Pokaż pełną wersje : 76 rp noob zabija bosa elfow
Palladyn von hellgate
27-04-2007, 23:01
hahahahhaha co za noob i to pl zal pl totalnie, nie zdradzjcie loota ale mialem polewke jak lokalem ten filmik hahaha
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/23455
rotfl..shielda nie wzial..ahahuaihsahspiuHSIOshAOUISHoiuhsoIUHOIahspo JDPOa..
duzo bledow ;p
i loot..impossible?!
@down
dokladnie :P
az mi koles humor poprawil \o/
viper555
27-04-2007, 23:54
nie no nie wiem co powiedzieć... coś dla tych co chcia płakać ze smiechu ale niepolecam dla tych co graja palkami bo to tylko siąść i płakać ale nie ze smiechu tylko z tego ze tacy kretyni graja tą profesja po raz kolejny palek zostanie wyśmiany ....
Hahhahahahaahhahahahahaha
W sumony z sd , bez gfb , wogole koleś nie ogarnia luty ... z 20 razy by padł ... widać ze char kupiony bo bez przesady zeby byc takim kretynem ... i strzały zamiast bolców, i nie piszcie ze nie ma kasy...
Mazur199
28-04-2007, 00:19
roffffffffl!!!!!!!
AUIEHOAHOEHOAHEOGHOAGHOEGHOAGHE
arrows plx i sd w summony dsów
Omg żal..
Po 1. 8 run UH i ta śmieszna ilość manasków ...
po 2. 0 boltów
po 3. Walenie z sd w summony x.x
po 4. Zero GFB
Po 5. noob.
Myślę ze on to konto kupił ehh
Drax Auguo
28-04-2007, 00:29
Spadłem z krzesła ;/ prawie nadgarstek złamałem ;o
Dark Brozyn
28-04-2007, 00:59
23:52 Paladynek Sijan [76]: utani hur ""Lece bo chce bo rochac mi sie chce czy som gumki czy nie i tak wyrucham cie :D
ahh te oryginalne opisy do czarów
"róchać"....
dark_solti
28-04-2007, 01:07
www.allegro.pl sie klania ZAL !! Kompletny naab ~!!~ X( X(
00:00 Paladynek Sijan [76]: utani hur ""Lece bo chce bo rochac mi sie chce czy som gumki czy nie i tak wyrucham cie :D
lol...
Fajnie, po 10 minutach walenia z sd w przyzywane dsy zauważył bossa... byszczak.
Na koniec jak już (prawie) umierał leczył się exana poxem ASDASdhASDHIAS
powiem tylko jedno żal.pl i wszystko jasne...:D
Doombanor
28-04-2007, 03:46
Omg mogl chociarz niewidke na te DSy zreszta zal... pewnie na allegro kupil chara. To nie mozliwe zeby na takim lvlu tak grac, pewnie 5 owner albo allego^^
Doombanor
28-04-2007, 03:49
Omg mogl chociarz niewidke na te DSy zreszta zal... pewnie na allegro kupil chara. To nie mozliwe zeby na takim lvlu tak grac, pewnie 5 owner albo allego^^
Na dodatek z łukiem bo boltów pewnie szkoda ;/
Pro Evul Gracz jak widac zna sie na rzeczy i zabijaniu wogole poprostu jest moim fanem - tez tak chce zabijac Dsy.. Nic tylko Gratz :)
Pzdr
aby okreslic ten filmik wystarczy jedno slowo :
Żal
Sie usmialem :)
Z sd w ds omg ...
Gdzie gfb ?
Z arrows a nie z boltow omg ...-.-
Sir szofer
28-04-2007, 09:09
Chłopak się zbłaźnił =)
allegro plax ?
bić ciągle zsummowane dsy -.-
Skad sie tacy ludzie biora...
