zaloguj się

Pokaż pełną wersje : wojna

SerisZ
30-04-2007, 22:02
ostatnio rexisy zaczely ubijac ludzi na random pk(weilu moich kumpli zginalo w tym ja),a czesc z nich która sie nie zgadzala z Pa rexis odeszla. Czyzby sie szykowala wojna rexis vs all server?

Dazah
30-04-2007, 22:16
Jeśli będzie wojna z Rexis to wątpie żeby coś to dało, ludze z rexis grają za sobą praktycznie od początku servera, mają duże zgranie i lvle... A potencjalni przeciwnicy? Grupa ludzi która wcześniej przegrała wszystkie wojny, paru ludków z rexis oraz całkiem ładnie sprawujący się ludzi z innsurection, jeśli poszliby za swoim kolegą Suvishem (poprawcie mnie jeśli się mylę :P)

Bourne
01-05-2007, 00:43
Jeśli będzie wojna z Rexis to wątpie żeby coś to dało, ludze z rexis grają za sobą praktycznie od początku servera, mają duże zgranie i lvle... A potencjalni przeciwnicy? Grupa ludzi która wcześniej przegrała wszystkie wojny, paru ludków z rexis oraz całkiem ładnie sprawujący się ludzi z innsurection, jeśli poszliby za swoim kolegą Suvishem (poprawcie mnie jeśli się mylę :P)

"Przegrywali Wszytkie Wojny"
Widac ze nie znasz histori servera :]

Zunri to noob ktory okrada wlasna gildie i nikt z tej gildi go nie obchodzi.
Moze tylko jego "The Brother'S"

Zreszta jak mozna wygrac grupka ludzi z serverem bo kazdy jest za Rexis, teraz jak popadali od "Dobrego Wujka Askary" to chca wojny, zapewne bedzie "Pomozcie PLIX".

Niech sie pierdola :]

Igrexou
01-05-2007, 00:47
Wojna może i by miała szanse, ale jeśli już to bez udziału polaczków (Nie będe wymieniał nicków, powinniście wiedzieć o kogo między innymi chodzi i nie mówie tu o Polakach, tylko o Polaczkach). PRzede wszystkim potrzebny bylby silny i stanowczy lider potrafiący wydać rozkaz, nie to co Valheru pokazał na wojnie :)

Aczkolwiek wątpie, żeby póki co mogło dojść do wojny, ale jeśli teraz nie powstanie jakiś zryw może być za późno, prędzej czy później rexis pozakłada explocki itp. i tyle będzie z askary.

@autor tematu
Twoja śmierć straszna sprawa... załamka normalnie :(

Bourne
01-05-2007, 00:52
Wojna może i by miała szanse, ale jeśli już to bez udziału polaczków (Nie będe wymieniał nicków, powinniście wiedzieć o kogo między innymi chodzi i nie mówie tu o Polakach, tylko o Polaczkach). PRzede wszystkim potrzebny bylby silny i stanowczy lider potrafiący wydać rozkaz, nie to co Valheru pokazał na wojnie :)

Aczkolwiek wątpie, żeby póki co mogło dojść do wojny, ale jeśli teraz nie powstanie jakiś zryw może być za późno, prędzej czy później rexis pozakłada explocki itp. i tyle będzie z askary.

@autor tematu
Twoja śmierć straszna sprawa... załamka normalnie :(

Koncowka Piekna xD
Lezka w oku :]

rapco
01-05-2007, 02:38
nie moge sie doczekac jakis postow everiusa w koncu jest taki dorosly i dojrzaly :) no szkoda tlyko ze biega za 50+ lvlami i random pekuje ich bida co ?jak cos pisz to ci przesle 10k bo pewnie lepszego loota znich nie ma :( plz comment

Bourne
01-05-2007, 10:04
Rexis ma sporo funduszy na wojne ale jesli przeciwny team zacznie expic, przejmie kontrole nad war to juz jakis + tyle ze ta wojna bedzie sie ciagnac, dumni panowie z Rexis napewno sie nie podadza :P

Alanek
01-05-2007, 10:44
Nikt sie nie postawi Rexis, ponieważ jeżeli ktoś zaatakuje Rexis i będą np. przegrywać bo połączy się TMW, Coma, Krapek i Hurek(wylecieli za atakowanie Valheru) i Sinnergy i Olle... to Domination się połączy z Rexis bo Valheru to Rl Zunriego i już nikt nie ma szans...

rapco
01-05-2007, 11:18
tyle ze paru memberow domi tez bylo na celowniku rexis w ostatnich dniach wiec nie wydaje mi sie zeby tak ochoczo zaoferowali im pomoc

Igrexou
01-05-2007, 12:06
tyle że co poniektórzy z domi są przez rexis traktowani jak śmieci a i tak pójdą za nimi podlizać sie :)

I jak już wspomniałem wojna ma szanse, ale musi to wyglądać inaczej niż w przypadku TMW. TMW to była porażka na calości. Po zwołaniu ludzi miał być zryw po 2-3 tygodniach, Szyderca nowy owner: "Mam 140+ haha! ale was napierdole haha! rexis pada haha!" - przynajmniej wg. mnie tak myślał, zrobił gildie, rzuciło sie wielu ludzi: "A po co nam vent!? FOR TEH HORDEEEEEE!" no i gówno wyszło, potem panowie od christona zrobili sobie raczej zabawe z tego niż wojne. A mimo wszystko: jakby było lepiej zaplanowane, lepiej zorganizowane, pod lepszym przywództwem to byłaby duża szansa na zwycięstwo. Sad but true...

Bourne
02-05-2007, 09:50
tyle że co poniektórzy z domi są przez rexis traktowani jak śmieci a i tak pójdą za nimi podlizać sie :)

I jak już wspomniałem wojna ma szanse, ale musi to wyglądać inaczej niż w przypadku TMW. TMW to była porażka na calości. Po zwołaniu ludzi miał być zryw po 2-3 tygodniach, Szyderca nowy owner: "Mam 140+ haha! ale was napierdole haha! rexis pada haha!" - przynajmniej wg. mnie tak myślał, zrobił gildie, rzuciło sie wielu ludzi: "A po co nam vent!? FOR TEH HORDEEEEEE!" no i gówno wyszło, potem panowie od christona zrobili sobie raczej zabawe z tego niż wojne. A mimo wszystko: jakby było lepiej zaplanowane, lepiej zorganizowane, pod lepszym przywództwem to byłaby duża szansa na zwycięstwo. Sad but true...

Sam byles w TMW a teraz tak nie milo piszesz o nich :]

Igrexou
02-05-2007, 11:21
Nie byłem w TMW, tylko w Aberitto. I po 1 open battle i po tym jak zachowali się niektórzy z tej gildii nigdy nie będę miał o nich dobrego zdania i o TMW też.

Jedyne co dobrego zrobili to udowodnili, że zunri nie jest taki zajebisty, jak sie niektórym wydaje i on też popełnia błędy :)

I nie będe pisał miło o nich, skoro później dostałem od jednego msg: "chcesz to pomóż, o vent pogadamy później" ... jedyne co mogłem powiedzieć to "s*******aj", bo poczułem sie jak mięso armatnie, ktoś kto musiał paść i prawda była raczej taka. I fajnie, że christon załatwił swoich rl, którzy postanowili się zabawić. Ja mogłem załatwić, już w sumie załatwiłem praktycznie ludzi z berylii, którzy oprócz zabawy dla siebie, umożliwiliby walkę wielu innym ludziom niż wybranej garstce osób.

