Pokaż pełną wersje : Polacy i annihilator
ciemne dropsy
25-09-2004, 21:20
Mam takie pytanie: Ilu polakow wykonalo Annihilatora?
wiem ze 2 Paladinka i Ingek (co do niego nie jestem pewny czy jest polakiem ale chyba tak)
Now kija budynia pomylilem tematy...sry wielkie 8o
A tak btw czy da sie opchnac za iles tam na antice star i shadow herb?:P
Nidhoog (server : Nova , Level 115 Royal Paladin) Zrobil annihilatora zabral SoV i sprzedal za 3miliony gp czyli 3000k ;>
johnnny_b
25-09-2004, 22:42
Wykonal jeszcze Cycobujca sam bylem tego swiadkiem jak pokazywal na trade SOVa
co to SoV?? --.--
I co jest w prezencie?? :D
Dan the Automator
26-09-2004, 10:36
Paladinka też zrobił
SoV = Sword of Valour
Ekhm...
Ingek to nie za bardzo Polak ;)
Nie zbyt wielu wykonało, ale wielu się szykuje...
Dwimenor
26-09-2004, 11:02
co to SoV?? --.--
SoV=Sword of Valour=Magic sword
Mozna co oprocz Sov'a dostać??
Nightwalker
26-09-2004, 12:21
Masz do wyboru (niemozesz wziasc wszystkiego):
1.SoV
2.StoneCutter Axe
3.Demon Armor
4.Prezent (a co w prezencie to ponoc teddy bear, ale tylko ponoc)
Galrathiel
26-09-2004, 13:02
4.Prezent (a co w prezencie to ponoc teddy bear, ale tylko ponoc)
A dokladniej Annihilator bear. :)
A dokladniej to quest spoilling.
Gonzo von Krenzel
26-09-2004, 15:35
A dokładniej to nie wiadomo, bo nikt nie wziął.
ciemne dropsy
26-09-2004, 15:37
Myslalem ze Ingek bo Polak... Zreszta kiedys ktos rzucil haslem na forum "nasz rodak Ingek zabil 6 demonow solo" 8o Nie wiedzialem ze sie mylil...
Wiem kto jeszcze miller i Wolek (serwer mova:D) Wy nawet nie wiecie ilu Polaków było na anihilatorze) Byli jeszcze Polacy którzy mieli lvl 130 i 124 i 118(ale niepamiętam ich nicków). Polacy nie są słabi w te klocki:).
Diego del'toro wziol. I chyba ktos tam jeszcze....
Iwan II na Calmerze, wziął SoVa.
Nom Dabek ma racje;)!!!!
I dał go kumplowi z rl JohnnyB
którego troche znałem z Calmerki ;)
Iwan II na Calmerze, wziął SoVa.
Dabek, masz moze jakies ss albo film jak ekipa na calmie wykonuja Anihilatora? Bo tez gram na Calmie i chetmie bym zobaczyl :P
Krzysztof.wlkp
26-09-2004, 19:51
A dokladniej to quest spoilling.
Lol quest spoilling-przecież nikt tu nie mówi jak wykonać tego questa-ten temat dotyczy którzy polscy gracze zrobili annahilatora :]
Sir Patologia
26-09-2004, 20:02
Diego del'toro wziol. I chyba ktos tam jeszcze....
@Re Gonzo von Krenzel
Jesteś pewien mialem na Trade Annhilator Bear. Nie ja go posioadam ale go widzialem na Isarce.
@Re Wulkan
Diego Del'toro and Lucas Del'Toro ich nie znam oni twierdzą że były tam Soft Botsy
TO NIE JEST QUEST SPOLLING NIE MÓWIE JAK WYKONAĆ QUESTA TYLKO KTO GO WYKONAŁ I CO Z TEGO MIAŁ. WIĘC NIE ŁAMIE REGULAMINU!
Harry Marry - SoV - Hack 3 godziny pozniej :/
Niektozy mowia ze Super Gohan i King Dragon II to polacy, obaj chyba tez wykonali (SG wzial zdaje sie SoV a KD demon armor ktory sprzedal Uncle Barry). Na pewno nie sa to w 100% polacy (mozliwe ze dziela konto czy cos).
re Up, Harry Marry nie wiem czy akurat polski współwłaściciel konta zrobił questa, ale chyba nie. Super Gohan z tego co wiem nie ma polskiego właściciela. King Dragon II quest wykonywał nie polski współwłaściciel.
Więc raczej, żadnego z nich nie można zaliczyć, do polaków, którzy zrobili questa.
re: Matfiej
Harrego czesto spotykalem, zawsze mowil po polsku, wiec raczej sprawa z nie polskim wlascicielem odpada.
Super Gohan zmienia wlascicieli czesciej niz zdobywa lvl, nie tak dawno kolesiowi wymsknelo sie na trade po polsku zdanie, ale kto robil nim Anihilatora to nie mam pojecia.
Z KDII to prawdopodobnie masz racje, albo sie bardzo dobrze kryje albo bardzo zadko gra nim polak.
Tak Diego z del'toro wziął prezent, ale nigdy nie powiedział co w nim było, przynajmniej tak Lucas i Diego pisali na Forum Isary na Tibia.com, a to, że tam są Soft Boot'sy to jedna wielka bujda, legenda wymyślona przez ludzi, którym inni uwierzyli i przekazli błędne informacje dalej. Del'toro zrobiła kilka ładnych screenów z questa, je udostępnili (nie licząc screena z lootem Diega), nagrali też filmik, którego jak sami powiedzieli nikomu nie udosępnią, oprócz samego klanu del'toro. Później jednak doszły mnie słuchy, że był jakiś przeciek i filmik można było skądś ściągnąć (pare osób mi mówiło, że go widziało- ale czy można im wierzyć?) i dowiedzieć się całej prawdy... Tylko jakiej prawdy? Bo jeśli Lucas go nagrywał to nie musiało być widać co wziął Diego, lecz jeśli odwrotnie to tylko szukać go (filmu) i szukać...
/
Re: Gremlin, na demonach można głownie Harry'ego spotkać jak gra nim jego australijski właściciel (może dlatego, że jak tam jestem to dość późno w nocy).
A wczoraj w późnych godzinach wieczornych pomimo ciężkiej walki poległ Andrew From Rohan w czasie robienia questa. :(
Bongozzpl
04-10-2004, 21:52
Wykonal : Kotku ,, Sekator
Cya aa w prezencie jest anhilator bear <Del'Toro wzial go LMao>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.