General_Caster
28-04-2007, 10:13
LoL jak on ten filmik wogole mogl walnac na co kolwiek -.- idiota , noob , acc buyer xD
Milu Arhangel
28-04-2007, 10:14
Hahah, acc buyer jak nic :D Bić summony zamiast walić w bossa, omg żal...
Jakie granie taki loot...
Trzeba naprawde nie myśleć żeby najpierw ładować przywołane ds niż odrazu zabić bossa (to tak jak pojść na faraony i najpierw bić banshee albo dle),
juz nie wspominając że mógł wykożystać gfb na scouty.O tym że zamiast boltów wzioł arrows ...
A i na koniec filmu:
09:24 Paladynek Sijan [76]: exana pox
09:24 Paladynek Sijan [76]: exana pox
09:24 Paladynek Sijan [76]: exura gran
Pro gamer :o skąd tacy ludzie sie biorą... w sumony z sd , dobry sposob POZDRAWIAM TEGO gracza ;)
Porażka tylko tyle powiem.
Make My Day :() Co to za frajer ?:()
KalasantyX
28-04-2007, 12:07
A widzieliście jego pro album? Wygląda na to, że on w ogóle nie słyszał o boltach Oo...
Oficjalny link z jego commenta na tibia.com:
http://s155.photobucket.com/albums/s319/paladyneksijan80
A ja sie wylamie i nie bede najezdzal na tego typka. Nie wiem ilu z was gralo kiedykolwiek palkiem (ja gralem 2 lata palkiem) albo wogole gralo dluzej niz rok? Nie widze u was logicznego myslenia. Wiec tak:
- zgodze sie ze zle robil ze walil w dsy.. ale tylko po czesci bo w tamtym miejscu bez bossa takze sa ze 2 dsy.. wiec skoro one bily go najmocniej praktycznie i do tego z meele to takze najpierw bilbym je zeby miec od nich spokoj... on nie skumal ze to boss przywoluje juz pozniej te dsy i tu byl jego blad... bo nadal myslal ze to sa te nie przyzwane tylko respiace sie tam
- bledem mozna nazwac takze to ze albo nie mial albo ni uzywal gfb... zawsze przy sobie kazda z profesji powinna miec pare runek gfb, destroy fieldow, m walli itd. w razie co..
i na tym mozna skonczyc jego bledy
- nie wzial shielda bo po co mu skoro szedl huncic na elf fortres? Nie wyskoczy mu tu przeciez chuj wie co zeby musial spieprzac zakladajac shield na siebie.
- wzial arrows i chwala mu za to.. widac ze mysli logicznie czego nie widac u wszystkich ktorzy wczesniej sie wypowiedzieli.. Przeciez z elfow beda mu wypadac arrows wiec expiac tam co chwile bedzie mial nowe arrows.. gdyby poszedl z boltami to albo musialby zostawiac arrows, albo robic z nimi lootbaga albo nosic na sobie jesli mialby cap... Jakos tragicznie mniejsze hity z arrows nie sa.. a wielkim plusem jest to ze na elfach bedzie mial nowe arrows... wiec bardzo dobrze ze wzial arrows.
- manasow wzial chyba 3 bp... po co mu wiecej? To tylko elfy.. nie bedzie tracil przeciez niewiadomo ile many zabijajac pare elfow na powierzchni i dalej expiac...
Skumajcie ze on poszedl tam z mysla ze bedzie expic a nie ze idzie zabic Bossa. A w trakcie jak szedl na elf fortres dowiedzial sie ze jest tam boss i dlatego odrazu tam poszedl...nie wracal sie po bolty itd bo myslal ze ktos przed nim zabije go i zgarnie loot ktorego zreszta nie bylo.