Bourne
02-05-2007, 18:53
Rexis wygralo wojne z kilku malych powodow a nie ze Zunri jest Masterem Pvp:

1) Bylo ich wiecej.
2) Wieksze Levele.
3) Mieli w Hugo szmalu.

I co najwarzniejsze Tmw/Aberrito mieli w szeregach sprzedawczykow.

No i oczywiscie Rexis jest bardziej zgrane ale nadtym mozna bylo popracowac.

Pozdrawiam.

Pitch_Black
03-05-2007, 20:10
W dziale filmy jest temat założony przez Tifa.
Wystarczy obejrzeć pare filmów i tam 90+ pada od grupy 4-5 osób, więc w przypadku większej ilości osób padną większe lv.
BTW. jakby ludzie mieli pvp na poziomie zbliżonym do Ala'naste to byłoby ciekawie z Rexisami ^.-

krzysheak
03-05-2007, 21:35
moze to taki offtopic ale wg mnie odczasu wakacyjnego update pvp praktycznie nie istnieje ... no chyba ze pvp nazwiesz posiadanie dobrego neta do stair jumpa
jesli chodzi o open war to pvp jest tam nie wiele warte, zwykle powedzenie wojny to zaplecze noob charow ilosc kasiorki wytrwalosc w padaniu noi trzeba byc non stop online i sie szybko organizowac jak np. przeciwna gildia zabije ci guild membera na expie

Igrexou
03-05-2007, 23:48
pvp wciąż ma znaczenie, nie aż takie jak kiedyś, ale wciąż ma znaczenie i istnieje.

krzysheak
04-05-2007, 11:28
ee tam , a brales udzial w jakiejs wojnie miszczu? ^.-
bo na open battle np. zwykle jestes trapniety przez guildmatow i nie wiem czym tam mozesz sie wykazac no chyba tylko posiadaniem kupionego/cracknietego ng
i fartem jak ci ktos combo przywali i 10 hp zostanie naprzyklad ^^

Igrexou
04-05-2007, 11:57
PvP właśnie to jest też umiejętność, żeby nie dać sie trapnąć :)

BoT mi nie był potrzebny, żeby uciekać na pohu przed połową insurrection swojego czasu jak gornem grałem ;) ich był 12 +-2 a ja sam, biegałem między drzewkami i jakoś nie dałem sie trapnąć ani zabić...

krzysheak
04-05-2007, 12:08
Fart albo im brakowalo konsekwencji bo pierw trzeba trapnac a potem dopiero ubic ;]

Igrexou
04-05-2007, 13:00
albo umiejętności :)

Vassek
04-05-2007, 19:40
Jak strony stoja teraz z fragami ?? (jesli wojna jeszcze trwa)

krzysheak
04-05-2007, 21:19
Jak dla mnie to ta wojna jest nic nie warta i jest przereklamowana ... jedynie Suvish padl 2x i paru moich g mate'ow
Ogolnie nei nazwalbym tego wojna a mass pkingiem ze strony rexisow

Igrexou
04-05-2007, 22:02
nie ma wojny, po prostu zanosi sie na wojne ;)

Sebos14
05-05-2007, 19:08
Wojna dopiero bedzie.:)
A rexis ja wygra chodziaz ich nie lubie X( X( (w szczegolnosci Silca)X( X( X(

krzysheak
05-05-2007, 19:23
Bede mile zaskoczony jak bedzie wojna... Bo generalnie jest tak , ze Polacy chociaz zawsze sa liczniejsi to i tak przegrywaja ze swe i nl
Swoja droga prawda jest taka ze swe rzadza na niektorych servach bo maja kaske ze sprzedazy paccow polaczkom

Igrexou
05-05-2007, 22:16
oj pierdolenie z paccami.... -.-

Bajexe - idzie na warlocki - 50bp mf - ~80k do przodu...

Jakiś 100+ sorc, idzie na dragi - 50k na manasy - 50k do przodu

Szwedzi grają dużo i stąd mają kase + kasa za wcześniejsze wojny, kasa z paymentów, z pekowania itd. Nazbiera sie tego w chuj!

krzysheak
06-05-2007, 11:32
No coz ale przyznasz ze to swe selluja pacce polaczkom a nie odwrotnie :]

Bourne
06-05-2007, 11:58
Frazius i Wyslaniec Padli niedawno :D
Od Rexis Znow sie zanosi.

Zhuki
06-05-2007, 12:23
moze to taki offtopic ale wg mnie odczasu wakacyjnego update pvp praktycznie nie istnieje ... no chyba ze pvp nazwiesz posiadanie dobrego neta do stair jumpa
jesli chodzi o open war to pvp jest tam nie wiele warte, zwykle powedzenie wojny to zaplecze noob charow ilosc kasiorki wytrwalosc w padaniu noi trzeba byc non stop online i sie szybko organizowac jak np. przeciwna gildia zabije ci guild membera na expie
Prosze cie nie mow że pvp jest nic nie warte. Radze popatrzec na wojne na furorce albo na przed ostatni open na xerenie a pozniej mow takie bzdury .....

Igrexou
06-05-2007, 14:16
Frazius i Wyslaniec Padli niedawno :D
Od Rexis Znow sie zanosi.

a Lastinion padł od Quaitsa i Furry Zena :) będzie się działo... :)

Zhuki
06-05-2007, 15:44
Lex Mercury padł ciekawe czy ktos bedzie na tyle odwazny aby przeciwstawic sie temu ;p

Pitch_Black
06-05-2007, 16:25
Furry ma zajebisty komentarz xD
Na razie wszystko dzieje się spontanicznie, ale żeby pokonać Rexis inne gildie muszą się zjednoczyć bo na razie jest kilka silnych ale małych grupek.

krzysheak
06-05-2007, 17:12
Prosze cie nie mow że pvp jest nic nie warte. Radze popatrzec na wojne na furorce albo na przed ostatni open na xerenie a pozniej mow takie bzdury .....

Popatrz lepiej na nowy open na xerenie a swoja droga to nie vision ma super extra pvp tylko duski to nooby i sie boja a ponadto widac ze ty gowno wiesz o tej grze i tylko spedzasz godziny na ogladaniu filmikow z warrrr, fakt... ja tez to robie ale patrze obiektywnie i wiem ze wiekszosc ludzi ktorzy uwazani sa za pvp godow maja ng ze skryptem na m ringi/t ringi / ssa + uh bota sd combo
duzo noob charow i ogolny support (czesto u gmow) choc teraz juz troche mniej od kiedy odeszli niektorzy gmowie np. excessus czy jakos tak ktory banowal ludzi za namowa mojego kumpla o nicku Rat

