Pokaż pełną wersje : Jesteś z czegoś dumny, chcesz się pochwalić?? Pisz!!
Jesteś z czegoś dumny??
Chcesz sie pochwalić jakimś swoim osiągnięciem??
Napisz tu o tym i podziel się swoją radością!!
Ja nabiłem już ponad 100 postów.:D
Ja nabiłem już ponad 100 postów.:D
Wielkie osiagniecie bardzo tylko szczegół żeby te 100 postow bylo madrze napisane ale coz sam sie przyznales ze je nabiles
Jesli chodzi o posty to mam 397 na dzien dzisiejszy. (11.41 dziennie)
Jak dla mnie nie jest to powód do chwalenia...
Bardziej cieszy mnie, że w końcu znalazłem jakies miejsce gdzie moge moje bazdgroły ludziom pokazywać.
Btw. polecam post http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=10843. Całkiem analogiczny.
Nightwalker
26-09-2004, 17:43
Ja jestem dumny z tego, że nie pije i nie pale (serio!)
Coż niekażdy ma taką silną wolę by w moim wieku oprzećsie piciu i paleniu (piciu alkoholu ofkors) więc jestem dumny, że mam taką silną wolę.
Picie alhoholu (nawet pól szklaneczki) w młodym wieku obniża ilość szarych komórek w mózgu (cenie sobie intelekt :) )
Ja bardzoooo jestem dumny z tego ze mnie zabil dzisiaj na servie Valorii PK mial 25 lvl a ja 10 (teraz juz 9) ddo tego bylem attakowany przez weze i wiecie co ? attakowal mnie za 5-12 jego hit to byl chyba 16 , jetsem z tego dumny ze mam tak dobrze wyćwiczona postac ktora nie dala (prawie) sie poskromic :D
Ja nabiłem już ponad 100 postów
do you want a cookie? ~~
Ja jestem dumny z tego, że dostałem się do klasy o najwyższym poziomie w całym _mieście_ i że wcale tym poziomem nie odstaje od reszty uczniów.
ciemne dropsy
26-09-2004, 20:12
Ej hoomik zdaje mi sie ze mieszkamy w jednym miescie:D Mozesz powiedziec jaka szkola i jaka to klasa? B)
technikum elektroniczne w górniku.
A ja pochwalę się tym, że przeczytałem 5 część Harrego Pottera w 4 dni. (non-stop)
Sir Patologia
26-09-2004, 23:21
Ja w 8 godzin ^^
$corcerer
27-09-2004, 18:53
Jak już jesteśmy przy Potterze:
1 Potter: 4h
2 Potter: 4,h
3 Potter: 4h
4 Potter: 6-7h
5 Potter: 10h
Ogólnie to mam troche powodów do radości:
mam kanał na IRC
jestem Modem
to ostatnia klasa normalnej szkoły, potem tylko studia (phi :D)
Nie mam dziewczyny (TAK, nie musze męczyć się żeby ją zrozumieć :D)
Dałem dziś 2-3 bany :)
Jestem młody.
Jak coś wymyślę to jeszcze się dopiszę. :D
_Saijan_
27-09-2004, 19:04
No coz...
Dzis dostalem 5 z PO za meldunek :)
Wczoraj 6. miejsce i wyroznienie w wojewodzkim konkursie matematycznym na naszej Polibudzie :)
Ciagle jestem mlody :)
Ciagle szokuje polonistke moimi lekturami... :)
...I innych nauczycieli moimi pytaniami :)
...I bede w partii! :P
Chichiriz
27-09-2004, 20:19
Kujon!!!!!!!!! :evul:
Immortal Wasek
27-09-2004, 21:58
heh z tego co tu widze to tu za przeproszeniem same kujony sa :P
ale coz ja sie pochwale ze mam od zawsze srednia 4.0 i nie spadam ;D
Ale jak bedzie w tym roku?? ---->TIBIA:D
A ja jeszcze pochwale się 44/78 miejscem w turnieju gomoku. 5 wygranych na 6 przegranych to i tak dobrze jak na pierwszy raz. :)
a ja dzis dostalam 4 za spr z geografii i 4 za odpowiedz. najsmieszniejsze jest to ze w ogole nie tworzylam ksiazki :D jestem z siebie dumna... :P
Shanhaevel
30-09-2004, 20:50
58. miejsce w Ogólnopolskim Kangurze Matematycznym. Nieźle, co? ;)
...I bede w partii! :P
To w jakiej partii będziesz nie jest powodem do dumy:P. Masz już krawat?
Moge się pochwalić że mam 115 level Elfem w MUadalon
Przedewszystkim jestem dumna z tego że uratowalam życie czlowieka który dostal padaczke w środku miasta. Tu przy okazji chacialabym powiedzieć że ludzie są absolutnie obojętni :( na to co sie wokól nich dzieje, nie chca a może się boją pomóc w kązdym bądz razie być może gdyby nie ja ten czlowiek móglby już nie żyć, reszta osób która byla świadkiem tego zdażenia ograniczyla sie do powiadomienia pogotowia. Pewnie też nie byla bym w stanie pomóc temu czlowiekowi gdyby nie kurs zorganizowany przez PCK dlatego chciala bym zaapelować by nie wstydzić się pomagać innym ale żeby nauczyć się chociaż podstaw pierwszej pomocy i w razie czego muc jej udzielić i mieć czyste sumienie. Pozatym moge sie jeszcze pochwalić się tym że zajelam 3 miejsce w ogulnopolskim konkursie o najleprzego kucharza roku :].
she_devil
02-10-2004, 20:19
110 miejsce na 110 osób w biegach przełajowych.
