Pokaż pełną wersje : Necro - Solo
Lvl 69 88/86 eq standard, roh, dms, c legi. Czy mogę iść na necro solo, z gfb i explo?
Jeżeli tak to jaka taktyka. Shield czy GS. Co wy na to?
Roman114
25-04-2007, 13:31
Zabijesz ty baranie jevaby nic nie myslisz
Roman114
25-04-2007, 13:32
Zabijesz ty baranie jevaby nic nie myslisz
Koles uspokuj sie
@Zabijesz bez problemu
Zabijesz bez problemu...
taktyka to wal z GS'a, wez pare gfb jakby pare necro naraz zsummonowalo duzo shitu, i hmm... styknie ;)
KicekofPacera
25-04-2007, 14:26
Koles uspokuj sie
@Zabijesz bez problemu
Koleś to ty się uspokój bo cytujesz swoje posty ...
@Topic
To ty powinieneś znać możliwości swojego knighta ale według mnie spokojnie zabiejesz :) Przeciez to jest cos w stylu draga ;p
Dark Alphadron
25-04-2007, 15:58
Nie do końca. Drag wali słabiej z GFB, a necro nie ma fali. Poza tym summonuje szmelc pokroju szkieletów, a to utrudnia knightowi dojście do właściciela takiego stworka. Ale myślę, że jak sobie pomożesz GFB oraz Explosionem, to spokojnie zatłuczesz zgreda.
Zależy gdzie chcesz iść.. Na Drefii nie masz co szukać nawet, za dużo UH będzie Ci schodzić.. Exp jest marny dla knight'a, na 90% Ci się nie zwróci.. Jeśli chcesz się pobawić i spróbować swoich sił z necro, to proponuje Tar Tomb, jest tam pojedynczy resp necro który sam testowałem na 80~lvl, skille podobne. Oczywiście GS i exura, na co wścieklejszego necro 1-2 UH. Weź dużo jedzenia jesli chcesz posiedziec, bo z tym tam marnie :(.
Mapka:
1.)Tomb:
http://img242.imageshack.us/img242/4654/jedenev0.jpg
2.)Nad necro:
http://img242.imageshack.us/img242/615/dwark1.jpg
3.)Necro:
http://img242.imageshack.us/img242/6002/trzyrx4.jpg
(po drodze kilka vampów i bone beasty)
GL.
Rycek Piotrek
25-04-2007, 21:32
@up
Wydaje mi sie, ze jakby chcial troche dluzej pohuncic to nie tam na tar tombie tylko niech sobie na darame pojdzie....
@topic
napewno sobie poradzisz tylko GFB wez bo 3 lubia wyskoczyc :)
Good Luck
Koles uspokuj sie
@Zabijesz bez problemu
Koleś chyba w świecie pokemonów żyje i sam do siebie gada :p
sir Tifejo
26-04-2007, 16:37
@up
Wydaje mi sie, ze jakby chcial troche dluzej pohuncic to nie tam na tar tombie tylko niech sobie na darame pojdzie....
Good Luck
Darama = dsy, a to dla knighta chyba najgorszy z możliwych potworek. Ogólnie jeszcze się nie spotkałem, żeby knigci chodzili na necro, no ale tak "dla sportu" można iść :)
malyjanek
26-04-2007, 17:17
Darama = dsy, a to dla knighta chyba najgorszy z możliwych potworek.
jest w tibi taki wynalazek jak stealth ring
... który ma energii na 10 minut. Wiec przy dluzszym huncie poszlo by troche duzo stealh ringow a to równa się waste. A DSy na drefii nie jest łatwo odlurowac zeby sie nie pałętały pod nogami.. No chyba że wszystkie 6-7 naraz odlurowac tam na gorę koło wejścia..
sir Tifejo
26-04-2007, 19:19
Który kosztuje [o ile ktoś go sprzedaje] ze 3k, ponadto wypada z ducha b.rzadko, nic dodać, nic ująć.
@Autor: jeśli faktycznie szedłbyś z takim zamiarem [omijaniem/biciem dsów na ringu] weź ich z 4-5 [na jednego porządnego hunta]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.