Zhuki
06-05-2007, 17:39
Popatrz lepiej na nowy open na xerenie a swoja droga to nie vision ma super extra pvp tylko duski to nooby i sie boja a ponadto widac ze ty gowno wiesz o tej grze i tylko spedzasz godziny na ogladaniu filmikow z warrrr, fakt... ja tez to robie ale patrze obiektywnie i wiem ze wiekszosc ludzi ktorzy uwazani sa za pvp godow maja ng ze skryptem na m ringi/t ringi / ssa + uh bota sd combo
duzo noob charow i ogolny support (czesto u gmow) choc teraz juz troche mniej od kiedy odeszli niektorzy gmowie np. excessus czy jakos tak ktory banowal ludzi za namowa mojego kumpla o nicku Rat
Stary prosze cie zastanow sie co piszesz .Widzisz duski to nooby z tym sie zgodze , kolesie nie maja taktyki nie maja zgrania itp (mozna to nazwac pvp- bo chyba pvp to nie tylko strzelanie z run) .Mowisz ze gowno wiem o tej grze -prosze cie ja wiem ze jestes ograniczony i nie wiesz co to war i co to taktyka jak napisales w jednym ze swoich super postow wczesnij ze glownie to jestes blokowany przez swocih ziomow z gildi prosze cie. Co do ng to nie powiem ze jets to hujowy program bo to nie prawda ;p ale ng nie gra twoja postaciatylko ty ;p ale chyba tego nie rozumiesz.

ee tam , a brales udzial w jakiejs wojnie miszczu? ^.-
bo na open battle np. zwykle jestes trapniety przez guildmatow i nie wiem czym tam mozesz sie wykazac no chyba tylko posiadaniem kupionego/cracknietego ng
i fartem jak ci ktos combo przywali i 10 hp zostanie naprzyklad ^^

Widze ze wszytkim mowisz ze nie brali udzialu w wojnie. Ty za to jestes masta pvp blokowany prze swoich kumpli . W jedynej wojnie w ktorej brales udzial bylo chyba venore vs thais tam cie pewno blokowali.

Zhuki
06-05-2007, 17:42
double ;];]

krzysheak
06-05-2007, 17:53
Ty za to z pewnoscia wiesz co to ta taktyka i wiesz jak wygrywac wojny ... bo naogladales sie filmikow z vision,
Nie mowie ze mam super pvp tylko mowie ze twoi tibijscy idole drogie dziecko neostrady uzywaja takich programow jak ng i blackd , co zreszta widac =]
Prawda tez jest taka ze od 7.7 pvp nie istnieje jako takie a jedyne co mozna zrobic to zapedzic jakas gildie w takie miejsce zeby popadali jak muchy

Jak cos to ja wiem cos o wojnach w dwoch bralem udzial a juz jak wygralismy to trenowalem pvp na br =P

Nie bierz tego tak do siebie
No offence plx~ ^^

Zhuki
06-05-2007, 17:59
Ogolnie jestes smieszny zaczoles mnie wyzywa chodz nic ci nie zrobilem.Co do vision to nigdzie nie mowilem ze sa moimi idolami.Ale mam duzy respact dla nich .W wojnie Venore vs Thais i jeszcze jakies wojnie miast brales udzial.To widze ze jestes masta pvp. Co do wersji 7.7 myslisz ze nie bylo ng wtedy. Osoby ktore uwazales za masta pvp pewno go uzywaly ale to sie pominie ;p

krzysheak
06-05-2007, 18:45
Ogolnie jestes smieszny zaczoles mnie wyzywa chodz nic ci nie zrobilem.Co do vision to nigdzie nie mowilem ze sa moimi idolami.Ale mam duzy respact dla nich .W wojnie Venore vs Thais i jeszcze jakies wojnie miast brales udzial.To widze ze jestes masta pvp. Co do wersji 7.7 myslisz ze nie bylo ng wtedy. Osoby ktore uwazales za masta pvp pewno go uzywaly ale to sie pominie ;p

pisze sie zacząłeś, choć

Gówno mnie obchodzi jakas noobowska wojna venore vs thais , swoja droga gram od 7.3 jak jeszcze nie bylo soulow ale to tez sie pominie...

Widac ze ty gowno wiesz niestety ;/
Wiem ze jak powiem ze mialem 87 ms , 106 ms i 108 ek to nie zrobi na tobie wrazenia bo powiesz ze sharowalem albo ze nie mam rl life ;/
Swoja droga ciekawi mnie w jakiej gildii jestes... niech zgadne... Death Blades
a moze eun albo azuma ninja ? ^.- bo stylem to ty nie wybijesz sie nad memberow tych gildii, te błedy i wogole... fan vision i furorki ... typowy polaczek : I BUY PREMMY 80k plx itp NO KEAL PLX im bro ...
no powiedz ze jestem w błedzie miszczu ^^

Zhuki
06-05-2007, 18:56
pisze sie zacząłeś, choć

Gówno mnie obchodzi jakas noobowska wojna venore vs thais , swoja droga gram od 7.3 jak jeszcze nie bylo soulow ale to tez sie pominie...

Widac ze ty gowno wiesz niestety ;/
Wiem ze jak powiem ze mialem 87 ms , 106 ms i 108 ek to nie zrobi na tobie wrazenia bo powiesz ze sharowalem albo ze nie mam rl life ;/
Swoja droga ciekawi mnie w jakiej gildii jestes... niech zgadne... Death Blades
a moze eun albo azuma ninja ? ^.- bo stylem to ty nie wybijesz sie nad memberow tych gildii, te błedy i wogole... fan vision i furorki ... typowy polaczek : I BUY PREMMY 80k plx itp NO KEAL PLX im bro ...
no powiedz ze jestem w błedzie miszczu ^^

A jaj mam rower i tez mam fajnie . Nie obchodzi mnie jakie chary masz ile grasz. Widac ze bardzo dlugo grasz jak mowisz ze na wojne blokuja cie kumple. Powiedz jeszcze ze w ng jest opcja supermena ktora sama gra i wszytkich zabija. Chwalisz sie ze dwa razy uczestniczyles w wojnie jakie masz chary a piszesz takie glupoty ze szwedy wygrywaja wojne bo sprzedaja pacce żal.pl.

Igrexou
06-05-2007, 19:22
@krzysheak

Co z tego jakie miałeś levele? Znaczy to że jesteś zajebisty, wszystko wiesz i każdy cie kocha? BULLSHIT! Znam wiele osób 100+ które mają pvp jak moja lewa noga, a znam też takich co mają low level a PvP bardzo dobre.

Gadasz jakby level decydował o wiedzy na temat tibii, o pvp itd. a to gówno prawda.

A twoje levele nie robią na mnie zadnego wrażenie.

Btw: Panie uczciwość jakim sposobem miałes hacka? Z życia wiem, że 98% hacków to wina osoby zhackowanej, a z tego 75% to osoby, któe grały nieuczciwie, bądź ściągnęły "nowego super bota cracked ng!~" i dostaly hacka :)

krzysheak
06-05-2007, 19:32
Nie mowie ze mam super pvp a tak wogole to temat zaczal sie od tego ze ja powiedzialem ze w tej chwili nie ma czegos takiego jak dobre lub zle pvp znaczy sie moze byc lepsz a lub gorsza taktyka
Zgadzam sie co do tego ze niektorzy na low lvl maja lepsze pvp od 100 lvli
A co do mojego hacka... nie mam pojecia skad sie wzial, bardzo mozliwe ze moj brat skas zlapal tego syfa poniewaz gra w wolfensteina i jest nie rozwazny w tym co sciaga zdeczka :]

Jeszcze co do hackow... czy nie sadzicie moi mili (^.-)ze to dziwne ze w ciagu 7 dni okolo 15 osob dostalo hacki? Mam na mysli mnie varitha nuttka lumpyego ice agrin palladyna eragon of askara sith of sorccer (czy jakos tak) (wymienilem 7 osob ale to tak z pamieci bo bylo wiecej hacknietych) , a i jeszcze reedemer chociaz nie jestem pewien czy on sie sam nie rooknal bo dostal hunta za ubicie cutten eye joe'a

