zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 217 Elder druid dead (Harmonia) [Pogromczyni dead :P ]

Mroku
28-04-2007, 23:38
http://rapidshare.com/files/28200193/pogro_owned.cam.html

na tibiacam

RieL
28-04-2007, 23:51
A co to za końcówka .cam -od NG?

Mroku
28-04-2007, 23:52
A co to za końcówka .cam -od NG?

To od tibiacam..chyba to nie jest do ng ,bo ma strone inna..
http://www.tibiacam.tv/

D.R.E.I
29-04-2007, 00:07
sprawdz ktos :PP

Bertson
29-04-2007, 00:13
Czysty jak spirytusik:
Scan taken on 28 Apr 2007 20:55:27 (GMT)
A-Squared Found nothing
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
F-Secure Anti-Virus Found nothing
Fortinet Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
Panda Antivirus Found nothing
Rising Antivirus Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found nothing

Ale czym to otworzyc?

DrakoOsek
29-04-2007, 00:15
To jest TibiaCam NG, raczej tego samego autora co zrobił Tibiacama NG.
W tym jest tylko nazwa zmieniona, strona itp, ale fukncje mają takie same ;].

Otwieracie ten plik tym: http://www.tibiacam.tv/download/TibiaCamLite-1.4.ex e <-- download.
Potem już tylko na filmik klikacie myszką 2 razy, dajecie lokalizacje tibia.e*xe i już wszystko się samo powinno uruchomić ;).
A jak macie nowy filmik, to klikacie tylko na niego 2 razy i już się samo all zrobi ;p

Doombanor
29-04-2007, 00:45
Co do klienta, jest beznadziejna ta wersja "facc" nawet przyspieszyc sie nie da, a wątpie zeby ktos dawal te pare euro za premy.
Co do filmu.... jak by nie mogla z sd wybic te warloki lub chociarz pod koniec z morta albo chociarz sie manasowac a nie stoi i czeka na smierc...
Jak na 217 eldera to albo 5 owner albo konczyl hunta i sie zapasy skonczyly..

JEDNYM SLOWEM ŻAAALL

Dla pana Down, zwracam honor na szybko wlaczylem film i nie zalukalem do katalogu z controlsami.
Programik fajny szkoda ze na Prem da sie nagrywac;/

Bertson
29-04-2007, 00:53
up
[Key Commands]

Left Arrow: Slower playback speed
Right Arrow: Faster playback speed
Up Arrow: Maximum playback speed
Down Arrow: Normal playback speed
Pause/Break: Toggles pausing of playback
Backspace: Rewinds playback by 30 seconds

Jakos ja sciągnąłem werjse FACC i działa pięknie....
Ludzie czytajcie co ściągacie i jak juz sciągniecie to jest cos takiego jak "read me" albo controls...
Co do filmu to: Hail dziecko neo? Hail allegro.pl? Czy Hail non-pvp i panika??

DrakoOsek
29-04-2007, 01:09
Wiem, że można było wersje PRO za FREE ściągnać, ale nie wiem jak teraz jest ;F.

Propan Butan
29-04-2007, 01:11
no trochę lipa szkoda jej, a co do tego trapa to myślę że dała by rade uciec no ale...

Hestoran
29-04-2007, 01:17
00:11 Mateusz Dragon Wielki [316]: i have win 98 in this comp

:D

Sachar
29-04-2007, 02:24
czemu ona nie zabila tych wrl'i oO?

Snib'ek
29-04-2007, 11:20
Śmieszny film.. miała wiele szans na ucieczke. Dlaczego nie biła tych Warlocków?
Myśle, że kazdy powinien mieć pare sd na wszelki wypadek..

Hamerpl
29-04-2007, 11:46
Może ona już hunciła dlugo i chcieli ją na mana przetrzymać albo coś.

Ona ma gdzieś 1,2k hp dlatego się siorała (sio 3/4 vity mniej więcej) jak by sie manasowała to by miala extaused ale to i tak kijowo że tych wrli nie zabiła.

