Pokaż pełną wersje : Druid, plusy i minusy na świecie non-pvp. Czy opłaca się nim grać??
NaRuTo__xD
29-04-2007, 12:32
Druid, plusy i minusy na świecie non-pvp. Czy opłaca się nim grać??
Chce zaczac gre druidem na swiecie non pvp, czy oplaca sie grac druidem?
Zacznijmy od tego, ze druid bez pacc jest sux.
+ Nikt cie nie zabije, ; d
+ Jesli masz pacc to bedziesz czesto brany na roznego rodzaju hunty (exura sio"),
- Oj, duzo noobow.
Salarigoth
29-04-2007, 12:51
Druid jest najlepsza profesja jak dla mnie i tym bardziej na non pvp nie chce mi sie wymieniec tego wszystkiego jakie ma + i - poszukaj w innych tematach
+ Nikt cie nie zabije, ; d
Ostatnio sa popularne trapy na nonpvp.
druid to najlepsza profesja !! Ale bez pacca gra sie strasznie trudno
Son_blessed
01-05-2007, 22:15
Ja mam druida na no pvp z paccem i widze dużą różnicę między edem a msem np. exura sio 70 many prawie jak vitka ale widomo że nie będziemy czekać na ten 1 hp, a vitka 160 many, w ten sposób sorkowi się trudno manasy na starcie zwracają.
druid to najlepsza profesja !! Ale bez pacca gra sie strasznie trudno
bez pacca sorc i druid ma najbardziej przesrane. brak mozliwoscie uzywania visa oraz znacznie zmniejszona predkosc regeneracji many moze doprowadzic do frustracji.
bez pacca sorc i druid ma najbardziej przesrane. brak mozliwoscie uzywania visa oraz znacznie zmniejszona predkosc regeneracji many moze doprowadzic do frustracji.
ale z paccem zamiataja knightow i palow jak szmaty.
ale z paccem zamiataja knightow i palow jak szmaty.
jak ma 50 leveli wiecej ;) solowka sorca i knighta doprowadzi do tego, ze sorc potraci wszytskie manasy i sdki :]
+Druidem na PACC na non-PvP gra się całkiem dobrze - jak nie możesz grać aktywnie to stoisz i robisz UH. Jak możesz - szybki exp z Tempest Rod + exori vis, na sensownym mlvl bijesz ok. 180 na turę, podczas gdy np. smok zajmuje się Demon Skeletonem.
+Jako wsparcie na róznego rodzaju huntach - Heal Friend i Mass Healing (nie leczy potworów, tylko graczy i summony)
-Jak nie masz PACC, to trochę nudno się robi - nie ma Exori Vis, wspomnianego leczenia i Mana regeneruje się zbyt wolno...
-Dużo noobów, trapów i lurerów na non-PvP, chociaż na Securze aż tak źle znowu nie jest - wg mnie dużo lepiej jak na Isarze, która jest PvP.
Sam gram Master Sorcererem i trochę żałuję że nie gram Druidem, ale jest co jest... ;]
Darth'Knight
03-05-2007, 15:37
jak ma 50 leveli wiecej ;) solowka sorca i knighta doprowadzi do tego, ze sorc potraci wszytskie manasy i sdki :]
a knight uhy ;]
Gram Druidem... Elder Druidem xD. PACC to podstawa! Tylko mam problem mam 51 lvl i nie wiem gdzie expic mogłbym ktoś coś poradzić? ... :(
a knight uhy ;]
Nie sądzisz, że knight przeważnie nosi "ciut" więcej uhów, niż przeciętny sorc/druid run/manasów?
wg mnie druidem nie oplaca sie grac na non pvp:P
sorc exevo mort hur , exevo gran mas vis i wszystko jasne
waste jest ale za to jaki exp od 100 lvl
wiec tsk plusy to ze ma ostatnia ruzdzke na energie i od 19 lev z vulcanic rodem mozna spokojnie isc na Guardy dobic 24 lev i robic UHy cena ok 3k
Minusy ze ma malo czazrmow ofensywnych
a knight uhy ;]
tylko ze po pierwsze knight moze tych uhow wziasc na siebie od cholery, po drugie uhy sa troszeczke tansze od sd, a po trzecie knight sie nie uha po 1 sd od sorca raczej
Po przeczytaniu paru odpowiedzi to i ja stwierdziłem, że bede grał druidem na non-pvp [ ale oczywiście pacc zakupie :P] Pozdro for all :evul:
alkoOholik
05-05-2007, 23:11
wg mnie druidem nie oplaca sie grac na non pvp:P
sorc exevo mort hur , exevo gran mas vis i wszystko jasne
waste jest ale za to jaki exp od 100 lvl
po 1. Mort Hur sie nie zwraca =)
po 2. zeby ten co założył temat wbił kiedyś 100lvl...
