Pokaż pełną wersje : Konto
Mirialoth
27-04-2007, 19:46
Witam mam następujący problem. Kiedyś bardzo dawno stwierdziłem że mam dość Tibii i już nie będę grał. Lecz nagle mnie coś napadło żeby znów zacząć. Stworzyłem konto i zacząłem grać. W pewnym momencie przypomniałem sobie o właśnie tym starym koncie. I tu się zaczeło ;(
Nie pamiętam pasów :confused: Nawet e maila na którym było konto założone. Nic. Nie było wtedy recover key ( maj 2006 ostatni log). Nie wiem co zrobić nie ma tam itemów ale zależy mi na tym koncie bo już coś tam było jakieś skille ;(.
P.S Jest jeszcze taka możliwość że mógłbym poprosić kogoś zaufanego o zhackowanie mi tego konta i odzyskanie danych ale to chyba zły pomysł i trudny do zrealizowania ;(. Doradźcie coś plx.;(
JustPlay
27-04-2007, 19:48
Jeżeli nie znasz, acc, e -mail'a, hasła, to niestety musisz grać od nowa.
Vlad Dracula
27-04-2007, 20:25
Lecz nagle mnie coś napadło żeby znów zacząć.
Ah...To był Twój największy błąd.Już prawie się oderwałeś od tego swojego pikselika...
jeżeli nie masz r-keya,maila to proponuje zorganizować zamach na siedzibę Cip$oftu.
To jest moje zdanie,możesz się z nim nie zgadzać.
Honasolo
27-04-2007, 20:49
Wyjdz na dwor i znajdz sobie inne zajecie...
Twojego konta za Chiny juz sie nie da odzyskac.
No chyba jesli jak pan wyzej doradzil zorganizujesz zamach.xD
P.S.
Wywal komp przez okno to prawdopodobnie pozbedziesz sie "nalogu".
TaifunIII
27-04-2007, 20:50
Witam mam następujący problem. Kiedyś bardzo dawno stwierdziłem że mam dość Tibii i już nie będę grał. Lecz nagle mnie coś napadło żeby znów zacząć. Stworzyłem konto i zacząłem grać. W pewnym momencie przypomniałem sobie o właśnie tym starym koncie. I tu się zaczeło ;(
Nie pamiętam pasów :confused: Nawet e maila na którym było konto założone. Nic. Nie było wtedy recover key ( maj 2006 ostatni log). Nie wiem co zrobić nie ma tam itemów ale zależy mi na tym koncie bo już coś tam było jakieś skille ;(.
P.S Jest jeszcze taka możliwość że mógłbym poprosić kogoś zaufanego o zhackowanie mi tego konta i odzyskanie danych ale to chyba zły pomysł i trudny do zrealizowania ;(. Doradźcie coś plx.;(
Powiem którko wypier@$%#!$(cenzura bo nie chce bana) Czy wy kur.... zamieścicie jeszczez takich 1000 tematów, kolega isttnieje opcja szukaj, a zreszta jak ty chcesz odzyskać konto jak nic niego nie pamiętasz. Nie ma żadnej mozliwoście. Gdyby była każdy by mówiłł sobie, ze gra bubble, tylko nie pamięta padsów ani maila i chce go spowrotem odzyskać ^^
Wydjź i nie wracaj, chyba po coś masz muzg no nie..?? wtf!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.