@Zhuki
Swe wygrywaja wojny bo maja duzo kasy w grze i maja duzo na blessy , i na padanie ogolnie
Co do ciebie to n/c
Obejrzyj sobie jakis open war gdzie ludzie niby nie sa blokowani przez kumpli , daj mi choc jeden przyklad,
Ja ci moge dac przyklad na blokowanie, chocby nagranie z ts furory sprzed roku okolo gdy 11-letni zwidek co chwila klnie i mowie nie bloczcie nie bloczcie itp
nie badz żałosny miszczu plx

Zhuki
06-05-2007, 20:15
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18105

Polecam widzisz Tiuso nie byl blokowany bo jest dobry ;p Co do brata gra w wolfensteina 3d to wszyscy juz wiedza gdzie byl kaylogger;p Misiu :*

krzysheak
06-05-2007, 20:20
1. brat gra w ET (enemy territory Wolfenstein) - to taka sieciowka fps jakby ktos nie wiedzial
2. mowilem o open warach np. w venore albo edron a nie darama -.-

Zhuki
06-05-2007, 20:41
1. brat gra w ET (enemy territory Wolfenstein) - to taka sieciowka fps jakby ktos nie wiedzial

Przepraszam, cie mistrzu nie wiedzialem ze chodzi ci o edron sorki przecierz caly czas pisales ze chodzi ci o veno albo edron. Przewyzszasz mnie wiedzia wiec nie bede sie juz tu osmieszal jeszcze raz przepraszam

krzysheak
06-05-2007, 21:15
Darama= Ankrahmun + Pustynia + Darashia (chyba)
btw, troche to co napisales bez sensu i wogole sie osmieszasz generalnie ;/

Igrexou
07-05-2007, 00:23
no to sie dzisiaj działo...

Padli: Gaziox, Everius Zen, Dan Elverstig, nie wiem jak z innymi, ktoś na info? ;]

Pitch_Black
07-05-2007, 00:40
Sinergy i Hurek wrócili do Rexis. Dan jest leaderem nowej gildii i to najprawdopodobniej z nią będą wojować Rexisi.
@edit.
Nastąpił czas walki, ciekawe kto zwycięży

Leiru
07-05-2007, 01:17
Let the fun begin :))

Trzeba mknac naprzod i nie ogladac sie za siebie...

Killa Hippi
07-05-2007, 01:34
W koncu oczekiwania wielu osob spelnily sie xD jestem ciekaw jak potoczy sie ta wojna... ktore guilds pojda za rexisami, a ktore za pokemon stronghold xD co do wiekszosci nie mam watpliwosci, ale czas pokaze...

nobz
07-05-2007, 09:25
Jest już deklaracja wojny na forum tibi.com

Revan Mac
07-05-2007, 11:51
go go bulbasaur...

a co do wojny to bedzie chyba najciekawsza w histori askary ;] będzie ciezko ale Rexis i tak wygra niema co... ;]

Swiontas
07-05-2007, 14:58
go go bulbasaur...

a co do wojny to bedzie chyba najciekawsza w histori askary ;] będzie ciezko ale Rexis i tak wygra niema co... ;]

pożyjemy zobaczymy

filobossek2
07-05-2007, 17:18
Funfyl ^^

Wydaje mi się, że Rexis... hmm, jakby to ująć ~ przeminęło z wiatrem ;D i teraz to oni będą przegranymi ...

Name: Silc
Former Names: Deeyaj Quarion
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 150
World: Askara
Residence: Venore
Guild membership: Legend of the Rexis
Last login: May 07 2007, 13:57:10 CEST
Account Status: Premium Account

I hope to welcome him in Rookgaard -- za zdradę narodową ;]

Rutass
07-05-2007, 17:35
Wiekszosc polakow hlvli jest neutral boja sie rexis i niechca walczyc tylko narzekaja ze rexis to PA itp.
Co do wojny ciezko bedzie wygrac ale zrobimy co mozemy i mysle ze zespol 'R' blysnie.
_/ Kerimus

milibi
07-05-2007, 17:59
ta wojna rownie szybko sie skonczy jak szybko sie zaczela ;] bo po :
1. wiekszosc pol h lvli boi sie walczyc bo im szkoda postaci
2. rexis po swojej stronie ma zbyt wiele ludzi
3. wojna z gory skazana jest na niepowodzenie :P
ot takie moje zdanie i rexis i tak bedzie expilo a cala reszta nie :P

Revan Mac
07-05-2007, 19:03
Funfyl ^^

Wydaje mi się, że Rexis... hmm, jakby to ująć ~ przeminęło z wiatrem ;D i teraz to oni będą przegranymi ...

Name: Silc
Former Names: Deeyaj Quarion
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 150
World: Askara
Residence: Venore
Guild membership: Legend of the Rexis
Last login: May 07 2007, 13:57:10 CEST
Account Status: Premium Account

I hope to welcome him in Rookgaard -- za zdradę narodową ;]

Tak se wkręcaj ;pppp

elton
08-05-2007, 12:29
Tak jak ktoś tutaj napisał, wiekszość polakow boi się~ , prawda.
Wystarczy ile osób jest w Pokemon~, a ile w Rexis. Mam nadzieje, że reszta asslickerów przyłączy się do nas i będzie chciałą walczyć przeciwko Rexis.

np. Nutty~ dostał payment za pg, dlaczego? Bo jest polakiem i nie lizał dupy.

/Avajan.

elton
08-05-2007, 12:31

open battle w venore ? :D hah

Zhuki
08-05-2007, 13:57
Tak jak ktoś tutaj napisał, wiekszość polakow boi się~ , prawda.
Wystarczy ile osób jest w Pokemon~, a ile w Rexis. Mam nadzieje, że reszta asslickerów przyłączy się do nas i będzie chciałą walczyć przeciwko Rexis.

/Avajan.

Moim skromnym zdanień jezeli dobrze to rozegracie to wiele osob moze sie do was przylaczyc.

Igrexou
08-05-2007, 15:24
W przypadku Pokemon Stronghold sukces, moim zdaniem, można osiągnąć łącząc ze sobą 3 elementy...

Ćwierć sukcesu to dobra propagada, socjotechnika, umiejętność manipulowania ludźmi, przeciągania ich na swoją strone, pokazania im, że nie mają się czego bać... drugą ćwiercią jest umiejętność dobory tychże ludzi, w taki sposób, aby żaden z nich nie szpiegował ani nic (hi ice ;))...

A całą połową sukcesu, w przypadku jest walka, poświecenie, brak strachu... Członkowie PS nie mogą załamywać się po kilku deadach, bo sytuacja może się diametralnie zmienić w ciągi 1 dnia...

