zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Ds + Ebh

Smash-Shady
29-04-2007, 14:25
Otóż, mam zamiar wybrać się na ebh...ale nie wiem jakie summony powinienem dobrać...chcę być przygotowany na atak dsów również...więc oto kilka pytań:

1. Czy przwołać fd i dsa?
2. Wzi±¶ć jakie¶ runy?
3.Ile bp manasów mam wzi±¶ć?
4. Ile ewentualnego expa mogłbym dostać na 1h huntu? (idę na hg w celu zdobycia pieniędzy oraz aby odpocz±ć od tych nudnych guardów..)
5. Nadal potrzeba tych 3 parcelów żeby wyj¶ć z hg?

Jestem sorcem lvl 49/43 m lvl

Rycek Piotrek
29-04-2007, 14:52
1. Mozesz dac FD i DSa ale mysle ze zamiast fd FE bedzie lepszy (nie jestem pewien)
2. wez sobie GFB. Przywołuje duzo summonow.
3. Jak najwiecej (w zaleznosci ile chcesz huncic). na 1h wystarczy z 5 bp (pewnie zostana)
4. Dokładnie ile expa zarobisz nie wiem. Napewno nie wiecej niz na DG
5. Z tego co wiem to tak.

Ciupaga91
29-04-2007, 18:56
stawiasz 2x fe bo ds w kilka sec pada.
Przydal by sie ring of healing lub life ring bo eb szybko mane ssie i na utamie jak z run to sie mozesz nie wyrobic manasami. Wal na utana vid bo kolo eb sa ds.
Bedzie strasze waste i slaby exp, bo eb tylko 280 exp malo ich jest dlugo bijesz i slaby loot a jak jakims cudem beho helm lootniesz to ciezko sprzedac.
@EDIT
parceli nie trzeba robisz se tp na bugach poszukaj na org.pl albo tu jak to zrobic.

Smash-Shady
29-04-2007, 21:01
stawiasz 2x fe bo ds w kilka sec pada.

Tja a jak zabije dsy...?

@topic:

No nic dzięki chłopaki dzi¶ wieczorkiem sobie pójde spróbowac ;)

Ciupaga91
29-04-2007, 21:46
Tja a jak zabije dsy...?

@topic:

No nic dzięki chłopaki dzi¶ wieczorkiem sobie pójde spróbowac ;)

Z wand of cosmic energy na niewidce. Ds jest wolmy i bedzie sie meczyl z dogoniem EB jak jescze otocza go cryty do padnie na 100%.
A z 2 fe i gfb to te 500 hp w 10 sec mu zabierzesz.

Smash-Shady
30-04-2007, 05:47
Z wand of cosmic energy na niewidce. Ds jest wolmy i bedzie sie meczyl z dogoniem EB jak jescze otocza go cryty do padnie na 100%.
A z 2 fe i gfb to te 500 hp w 10 sec mu zabierzesz.

Też prawda...ale fe podchodz±, co oznacza, że ebh się przerzuci na summonki...a wtedy tylko 5 sec i ¶pi±....

Btw bylem dzi¶ na tych "oczach".. xD Pobawiłem się z summonami...i dzięki Bogu spadł mi q-rod i jestem troszke na "+"

Dzięki za odp na moje pytania. Wydaje mi się, że temat został już wyczerpany (wiem już co i jak), więc można już zamkn±ć...

~~Smash