Pokaż pełną wersje : Cyclopy na PACC Area
Witam. Gram druidem, mam prawie 26lvl, prawie 33mlvl, chcę dobić 26lvl i z 4 różdżką druida (trującą) wyruszyć na cyclopy. Szukam jakiegoś nie za dużego respu na PACC Area... W Cyclopolis podobno ciężko jest expić z moim lvl... Proszę o pomoc :confused:
chłopie bież volcanik rooda i grzej na cyclopolis z visem to ty tam wymiatasz ja tam expiłem 24 druidem (nie ed) z p setem v rodem 10 mf 2 ih i visem i szło super. Jeśli masz pacca to grzej tam B)
Czemu Volcanic Roda? Przecież Quagmire Rod wali mocniej B) Może wziąć obie? I jak dojść do Cyclopolis?
Edit: Da radę bez mf?
Ursynowski
27-04-2007, 21:52
chłopie bież volcanik rooda i grzej na cyclopolis z visem to ty tam wymiatasz ja tam expiłem 24 druidem (nie ed) z p setem v rodem 10 mf 2 ih i visem i szło super. Jeśli masz pacca to grzej tam B)Jak kurwa mogles bic z visem, skoro cytuje "nie ed"? Zastanow sie troche, bo mysle, ze kolejny pseudo wszystkowiedzacy.
Pozdro!
Witam. Gram druidem, mam prawie 26lvl, prawie 33mlvl, chcę dobić 26lvl i z 4 różdżką druida (trującą) wyruszyć na cyclopy. Szukam jakiegoś nie za dużego respu na PACC Area... W Cyclopolis podobno ciężko jest expić z moim lvl... Proszę o pomoc :confused:
W cyclopolis na -2 są same cyclopsy. Na -1 mogą Ci zlurować np 2 zerki i masz problem.
W cyclopolis na -2 są same cyclopsy. Na -1 mogą Ci zlurować np 2 zerki i masz problem.
A nie ma jakiegoś bezpiecznego respu samych cyclopów? Na zerki to ja nie chce się natknąć (nie na tym lvl) 8o
Ragnar666
27-04-2007, 22:03
Jak kurwa mogles bic z visem, skoro cytuje "nie ed"? Zastanow sie troche, bo mysle, ze kolejny pseudo wszystkowiedzacy.
Pozdro!
eee....co? ;] przecież cyclopolis mówi samo za siebie że ma pacc czyli moze mieć exori vis ty zapluty ignorancie ;]
A nie ma jakiegoś bezpiecznego respu samych cyclopów? Na zerki to ja nie chce się natknąć (nie na tym lvl) 8o
No właśnie na -2 są same cyclopy jak pisze wyżej. Na innych poziomach nie spotkasz już samych cylopów.
Sry za 2nd post.
Jak kurwa mogles bic z visem, skoro cytuje "nie ed"? Zastanow sie troche, bo mysle, ze kolejny pseudo wszystkowiedzacy.
Pozdro!
1. Nie przeklinaj.
2. Postacie magiczne z pacc(i chyba promocją) mają vis,mort,flam. tibia.pl i wszystko jasne
Tutaj masz link do 2 mapek pierwszego i drugiego poziomu i opisu potworów, które tam występują. http://www.tibiacity.org/screens/Map3.php Jak wcześniej pisałem polecam 2 poziom bo są tam same cyclopsy, zobacz na mapce jak rozmieszczone.
@DOWN
Wydaje mi się, że tylko w cyclo i tam jest ich na pewno najwięcej.
A czy cyclopy są tylko na Cyclopolis? Nie znacie jakichś innych respów cycków dla PACC? Proszę doradźcie coś :(
Maciek008
27-04-2007, 22:15
A czy cyclopy są tylko na Cyclopolis? Nie znacie jakichś innych respów cycków dla PACC? Proszę doradźcie coś :(
Z tych wiekszych respow cyckow na pacc to chyba jest tylko cyclopolis. ~.~
Venderer
27-04-2007, 22:22
Z tych wiekszych respow cyckow na pacc to chyba jest tylko cyclopolis. ~.~
Większych i chyba jedynych Oo. Nie ma chyba innego miejsca z cyckami praktycznie.
@ktośtam
nie cza byc ed żeby mieć e vis.
@ktośtam
po co niepotrzebnie klniecie?
@autor
W cyclopolis są też guardy a wtedy Ci quagmire nie pomoże
@autor
"a można bez mf" Jak chcesz expić bez MF to weź WH i idź na roty.... -.-
@autor
Czemu tak się uprałeś akurat na cyce? Nie lepiej Tomby? Bardziej opłacalne, no ale twój wybór.
@Ursynowski
Idź spać panie "pseudo wszystkowiedzący"
Maciek008
27-04-2007, 22:30
@autor
"a można bez mf" Jak chcesz expić bez MF to weź WH i idź na roty.... -.-
Albo na larwy. ;)
elfo.del.bien
27-04-2007, 23:00
przed cycopolis masz resp 1 cyca, ale uwazaj bo moga ci zlurowac szkieleta.
Ktoś pisze na tomby, może mieć z tym problem bo będzie miał różdźkę z trucizną.
@DWON
Ale on chce expić z tą nową różdźką!
@Pomocny Murzyn
Dobra, rób jak chcesz, ale ja tylko mówie, co on chce :P
to bendzie mial vulcanica -.-
Pomocny Murzyn
27-04-2007, 23:42
Ktoś pisze na tomby, może mieć z tym problem bo będzie miał różdźkę z trucizną.
@DWON
Ale on chce expić z tą nową różdźką!
Ja na 43 lvl bieegam z volcanic, bo zabiera stosownie mało many do zadawanych obrażeń...
Dzięki wszystkim za pomoc :) Póki co jednak chodzę na minosy (Mino Tower, Darashia) ze względu na minotaur leathers, ale z waszych porad także skorzystam za kilka leveli B)
Ynabejop
28-04-2007, 21:07
Wbij ise na -2 i hunc cale -2+ poczatek -3 i tak do reozejscia na -1, z quagamira na odleglosc zeby nie hitaly - wez volvanica na scorpy i soldy.. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.