Ot, takie 5 groszy od Igora

Zhuki
08-05-2007, 15:41
Igrexou dobrze mowi ;p Dodam jeszcze iz nie radze wychodzic pokemonom na open battle bo jeden open i moga miec wojne przegrana ;p Ale życze im z calego serca powodzenia !(chodzi mi o open w najblizszym czasie)

Oris Palladyn
08-05-2007, 16:37
ekh.. po 1 opence przegrana wojna ? ;'d
Ja tam szczerze mowiac nie obchodzi mnie kto wygra... Wazne zeby na Askarze bylo tak jak kiedys... Bo to co Rexis budowalo zniszczyli w ciagu 1 dnia i stracili respekt wielu graczy. Nawet jesli to good luck dla obu stron, miejmy nadzieje, ze nie skonczy sie jak z TMW :) Oby tak dalej PS i Rexis i prosimy o filmiki ^.-

Zhuki
08-05-2007, 17:17
ekh.. po 1 opence przegrana wojna ? ;'d
^.-

Chodzi mi o to ze jak przegraja open i rexis bedzie wygrywalo to nikt do nich nie bedzie chcial dojsc bo beda uwazali ze sa na straconej pozycji + ktos zaplaci itp (wiec mozna teoretycznie powiedziec ze po jednemy openie przegraja wojne) Jednak gdyby dobrze to rozegrali i np pokazali ze rexis nie jest takie dobre to duzo osob chcialo by dojsc do nich ;p

krzysheak
08-05-2007, 18:03
Nie wiem czy wszyscy wychodza z takiego zalozenia jak ty miszczu
mimo wszystko jak ktos wbije 100 lvl to ma jakies tam pojecie o wojnie i o tej grze ^.-

Zhuki
08-05-2007, 18:19
Mistrzu mam tylko jedna prosbe nie komentuj moich postow naprawde prosze cie.
Napisz jeszcz raz ile grasz w ta gre jakie masz chary i w ilu wojnach uczestniczyles (moze innych to obchodzi bo mnie nie , pisales ze masz 3 chary cos kolo 100 ze w 2 wojnach uczestniczyles plus grasz w tibie od wersji 7.3 i myslisz ze ktos bedzie sie podniecal) MOIM skromnym zdaniem na forum nie licza sie te rzeczy ktore jzu zdazyles napisac tylko wiedza o tej grze. JA niezgadzam sie z twoimi pogladami np. o tym iz szwedzi wygrywaja wojny po sprzedaja polakom pacce albo ze wojne wygrywa sie noob charami." Nie wiem czy wszyscy wychodza z takiego zalozenia jak ty miszczu
mimo wszystko jak ktos wbije 100 lvl to ma jakies tam pojecie o wojnie i o tej grze ^.-" uwazam iz wiele osob ma takei samo pojecie o tej wojnie bo jzu wiele razy to sie zdazyło na ASKARZE i jeszcze raz chcialbym cie serdecznie prosic nie komentuj moich postow :*

Igrexou
08-05-2007, 18:34
@krzysheak
o żebyś sie nie zdziwił chłopie....

Oris Palladyn
08-05-2007, 18:38
Co masz na mysli Igorq ? :>

Igrexou
08-05-2007, 18:46
to, że nie każdy kto zrobi 100lvl ma pojęcie o wojnie ;) moge dać kilka(naście?) przykladow z samej askary :)

krzysheak
08-05-2007, 19:14
To daj. ^^
@Zhuki
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

Od tego wlasnie jest forum zeby wymieniac poglady a ze ty jestes ciota i tego nie rozumiesz to juz inna sprawa, chuj klade na to ze masz kompleks (pewnie przez kickujaca neostrade) a zreszta... zastanawiam sie czemu TY nie dojdziesz do wojny, na forum to piszesz a jak cos to boi dupa plx ?

Zhuki
08-05-2007, 19:38
Po pierwsze wiem do czego sluzy forum dlatego nie pisalem zebys mnie nie komentowal tylko napisalem prosze abys mnie nie komentowal to jest roznica chodz nie wiem czy twój iloraz inteligencji pozwoli abys to zrozumial bo po twojej wypowiedzi zawierajacej takie slowa jak "cioto" "chuj" wydaje mi sie iz tego nie zrozumiesz.Konwersacja z toba nie ma zadnego sensu jezeli wyjezdzasz na kogos innego kto ma innego poglady "Od tego wlasnie jest forum zeby wymieniac poglady" -Probowalem wymienic z toba poglady ale ty wyjechales na mnie ze jestes dzieckiem ogladajacym ino filmy z wojen z tego wynika iz ty nie rozumiesz co to jest forum.

zastanawiam sie czemu TY nie dojdziesz do wojny, na forum to piszesz a jak cos to boi dupa plx ?

Kto powiedzial ze gram na aksrze moze gram na innym serverze askarą sie tylko interesuje bo jest to moj pierwszy server

P.S. Moim zdaniem robisz sobie tylko siare piszac na forum .Nie idzie z toba jak to nazwales "wymieniac poglady" bo jeszcze do tego nie dorosles.Ponawiam swoja PROSBE abys nie komentowal moich postow

krzysheak
08-05-2007, 19:51
A ja i tak bede komentowal bo mam taka nieodparta potrzebe ^^

Aurii
08-05-2007, 22:33
Chodzi mi o to ze jak przegraja open i rexis bedzie wygrywalo to nikt do nich nie bedzie chcial dojsc bo beda uwazali ze sa na straconej pozycji + ktos zaplaci itp (wiec mozna teoretycznie powiedziec ze po jednemy openie przegraja wojne) Jednak gdyby dobrze to rozegrali i np pokazali ze rexis nie jest takie dobre to duzo osob chcialo by dojsc do nich ;p

dobrze powiedziane

/Avajan.

nie zdziwie sie jak bedziecie tak samo robic po wygranej wojnie -.- pa było jest i będzie !

open battle w venore ? :D hah

a slyszales kiedys o wojnie pozycyjnej ?

Good Luck Pokemon Stronghold
chodz i tak myśle ze Rexis wygra
3mam za was kciuki :flaga_pl:

Swiontas
08-05-2007, 22:48
teraz to pokemony maja marne szanse. domination dołączyło do rexis ;/

Pitch_Black
08-05-2007, 22:58
Insurection też miało dostać po dupie od Ulltimy a jak było to wiedzą ci co grają na Askarze :D

Leiru
09-05-2007, 00:20
Insurection też miało dostać po dupie od Ulltimy a jak było to wiedzą ci co grają na Askarze :D

Bullshit... wedlug mnie... Ultima wogole niemiala szansy na wygranie ^^ po krotkiej, wizycie na ich vt stwierdzilem to... ^^

@Igor

Np. o kogo Ci chodzilo :D ? Chyba wiem ale ciekawi mnie to :baby:

Igrexou
09-05-2007, 00:30
Olena, Safi, z tego co pamiętam old owner Abby (co do tego moge się mylić), kilku innych bym wymienił, ale to tacy, co sie będą przy*******ać ;D

Leiru
09-05-2007, 00:45
Wcale niezaprzeczam Igorasku xDD jest tam jeszcze pare osob co sie PvP nei wykazalo =P

I szczerze... niema co ukrywac szwedzi maja lepsze pvp od polakow, a wiekszosc polakow to BlackD albo TibiaNG...

