Pokaż pełną wersje : Niedoręczona paczka
Neqromantha
28-04-2007, 09:43
Wysłałem dziś z Venore ok 16 k oza loota do kazo (plate shieldy i brass helmy). Niestety machnałem się w pisaniu adresu i zamiast Kazordoon napisałem Kazodroon. Czy paczka wtedy znika, czy wraca do nadawcy?
Taka paczka powinna zostać na skrzynce pocztowej. Nie powinna się wysłać.
PS. Bynajmniej kiedyś tak było, być może coś zmienili ale nie sądzę.
Neqromantha
28-04-2007, 10:04
Ale ona się wysłała. Ale nie ma jej w depo w Kazo. Myślałem, czy może wraca do miasta, w którym się jest zameldowanym. Wie może ktoś, jak to jest?
No bo trochę szkoda mi jest stracić tyle kasy.
wrogonastawiony
28-04-2007, 10:07
Moze ktos ci ja zwędził jak sie polozyla na skrzynce.. sprobuj do tego miasta gdzie regniety jestes a jak to nie mowi sie trudno xD
Neqromantha
28-04-2007, 10:11
Na pewno nikt nie zwedzil, bo byłem wtedy sam w depo. No trudno skoczę do miasta. CIPy powinni coś z tym zrobić.
Musiales pomylic sie przy wpisywaniu nicku, a nie miasta. W momencie pomylki w nazwie miasta, jak juz zostalo wyjasnione, paczka zostaje na skrzynce i sie nie wysyla.
(..) kiedyś tak było, być może coś zmienili ale nie sądzę.
Czyli podsumowując to wszystko up, ktoś ma farta, bo jak otworzy depo w kazz zobaczy parcela wartego nawet dużo ;].
Czyli podsumowując to wszystko up, ktoś ma farta, bo jak otworzy depo w kazz zobaczy parcela wartego nawet dużo ;].
Prawdopodobnie popelniles jakas literowke, a parcele beda czekac w depo na postac, ktora nawet nie zostala jeszcze zalozona. ;)
@up
Błąd! Jeśli nick nie istnieje, to parcel również nie pójdzie. Mógł co najwyżej wysłać do postaci na rooku, albo zbanowanej ;]
Ja też tak wczoraj miałem.
Wysłałem kasę do kumpla (10k) do Veno a on tego nie dostał.
@up
Błąd! Jeśli nick nie istnieje, to parcel również nie pójdzie. Mógł co najwyżej wysłać do postaci na rooku, albo zbanowanej ;]
Mmmm, faktycznie, sprawdzilem. Kurde, moglbym przysiac, ze kiedys parcel poszedl, mimo, ze sie machnalem w nicku. O_o
Może wpisałeś prawdziwy ;P
Abus_LoLo
30-04-2007, 02:45
Na pewno nikt nie zwedzil, bo byłem wtedy sam w depo. No trudno skoczę do miasta. CIPy powinni coś z tym zrobić.
Ja też tak wczoraj miałem.
Wysłałem kasę do kumpla (10k) do Veno a on tego nie dostał.
A wogule wiecie jak wyglada skrzynka na paczki??Moze pomyliliscie owa skrzynke
z koszem na smieci :D ;) (kosz na smieci w tibi wyglada jak wiaderko (dla tych co nie wiedza )):D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.