zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rookgard-free acc na pacc area oraz pytanko :P

Vatone
28-04-2007, 13:22
Witam. Na pewno przyciągnęło Was "Rookgard-free acc na pacc area".
Otóż zapewniam, że jest to możliwe. Jest to mały bug, że jesli miało sie pacca i postacią zostało na pacc area, po jego zakonczeniu zostajemy! Spotkał sie ktos z takim czyms? Mnie sie wydaje że to chyba popularne nie?
I pytanko: często na filmikach czy cos takiego do Taifuuna~ wołają: "Petro". Nawet w jednej piosence było: "Hej, Petro mam dla ciebie kominikat: przykro mi, lecz z trzysetki lipa.." WTF?
Z góry thx za odpowedzi.

Kajulec
28-04-2007, 13:26
Konczy sie PACC, a postac zostaje na PACC zone po zalogowaniu. Co prawda nie mozna korzystac z NPC, ale podexpic jeszcze mozna. No i jak sie wyjdzie na FACC zone, to juz sie nie wroci przez mostek.

owntibia.exe
28-04-2007, 15:14
Petro to pewnie jego ksywa =)

wrogonastawiony
28-04-2007, 15:41
Po pierwsze to nie jest bug i cipsoft o tym doskonale wie. ;)
Petro to xywa Taifexa, a ta piosenka to był "diss" na niego i jego gildie :)

CzesioMS
29-04-2007, 09:56
No to chyba nie zadziałało w moim przypadku. Jeszcze na Tibii 7,81 skończył mi się Pacc, i specjalnie dzień przed zostawiłem moją postać, Rookstayera i 4DepoChary na skałce blisko mostku. Niestety po zalogowaniu się byłem na FACC ZONE dokładnie 10SQM na wschód od zostawienia postaci. Było to na drodze do sklepu All'De. Tak samo z Sorcem zostawiłem go w Ankh, a kiedy się zalogowałem był w Thais w świątyni, o dziwo na tibia.com pisało że jestem "zameldowany" w Ankh. No więc ja TP PLIX, TP PLIX, i tp'neło mnie do świątyni w Thais.

Kajulec
29-04-2007, 12:10
No to chyba nie zadziałało w moim przypadku. Jeszcze na Tibii 7,81 skończył mi się Pacc, i specjalnie dzień przed zostawiłem moją postać, Rookstayera i 4DepoChary na skałce blisko mostku. Niestety po zalogowaniu się byłem na FACC ZONE dokładnie 10SQM na wschód od zostawienia postaci. Było to na drodze do sklepu All'De. Tak samo z Sorcem zostawiłem go w Ankh, a kiedy się zalogowałem był w Thais w świątyni, o dziwo na tibia.com pisało że jestem "zameldowany" w Ankh. No więc ja TP PLIX, TP PLIX, i tp'neło mnie do świątyni w Thais.

Na mainie po skonczeniu PACCa zostajesz automatycznie przeniesiony do Thais, ale wszystkie rzeczy zostaja w depotach w miastach PACCowskich, nie przenosza sie.