Najpierw pomyslcie zanim kogos obrazacie ze jest 'noob', 'accbuyer' -.-'
A ja sie wylamie i nie bede najezdzal na tego typka. Nie wiem ilu z was gralo kiedykolwiek palkiem (ja gralem 2 lata palkiem) albo wogole gralo dluzej niz rok? Nie widze u was logicznego myslenia. Wiec tak:
- zgodze sie ze zle robil ze walil w dsy.. ale tylko po czesci bo w tamtym miejscu bez bossa takze sa ze 2 dsy.. wiec skoro one bily go najmocniej praktycznie i do tego z meele to takze najpierw bilbym je zeby miec od nich spokoj... on nie skumal ze to boss przywoluje juz pozniej te dsy i tu byl jego blad... bo nadal myslal ze to sa te nie przyzwane tylko respiace sie tam
- bledem mozna nazwac takze to ze albo nie mial albo ni uzywal gfb... zawsze przy sobie kazda z profesji powinna miec pare runek gfb, destroy fieldow, m walli itd. w razie co..
i na tym mozna skonczyc jego bledy
- nie wzial shielda bo po co mu skoro szedl huncic na elf fortres? Nie wyskoczy mu tu przeciez chuj wie co zeby musial spieprzac zakladajac shield na siebie.
- wzial arrows i chwala mu za to.. widac ze mysli logicznie czego nie widac u wszystkich ktorzy wczesniej sie wypowiedzieli.. Przeciez z elfow beda mu wypadac arrows wiec expiac tam co chwile bedzie mial nowe arrows.. gdyby poszedl z boltami to albo musialby zostawiac arrows, albo robic z nimi lootbaga albo nosic na sobie jesli mialby cap... Jakos tragicznie mniejsze hity z arrows nie sa.. a wielkim plusem jest to ze na elfach bedzie mial nowe arrows... wiec bardzo dobrze ze wzial arrows.
- manasow wzial chyba 3 bp... po co mu wiecej? To tylko elfy.. nie bedzie tracil przeciez niewiadomo ile many zabijajac pare elfow na powierzchni i dalej expiac...
Skumajcie ze on poszedl tam z mysla ze bedzie expic a nie ze idzie zabic Bossa. A w trakcie jak szedl na elf fortres dowiedzial sie ze jest tam boss i dlatego odrazu tam poszedl...nie wracal sie po bolty itd bo myslal ze ktos przed nim zabije go i zgarnie loot ktorego zreszta nie bylo.
Najpierw pomyslcie zanim kogos obrazacie ze jest 'noob', 'accbuyer' -.-'
Gram palkiem ponad rok :) Co do ds jest takei cos jak utana vid i mialby spokoj i molgby sie skupic na bossie :) nie sadzisz ?
@2up
błędy które sam wymieniles, wystarcza do nazwania go 'acc buyerem'...
Jednym słowem : "Są ludzie i taborety" jakby to ujął mój kolega :P
Eh... Tak to jest jak dzieci za dużo pieniędzy od rodziców dostają, a że dzieciak nie płaci nic na swoje utrzymanie to kupuje chary na allegro :P
Marianos
28-04-2007, 12:43
Jego umiejętność pisania po polsku też nie stoi na dobrym poziomie....
@Kowa_l
w sumie racja ze mogl walnac niewidke i spokoj... ;)
@Argen
nie koniecznie accbuyer.. moze poprostu zapomnial tych runek.. albo nie myslal ze beda my potrzebne wiec zdjal plecak/bag z tymi runkami a wzial za to wiecej arrows.... a co do dsow to moze poprostu jest malo ogarniety i nie skumal pozniej ze dsy przywoluje boss.. i do tego jakis tam stres, adrenalina robia swoje
Silver Kay
28-04-2007, 13:04
lol zeby utamki nie wlaczyc
Oz ku**a w pi**e MeGa RoTfL... ze smiechu sie prawie nie zadlawilem
Gz dla tego palka za jego... yyy... No... Tego... Za glupote:cup: , LoL...
heheh poszedl na huna wybil rooma i wrócił zpowrotem :)
Biedaczek acc trade plx ;)
..::QRAS::..