Jeszcze miała ten czar co robi "krzaki" sqm przed postacią.

ogólnie to zjebała akcje.

Encholex
29-04-2007, 12:17
rehost pls! na speedyshare najlepiej...

owntibia.exe
29-04-2007, 13:11
Wiem, że można było wersje PRO za FREE ściągnać, ale nie wiem jak teraz jest ;F.
Miałem wersję cracked, ale dwa dni temu LoW wypuścił update =)

@film
Jak dla mnie super, szkoda że loot sie nie poszczęścił.

Co do filmu to: Hail dziecko neo? Hail allegro.pl? Czy Hail non-pvp i panika??
Wszystkie opcje pasują ^^

Rafayen
29-04-2007, 13:16
Dobry film i fajne te Tibiacam.tv :)

milosz15
29-04-2007, 14:06
ey ludzie mam problem
wszystkie ladnie wlaczone itp itd obraz jest ale nie leci ... widze tylko jak stoja przy schodach .. a czas niby leci wie ktos co jest nie tak ?

oke juz mam
dzieki xD

MichaelIzzor
30-04-2007, 10:52
A mógł by ktoś dać linka do tibia cam ng? :P

Kozka
30-04-2007, 11:05
Mam maly problem, pobralem ten program zainstalowalem go, sciagnalem film, i gdy otwieram ten film<kilkajac 2 razy> otwiera mi sie okienko tego programu co go zainstalowalem i mam cos niby wybrac aby to otworzyc. Pomozecie mi?

Shor'tugal
30-04-2007, 11:13
@UP specjalnie dla ciebie link do filmiku w tibia cam ng :)

http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=30&a=40

owntibia.exe
30-04-2007, 11:18
@Kozka
otwierasz TibiCam TV Player, wybierasz film, który pobrałeś.
program sam włączy filmik i Tibię =)

Stolar
30-04-2007, 11:26
Może ona już hunciła dlugo i chcieli ją na mana przetrzymać albo coś.

Ona ma gdzieś 1,2k hp dlatego się siorała (sio 3/4 vity mniej więcej) jak by sie manasowała to by miala extaused ale to i tak kijowo że tych wrli nie zabiła.

Jeszcze miała ten czar co robi "krzaki" sqm przed postacią.

ogólnie to zjebała akcje.

Koles Co Ty Wiesz o Zabijaniu ? po 1 krzaki mozna skosic maczeta po 2 przeciesz gdyby miala mane to by je zabila nie ?
a ze oni sie tak wycfanili i przybiegli gdzie miala ona juz tylko 1k many bo ostatniego wrl lala to juz inna bajka, no ale teraz ma nauczke zeby nosic sd i uh :]

T3H_VirUs
30-04-2007, 11:32
Nie da rady w rec? Jestem zbyt leniwy żeby ściągać 20 programików :/

Ehh :>

RieL
30-04-2007, 11:37
Koles Co Ty Wiesz o Zabijaniu ? po 1 krzaki mozna skosic maczeta po 2 przeciesz gdyby miala mane to by je zabila nie ?
a ze oni sie tak wycfanili i przybiegli gdzie miala ona juz tylko 1k many bo ostatniego wrl lala to juz inna bajka, no ale teraz ma nauczke zeby nosic sd i uh :]

Ta te 'krzaki' napewno sie da kosić maczetą.. gz mistrzu ; * Po za tym on je sam robil zeby sie schować >.<

ps. "przeciesz"

SkateElement
30-04-2007, 12:06
@Doombanor
Elder Druid*

Marionus
30-04-2007, 13:12

n/c kosic krzaki macheta nie da sie tych MHUAUuahu co ed stawia Nie karm trolli

Djkwaku
30-04-2007, 13:17
@up

omg lol

sprostowanie z tibia.erig.net

przysłowiowe krzaki co ED stawia to "Wild Growth" i można je zniszczyć machetą bądź heavy machetą co potwierdza to zdanie.

