Pokaż pełną wersje : Skill pallem~~~pilne
adolfik123456
28-04-2007, 16:00
Yo all! Mam pytanko. Duzo ludzi muwi mi bym poszedł skilować palkiem na minosy. Tylko niewiem gdzie one sa. Prosze powiedzcie mi gdzie jest dosc sporo minosuw dla facc
Yo all! Mam pytanko. Duzo ludzi muwi mi bym poszedł skilować palkiem na minosy. Tylko niewiem gdzie one sa. Prosze powiedzcie mi gdzie jest dosc sporo minosuw dla facc
Popatrz se na stronie tibia.pl w mapie respawnu (odrodzenia).
P.S.
Nie wiem skąd się tacy biorą.
P.S. 2
Twoja orta jest tragiczna.
Idź poskiluj ortografie-,-
Marshaal
28-04-2007, 17:55
@Up
buhahahahaha ;D
@Topic
http://tibia.pl/strona/mapa-respawnu
Patrz numer 65
Malkowicz
28-04-2007, 18:01
up@ o tak gratki dla ciebie nr 63. to
63 Snake Tower (połączenie z pkt 65):
Poziomy wyżej: ~brak~
Na powierzchni: Snake .
Pod ziemią: Rat , Cave Rat , Snake , Poison Spider , Bug , Skeleton , Ghoul , Slime , Demon Skeleton , Banshee .
a gdzie tu mino?
Oscypious
28-04-2007, 18:04
Proponuje słownik.Jak niewiesz jaki to ci powiem ORTOGRAFICZNY.
po 2 tibia.pl mapa reswapnu.
Szukanie nie boli.
Ehh... X( zamiast się z niego nabijać i sztucznie nabijac posty czemu by odrazu nie napisać chłopakowi gdzie znależć takie miejsce hmmm...? Klawiatura wam się nie stępi czy procesor ulegnie samozniszczeniu? :confused:
A tak przy okazji ... Myślę że fajne miejsce gdzie jest wystarczająco dużo minotaurów do trenowania jest w okolicach Kazordoon , na polance jak się idzie do wiedźmy , na zachód od szóstej kopalni , przy wieży minosków :p
pozdrawiam :faceoff:
Marshaal
29-04-2007, 11:50
up@ o tak gratki dla ciebie nr 63. to
63 Snake Tower (połączenie z pkt 65):
Poziomy wyżej: ~brak~
Na powierzchni: Snake .
Pod ziemią: Rat , Cave Rat , Snake , Poison Spider , Bug , Skeleton , Ghoul , Slime , Demon Skeleton , Banshee .
a gdzie tu mino?
Podałem miejsce około. Jakbyś znał mape tibi to wiedziałbyś, że są tam również minotaury i 1 guard a dalej cyclopy ^^
@Edit
Sorry nie 63 tylko 65, źle spojrzałem(dokładnie nad 65 troszeczkę)
Shor'tugal
29-04-2007, 12:58
Jesli szukasz mino idz na folde. Czemu? Tam są same minosy ( archer pod kluczem ). Minosy koło thais odpadaja bo tam jest pelno noobkow i mino guardy się respią. Na mino tower mozesz tez iść... Wychodzi sie na powierchnie i tam masz pare zwyklych mino ( bez archeroów ). Mino znajdziesz również na darashi ( nie masz pacca, więc odpada ;) ) . Mozesz jescze isc na zamek między ab a carlin ( duuuzo ludzi ).
Myslę, ze pomogłem :D
Marshaal
29-04-2007, 17:40
Albo idz chłopie na mintlawn
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.