Pewnie zaraz posypia sie ostre slowa krytyki w moja strone ale cos :< Jak ktos wczesniej pisal forum sluzy do wyrazania pogladow :)

Your's
Uriel

Eno
09-05-2007, 10:05
Co do Safi to sie nie zgodze :]

Leiru
09-05-2007, 15:58
A ja wcale Ci nie zaprzecze bo niemialem okazji na duelik z nia :)

ale niema co ukrywac Furks i Mindal FTW

krzysheak
09-05-2007, 17:35
Jak zaczynasz od poczatku to tak ale jak np. masz z 70 lvl i chcesz expic na vdl edl albo gdzies gdzie jest duzo ludu to nie radze bo moze cie ktos wypieprzyc ze spawna albo w ostatecznosci zajebac, ponadto wojna jest :P

milibi
09-05-2007, 20:29
Tak jak ktos juz napisal ze jezeli pokemony wygraly by te wojne :P chociaz to niezbyt realne to po jakims czasie bylo by takie samo PA jak bylo juz na wielu serverach sie o tym przekonali , ci co przegrali przynajmniej wiedza za co padaja ale po wojnie zwykle jest takie PA ze padasz za to bo expisz a dominujaca gildia niema gdzie ;] tak bylo jest i bedzie a rexis jesli wygra wojne to wiekszosc polakow bedzie hunted nawet tych ktorzy niebrali udzialu w wojnie

FightNIght
10-05-2007, 14:15
:D Patrze koles nei blyszczysz intelektem. Polacy nei bede mogli grac na serwerze tak sadzisz?? Mylisz sie i widac ze jestes jakims dzieciakiem albo chcesz przyszpanowac:] Nie pisz wiecej takich durnot ze palacy nue pograja na serwerze jak wygra rexis!! Rexis to nei tylko Szwedzi ?? Zapewne po przegraniu wojny rexis otrzyma pewna kwote i dalej bedzie szalec na serwerze!!

Soulicitour
10-05-2007, 14:55
Primo, Rexis to zlepek narodowości.
Secundo, na razie jest 0:0 we fragach i byłbym nieco ostrożny ze wskazywaniem zwycięzcy.
Tertio, najsłabszym elementem PS jest ich skład. Mianowicie, nie chodzi mi o liczbę członków, czy ich lvle, ale o pozycję w askariańskiej społeczności. Dokładniej, mówię o takich osobach jak Alanaste (symbol pkowania przed ssem, jak również i PA), Avajan (symbol hacków i sharingu), Christon Dark (jego epoka już dawno minęła i raczej nie wróci), Caramban, Xolauran, Master Szoszo, Dan Zaibatsu, Wyslaniec Smierci ( oni wszyscy są raczej symbolami porażek, aniżeli sukcesów). Streszczając się, PS potrzebuje świeżej, niesplamionej krwi, że się tak wyrażę, ludzi przede wszystkim popularnych i lubianych.
Thanks

Soulicitour
10-05-2007, 15:00
Ach, jeżeli moge doradzić PS, wprawdzie nie brałem nigdy udziału w wojnie i nie wiem co planujecie, robicie, np. czy dużo trenujecie zgranie, ale tak na początek nie walcie na open battle, tylko skupcie sie raczej na ubiciu symboli Rexis, patrz: Bajexe~, Zunri, Swift czy chociażby Jamesa.
Thanks

krzysheak
10-05-2007, 15:25
Kto jest lubiany a kto nie, nie ma tu nic do rzeczy poniewaz po 1. jak ktos wygra to lubisz go czy nie i tak musisz sie podporzadkowac ;d a po 2. to nie jestem pewien kto jest gorszy bad evul pker ala'naste czy silc ktory zabija wszystkich ludzi jakich napotka ze skullem, juz nie wspominajac o everiusie. a tak wogole avajan dan itp sa bardzo spoko a ze przegrali wojne to co? raz sie wygrywa raz sie przegrywa =]

Swiontas
10-05-2007, 16:00
podobno ala'naste zostal zpingowany ;/

2:0 dla druzyny R

Jocker
10-05-2007, 19:39
hahaha tak zpingowany lol , jak sobie afkuje w edron poza pz to tak jest na wojnie niestety, za bledy trzeba slono placic

// jocker aka pu ;)

krzysheak
10-05-2007, 20:00
Jak na rexisa to byles nawet mily jak cie spotkalem jeszcze przed wojna :p wjebales mi na drags i mowisz: 1% PLX ^^ a nie zadne wypad ja tu expie czy cos :P

RESPECT :P

Swiontas
10-05-2007, 20:09
hahaha tak zpingowany lol , jak sobie afkuje w edron poza pz to tak jest na wojnie niestety, za bledy trzeba slono placic

// jocker aka pu ;)

pisze podobno -.- tak an forum tibia.com pisza. naucz sie czytac ze zrozumieniem

Zhuki
10-05-2007, 20:18
Kto jest lubiany a kto nie, nie ma tu nic do rzeczy poniewaz po 1. jak ktos wygra to lubisz go czy nie i tak musisz sie podporzadkowac ;d a po 2. to nie jestem pewien kto jest gorszy bad evul pker ala'naste czy silc ktory zabija wszystkich ludzi jakich napotka ze skullem, juz nie wspominajac o everiusie. a tak wogole avajan dan itp sa bardzo spoko a ze przegrali wojne to co? raz sie wygrywa raz sie przegrywa =]

Kszys naprawde musze ci przyznac iz masz w 100 % racje :*

krzysheak
10-05-2007, 21:35
Moge tez obiecac ze jak PS wygra to szczegolnie arterrossy sobie nie pogra :] i ja juz dopilnuje zeby ten sukinkot nie mial paymenta ;] A jak nawet sie wyplaci to i tak bede go dojezdzal :D

Zreszta... jeszcze podczas wojny go zajebie jak bedzie expil na zibago bo frajer robil pa na prawo i lewo.

homberprezes
10-05-2007, 21:58
Rexis bez zunriego to banda nobow
tylko on jakos to klei

Pitch_Black
10-05-2007, 22:17
Zunri, Irnuz i Swift
Trzej bracia którzy tak na prawdę żądzą w Rexis.
Arterrossy i Bone to najwieksze przydupasy, ale mają 0 pvp jak można było zobaczyć w wojnie z Insurection.
PS, jeszcze Askarian to przydupas ale on narazie nie jest w Rexis i chyba jeszcze ma bana ^.-

Igrexou
11-05-2007, 01:46
Zaczyna się dziać :)

Dzisiaj padli:
Silc, Bone von'Breaker, Del Silvio, Ziox.

4:2 dla Pokemonów ... Nieźle...

filobossek2
11-05-2007, 08:32
Zaczyna się dziać :)

Dzisiaj padli:
Silc, Bone von'Breaker, Del Silvio, Ziox.

4:2 dla Pokemonów ... Nieźle...

Happy sialala :)

Jeżeli to prawda, to może pomóć :)

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1605288

elton
11-05-2007, 11:16
Gdybyśmy wygrali to chciałbym szczególnie żeby arterossy sobie nie pograł. :)
Pamiętam jak robiłem z nim blue djjina, zawsze był taki do przodu przy czym 2x padł. Jak narazie nieźle dajemy sobie rade, na open battle nie wiem czy bedziemy mieli szanse, ich przewaga liczebna, lvl'owa i wogóle więcej sorców.
Rexisy mają hajs, na blessy, runy i ogólnie można powiedzieć, że spią na pieniądzach.

Igrexou
11-05-2007, 13:16
No to musicie ich z tego snu wybudzić... ;)

^tinup^
11-05-2007, 13:16
Happy sialala :)

Jeżeli to prawda, to może pomóć :)

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1605288

z tego co tu jest napisane wychodzi na to ze rexis sie nudzi, walcza a jak nadejdzie new serv to pokemony i tak wygraja war bo rexis pojdzie na new serv :o

Swiontas
11-05-2007, 15:11
jest moze film jak silc pada??

