne) plus ok 20 oficjalnych, zreszta jest czesc plyt ktora niebyla wydana u nas w Polsce i zadne Sony, czy inne wytwornie o nich nie wiedza.
aah racja, cos pomylilem. Twoj pomysl z wrzucaniem nieoficjalnych kawalkow jest bardzo dobry i pomoze zachecic m.in. sluchaczy "gangsta popu" 50 Centa, tworczoscia Paca.
Osobiscie polecilbym remix "My Life" z Outlaws oraz pare kawalkow ze zfake'owanej plyty rozpowszechnianej jako "Pac's Life".
hahahah
widze ze niezabardzo umeisz sie poslugiwac Windows Movie Maker.Chocby na pocztaku ta gazetka bez zdjecia tlyko neiebiskie tlo....
ale wieze ze wezneisz te slwoa do serca i sie podszkolsiz,ale itak nice
Gz
A ja wieże, że weźmiesz moje słowa do serca i pójdziesz kupić słownik ortograficzny, plz.
Film podobał mi się. Mimo wszystko, muzyka stworzyła odpowiedni klimat. Mimo iż jestem zwolennikiem muzyki raczej ostrej, tj. system of a down~, podobała mi się.
I skoro już o muzyce, można prosić nazwę nuty? :]
Nudny filmik:P ,spoko muza;]
SkateElement
27-04-2007, 20:01
y0,
Wielkie Gratki Dla Ciebie :) zaj...sty Filmik ;)
Nie wiedzę w nim nic "zajebistego". Nudny... :(, może gdybyś zrobił z samych questów/advów itp...
Makaveli of Chaos
28-04-2007, 01:15
Nie wiedzę w nim nic "zajebistego". Nudny... :(, może gdybyś zrobił z samych questów/advów itp...
Slyszales takie powiedzenie? Kazdemu nie dogodzisz
niestety tak to juz jest :] zeby trafic konkretnie w publike, to musialbymbyc chyba rezyserem Mody na Sukces... xD
pzdr
Powiem tyle .. że jakbym był ślepy i słuchał bym tylko filmiku.. to by już było 10/10 ;D
"Only god can jugge me"
MichaelIzzor
30-04-2007, 10:48
Filmik ładny, ale nudny;] ,a moge zapytać całkiem z innej beczki... dlaczego przestałeś grać na pandorii?
SkateElement
30-04-2007, 12:10
Slyszales takie powiedzenie? Kazdemu nie dogodzisz
niestety tak to juz jest :] zeby trafic konkretnie w publike, to musialbymbyc chyba rezyserem Mody na Sukces... xD
pzdr
To jest twój pierwszy film, ja zapewne nie zrobiłbym lepszego ;x
Może następny będzie lepszy ^^
btw. wg mnie 2. post był taki pozytywny ze względu na "twój lvl", tak to już jest :)
pzdr
Fajny filmik i muzyka mila dla ucha ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.