Pokaż pełną wersje : Duskines Vs vison
mikusmadafaka
30-04-2007, 17:59
Tarin i jego PVP
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
http://www.speedyshare.com/830177981.html
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Maxio007
30-04-2007, 18:10
HEHE nieźle padł i niezły loot mieli z niego xD
o lol ladnie znoobilll , wystarczyloby zeby namanasowal sie na full na poczatku , zalozyl SAA i dal tam w rogu X loga ...
Ładnie Wam poszło. Teraz pewnie całe Vision znowu będzie czatować 24/7 przy kompach. Przydało by się wiecej fragów na nich. Gz ;)
o lol ladnie znoobilll , wystarczyloby zeby namanasowal sie na full na poczatku , zalozyl SAA i dal tam w rogu X loga ...
moze sie myle, ale jesli byl 'oznaczony' przez knajta to chyba niemogl dac loga ?
Davido16
30-04-2007, 18:35
Hail Dusk~ ;) filmik super ;p
Laen się wybił...
17:29 Laen Loys [158]: Exevo Mort Hur "" I Co Ty Na To? Kurwo, Dziwko, Pizdo, Szmato ^.-
moze sie myle, ale jesli byl 'oznaczony' przez knajta to chyba niemogl dac loga ?
Rev'ico chodziło o wylogowanie, przez naciśnięcie exita/krzyżyka. Sam tego nie próbowałem ale chyba po minucie dostał by loga.
ciacho2oo7
30-04-2007, 19:04
Vision dostaje w dupe ?.. wrr :/ mam na dzieje że to tylko chwilowo. :p a gdzie jest Taifun~ ?? padł 2 razy i odeszla mu chęć do gry ? praca ? .. mniejsza o fraga.. Hail Vision
PS. wie ktoś jaki jest wynik w tej wojnie ?
_Ernesto_
30-04-2007, 19:09
Nom, spokojnie mógł z tego wyjść tak jak już Rev'ico wyżej napisał bo w takim czasiez z całej many najt by go za c*uj nie zbił... :/ No cóż, będzie wiedział następnym razem ^^
ciacho2oo7 żal mi ciebie kolejny lizusie, który prubuje coś osiagnąć pisząc Hail Vision no rozumiem jesteś za nimi ale nie pisz Hail Vision bo po co jesteś z nimi? Moze i to nie moja sprawa ze piszesz HAIL VISION ale po co pytam x,x?
Btw. Ładna akcja tyle na ten temat oby dalej Wam sie udawało :).
ciacho2oo7
30-04-2007, 19:31
@up
może pomyślał byś że mogłem grać kiedyś w tibie i być w tej gildi bądź znać ludzi z tej gildi ? -.-
a tak nawiasem (czy ja Cie wyzywałem kiedyś kiedykolwiek i gdziekolwiek) ? ... żal.pl
o i tak ma być
gogo Laen, każdy z tobą :].
:D Ten frag sie chyba nie liczył....
Invited Characters
Name Invitation Date
Knight of South Central Apr 29 2007
Tarrin Kerrax Apr 29 2007
Zwidek Apr 27 2007
:d jak padał Vision go na chwilę z gildi wyrzuciło.. :P
Pitch_Black
30-04-2007, 20:25
Ładny filmik, na początku było zabawnie jak ten knight mówił żeby porozmawiali a tamten nic ^.-
Wkońcu cis sie im udało ;p
20:19 Feliana [84]: porozmawiajmy o czyms
20:19 Feliana [84]: :d
20:19 Feliana [84]: nie stresuj sie tak
20:19 Feliana [84]: ;s
N/c xD Filmik niezły:)B)
Hehe! To Wam się udało.. powoli się rekompensujecie za te noobowate akcje wcześniej, ale daleka droga ^^ podobało mi się, pozdro~
MBGrincz
30-04-2007, 22:46
Dobry i Ciekawy Film
lol :baby: :D :baby: :D :baby:
DESITEGRATE!!
Rocketsss
02-05-2007, 00:40
lol :baby: :D :baby: :D :baby:
DESITEGRATE!!
