Pokaż pełną wersje : RecKey Problem !! help
Witam... mam mały problemik ;)) moje dane na koncie moze ktos zmienic.. i tu moj problem bo gdy ja wysle kase po nowego recka to jak sie zmienia dane na koncie a pozniej przyjdzie do mnie list z confirmation key to czy bedzie dzialal ten key czy juz nie PLX HELP !!
@EDIT I CO POMOZE KTOS ?? PLX
Fortesque
28-04-2007, 00:25
Być może MUSISZ zmienić. Jeżeli nie umiesz to wejdź na tibia.com, Login, zaloguj się i poszukaj wcześniej wpisanych danych. Tam powinno być Change ?cośtam?
To właśnie to wybierz i zmieni się przez miesiąc. Przykro mi innego wybory niema :(
Dr. Omader
28-04-2007, 00:34
Witam... mam mały problemik ;)) moje dane na koncie moze ktos zmienic.. i tu moj problem bo gdy ja wysle kase po nowego recka to jak sie zmienia dane na koncie a pozniej przyjdzie do mnie list z confirmation key to czy bedzie dzialal ten key czy juz nie PLX HELP !!
@EDIT I CO POMOZE KTOS ?? PLX
Gdy list zostanie juz wyslany na Twoj adres to nawet jesli ktos zmieni dane to przeciez i tak dojdzie do Ciebie i bedziesz mogl otrzymac nowego recovery keya. Pamietaj ze zmiana danych trwa miesiac, a list do polski przewaznie dochodzi do 2 tygodni.
eh.. dane mi sie juz zmienily ale jaka mam pewnosc gry jak moze mnie koles hacknoc nowym reckeyem jak sobie zrobi :(( moze ten caly confirmation key po zmianie danych nie bedzie dzialał ?? odp plx
Ludzie pomóżcie .. zmieniły mi sie dane na końcie lecz nie mam pewnosci czy koles mnie nie hacknie .. jak np. wyslal wczesniej kasy do cip softu po nowego recka .. a moje pytanie . to czy jak sie dane zmienia a koles dostanie confirmation key to czy ten key dziala po zmianie danych or nie :) plx help :PP
Oscypious
30-04-2007, 10:51
Mi chackneli moje konto koles zrobil rec keya.I niewiem czy go wykorzystał bo niechce żeby mnie ktoś chaknoł i neimam pojęcia czy go ktoś wykorzystał bo normalnie mogłem sie zalogować na konto.Tylko przepadły cenne itemki;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.