Pokaż pełną wersje : 10:18 You see 100 infernal bolts.
wlkjacek
30-04-2007, 11:55
10:18 You see 100 infernal bolts.
Co to jest? Jak się tego używa? Jak wybucha/atakuje i czy się da tym "czymś" atakować? Jak chciałem na tibia.pl w dystansowe wejść to 500 error
Dzięki za odp.
CzesioMS
30-04-2007, 12:03
Bolty wprowadzone po update. Jeśli masz ich 100 to możesz spróbować sprzedać za 100k.
Waski_Siwek
30-04-2007, 12:08
Ja osobiście dostalem oferte zakupu 3 infernal bolts za cene 15k... niezgodziłem się na tak dużą cenę.Chociaż myślę że 1 infernal bolt moze kosztowac około 2-4k:].A pozatem skąd ty masz 100infernal bolts????????
@up
kto mówi, że ma?
@topic
Są silniejsze od zwykłych boltów, oraz chyba power boltów (ale i tak są nieopłacalne).
gavreonien
30-04-2007, 12:23
Niekoniecznie są lepsze od power boltów ... były robione testy, i siła powerów przewyższa infernale
wlkjacek
30-04-2007, 17:28
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Ja wcale ich nie mam (bo niby zkąd?), tylko w domku leżało - zobaczyłem, że są mocno czerwone i mnie zainteresowały. Jeszcze raz dzięki.
jak możesz to daj screen, nawet nie widziałem jak to wygląda
wlkjacek
01-05-2007, 10:13
http://images.tibia.pl/static/items/dist/infernal_bolt.gif
Bardzo proszę.
Przecież to są normalne bolce...
//Edit:
Zedytowałeś ^_-
Czy ktoś z was kiedykolwiek używał infernal bolts?
Są one z questa jakiegoś, wiem że można je zamienić spoconego cyklopa za (za coś?) obejrzyjcie sobie filmik na tibiacam jak Pancras Dragonheart (204lvl) z Harmonni testował arbalesta to miał podajże 189 infernal boltów i testował je na dragach i dragon lordach a hity były bardzo dobreee
arbalest+infernal bolts=dead
Ja uważam że używanie infernalów jest nieopłacalne bo zawsze wyjdziesz na waste.Chyba że... weźmiesz je na anni a wtedy waste niebędzie a tak ogólnie to one są do ozdoby.
@Edit
@down
Niestety niemam ale musisz poszukać na tibicam.com bo z tamtąd sciągałem .
wlkjacek
01-05-2007, 11:18
Masz może link do tego testa infernali?? Chętnie bym obejrzał.
Stanko_BK
01-05-2007, 18:37
A ta wogule z czego one wypadaja bo ja widzialem w pewnym domku jak gracz mial ich bardzo duzo ale nie chcial napisac skad je ma
@up
wymienia sie je u cyklopa w ab za Soul Stone-3 infernal bolce :)
Lepiej wejść na wiki.hunted.pl i tam (prawie) wszystko pisze.
A więc tak wymienia sie je u spoconego cyclopa za Soul Orb.
Opis Opis własny: This strange object seems to be made of half spirit, half metal. It is unknown by most smiths
Można je zamienić na infernal bolty u Spoconego Cyclopa w AB'dendriel mówiąc "change soul orb".
Wypada z Hellhound, Plaguesmith, Blightwalker, Dark Torturer, Defiler, Diabolic Imp, Hellfire Fighter, Juggernaut, Nightmare, Phantasm, Spectre, Undead Dragon, Fury
zrodlo: www.tibia.pl
strzela sie z nich z arbalesta ktory mozna zdobyc konczac quest "pits of inferno" lub prostsza droga kupna , cena zalezy od servera.
Moze i maja mniejsza srednia, ale max hity naprewno wieksze.
elfo.del.bien
02-05-2007, 11:16
Widzialem filmik 25 paladyn jak zjechal 91 najta, walac infernale + arbalest hity po 70-100 lecialy
Widzialem filmik 25 paladyn jak zjechal 91 najta, walac infernale + arbalest hity po 70-100 lecialy
daj linka do tego filmiku
a ja ujechalem kaczero z roda + lmm na 3 lvlu!!!
elfo.del.bien
02-05-2007, 14:18
Up to bardzo fajnie ciesze sie razem z toba, le powiedz mi czy bylo duze waste ? :/// pewnie ci sie nie zwrocilo biedaku :( A linka nie pamietam przegladalem stronke z filmikami, sciagnelem odpalilem obejrzalem i wyjebalemz kompa.
To chyba ten najt był afk, albo zaskoczony, gdy wracał z hunta jakiegoś (bez uhów itp.) - bo inaczej to knight by podlecial do palla i mu tyle samo walił z np Avengera, czy GS
@up
Tylko n00b wraca z hunta bez UH. Powinien sobie zostawic kilka gdy gra na pvp
moim zdaniem te bolty sa nieoplacalne a pozatym nie sa tak silne nawet jak zwykle pbolty
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.