28-04-2007, 13:24
przykro.org
macie jego japce http://s155.photobucket.com/albums/s319/paladyneksijan80/RL%20my%20Famili/?action=view¤t=Ja.jpg
Dobra skonczcie juz ten temat bo zal mi sie go robi te zdjecia z rl jego i wogole 18mlv na 76lvu nvm-.- n/c
Mazur199
28-04-2007, 13:43
accbuyer to nie jest bo go znalem troche z lucery ale nie usprawiedliwiaj go tym że wziął arrowsy bo szedł na elfy.Jego celem było zabicie bossa elfów bo tylko po to tam szedł.
Sebcio :)
28-04-2007, 13:54
Ale z was nooby lOL !!!!
CHLOPAK ZOBACZYL BOSSA WIEDZIAL ZE SUMMONUJE DSY TO CHCIAL SE POSPRAWDZAC BESTY Z SD !
Like him, wanna be <dreams>
Sebcio :)
28-04-2007, 13:54
Niee wiem czy ktos mnie podbije ale w 3 h huntu na demonach wbiłem 4 lvl lootlem : 2mpa / 3mms/ golden legs nie liczon juz demon dyst / demon horn / f axe / p ammy
Mi filmik działa tylko w winampie
http://www.speedyshare.com/209138865.html
cOMENT plx
a mozgu se nie lootnales ? przydalby ci sie o0
@2up: keyloger, kthxbye.
@topic:
12:47 Paladynek Sijan [76]: i go
12:47 Paladynek Sijan [76]: elf
12:47 Heaterz [62]: :D
12:47 Paladynek Sijan [76]: hunting
12:47 Heaterz [62]: gogo orchids :D
Omfg ja pie_dole jakie nooby sie tutaj wypowiadaja. WY jestescie nooby a nie ten palek z tego filmu. Zrozumcie kvrwa ze z boltow sie nie oplaca expic bo jest wp_zdu waste i ja sam bym wzial arrow. Gram palem mam nim 39 lvl wiec cos wiem na ten temat i jak ide na guardy to mam z boltow waste a z arrowsow zysk. Hituje prawie tak samo z boltow jak ze strzal a bolty sa o niebo drozsze. Roznica w sredniej gora 5 hp -.- Zastanowcie sie co piszecie, chyba nikt z was nie gra palem a go krytykujecie mimo ze mu nawet do pięt nie dorastacie.
Tak jak juz ktos napisal on poszedl EXPIC na elfach jak zreszta napisal a nie zabic bossa. OMG jak mozna byc takim glupim i myslec ze ktos idzie zabic bossa skoro boss sie respi raz na rok -.-
On zrobil blad tylko w tym ze zapomnial wlaczyc utamki i to byl jego jedyny blad a wszystko inne to wasz debilizm sie klania.
@Aha i do kogoś kto kolesia krytykowal za to ze ma 18 lvl
Módl się żebym twojej starej nie walnac mlotkiem przez leb bo po przeczytanie tej wypowiedzi gotuje sie we mnie. OMG 18 mlvl to jest nawet za duzo jak na ten lvl. Wiesz jak palowi wolno leci mlvl? Ja normalnie expiac mam palem 11 mlvl na 39 lvlu i zeby miec wyzszy to bym musial sie ostro manasowac. Wiec to jest dobry mlvl! Widac kolejny noob ktory nie ma zielonego pojecia o grze palem -.-
ŻAL.PL bardziej nalezy sie osobom komentujacym film niz samemu jego autorowi -.-
MłOTEM ZMIAżDZYC WASZE NOOBSKIE MOZGI!!! :evul:
@up
Stary ochłoń. To tylko gra lool.. Życie jest życiem i tyle
x.x
@2up
1. Data dolaczenia sugeruje ze to albo ty kreciles filmik albo jestes jego kumplem, jak nie to sie dziwie ze go bronisz.
@topic
2. Mi lepiej by poszlo moim pallem 40 lvl z 15 mlvlem...
3. utamo vita ""RoBi SwOjE
4. Moze nie acc buyer ale moglobyc rano i sie nie dobudzil do konca.
5. Gfb plx
7. Mógl mimo wszystko wrócic po shielda/bolty bo on przeciez tylko z sd i hmm trafial xD
Pewnie wziol full def zeby o 3hp mniej obrywac i walic 10% obrazen
W sumie ludzie go za bardzo najechali ale kazdy ma gorszy dzien ewentualnie.
