Pokaż pełną wersje : Namelock i ten sam nick?
Witam. Posiadałem postać o nicku xxx i dostałem namelocka. Zmieniłem nick na yyy, czekałem 2dni i mojego nicka nie zmieniono na yyy tylko zostałem przy xxx . Tylko że teraz moge zalogować sie na chara bo namelock został zdjęty, ale nie zmieniono nicka. Czy moj nick zmieni się?
TaifunIII
25-04-2007, 16:32
Nie wiem, czekaj
Nie widzę potrzeby podawania mojego nicka...
ja taka widze bo cos mi sie wydaje, ze sciemniasz ;)
Draki Forteca... miał być Roxar Pall, a jest dalej Draki Forteca...
A moze nie miales namelocka?:D
Wklej co ci napisali w my account w rubryce wykroczen. Jezeli dostales tego namelocka to musi byc powod czemu.
A jezeli nie zmienili ci nicka to oznacza, ze twoj nick jednak nie lamie zasad :P
TaifunIII
25-04-2007, 23:40
Draki forteca to nnormalny nick ;D
Character Roxar Pall does not exist.
Name: Draki Forteca
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 9
World: Aldora
Residence: Thais
Last login: Apr 25 2007, 21:57:45 CEST
Account Status: Free Account
Account Information
Created: Mar 14 2006, 12:08:09 CET
Characters
Name World Status
1. Draki Forteca Aldora
Nie masz bana kolego ;D
l_ [] l_
byc moze gm po "wreczeniu" ci namelocka zastanowil sie bardziej nad twoim nickiem i uznal, ze jednak jest on zgodny z tibia rules
W rubryce wykroczeń nic teraz nie ma, ale było coś takiego:
"Forteca fortress in polish"
Szkoda, że mi zdjęli namelocka bo ten nick mi sie nie podoba. Żeby nie było " po co go wybierałes" mowie, ze to char kolegi, który nim nie gra i mi go dał.
Twój nick jest legalny, więc nie powinieneś dostać namelocka. Jeśli go dostałeś, był to błąd tego tutora i CSa który ci go dawał. Podczas akceptacji nowego nicka widocznie osoba go akceptująca (chyba też CS w tym przypadku - nie znam dalszej procedury) spostrzegła ten błąd i anulowała namelocka.
Sytuacja zaszła zapewne dlatego, że owszem "Forteca" jako słowo mające znaczenie w j. polskim nie powinno znaleźć się w nicku, ale dotyczy to tylko jego PIERWSZEGO członu. W drugim możesz mieć jakie chcesz wyrazy, tak jak chociażby w normalnym życiu można spotkać Marka Kiełbase, czy Zenona Piłe.
Schwenkler
26-04-2007, 18:05
@Ddevil
To powiedz mi czy "szafa squad" tez jest legalne??
@Ddevil
To powiedz mi czy "szafa squad" tez jest legalne??
Nie jest.
Z dwóch powodów:
- Nazwa przedmiotu może być w DRUGIM członie, nie pierwszym.
- "squad" wskazuje na liczbę mnogą, a więc jest to niedopuszczalne w nicku pojedynczej osoby.
Mam dlemat chce dostac name locka czy jest mozilwe skoro posiadam nick Vampishh a inny koles Vampesh inny Vampish a jeszcze inny Hampish. Chce kupic i boke sie ze jak nie zmienie nixku Hampish 146 ED mnie zabije czy jest mozliowoasc ze go dostanne
Mam dlemat chce dostac name locka czy jest mozilwe skoro posiadam nick Vampishh a inny koles Vampesh inny Vampish a jeszcze inny Hampish. Chce kupic i boke sie ze jak nie zmienie nixku Hampish 146 ED mnie zabije czy jest mozliowoasc ze go dostanne
nie 10 znakow
Marshaal
28-04-2007, 14:37
Tak, jesli masz podobny nick do hight levela, to go dostaniesz..... ;D
Jest taki wysoki lvl "Vetebina"
A ja kiedyś nazwałem się "Vatabina" i oczywiście chciałem zeby jego qmple wysłali mi na tzw uhmakera boszki. Jak pożniej się okazało ten ów qmpel się skapnął i dał reporta. Ocywiście dostałem name locka ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.