No druidem to zarobisz najszybciej, ale sadysfakcja z gry :( marne szanse zeby podobala ci sie gra na pozniejszym levelu .
po 1. Mort Hur sie nie zwraca =)
po 2. zeby ten co założył temat wbił kiedyś 100lvl...
powiedzialem ze mor hur waste
no kto wie moze i wbije 100
BartSimpsons
09-05-2007, 19:06
Jesli nie masz pacc to wybierz sorca.
Nie oplaca sie druidem bez pacc grac na non pvp.
Dlaczego?
* nie chodzisz na hydra hunty
* nie masz atakujacych czarow
i mozna wymieniac.. i wymieniac.. ;)
Ale za to jakbys mial pacc goraco polecam byc druidem :)
Pokemon123
10-05-2007, 23:51
Zgadzam sie w 100%
NAjlepszy sork . Te jego czary i wogole :D
powiem o minusie druida.
siedze se na amazonac i robie uhy no i zbieram oczywiscie se plate armory z varkline
a tu co minute nooby z 8lv z zółtym hp uh me plix uh me plix uh me plix ja do nich tylko wy*********!! nie uhe a te noob noob i trapne cie i przez całe zycie mam z nimi ten problem jak i nie jeden druid
bartii10
11-05-2007, 10:30
gram elder druidem dosc dlugo i podziele sie swoimi spostrzerzeniami:
volcanic rod roXX, tempest rod roXX, exori vis roXX, summony roXX, tanie leczenie roXX, manasy roXX (mlv up!), druid outfit roXX ;)
plis posiowaj mnie na dragach suXX ;/
i nie zgodze sie z tym ze sorc ma lepszy exp..
bo tak naprawde w tibii liczy sie kasa ! masz kase masz wsystko ( runy, outfity, super eq i przedmioty, fajny domek, i co najwazniejsze DUZY EXP ).
a skoro mozna przyzwoicie expic i do tego sporo zarabiac to czego chciec wiecej??
wcale nie mowie ze innymi profesjami nie mozna sie dorobic majatku.. widzial ktos biednego highlevela??
Grając druidem na non-pvp mozesz wbijac 14 mln ( 14 kk) expa dziennie. Pozdro xD
Salarigoth
20-05-2007, 18:58
Grając druidem na non-pvp mozesz wbijac 14 mln ( 14 kk) expa dziennie. Pozdro xD
Wiesz idioto ze on byl zalogowany caly dzien i to jest pg a nie codziennosc
@Salarigoth
twoj stary to idiota frajerze
Moj post był formą ironii, co może symbolizować emocik ,,xD" na koncu
Pozdro
Salarigoth
21-05-2007, 14:36
@Salarigoth
twoj stary to idiota frajerze
Moj post był formą ironii, co może symbolizować emocik ,,xD" na koncu
Pozdro
1)Zaloze sie o 2000 zl ze niewiele stad ludzi wie co to znaczy "frajer" a tymbardziej szczyl ktory wyzywa rodzicow bo jest z etiopi.
2)Rzeczywiscie to zabrzmialo jak ironia ,chyba nie wiesz co to znaczy guwniarzu :|.
Dobra dobra, nie pierdol że twoja inteligencja stoi na tak wysokim poziomie, gdyby tak było, to nie wjezdzalbys z takimi frajerskimi tekstami jak komentarz do mojego posta. To po pierwsze
Po drugie - tylko GUWNIARZE piszą w sposób, jaki tu prezentujesz
Po trzecie - wyjdz czasem z forum i pokaz jak mądry jestes w swoim otoczeniu
Pozdro
I na drugi raz nie wjezdzaj z komentarzami typu ,,Wiesz idioto", bo jest to żal.pl
Jeżeli masz Promocję druid się opłaca- mass heal i heal friend.
