Pokaż pełną wersje : Nowa Wersja Uosu [pl]!!!
Tubba_21
30-04-2007, 10:15
Widzial ktos z was nowa wersje uosu?
No to prosze http://**********.******.**/
I blagam was jezeli niesprawdziliscie tego to nie krzyczccie jak nooby ze to keylogger -.-
Co do programu to posiada nowe opcje np Automatyczne robienie ssa w wyznaczonym momencie przez uzytkownika itd. Bardzo przydatny program.
Polecam.
09:25 Noob [0]: Keylogger
Przeskanowalem w http://virusscan.jotti.org/ i nic nie wykrylo czyli plik jak najbardziej czysty. Po przetestowaniu dam edita.
@Up
Ale jestes c00l. _/
Edit: Program jak najbardziej czysty. Nowe opcje bardzo przydatne, w sumie gdyby nie one pozostalbym przy starym raczej ; p
@up
Tylko zebys nie stracil tego uber 133 ek : o
@topic
nie ten dzial w kazdym razie . _ .
@ Up
No wiesz ty sie pewnie bys bal sciagnac plik txt no ale nvm. Jeszcze 10+ lvl stracisz :(
Skanery sa od tego zeby przeskanowac a jotti jest jednym z najlepszych. Jezeli nic niewkrylo a plik zawiera to co napisal autor to moge spac spokojnie.
Czemu dzial nie ten? Przeciez uosu slozy do robienia "zdjec" ;)
@ Up
No wiesz ty sie pewnie bys bal sciagnac plik txt no ale nvm. Jeszcze 10+ lvl :(
Skanery sa od tego zeby przeskanowac a jotti jest jednym z najlepszych. Jezeli nic niewkrylo a plik zawiera to co napisal autor to moge spac spokojnie.
Czemu dzial nie ten? Przeciez uosu slozy do robienia "zdjec" ;)
Slyszales o owntibia? Jakos jotti tego nie wykrywa, ale co tam. To wkoncu tylko 133 ek.
@2down
Ja jednak wole nie ryzykowac ; ]
To jest Temat : ZDJECIA! ._. Czyli nalezy je tu umieszczac, natomiast raczej nie nalezy tutaj umieszczac linkow do zadnych programow ktore nie sa autoryzowanie odpowiednio i moga zawierac rozne programy szpiegowiskie ....
@Veega
O mojego 10 lvla juz ty sie nie martw.
aeew
@2xUp
Jakbys chcial wiedziec to owntibia jest juz od jakiegos czasu wykrywalna...
Bo wlasnie jotti ja wykrywa bo ktos wyslal do nich owntibie i juz maja ja w swojej bazie danych...
@Topic
Nice one. Szkoda ze niemozna zmieniac skorek panelu ; D
2x up
Jestes pewien ze to keyloger?nie. wiec niesiej fermentu na forum.
Jestes moderatorem?nie. wiec niesraj ze to nie ten dzial.
Jezeli chcesz gdzies sie pozalic to idz na swoje forym neostrady ok?:confused: i zamilcz na wieki.
Tubba_21
30-04-2007, 10:46
OMG prosilem o cos tak? Dziecko 10letnie wypowiada sie ze to keylooger bo sciagnelo kiedys bota ktory robi runy za free i stracilo swoj bp balnkow no patologia normalnie.
~Adios
Hegemmon
30-04-2007, 10:49
temat zamykam a link cenzoruje.
Dlaczego? Ponieważ to NIE jest strona domowa UOSU
Wcale nie musi być key teraz, można wsadzić potem.
Tutaj nie wolno zamieszczać linków do programów
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.