zaloguj się

Pokaż pełną wersje : problem

JanCzarny
28-04-2007, 23:15
zauważyłem że w kanale trade pisze
"Kubus of Secura [8]: ||++Prog for clone cash--Prog for make lvl--Prog for make mlvl--Prog for get skills--Prog for get eq... ETC!! Allin it!|| http://rapidshare.com/files/27770102/serwer***********"

no i wyslałem to na help chanel i napisałem że kubuś to wysyła i dostałem bana
nie wiem za co ;/
napisałem gm; że to nie ja haker tylko ten kubus ;/

Vanhelsen
28-04-2007, 23:18
za wysyłanie linków na help-channelu... to, że chciałeś dobrze, nie zwalnia ciebie od przestrzegania regulaminu, a ten zabrania wklejania takowych linków, tym bardziej na helpie... -.-''

@down: przeczytaj co napisałem... to, że chciałeś dobrze, nie zwalnia ciebie od przestrzegania regulaminu... opublikowałeś hack-linka na help-channelu więc ponosisz teraz tego konsekwencje, a nieznajomość prawa wcale nie zwalnia od jego przestrzegania... t

JanCzarny
28-04-2007, 23:22
i mam powód bana "hacking "
skoro tego nie robie Przecież GM chyba myślą ....

A mój anglik nie zabardzo

malyjanek
28-04-2007, 23:28
ja jak jeszcze gralem w tibie (w sumie niedawno jeszcze) dostalem bana za to ze napisalem na gamemaster board link do allegro gdzie koles sprzedawal postac.Ale sie odwolalem (to znaczy napisalem maila do cipow) i bana mi zdjeli piszac min ze niepowinnienem dawac linkow (wiedzialem o tym ale musialem zapodac jakis powod) ale rozumieja ze chcialem pomoc i bana zamienili mi na notation.

a co do Ciebie sproboj moze tez napisac ale Twoj przypadek jest duzo trudniejszy bo pewnie nie masz jakiegos dowodu czy cos ;/

JanCzarny
28-04-2007, 23:29
Ale ja kiepsko pisze po angliku ;/
i modle się żeby mi zdjeli bana

Jeżeli nie zdejmą to do Gm Xadama On umie polski i anglik to może pomorze

Dowód to ze skopiwałem z trade "Kubus of Secura [8]: ||++Prog for clone cash--Prog for make lvl--Prog for make mlvl--Prog for get skills--Prog for get eq... ETC!! Allin it!|| http://rapidshare.com/files/27770102/serwer***********" Cytat hakera chyba wystarczy i to wleilem i napisałem że to haker tan kubuś

..::QRAS::..
28-04-2007, 23:38
Ale ja kiepsko pisze po angliku ;/
i modle się żeby mi zdjeli bana

Jeżeli nie zdejmą to do Gm Xadama On umie polski i anglik to może pomorze

Dowód to ze skopiwałem z trade "Kubus of Secura [8]: ||++Prog for clone cash--Prog for make lvl--Prog for make mlvl--Prog for get skills--Prog for get eq... ETC!! Allin it!|| http://rapidshare.com/files/27770102/serwer***********" Cytat hakera chyba wystarczy i to wleilem i napisałem że to haker tan kubuś

po angielsku i po polsku masz duze problemy

malyjanek
28-04-2007, 23:38
zaloguj sie na tibia.com i zobacz czy masz w criminal records opcje "complain"

JanCzarny
28-04-2007, 23:40
ja już tam napisałem w complain ;/

Vanhelsen
29-04-2007, 00:46
ja już tam napisałem w complain ;/Czy ty jesteś taki głupi z natury czy ci za to płacą?! A może moje posty są niewidzialne...
Chciałeś dobrze, spox, ale to nie zmienia faktu, że napisałeś na help-channelu hack-linka... Z twojej postaci taki link się pojawił na tym kanale, a to, że był on w czyimś cytacie to już inna sprawa... napiszę po raz trzeci... to, że chciałeś dobrze WCALE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PRZESTRZEGANIA REGULAMINU... publikując ten link, nawet w postaci cytatu, złamałeś regulamin gry, teraz ponosisz tego CAŁKOWICIE SŁUSZNE konsekwencje więc to twoje wypłakiwanie nic nie da...
swoją drogą, czy jesteś aż tak uzależniony, że nie wytrzymasz tego czasu bez tibii?! Chłopie! Jest długi weekend! Pogoda niby ma się pogorszyć, ale nadal będzie gutt, weź rower/deskę/cokolwiek i wyjdź na świeże powietrze! Końcówka roku już jest, najlepsze czas by poprawić i powyciągać oceny w górę! A ty się przejmujesz tym, że dostałeś SŁUSZNEGO bana... get a life dude! Nie można całego życia spędzać przed Tibią!!!...
aVe

JanCzarny
29-04-2007, 07:58
Chyba sobie nie pogram bo pisze że konto mi usuną jak złamie jeszcze raz regulamin.
co do ocen to mam 4.2 :P

JanCzarny
29-04-2007, 08:04
Ale Słuchaj ja napisałem żeby "make reporta i mam" ;/

A w regulaminie pisze żeby o hak programach poinformować Gm lub totoura

już im nic nie pisze... Za pomoc bana ;/

Malanis
29-04-2007, 09:15
4.2 w podstawowce.....bedziesz drugim einsteinem !

JanCzarny
29-04-2007, 10:10
Ja chodzę do 1 Gim :P

Vanhelsen
29-04-2007, 12:40
Chyba sobie nie pogram bo pisze że konto mi usuną jak złamie jeszcze raz regulamin.
co do ocen to mam 4.2 :PTo przestrzegaj tego regulaminu to ci konta nie skasują... -.-''

Ale Słuchaj ja napisałem żeby "make reporta i mam" ;/

A w regulaminie pisze żeby o hak programach poinformować Gm lub totoura

już im nic nie pisze... Za pomoc bana ;/Ehh... ok, napiszę po raz 4ty ale ostatni... w zasadach masz napisane, że wklepywanie hack-linków jest złe... nie zważając na okoliczności, TY wklepałeś hack-linka na help-channelu, złamałeś regulamin, masz bana i tyle, proste jak budowa cepa...

I na tym kończę, bo jeżeli nadal nie kapujesz, to pardon, gratuluje gimnazjum w którym dostałeś taką średnią przy takim IQ... -.-''

Adinler
29-04-2007, 14:32
Tak to już jest, no ale JanCzarny chciał przedstawić dowód, że tamten kubuś rozpowszechnia linki do hakerskich stron,a sam dostał bana za poinformowanie. W takim razie jak nie można podawać linków to jak mozna przedstawić dowód??