Pitch_Black
11-05-2007, 15:48
Gothica Reincarnation opuścił Rexis 8o

krzysheak
11-05-2007, 16:11
4 rzeczy
po 1. arterossy sobie nie pogra i to juz moge powiedziec
po 2. rexisy przegraja bo to juz widac ze przegraja
po 3. gothica zostal sellniety za 650 Euro do ab'by(mi tez proponowano kupno ale kupowanie charow sux, lepsze sprzedawanie:p)
po 4. na new servie ktos bedzie rzadzic ale to raczej juz przedzej bede ja i ekipa z aurey (bekas itp) niz rexisy, bo kazdy glupi potrafi byc bogaty jak juz ma wladze , a rexisy na nowym swiecie czym beda sie roznic od innych pg? NICZYM a ich pvp to jakas zasrana legenda bo juz widac ze padaja jak muchy a zunri to juz wogole n/c

Eno
12-05-2007, 01:56
4 rzeczy
po 1. arterossy sobie nie pogra i to juz moge powiedziec
po 2. rexisy przegraja bo to juz widac ze przegraja
po 3. gothica zostal sellniety za 650 Euro do ab'by(mi tez proponowano kupno ale kupowanie charow sux, lepsze sprzedawanie:p)
po 4. na new servie ktos bedzie rzadzic ale to raczej juz przedzej bede ja i ekipa z aurey (bekas itp) niz rexisy, bo kazdy glupi potrafi byc bogaty jak juz ma wladze , a rexisy na nowym swiecie czym beda sie roznic od innych pg? NICZYM a ich pvp to jakas zasrana legenda bo juz widac ze padaja jak muchy a zunri to juz wogole n/c

Punkt 1 - Jesli wygramy to tez bede sie o to staral ']

Punkt 2 - "To byl tylko poczatek". Moze mieli lagi, moze byli za pewni siebie Itp.

Punkt 3 - Nie moj biznes ;]

Punkt 4 - Rexis nie ma zadnego Pg (Pg to jest Caramban). Po prostu wywalali ze spawm.

dymka
12-05-2007, 10:56
bo kazdy glupi potrafi byc bogaty jak juz ma wladze , a rexisy na nowym swiecie czym beda sie roznic od innych pg? NICZYM a ich pvp to jakas zasrana legenda bo juz widac ze padaja jak muchy a zunri to juz wogole n/c

Kurde, no to w jaki sposób zostali czołówką nowego serweru Askara?
PS No i podzieli sie ktos filmikiem z tej bitwy, gdzie 4 Rexis pada?

krzysheak
12-05-2007, 12:28
Zauwaz ze rexis nie maja wysokich lvli jak na fakt ze askara to server ktory powstal dokladnie 19 miesiecy temu. Jesli ja bym mial troche kaski i non stop wolne vdl edl itp jak oni mieli na askarze (bo mam nadzieje ze ten porzadek sie skonczy) to recze ze wbilbym 150 lvl w max 3-4 miechy.
Zreszta gothica jako jedyny z rexis wykorzystal te mozliwosci...
Zunri itp rzadza tylko dlatego ze askara jest podzielona na kumpli rexisow , polakow ktorzy chca cos zrobic zeby ta pierwsza grupa nie grala i polaczkow ktorzy boja sie wojny i nie chca wastowac chara ktory MISZCZOSKO tyrali przez te 19 miechow.

Co do Carambana... na 312hr (za kwiecien)online to moglby duuuuuuuuzo duuuuuuuuuuuzo wiecej expa wbijac niz wbijal no ale fakt... jak juz mu sie chce expic to potrafi :P

filobossek2
12-05-2007, 12:28
Kurde, no to w jaki sposób zostali czołówką nowego serweru Askara?
PS No i podzieli sie ktos filmikiem z tej bitwy, gdzie 4 Rexis pada?

To był bodajże team z innego świata... znają się, umieją się zgrać co prowadzi do władzy...

Np. Każdy miał ustalone gdzie będzie expił i jak ktoś się wbijał nie proszony to tylko wołali się nawazajem i team powiedzmy 30+ vs 42 knight ~ kto wygra ??

Było na jakimś serwerze (pseudo gildia) Cytadela bodajże, składająca się z 3 osób:

"Dotkniesz jednego, dotkniesz całą trójkę."

milibi
12-05-2007, 12:53
No byla ekipa z innego serva ;p a dokladniej z eterni ale ze nic nietrwa wiecznie to ich panowanie na askarze dobiega konca bo lduzie przestali sie ich w koncu po tych fragach bac i dolaczaja do pokemonow

Eno
12-05-2007, 14:10
Zauwaz ze rexis nie maja wysokich lvli jak na fakt ze askara to server ktory powstal dokladnie 19 miesiecy temu. Jesli ja bym mial troche kaski i non stop wolne vdl edl itp jak oni mieli na askarze (bo mam nadzieje ze ten porzadek sie skonczy) to recze ze wbilbym 150 lvl w max 3-4 miechy.
Zreszta gothica jako jedyny z rexis wykorzystal te mozliwosci...
Zunri itp rzadza tylko dlatego ze askara jest podzielona na kumpli rexisow , polakow ktorzy chca cos zrobic zeby ta pierwsza grupa nie grala i polaczkow ktorzy boja sie wojny i nie chca wastowac chara ktory MISZCZOSKO tyrali przez te 19 miechow.

Co do Carambana... na 312hr (za kwiecien)online to moglby duuuuuuuuzo duuuuuuuuuuuzo wiecej expa wbijac niz wbijal no ale fakt... jak juz mu sie chce expic to potrafi :P

Echh ... oczywicie zeby mogl, oczywiscie ze chcial ale niestety Rexis mu na

to nie pozwalalo.

Swiontas
12-05-2007, 15:43
@Emir

róbcie filmy z battle bo bym se poogladal ;d

krzysheak
12-05-2007, 19:18
W sumie to chcialbym zeby new server powstal bo teraz na askarze sie narobilo troche syfu i zanim rexisy przegraja war to minie pewnie z 5 miechow zwazywszy na ich budzet i nie bedzie mozna calkiem bezpiecznie expic;S

Jest za to jeden pozytyw ze mozna robic bad evul PA i sobie zarobic troche, tak jak ja dzis na polaczkach :D

Eno
13-05-2007, 02:15
@Emir

róbcie filmy z battle bo bym se poogladal ;d

Filmiki sa z Open na Darashi ogladalem 3 :D

Co do krecenia filmow na pewno znajdzie sie osoba ;]

Swiontas
13-05-2007, 10:31
Filmiki sa z Open na Darashi ogladalem 3 :D

Co do krecenia filmow na pewno znajdzie sie osoba ;]

to daj linka z tego open na Darashi

Pitch_Black
13-05-2007, 11:34
To się podziel z innymi.

Lapojufo
13-05-2007, 12:19
no przydalby sie link z opena na drashi

filobossek2
13-05-2007, 15:35
Ja bym na Askarze po wojnie przede wszystkim Banks Family wytępił, bo oni się czepiają nawet jak się ma reason ...

krzysheak
13-05-2007, 20:44
A ja nie chce zeby bylo tak jak jest teraz na askarze powinno sie tempic polaczkow co umieja jedno slowo po ang. MASZ REASON MASZ REASON?