Wydaje mi sie ze nie mial tej runki bo zbyt mocno znoobil . Jak wiadomo trzeba troche myslec i nosic runy typu m wall , df czy desintegrate . Jak ktos powiedzial , wystarczylo dac exita , przeciez on tam z minute stal w rogu bez ruchu . N/c Chociaz na jego miejscu ntez nie latwo.
Ale nooooobek z niegoo o zes kurwa
Czekał całe 10min na czipsa a od 5min mogl byc już w dp :)
Proste podchodzi do kajta stawia za siebie MW przywoluje dsa ktory usuwa parcele/garnuszek uzywa destroy suwa kajta i ucieka a on stracil cale 10min na niepotrzebne bicie tego kajta :)
Gratz
A do ludzi spamujących "desintegrate"
Jak sie nie myle działa ono tylko na 1 kratke :/
wrogonastawiony
02-05-2007, 11:17
ciacho2oo7 żal mi ciebie kolejny lizusie, który prubuje coś osiagnąć pisząc Hail Vision no rozumiem jesteś za nimi ale nie pisz Hail Vision bo po co jesteś z nimi? Moze i to nie moja sprawa ze piszesz HAIL VISION ale po co pytam x,x?
Nie martw sie, Duski beda wygrywac to bedzie pisal 'Hail Duskiness'
:D
ciacho2oo7
02-05-2007, 11:28
Nie martw sie, Duski beda wygrywac to bedzie pisal 'Hail Duskiness'
:D
Obyś się nie przeliczył.. ;)
tarrin sie niepopisal8o
ale ogolnie fajna akcja
Smichael
02-05-2007, 12:23
teraz nie mozna dac xloga jak Cie ktos bije lub ma zaznaczonego wiec mozecie sobie gadać - pomysl z dsem owszem - moze i dobry chodz nie probowalem - przestancie pisac o jakis mwallach i logu bo mwalle daja pzeta też
niestety m walle nie daja pzta tak jak fieledy
desitegrate mógł na parcela urzyć
z dsem nawet fajny pomysł
Hestrial
02-05-2007, 19:21
niestety m walle nie daja pzta tak jak fieledy
desitegrate mógł na parcela urzyć
z dsem nawet fajny pomysł
Gdyby tak mozna bylo uzywac desintegrate to ktos byl polozyl sova na depot boxa a ty mu desintegrate go? -.-
teraz nie mozna dac xloga jak Cie ktos bije lub ma zaznaczonego wiec mozecie sobie gadać - pomysl z dsem owszem - moze i dobry chodz nie probowalem - przestancie pisac o jakis mwallach i logu bo mwalle daja pzeta też
Bullshit. Mozesz dac xloga nawet jak wali cie ogien soulfire albo poison - zawsze jest to minuta (chyba ze 15 min po ubiciu kogos). I to byla jedyna rzecz ktora mogl zrobic.
:D Ten frag sie chyba nie liczył....
Invited Characters
Name Invitation Date
Knight of South Central Apr 29 2007
Tarrin Kerrax Apr 29 2007
Zwidek Apr 27 2007
:d jak padał Vision go na chwilę z gildi wyrzuciło.. :P
nie sprawdzalem tego co poweidziales ale nwet jesli to niema znaczenia.. musialby dac loga.. dopiero wtedy by byl wyrzucony..
ktos tam spekulowal czy jesli ktos cie atakuje i po minucie po x logu cie nie zabije to sie wyloguje.. moim zdaniem to absurd ale chetnie sie zapytam na wszelki wypadek,prawda to?
nie sprawdzalem tego co poweidziales ale nwet jesli to niema znaczenia.. musialby dac loga.. dopiero wtedy by byl wyrzucony..
ktos tam spekulowal czy jesli ktos cie atakuje i po minucie po x logu cie nie zabije to sie wyloguje.. moim zdaniem to absurd ale chetnie sie zapytam na wszelki wypadek,prawda to?
Nie kickło by go z gry, bo miał pz locka. I moim zdaniem to byłaby najgłupsza rzecz jaką mógł tam zrobić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.