PDA

Pokaż pełną wersje : Mam problem z Mu Online

Xydijo
30-04-2007, 00:38
No wiec , sciagam Mu z oficjalnej stronki ... instaluje ... resetuje kompa ... wlaczam gre ... czekam az sie zupdat'uje ... wlacza sie ten ludzik ( game guard czy cos takiego ... ) ... on tez sie laduje ... ludzik sie wylacza i w tym momencie powinna sie wlaczyc gra ... a tu nic ... klikam ctrl+alt+delete i nawet w procesach nic nie ma ( zwiazanego z mu ) poprostu gra sie nie wlacza ;( . Help plz !

Ps : Komp mam dobry i jakies pol roku temu gralem w mu wiec to nie wina slabego sprzetu ...

grzelu8
30-04-2007, 01:33
Wejdz do folderu z grą usuń folder gameguard, włącz grę pozwol sie sciagnąc game guardowi. Jak to nie pomoże to zbypassuj gameguarda - zajrzyj na www.mpcforum.com (nie używaj bypassera do hacków!)
Bypass (nie patrzyłem czy działa)
wejdz w C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/ edytuj notatnikiem plik hosts i dopisz na końcu 127.0.0.1 update.nprotect.net Po tym usun plik gameguarda z folderu z MU i włącz gre

Xydijo
30-04-2007, 09:07
Ani to , ani to nie dziala ... a powiedz mi czy w folderze z gra ( w tym drugim przypadku ) mam usunac folder z game guardem czy pliczek GameGuard.des...
A i wytlumacz mi z tym bypasem xD nie wiem co to jest i skad to wziasc ...
Z gory dzieki ! pzdro

@Edit : jak trzeba tego ,, bypassa '' sciagac to podaj mi dokladny link ze jak klikne to juz bedzie xD ja sie na tym nie znam wiec wiesz ...

grzelu8
30-04-2007, 13:56
wejdz w C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/ edytuj notatnikiem plik hosts i dopisz na końcu 127.0.0.1 update.nprotect.net Po tym usun folder gameguarda z folderu z MU i włącz gre

no chyba ze masz firewall ktory blokuje gameguarda

Xydijo
30-04-2007, 14:14
Mam Augnitum Firewall i Nod 32 ale juz prubowalem z wylaczeniem ich ...
A i jak otwieram to notatnikiem to pisze takie cos :

(Jakies ID ) ( Jakas stronka czy co to jest )

I gdzie mam dopisac to co mi podajesz ? zamiast tego czy co ... ( najlepiej podaj zalacznik , notatnik w ktorym jest dokladnie tak napisane jak powinno byc )

Z gory dzieki ! Pzdro z Cz-wy

Apticer's
01-05-2007, 11:21
dopisz na końcu

To chyba mówi samo za siebie...

Gundam
02-05-2007, 23:14
gdzies widizalem rozwiazanie poszukam ..

Xydijo
04-05-2007, 16:07
Dzieki , czekam