A jego bledy wypisalem up
Co zrobil dobrze?
1. Wiedzial jak dojsc na elf fortess.
2. Znal resp bossa.
3. Wziol ze soba luk zeby nie musiec rzucac strzalami
4. Brak pomyslów
Oczywyscie wszystko jest "pól zartem" i nikogo nie chce tym zrazic a jest to jedynie swoista ironia.
Ej 3x up mi chodzilo o to ze ma 18mlv to za duzo jak na ten lv(czyli ostro przed dp stoi) z tego co widze to z ciebie niezly pro gamer haha xD raz na rok sie respi tez dobre :) nie bede sie juz wypowiadal dzieciaku bo zal mi ciebie :* aaa i btw patrz ile dysa mial a ile robil z tych twoich strzal hahaha :) nie wiem jak mozna na 30lv+ expic z arrows zal.pl :D
@ Disharr
Szklankę wody? Witaminkę M?
Nie wiem jak można tłumaczyć taki kompletny brak umiejętności...
Zakładając że poszedł polować a nie na Dharaliona:
- wziął SD a nie miał GFBów...
- mógł zabić Dha~ w 2 minuty ale męczył się z nim przez kilkanaście minut
A teraz coś specjalnie od takiego pr0 jak ja:
"Prosty manual zabijania bossa elfów 76 pallem nie mającym za dużo run"
1. Lurujesz Dhar~
2. Niewidka
3. Mana shield
4. Olewasz elfy i bijesz Dhar~ z SD [które jakimś cudam masz] i strzał
5. Po wystrzeleniu 2 SD [Hp Dhar~: 380] cieszysz się z fraga
6. Uciekasz na wyższe piętro i pijesz manafluidy + leczysz rany
7. Wbiegasz na dół [pamiętaj o punktach 2 i 3] i łapiesz loot z bossa
8. Piszesz kumplom na Prv jaki jesteś fajny
http://i12.photobucket.com/albums/a225/HideCollector/wtf.jpg
Galera_Warrior
28-04-2007, 16:35
UHahuauhahuahu! Najbardziej mi sie podoba jego Photobucket! my famili... UEHueEUHEUHE
Omfg ja pie_dole jakie nooby sie tutaj wypowiadaja. WY jestescie nooby a nie ten palek z tego filmu. Zrozumcie kvrwa ze z boltow sie nie oplaca expic bo jest wp_zdu waste i ja sam bym wzial arrow. Gram palem mam nim 39 lvl wiec cos wiem na ten temat i jak ide na guardy to mam z boltow waste a z arrowsow zysk. Hituje prawie tak samo z boltow jak ze strzal a bolty sa o niebo drozsze. Roznica w sredniej gora 5 hp -.- Zastanowcie sie co piszecie, chyba nikt z was nie gra palem a go krytykujecie mimo ze mu nawet do pięt nie dorastacie.
Tak jak juz ktos napisal on poszedl EXPIC na elfach jak zreszta napisal a nie zabic bossa. OMG jak mozna byc takim glupim i myslec ze ktos idzie zabic bossa skoro boss sie respi raz na rok -.-
On zrobil blad tylko w tym ze zapomnial wlaczyc utamki i to byl jego jedyny blad a wszystko inne to wasz debilizm sie klania.