@Saijan
Meldunki? Phi, łątwizna. Samarytanka? Łatwizna tlyko tej czapki czegoś tam nie umiem zrobić :P O i jescze celność jesli chodiz os tzrelanie z wiatrówki :P
Nie mogę opanować radości bo w poniedziałek ( o 6.30) wyjeżdżam na zieloną szkołę do Lasówki- schronisko Szarotka. Jade tam już drugi raz, szef schroniska perfekcyjnie potrafi zoroganizować cas wolny- wspinaczka skałkowa, nocne podchody, tyrolka, strzelanie z łuku itp.
JEAH :) B) :) B)
A ja tak samo jestem dumny ze nie pije i nie pale.
Już nieraz koledzy chodzili na na***ke a ja mam silna wole i w tym wieku nie pije i nie pale jako jedyny z rodziny (chodzi o palenie).
Tibia:
Dzisiaj ze skillami 39/33 zadałem obrażenia slimowi 54 :]
Real:
Od września przytyłem tylko 2 kg... :D
Adlytam~
26-12-2004, 23:31
Nie mogę opanować radości bo w poniedziałek ( o 6.30) wyjeżdżam na zieloną szkołę do Lasówki- schronisko Szarotka. Jade tam już drugi raz, szef schroniska perfekcyjnie potrafi zoroganizować cas wolny- wspinaczka skałkowa, nocne podchody, tyrolka, strzelanie z łuku itp.
JEAH :) B) :) B)
Wygląda ciekawie ;)
Ja się ciesze ze wszystkiego co mnie spotka fajnego i z tego ze chociaz dzis zginąlem (w tibi - pozeraczu czasu), to bylem wkurzony tylko przez pol godziny około, czyli nie jestem tak przywiązany do tej gry :)
Jestem dumny z tego że mam ręce i nogi
z tego że moge tu sobie z Wami fajnie na forum gawędzić
z tego że nie zszedłem jeszcze na psy :P
z tego że jest prawie 24 a mój mózg jeszcze funkcjonuje...
i ogólnie jestem cholernie dumny że niektóre rzeczy fajnie mi wychodzą:)
@xemmoe: ja jestem dumny tego, że przez ostatnie cztery dni spałem ok. 3 godziny i jeszcze funkcjonuję. Chociaż od zamknięcia oczu już mam fazę, bo głosy słyszę -.- [BTW: o stanie mego umysłu świadczy fakt, że chciałem napisać "zamknąć uszy" zamiast "zamknąć oczy" i nie widziałem przez chwilę żadnego błędu]
A poza tym jestem dumny z mojej silnej woli, to znaczy:
-nie piję, nie palę, pomimo, że wystarczy się zbliżyć do dowolnej osoby z 3/4 klasy i wziąść głębszy oddech, żeby załatwić sobie raka płuc lub rozwalić wątrobę. Pozostała 1/4 to ja + jeszcze dwie wytrzymałe osoby + osoby, których nie stać na papierosy/wino marki "Vino|
-... i że nie poszedłem do sejmu i senatu [SS? hmm...] z granatami pod pachą
I jeszcze z tego, że narysowałem całego goblina [profil], twarz elfa [od frontu], twarz orka [od frontu/profil], maga [od frontu] i własnego potworka nieumarłego "Dziecię Maga" [niemowlak będący uprowadzonym dzieckiem maga poddany kilku zabiegom nekromantycznym, aby służył jako bateryjka many i mała pomoc bojowa. Dzięki Neilowi Galmanowi [Gaimanowi? nigdy nie pamiętam... autor komiksu "Sandman" w każdym razie] za inspirację z tomu "Zabawa w ciebię"]
Chopkers
27-12-2004, 09:11
ja jestem gumny z tego ze jestem uczniem "najgorszej klasy w najlepszym (ekh ekhm.) gimnazjum w zgorzelcu" (tak powiedziala facetka od religii)
i z tego ze mam dobre osiagniecia w nauce (w pierwszej klasie mialem srednia 5.0)
oraz jestem dumny z tego iż jestem czlonkiem metal militii ;)
Ja jestem dumny poniewaz zabiłem kolesia który wcześniej mi zabil runemakera :p
MayGyver
27-12-2004, 12:49
a ja jestem dumny z tego, ze w wigilie rano narabalem sie z ojcem i zdazylem wytrzezwiec na wieczerze
jestem stary, ale nie musze placic za sex
w barze mowie "to co zwykle" i wiedza co podac
jestem lysy :)
chyba wszystko na razie
Obłedny Rycerz
27-12-2004, 13:24
A ja jestem dumny z tego , że mam idealnie zachowany okaz Rivy TNT M64 32 mb , firmy Prolink ^^ .
Oryginalne pudełko , wraz z oryginalnym kurzem (lol) ^^
Oryginalna folia
Oryginalna karta gwarancyjna wcześniejszego właściciela (była używana 1 rok)
Oryginalna instrukcja
I oryginalna płytka ze sterownikami ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.