It creates a tree, which can only be destroyed with a Machete or a Heavy Machete.

Stonek
30-04-2007, 13:29
Ta te 'krzaki' napewno sie da kosić maczetą.. gz mistrzu ; * Po za tym on je sam robil zeby sie schować >.<

Gz mistrzu. Tak się skłąda, że Stolar jest Druidem i raczej wie, że da się to kosić.

Golden'Fanatyk
30-04-2007, 13:38
filmik nawet fajny, pierwszy raz uzywam tego tibiacam tv ;)

PS. U nich na forum pojawila sie juz wersja pro za free 8o

Bake Samo
30-04-2007, 14:31
Ta te 'krzaki' napewno sie da kosić maczetą.. gz mistrzu ;
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

n/c kosic krzaki macheta nie da sie tych MHUAUuahu co ed stawia Nie karm trolli

HAAHHAHAHAHAHaAUhushfyuasehfuiasdhuigfsjdopmbjspdo ganrehgpas

tibia.pl noob pOwnz

@Film:
No film....

Rocketsss
02-05-2007, 01:04
Po co mowiliscie ze mozna to skosic... teraz taki noob wszystko poscina jak sie go trapnie , albo jak ktos bedzie chcial trapnac . ;/

Doombanor
02-05-2007, 01:10

Hmm 217 elder chyba wie co to jest Sd, a manasy tez mogl pic stojac w lewym rogu, puszczajac m wala przed siebie.

Rocky1908
05-05-2007, 22:35
rehost plx!

Mozo
05-05-2007, 23:09
Czy mi się zdaje czy Pogro~ był/a kiedyś w gildii MDW?

Kasztaniaczek
05-05-2007, 23:51
rotfl'n'lol
przekozaczyla/czyl :>

Stolar
06-05-2007, 00:27
Hmm 217 elder chyba wie co to jest Sd, a manasy tez mogl pic stojac w lewym rogu, puszczajac m wala przed siebie.

no przeciesz gdyby miala te mf to chyba by ich uzywala nie ? ... pomysl..

Even
06-05-2007, 00:44
R E H O S T B L Z ; <

mało nie spadłem z krzesła czytając o tych krzczkach:p

HAhAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAASDGADKUGADKgk dgKAYSDF

nie moge 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

MydlanaBanka
06-05-2007, 00:54
rehost na speedshare plax bo na rapidzie juz niemoge ;/

SkateElement
06-05-2007, 01:18
Wczoraj wyczaiłem filmik i zapomniałem dodać temacik xD, troche chama, ale... życie... :) .CAM od TibiaCam TV (stara TibiaCam NG).

pzdr

rehost plx!

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=l0zzfx6b7oggsvom - oryginalny link;

Jecht
06-05-2007, 22:45
Co do filmu.... jak by nie mogla z sd wybic te warloki lub chociarz pod koniec z morta albo chociarz sie manasowac a nie stoi i czeka na smierc...
Jak na 217 eldera to albo 5 owner albo konczyl hunta i sie zapasy skonczyly..

Może poprostu wiedziała że i tak w końcu padnie i nie chciała marnować mf. Z takiego trapa nie ma wyjścia. W końcu i tka by ją zabili...

Rocky1908
06-05-2007, 23:16
Ehh bez komentarza -.- jak 217 druid mugl pasc na 1 warlocku jakies sd bic albo cos :)

owntibia.exe
06-05-2007, 23:32
Ehh bez komentarza -.- jak 217 druid mugl pasc na 1 warlocku jakies sd bic albo cos :)

Ehh bez komentarza -.- jak można robić takie błędy ortograficzne : )

Rybzor
06-05-2007, 23:54
5 stron spamu i nikt rehosta nie zrobił.. -.-'

Lotress
07-05-2007, 00:13
A masz Ryba
http://www.***********.com/938497706.html

Dwik
07-05-2007, 00:35
Zalozyc SSA/Elven Amulet, namanasowac sie na full, zarzucic utamo vita i exit. Jakby zrobila tak na poczatku to lajtem ta minute by wystala.

