Pokaż pełną wersje : Skillowanie na rotach
Witam,
Mam maly problem, poniewaz nie wiem gdzie moge skillowac na rotach z low lvl najtem skille 40/40.
Potrzebuje takiej miejscowki zeby:
a) malo ludzi
b) roty same przychodzily do mnie
c) posiadam premium account
Mam wprawe w graniu pallem, ale pall to nie najt
Próbowalem roty na edron ale nie wiem gdzie taka miejscowka zeby same przychodzily
filobossek2
25-04-2007, 22:47
Hmm... w greenshore obok Thais jest nawet dobre miejsce i trolle też obok Thais ...
P.S
Powtórzenie ??
Patysiak
26-04-2007, 12:04
Myślę, że dobrze by Ci było na Darashi, w mniejszej jaskini, gdzie Carionów nie ma. Rotów na 1 piętrze jest na tyle mało, że ludzi mało tam chodzi.
1.Na Darashi jest spory resp ale i sporo ludzi.
2. Na Edron na poludnie od miasta o ile dobrze pamiętam ale tam tez sporo ludzi bywa.
3.Kopalnie kazoo tam masz dwarfy + roty ale to dobre miejsce do pekowania wiec trzeba uważać (chyba że grasz na non-pvp to jest tam lajtowo)
4. Venore- 3 respy są:
a)największe skupisko rotów niedaleko elfickiej twierdzy
b)na północ od miejsca /\ jest malutki respik z rotami. Mało osób i jeśli staniesz w odpowiednim miejscu to same podchodzą
3)główne wyjście z venore na prawo od wejścia na d-land (potrzebna jest macheta)
Fibua ... Mysle ze to bedzie dobre miejsce ... tyle tam tego ze nawet jak ktos wpadnie zawsze zostaje cos dla ciebie ... minus DS ...
Fibua ... Mysle ze to bedzie dobre miejsce ... tyle tam tego ze nawet jak ktos wpadnie zawsze zostaje cos dla ciebie ... minus DS ...
troche nieaktualne info masz
teraz w jaskini z rotwormami nie ma juz DSów
ZeboslawCalmera
26-04-2007, 15:31
Proponuje roty na Venore Swampie(podziemia), ja tam skilluje na Slimie swoim najtem.
UWażaj na beho.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.