zaloguj się

Pokaż pełną wersje : mocz

sir stary klapek
25-09-2004, 20:07
sorry ze tyle mam pytan ale chcialem miec mocz. gdzie jest toalete w thais??albo inne m9iejsca latwe dal 12 levela.

Avager Niebieski
25-09-2004, 20:12
TOPIC:

Że niby co ? chcesz "mocz" ??? a po co ? looool ... nie no !!! hahahhahah niemoge sie powstrzymać !!!! niema w tibii moczu ? Poszukaj w więzieniu pewnie na ziemie sikali .... lol

Więcej emotek już się nie dało ?

bObO_gUmI
25-09-2004, 20:19
TOPIC:

Że niby co ? chcesz "mocz" ??? a po co ? looool ... nie no !!! hahahhahah niemoge sie powstrzymać !!!! niema w tibii moczu ? Poszukaj w więzieniu pewnie na ziemie sikali .... lol
Jak to nie ma w tibii moczu?! Przeciez jest. A mozna go zdobyc gdzies w latarni w Thais. (przynajmniej ja tam znalazlem :D) Aha. Sry ze skasowalem te buzki ale jakos brzydko wygladaly :D:D:D

sir stary klapek
25-09-2004, 21:13
moglbys dac mapke jak tam dojsc?? chce zbirac plyny i potrzebuje mocz. :)

Stefan12532
25-09-2004, 21:23
ja ostatnio znalazzlem mocz w thais obok tych wieśniiako z świniami i owcami...idziesz w strone płci pieknej i praktycznie obok bedzie mały pokoik w ktorym bedzie to coś z czego jedza świnie....2 miejsce... idziesz do mountain trolls i tam schodzisz zchodzac juz do strefy troli do dziury ktora bedzie pop prawej po drodze...potem beda tam dwie drabiny razem z ta ktora wszedłeś potem idziesz wyżej i sa poidełka z blotem a wyżej przy zejściu do kanału gdzie jest jeden szczur ...hmmm...tam czasami jest mocz...najcześciej juz jest wylany na ziemi bo go wylewalja...nara :) ;) :p B) :] :D :tongue:

sam bym sobie zarrał w tibie i cagle jestem hackowany bo mam keyloggersa...jak ktoś to czyta niech przyśle mi na private jakoąś pomoc w tej sprawie dzieki nara jeszcze raz

Necron
25-09-2004, 21:26
no wiec jestes w thais, w depo

http://republika.pl/necron_site/thais.gif

moze nie dokladne ale szybko robilem :P