Rybzor
07-05-2007, 00:53
A masz Ryba
http://www.***********.com/938497706.html

Dzięki, lepsze gówno, niż rydz.

Stolar
07-05-2007, 00:55
Zalozyc SSA/Elven Amulet, namanasowac sie na full, zarzucic utamo vita i exit. Jakby zrobila tak na poczatku to lajtem ta minute by wystala.

No ty chyma masz cos z glowa i nie wiesz jak wrl napierdziela ... po 1 napisalem przeciesz post wyzej ze nie miala mf , sd , df , explo , ssa .... to bym juz jej ostatnio wrl juz miala z tamtad wychodzic ...a co to jest taki trap na 1 wrl ? zabil by tego wrl gdyby miala mane chyba jasne nie ? i musieli by poleciec po next wrl i zrobilo by sie zamieszanie i moze by udalo sie jej uciec .... pomyslcie ludzie .... albo czytajcie to co ludzie pisza wyrzej

Ulverin
07-05-2007, 01:04

to by musiala manas/exura sio/manas/exura sio jeszcze by trzeba bylo miec tyle manasow a watpie ze tyle miala o ile wogole jakies miala :P zreszta ssa 5 hitow i za przeproszeniem chujnia :P
nawet na non-pvp nie mozna czuc sie bezpiecznym :P niestety... co do blokowania to tu akurat niezle przeprowadzona akcja xP w porownaniu z nupkami co proboja blokowac ludzi na rotach, szczurach a kilka kratek dalej znajduje sie ich deda od fire devila to jest profesjonalna akcja 8o

pozdro

Neroo
07-05-2007, 01:31

Jak masz pisać takie posty to się lepiej nie wypowiadaj ;)
Chyba filmu nie widziałeś a już się za komentowanie zabrałeś, sądząc po Twojej wypowiedzi to chyba Twoje doświadczenia z tibią nie są zbyt duże :p Pewnie Ty byś bez problemów z tam tond wyszedł a może byś jeszcze trapnął Herganona ? :cup:

Erikhra-Wizard
07-05-2007, 08:43
Nawet nawet... Trochę nudne te lurowanie wrl...

Dawergo
07-05-2007, 10:22
hehe film niezly, fajny trapik jak na non pvp :) ale szkoda ze padla (chyba) a wie ktos za co hunta ma?

gari
07-05-2007, 10:35
Tyle stron tekstu, a jeszcze nikt sie nie postaral o rehost? Ja nie wiem czego ludzie jeszcze karmia tego rapida...

Wielki Mancyz
07-05-2007, 10:48
hi
rehost
yes
bye
-.- daj ktoś wkoncu na normalne tibicams. -.-

Duke Dran
07-05-2007, 11:21
Po co rehost jak jest na oficjalnej stronce? plx
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=l0zzfx6b7oggsvom

Ciekawe za co padla, a filmik nawet fajny.

Zizik
07-05-2007, 11:28
nawet fajny filmik :D

mlodyx
07-05-2007, 17:45
Herganon nie lubi sharing'u, jeśli ktoś grał na harmonii 3 lata temu, powinien o tym wiedzieć. Dzięki niemu trochę banów się posypało, już w tamtych czasach. Herganon ma łeb, wie co robi. Myślę, że na harmonii nikt by go nie zabił trap'em. Nie chcę mi się rozwijać na ten temat, ale niektórzy wiedzą jakie miał osiągi w Event'ach m.in. na Antice. Btw zanim grał Palkiem, miał już 100 Knight'a na serverze Pvp więc nie jest tzw. przez niektórych "non-pvp noob'em"... i wcale go nie bronie to są fakty...

