Pokaż pełną wersje : Annihilator
ok wiec sprawa wyglada tak, Bylem wczoraj na anni jestem ek, wchodzimy daje attack > hotkey> patrze nie leca burst?, ok mysle spamuje uhami no ale po chwili lukam i zrobilo sie automatycznie samo No attack? daje znow attack i znow po 5sec samo sie zrobilo no attack? jaka moze byc tego przyczyna...?
Dark Alphadron
29-04-2007, 01:47
Z tego co wyczytałem z twojego chaotycznego tekstu - własna głupota. Bursty NIE lecą z hotkeya. A jak to ci nie pasuje to napisz konkretniej o co ci chodzi.
bo jak uzywasz hotkeyow to nie mozesz atakowac z burstow. Kazdy knight sciaga sobie macro na anni i taka jest prawda
aff wiem ze z hot keyow nie leca, Mialem bursty w miejscu strzal dałem attack na demka, ale one nie atakowaly, ba samo sie odznaczalo po 5 sec na no attack no i dawalem attack znow... i tak za kazdym razem po 5 sec
@ down a co ja idiota jestem?
Dark Alphadron
29-04-2007, 10:06
A łuk miałeś?
Hmm... muszę odpowiadać? :>
Maciek008
29-04-2007, 11:13
A łuk miałeś?
owned xDD
powiedz mi ktory byles 1 2? bo jezeli byles drugi i tu wniaskuje ze miales tibiabot ng i zaznaczone nozki do potwora jezli nie mozesz podejsc to ci sie wlasnie odznaczalo :|
Twoj_Miszcz
29-04-2007, 15:44
aff wiem ze z hot keyow nie leca, Mialem bursty w miejscu strzal dałem attack na demka, ale one nie atakowaly, ba samo sie odznaczalo po 5 sec na no attack no i dawalem attack znow... i tak za kazdym razem po 5 sec
@ down a co ja idiota jestem?
szybko padles?
sir Tifejo
29-04-2007, 16:13
szybko padles?
;D
Kolejny człowiek, który kupił postać, ściągnął bota i myślał, że jest nie do zabicia, żal panowie, żal.
Wuno Strelo
29-04-2007, 18:15
Może miałeś follow i nie miałeś dostępu do potwora wtedy ci automatycznie wyłącza.
--Cienius--
29-04-2007, 19:15
jezeli robisz anhi na hotach to co 2-3 sec uh a nie tylko trzymasz wcisniety klawisz
Koozak nie kupil tej postaci i nei robil z botem.
stal napewno drugi albo 3 albo 4 i mial follow wlaczone a ze niemogl do demca dojsc to atak sie mu wyłaczał proste.
Neqromantha
29-04-2007, 22:48
A na co knightowi bot na Anhi? Knight wystarczy, że będzie walił z burstów, a UHanie do przecież drobnostka, co 2 sekundy klawisz wciskać.
Runy i bursty się ze sobą "nie kłócą", więc można ich używać jednocześnie.
Dark Alphadron
30-04-2007, 02:35
Koozak nie kupil tej postaci i nei robil z botem.
A ty skąd to wiesz, Panie Adwokacie? Prosimy o dowody a nie tylko twoje fantazyjne wywody.
@topic
Cóż, albo miałeś bota (jak to powiedział Skipper), albo stałeś za kimś i miałeś włączony tryb "Chase enemy". Albo to jakiś bug.
każdy niech gra/expi/uha się jak chce...
@up
Tjaaa, inteligentna, i jakże na temat odpowiedz.
@topic
na 99% miałeś follow mode.
;D
Kolejny człowiek, który kupił postać, ściągnął bota i myślał, że jest nie do zabicia, żal panowie, żal.
zal to ty jestes.. nie wypowiadaj sie bo nic nie wnosisz do tematu spadaj na ta wies knurów ssac.
sry ale robiłem 2gi raz anni.. i poprostu niewiem co sie działo nie dało sie strzelac z burstów bo automatycznie mi odznaczało sie...na no attack, mozliwe ze mialem fallow.. w niedziele podchodze kolejny raz... Gl:SSSS
Za 1wszym podejsciem do anni padłem przez team za słaby.. teraz te bursty
Maciek_1993
30-04-2007, 15:04
a możesz to jaśniej opisać bo nie za bardzo rozumiem :/
Dałem Attack na 1wszego demona... Ale patrze ani jeden burst nie chce lecieć chociaz robilem przerwy miedzy uhaniem, i w tym samym czasie automatycznie mi sie odznaczal attack na demonie, dałem znow na niego attack i znow sie powtórzyło ze nie attackował tego demona:S
Jeśli bijesz z burstek i uhasz się na hotkeyach atak od razu zostaje anulowany...
Przykład: Bijesz z B Arrow, nagle wciskasz F12 - UH...Wtedy atak zostaje anulowany i musisz na nowo zaznaczyć demca.
Dlatego proponuje uhanie ręczne :D ale wtedy większy hardcore.
ok ok, to juz totalnie nie rozumiem dlaczego za 1wszym podejsciem nie mialem zadnych problemow.. dałem tylko attack, i sie uhalem.. + robilem przerwy na burst.. wszystko szlo elegancko... a teraz jakis anulowany attack?
Przyznam , ze to skomplikowane po update bo sam robilem , ale jakos dalem rade .. :P
hehe niedlugo mnie czeka :D
Matthijass
02-05-2007, 14:53
Dałem Attack na 1wszego demona... Ale patrze ani jeden burst nie chce lecieć chociaz robilem przerwy miedzy uhaniem, i w tym samym czasie automatycznie mi sie odznaczal attack na demonie, dałem znow na niego attack i znow sie powtórzyło ze nie attackował tego demona:S
bo luk byl popsuty xD ;)
Matthijass
02-05-2007, 14:54
bo luk byl popsuty ;)
@up Nic nie wniosłeś do tematu -.- nabijaj posty gdzieś indziej
@topic
Może mógłby sie wypowiedzieć jakiś ek który nie dawno robił anni jak to jest?:S
Jeżeli chcesz atakować z burstów na anihi nie mozesz spamować uhamiem musisz czekac aż burst poleci wtedy uh
ZNALAZŁEM ROZWIĄZANIE ;o
wiec... po prostu trzeba iść jako bloker;)
Gl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.