@Aha i do kogoś kto kolesia krytykowal za to ze ma 18 lvl
Módl się żebym twojej starej nie walnac mlotkiem przez leb bo po przeczytanie tej wypowiedzi gotuje sie we mnie. OMG 18 mlvl to jest nawet za duzo jak na ten lvl. Wiesz jak palowi wolno leci mlvl? Ja normalnie expiac mam palem 11 mlvl na 39 lvlu i zeby miec wyzszy to bym musial sie ostro manasowac. Wiec to jest dobry mlvl! Widac kolejny noob ktory nie ma zielonego pojecia o grze palem -.-
ŻAL.PL bardziej nalezy sie osobom komentujacym film niz samemu jego autorowi -.-
MłOTEM ZMIAżDZYC WASZE NOOBSKIE MOZGI!!! :evul:
hahaha ale mnie rozbawiles :) Mlvl to on ma ladny :) 11 mlvl na 39 lvl ? lol ostro sie manasowac ? omg .To ty nie masz pojecia o grze pallem :) Bledem jego nie bylo to ze nie zrobilo utamo~ tylko ze nie zrobil utana vid zeby go ds'y nie bily i nie zabral gfb zeby wybic scouty ...na nastepny raz sie zastanow nad swoja wypowiedzia bo sie osmieszasz
General_Caster
28-04-2007, 17:12
hahaha ale mnie rozbawiles :) Mlvl to on ma ladny :) 11 mlvl na 39 lvl ? lol ostro sie manasowac ? omg .To ty nie masz pojecia o grze pallem :) Bledem jego nie bylo to ze nie zrobilo utamo~ tylko ze nie zrobil utana vid zeby go dsm nie bily i nei zabral gfb zeby wybic scouty ...na nastepny raz sie zastanow nad swoja wypowiedzia bo sie osmieszasz
od kiedy DSM moze bic ? :P nie no zartuje xD
Prezes_Pe_Zet_Em
28-04-2007, 20:08
HAHAHAHAH kolo rox;d
"asz" 8 uh i 40 manasów i same arry ..., moZe by gfb wziąl albo cus... ogolnie hail buying char;P
OMFG. Uzył by invisible i by mial z głowy te ds'y.
Wykonanie krytyczne mega weaste i pośmiewisko na maxa.
Sijan czy jak tam napisz jak bedziesz next time na EF wpadne moim 30 sorcem :D Albo odrazu oddaj mi chara ,bo i tak nie umiesz grac.
Lukasz_fakemaker
28-04-2007, 21:34
czysty przykład acc buyera
koles pójdzie na 100+ (jak wbije) na dragi i weźmie arrowsy
szkoda gadać
General_Caster
28-04-2007, 21:42
Dobra zamknijcie juz ten temat , wystarczy jak pare osob napisalo i wytknelo mu bledy a nie teraz 90 stron bedziemy ogladac posty w stylu "hahaha ale noob , acc bujer etc" to jest poprostu spam
SkateElement
28-04-2007, 21:52
....................
20:39 Paladynek Sijan [76]: utani hur ""Lece bo chce bo rochac mi sie chce czy som gumki czy nie i tak wyrucham cie :D
NecroLukas
28-04-2007, 23:06
Co za idiota te sd mogl walicc w tego dhari~ a nie w ds
Zal, acc buyer ? -.-
Mazur199
28-04-2007, 23:22
UHahuauhahuahu! Najbardziej mi sie podoba jego Photobucket! my famili... UEHueEUHEUHE
Miej odwage i pokaz swoja rodzine.
btw ŁKS lames ;d
Imperial
28-04-2007, 23:47
o kurwa... koles tego chara kupił na 100 %
Tu nie ma sie z czego smiać, tutaj trza płakac albo cóś
kolesiowy chyba nie szkoda chara :D :D :D
ZAL.PLX( X(
DaNiO149
29-04-2007, 00:25
Hail arrows _/ żal.pl
Co wy macie do tego że walił z arrowsów?? Może na elfach mu to się bardziej opłacało niż z boltów? A filmik łachowy taki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.