Dwik
07-05-2007, 21:18
#Stolar, Ulverin, Neroo
Miała szanse dokonać tego na samym poczatku. -> Na ssie to widac
http://img353.imageshack.us/img353/4759/pogrora8.jpg
Na tym skrinie doskonale widac ze wrl bije zza winkla, czyli obrazenia na niej sa bardzo rzadko - wrecz znikome. Na swoim lvlu ma okolo 6k many i ponad 1k zycia. Nie pieprz ze w tym czasie zdazylaby stracic cala mane, w tej pozycji stali okolo 40 sekund.
Co do moich umiejetnosci/wiedzy na temat Tibii to z pewnoscia bym w takiej sytuacji nie padl - niektorzy potrafia bic tylko exp, ja potrafie grac w ta gre - taka mala roznica. Nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj. Nie raz bylem trapniety i jakos nigdy nie padlem (a bylo to na servie pvp gdzie dostajesz obrazenia wieksze niz wrl walacy za sciany). Wiec gracze z serwerow n-pvp - wracajcie i tluczcie expa dalej - bo wiekszosc z was ma zalosne umiejetnosci gry (jak tutaj PGromczyni).

Harmonian90
07-05-2007, 23:41
niektorzy potrafia bic tylko exp, ja potrafie grac w ta gre - taka mala roznica.

Wkoncu ktos normalny .

hail pogromczyni

Pekind
08-05-2007, 09:02
Na tym skrinie doskonale widac ze wrl bije zza winkla

Winkiel=za rogu jak by jakis ziom się doczepil ;d

mlodyx
08-05-2007, 22:44
Dwik - Podziwiam Cie, szczerze mówiąc najmądrzejsza wypowiedź na tym forum, jaką widziałem, odkąd tu jestem. W końcu ktoś, kto ma pojęcie nie tylko o tym, jakie potwory można spotkać i gdzie (mówiąc ogólnikowo o ubogiej wiedzy na temat Tibii). Ważne jest również mieć pojęcie o tym, JAK grać i umieć sobie radzić w każdej sytuacji (taktyki stosowane przy spotkaniu z każdym potworem na przykład). Pogromczyni nigdy nie była w takiej sytuacji, bo jakie może mieć doświadczenie, jedynie zdobywając exp. przez całą swoją "karierę" w Tibii? Jeśli chodzi o ten film, nikt nie powinien tu na siebie nawzajem wjeżdżać, tylko wyciągać wnioski i cenne rady dla samego siebie na przyszłość, bo każdy z nas może się znaleźć w takiej sytuacji...

Jestemkimjestem
09-05-2007, 00:24
Za co ją biliscie?;[
btw ladnie trfili na end hunta

Bake Samo
09-05-2007, 02:39
Jak masz pisać takie posty to się lepiej nie wypowiadaj ;)
Chyba filmu nie widziałeś a już się za komentowanie zabrałeś, sądząc po Twojej wypowiedzi to chyba Twoje doświadczenia z tibią nie są zbyt duże :p Pewnie Ty byś bez problemów z tam tond wyszedł a może byś jeszcze trapnął Herganona ? :cup:

Dwik - Neroo
1:0

huehue xD

Malitian
09-05-2007, 12:37
#
Co do moich umiejetnosci/wiedzy na temat Tibii to z pewnoscia bym w takiej sytuacji nie padl - niektorzy potrafia bic tylko exp, ja potrafie grac w ta gre - taka mala roznica. Nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj. Nie raz bylem trapniety i jakos nigdy nie padlem (a bylo to na servie pvp gdzie dostajesz obrazenia wieksze niz wrl walacy za sciany). Wiec gracze z serwerow n-pvp - wracajcie i tluczcie expa dalej - bo wiekszosc z was ma zalosne umiejetnosci gry (jak tutaj PGromczyni).

I bez wtpienia jestes bardzo skromny

Garo
09-05-2007, 12:41
No ale jeśli konczyła hunta i miala te pare ostatnich mf ? zreszta ona juz tam tyle razy expiła ze sie nie spodziewała ze jakieś barany ją tam trapną .. zresztą tak klapa z jej strony bo spanikowała i nie mogła wyjść ...