Zobacz, że tutaj nie musisz się troszczyć o pvp, więc czary maga zbytnio się nie przydadzą.
zalezy tez jaki masz cel - jesli chcesz grac do 33~ lvlu -wybierz druida
Jeśli planujesz grac do 40-50 lvlu na facc powiedzmy - wybierz sora
Jeśli grasz z pacc - wtedy zdaj sie na opinie innych : P
Też zastanawiam się czy Druid z Pacciem jest dobry ;\ Na non-pvp na pewno jest lepszy od Sorca, bo jego czary tam się przydadzą a u sorca...
Sorem za to poexpisz se na dlach na poi w tempie 300 k/h za pomocą czarów sora :)
Sorem za to poexpisz se na dlach na poi w tempie 300 k/h za pomocą czarów sora :)
konkretnie za pomocą e-wave ;p
Piotrek Marycha
21-05-2007, 20:05
gram elder druidem dosc dlugo i podziele sie swoimi spostrzerzeniami:
volcanic rod roXX, tempest rod roXX, exori vis roXX, summony roXX, tanie leczenie roXX, manasy roXX (mlv up!), druid outfit roXX ;)
plis posiowaj mnie na dragach suXX ;/
1)Volcanic < Inferno
2)Tepest = WoCE
3)Sorc tez ma visa
4)Sorc tez ma Summony
5)Sorc ma tak samo tanie a paladyn jeszcze tansze
6)Manasy? co to za argument? innym profesjom nie rosnie m lvl po nich??
7) Zarezerwowany tylko dla druidów? o.O
Btw, krytykuje Ciebie a nie druida jako profesje... bo tak naprawde nie podales najwazniejszych atutów druida... czyli Sio, Mass heal, wild growth i... runki paralyze (jakie to cuda dziala czasami!)
Salarigoth
21-05-2007, 20:14
1)Volcanic < Inferno
2)Tepest = WoCE
3)Sorc tez ma visa
4)Sorc tez ma Summony
5)Sorc ma tak samo tanie a paladyn jeszcze tansze
6)Manasy? co to za argument? innym profesjom nie rosnie m lvl po nich??
7) Zarezerwowany tylko dla druidów? o.O
Btw, krytykuje Ciebie a nie druida jako profesje... bo tak naprawde nie podales najwazniejszych atutów druida... czyli Sio, Mass heal, wild growth i... runki paralyze (jakie to cuda dziala czasami!)
Dziwie sie troche.. pamietam jak jeszcze klucilem sie z kims tam ze ED jest lepszy niz MS popierales mnie a teraz gnoisz druida .
Jesli to nie byles ty to przepraszam naprawde moge juz nie pamietac ;s.
Szczerze teraz powiem ze nigdy nie umialem grac msem zrobilem ten 33 lvl mialem woce i co... wastowalem kase bo nie wiedzalem gdzie expic zeby sie zwracalo w roznych miejscach epilem i z visem i bez ale poprostu nie udawalo mi sie a druid jest poprsotu latwiejszy i szybciej expi.
To napisze ktoś w końcu kto lepszy z Pacciem- Druid czy Sorcerer? Bo tak, to dyskusja może tu potrwać...
Salarigoth
21-05-2007, 20:44
To napisze ktoś w końcu kto lepszy z Pacciem- Druid czy Sorcerer? Bo tak, to dyskusja może tu potrwać...
Ani druid ani sorcerer Elder Druid.
@Down
Jak chcesz moge wypisac wady i zalety Druida ,nie sluchaj 25 sorcow ze jak ma UE i WAVE to sorc jest najlepszy guwno prawda...Szczerze polecam Eldera
Skoro tak uważasz to będę Elder Druidem :)
Ani druid ani sorcerer Elder Druid.
@Down
Jak chcesz moge wypisac wady i zalety Druida ,nie sluchaj 25 sorcow ze jak ma UE i WAVE to sorc jest najlepszy guwno prawda...Szczerze polecam Eldera
Tez uwazam, ze druid jest jednak lepszy ;). MS uzywa tylko paru czarow ofensywnych, reszta za duzo many bierze... I uzywa i tak tylko tych dla facc. UE oraz inne sa glownie do zabawy. Czasem oczywiscie sa uzywane, lecz stosunkowo zadko. Zas ED... Juz od 18 ma sio i przez to a 79 many bardzo dobrze leczy. Od 36 nastepne leczenie, co pozwala mu na samodzelny exp prawie bez strat (leczenie summonkow, druzny). Jestem knightem, i szczerze mowiac wole chodzic blokowac z ed niz z ms.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.