Pokaż pełną wersje : Bq
Mroczny Tomek
25-04-2007, 18:14
mam takie małe pytanko, mianowicie czy jesli wykonalem juz BQ to moge jeszcze raz wejsc do Final Room ? Zeby np pomóc znajomym ?
Chyba BK he? Zawsze możesz
Chyba BK he? Zawsze możesz
Chyba Banshee, he?
owntibia.exe
25-04-2007, 18:51
Chodzi o Banshee Queen.
@topic
Nie, nie mozesz ^^
TaifunIII
25-04-2007, 19:47
a ja myślałem, że bright sword quest ;D
Up
Nie prawda bo możesz, tak samo jak na ani i demon helmet.............
owntibia.exe
26-04-2007, 00:52
a ja myślałem, że bright sword quest ;D
Up
Nie prawda bo możesz, tak samo jak na ani i demon helmet.............
Nie pieprz głupot.
Jeśli chodzi o annihilator, to można iść tylko raz, a a na demon helmet ile się chce...
Nie pieprz głupot.
Jeśli chodzi o annihilator, to można iść tylko raz, a a na demon helmet ile się chce...
Nie moglem tego przemilczec.
Jezeli czegos nie wiesz to po co sie udzielasz?
Anni~ mozna zrobic xxx (w miejsce xxx wstaw sobie jakas cyfre >0 ), tylko nagrode mozna wziasc raz...
Honasolo
26-04-2007, 10:55
@up
Dokladnie.
To tak samo jak z desrt questem. Zawsze mozna go "wykonac", ale nagrode mozna wziasc tylko 1.
Chuligan Motoru
26-04-2007, 11:32
Nie moglem tego przemilczec.
Jezeli czegos nie wiesz to po co sie udzielasz?
Anni~ mozna zrobic xxx (w miejsce xxx wstaw sobie jakas cyfre >0 ), tylko nagrode mozna wziasc raz...
Nie bo na anni po wzieciu nagrody ,gdy chcesz isc 2gi raz nie mozesz wejsc do pokoju z nagroda,musisz dednac-.-Banshee quest-mozesz tylko raz wejsc do final roomu!
sir Tifejo
26-04-2007, 12:33
Nie bo na anni po wzieciu nagrody ,gdy chcesz isc 2gi raz nie mozesz wejsc do pokoju z nagroda,musisz dednac-.-Banshee quest-mozesz tylko raz wejsc do final roomu!
To ciekawe czemu takie ~140msy na różnych serverach przewodzą po dziesiątki razy grupą ludzi, którzy nie wiedza jak zrobić ten qest.
@topic: możesz wejść, ile razy Ci sie podoba.
@up
te 140 mse moga im pomóc przejść wszytkie seale ale do final rooma nie mogą wejść
anihilator - wchodzisz ile chcesz razy....po wzieciu nagrody nie mozesz wejsc do rooma z nagrodami
demon helmet - wchodzisz ile chcesz razy nawet po wzieciu nagród
banshee quest - mozesz wejsc tylko RAZ do final rooma....nawet jak padniesz i nie wezmiesz nagrod to i tak nie bedziesz mogl tam wejsc drugi raz
sir Tifejo
26-04-2007, 16:41
anihilator - wchodzisz ile chcesz razy....po wzieciu nagrody nie mozesz wejsc do rooma z nagrodami
banshee quest - mozesz wejsc tylko RAZ do final rooma....nawet jak padniesz i nie wezmiesz nagrod to i tak nie bedziesz mogl tam wejsc drugi raz
Bull*hit, sam swoim knightem tam padłem, i jakoś mogłem drugi raz tam wejść. Chyba, że po którymś z update'ów się to zmieniło, bo ja byłem już kawałek czasu temu.
@Lynx: całkiem możliwe, nigdy nie zgłębiałem tego, ale i tak jestem przekonany, że można wejść więcej niż raz.
Lechista
26-11-2007, 20:45
Po prostu musiałem odświeżyć temat gdyż krew mnie zalewa ^^
te 140 mse moga im pomóc przejść wszytkie seale ale do final rooma nie mogą wejść
Gamonie i tyle. Zawsze w każdym quescie możesz wejść do final roomu ile razy ci się podoba a tylko raz możesz wsiąść nagrody!!!
Wyjątkiem jest quest z ratem ^^ !!!
Każdą osobę która powie inaczej zaraportuje ^^
_LorDZIQ_
27-11-2007, 08:10
@Offtop
Jezeli juz wykonales tego questa to mozesz pomoc jedynie w dojsciu do final rooma ,a dalej twoi koledzy musza sobie radzic sami.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.