Neroo
09-05-2007, 15:10
Na tym skrinie doskonale widac ze wrl bije zza winkla, czyli obrazenia na niej sa bardzo rzadko - wrecz znikome. Na swoim lvlu ma okolo 6k many i ponad 1k zycia. Nie pieprz ze w tym czasie zdazylaby stracic cala mane, w tej pozycji stali okolo 40 sekund.

Ok, Wygrałeś, masz jednak racje :)

Karoleer
09-05-2007, 19:06
Jednym slowem-ZAL! Ile ja wrl bilo na poczatku,jeden,dwa?Majac 1280 hp 6000++ many i nie bedac noobem mozna bylo bez problemow wyjsc stamtad i z palcem w dupie ubic nizsze lvle....Tyle szans ucieczki,a jeszcze chodzic bez sd,df,mw,mf,parcela...Poza tym,do chuja pana,jakbym nie mial run,stanalbym w rogu,jebnal mw zeby nie doszli szybko z wrl,wrzucil utamo ,dal exita i "mial na nich wyjebane" Po prostu zalosne......

Dawergo
09-05-2007, 19:24
i z palcem w dupie ubic nizsze lvle.

to non pvp, co do reszty sie zgadzam aa i jeszcze ponoc konczyla hunta i nie miala mf juz

Edit: Czyli hunta mial/a za szaring? bo tak wnioskuje z jednych z postow up

Xtreme
09-05-2007, 19:24
Jednym slowem-ZAL! Ile ja wrl bilo na poczatku,jeden,dwa?Majac 1280 hp 6000++ many i nie bedac noobem mozna bylo bez problemow wyjsc stamtad i z palcem w dupie ubic nizsze lvle....Tyle szans ucieczki,a jeszcze chodzic bez sd,df,mw,mf,parcela...Poza tym,do chuja pana,jakbym nie mial run,stanalbym w rogu,jebnal mw zeby nie doszli szybko z wrl,wrzucil utamo ,dal exita i "mial na nich wyjebane" Po prostu zalosne......

A wiesz co to fire bomba? ...

Dawergo
09-05-2007, 19:33
A wiesz co to fire bomba? ...

a wiesz co to non pvp i jak dlugo sie trzyma fire bomba na non pvp? cale 10 sekund? cos kolo tego baaardzo szybko znika

Matijas12
09-05-2007, 19:41
oo wspulczuje jej niehccial bym pasc na takim levelu pewnie duzo stracila expa :D Ale pewnie odrobi 3m sie Pogromczyni =)))))) Pozdro~~

Lord_Luknq
10-05-2007, 06:33
czemu ona nie zabila tych wrl'i oO?

prawdopodobnie zdenerwowała ich w jakiś sposób no cóz teraz niemożna sie czuć bezkarnie nawet na non pvp ;)

Sozemego
10-05-2007, 08:03
Ale z niej idiotka.

Phoelerius
10-05-2007, 08:55

SSA na warlocka? -.-

A co do filmu to jak 217 ED moze nie miec SD/DF... LOL

Dwik
10-05-2007, 09:18
SSA na warlocka? -.-

A co do filmu to jak 217 ED moze nie miec SD/DF... LOL
Rzeczywiscie ssa jakos nie bardzo (zawsze wydawalo mi sie z wrl bije z explo, a to przeciez takie minigfb :) ) wiec elven amulet + m-ring.
I miala chyba jakies SD i df, jednak przy takiej ilosci osob trapujach jest to bezuzyteczne, naprawde musialaby miec stale dostawy, bo bylo wlasciwie zblokowane wejscie i nie dalo sie z tamtad uciec.

Vandus
10-05-2007, 15:31
hohohoh nice nice filmik

Focer
10-05-2007, 19:47
e tam ;p widzialem lepsze

Focer
10-05-2007, 19:47
polecam wara z xeneery ub z saphiry;lp