Zabil cie? i chuj odrobisz to w 3 godziny i bedzie dobrze, po to oni maja 80 lvle+ zeby zabijac takich co maja 30+, taka juz jest ta gra... a ze rexisy przyzwaczyily ludzi ze nie mozna sie nawzajem klepac itp to juz ich problem :P

Na wszystkich serverach pvp (oprocz askary) jest tak ze klepiesz sobie kogo chcesz .ewentualnie do prota tego co chcesz lac zagadasz co jak kiedy dlaczego...
Nie wyjezdzasz z ss ktore moga byc zfakowane bo to nie ma sensu, a pa jest i bedzie =]

Reif
14-05-2007, 17:11
Ciekawe jak sie tam wojna zakonczy...

Eno
14-05-2007, 17:35
"Once turned into dust Arymen has reborned again, The world shall thirll under thier steps... They are coming...

The guild was founded on Askara on May 13 2007.
It is currently active."

NiCe Askarian ;]

elton
15-05-2007, 13:05
Filmiki będą, tylko że pózniej a nie tak jak ostatni , dałem kumplowi to już all mają :P

Dazah
15-05-2007, 21:37
Filmiki będą, tylko że pózniej a nie tak jak ostatni , dałem kumplowi to już all mają :P

Ja nie mam, a skoro wszyscy mają to możesz mi dać prawda? ^^

tzu
16-05-2007, 01:43
A ja nie chce zeby bylo tak jak jest teraz na askarze powinno sie tempic polaczkow co umieja jedno slowo po ang. MASZ REASON MASZ REASON?

Zabil cie? i chuj odrobisz to w 3 godziny i bedzie dobrze, po to oni maja 80 lvle+ zeby zabijac takich co maja 30+, taka juz jest ta gra... a ze rexisy przyzwaczyily ludzi ze nie mozna sie nawzajem klepac itp to juz ich problem :P

Na wszystkich serverach pvp (oprocz askary) jest tak ze klepiesz sobie kogo chcesz .ewentualnie do prota tego co chcesz lac zagadasz co jak kiedy dlaczego...
Nie wyjezdzasz z ss ktore moga byc zfakowane bo to nie ma sensu, a pa jest i bedzie =]
powiadasz ze askara jest wyjatkiem i tylko tutaj jest pa? to ja ci powiem ze askara to jeden z naspokojniejszych jeszcze serverow pvp jesli nie wierzysz to pograj sobie na xereni lub galanie a przekonasz sie co znaczy pasc bez powodu jeszcze miec hunta i paymenta 100k~

Grejfrut
16-05-2007, 17:38
I to jest właśnie podejście typowego Polaczka. Takich to tylko brać do góry i wieszać za jaja.

Gram na Askarze kilka miesięcy, mam już ten prawie 60 poziom i nigdy nie wygoniono mnie z jaskini, nigdy nie zabito mnie bez powodu (no, raz, ale to przez wlasna glupote). Dodam, ze zacznyjac gre na tym serwerze nie znałem nikogo.

Do tej pory Rexis kapitalnie rządziło światem, wszyscy abuserzy czyt. Polacy, przynajmniej w większości, byli tępieni. Jednak z czasem pojawiało się coraz więcej takich ludzi jak Ty, to i Rexis sie wkurzyło i zaczął się chaos. PA na Askarze było w minimalnych ilościach.
Gdy wojnę wygra drużyna "R", jestem pewien, że będzie tak jak dawniej, czyli spokojnie. Do tego powinniśmy wszyscy dążyć, do stworzenia idealnego świata, takiego, jakim według mnie była Askara w przeciągu ostatnich dwóch lat.

necrid17
16-05-2007, 18:45
I to jest właśnie podejście typowego Polaczka. Takich to tylko brać do góry i wieszać za jaja.

Gram na Askarze kilka miesięcy, mam już ten prawie 60 poziom i nigdy nie wygoniono mnie z jaskini, nigdy nie zabito mnie bez powodu (no, raz, ale to przez wlasna glupote). Dodam, ze zacznyjac gre na tym serwerze nie znałem nikogo.

Do tej pory Rexis kapitalnie rządziło światem, wszyscy abuserzy czyt. Polacy, przynajmniej w większości, byli tępieni. Jednak z czasem pojawiało się coraz więcej takich ludzi jak Ty, to i Rexis sie wkurzyło i zaczął się chaos. PA na Askarze było w minimalnych ilościach.
Gdy wojnę wygra drużyna "R", jestem pewien, że będzie tak jak dawniej, czyli spokojnie. Do tego powinniśmy wszyscy dążyć, do stworzenia idealnego świata, takiego, jakim według mnie była Askara w przeciągu ostatnich dwóch lat.
Czy ty masz cos z glowa nie tak? Pierdolisz az mi sie zygac chce! Uwarzasz ze wyznaczanie ludzia ile expa moze wbic danego dnia, nie pozwalanie im wybic sie z lv a jak to juz zrobi dojerzdzanie go jest wedlug ciebie pojeciem idealnego swiata? Kazdy kto ma jakies pojecie o Askarze to wie ze gadasz bzdury i nie musze dalej ciagnoac tego posta...

krzysheak
16-05-2007, 22:08

Nie placz plx mr. noob bo ci jeszcze pocieknie :/

Pieczarek
17-05-2007, 18:17
Jeżeli uwazacie ze askara to świat z PA to chodzcie na Nebule Valorie albo Pandorie :)

krzysheak
17-05-2007, 19:10
Jeżeli uwazacie ze askara to świat z PA to chodzcie na Nebule Valorie albo Pandorie :)

Racja... Askara nie jest swiatem pa ma to dobre jak i zle strony, dobre to takie ze nie padasz , nie tracisz expa eq itp
Zla strona natomiast jest to ze pozwala sie to wybic kazdemu, nawet najwiekszemu noobowi + z tego powodu ceny ida w dol :P i teraz np. rots wart jest 10k a rok temu trudno bylo kupic po 100k :s

Goku123
17-05-2007, 21:16
Ja Słyszałem Ze Gildian Pokemon Chce Sie Bic Z Rexis Czy To Prawda??

Pitch_Black
18-05-2007, 00:57
Silc padł drugi raz.
5-3 dla Pokemonów xD

Eno
18-05-2007, 00:59
Ja Słyszałem Ze Gildian Pokemon Chce Sie Bic Z Rexis Czy To Prawda??

Nie ze chca tylko juz walcza.

Fragi 5:3 dla Pokemon - Przed chwila padl Silc.

krzysheak
18-05-2007, 09:06
Silc to niezly pg , w ciagu 7 miesiecy wbil caly 1 lvl =O znaczy wbil 3 ale 2 juz stracil :D

HAIL WYMIATACZE Z POKEMONOW! ;d

Swiontas
18-05-2007, 16:26
juz 5-5 ;/

Shastka
18-05-2007, 16:37
Silc to niezly pg , w ciagu 7 miesiecy wbil caly 1 lvl =O znaczy wbil 3 ale 2 juz stracil :D

Nie samą tibia człowiek żyje... No ale jak ktoś tego nie rozumie...

krzysheak
18-05-2007, 19:30

Jak na takie time countery (po 120 hrs+ kazdego miecha) to silc cos malo expi :D

Igrexou
19-05-2007, 12:51

Niektórzy są niedojrzali, niedorozwinięci i nie potrafią zrozumieć...

Zhuki
19-05-2007, 13:26
Ice w pokemonach czyzby znowu spy ?

Frisbi
19-05-2007, 15:21
Nowa wojna, tym razem middle leveli.

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1662598&pagenumber=1

Do boju Thunder Brothers! Dzisiaj idziemy robić pierwsze fragi :baby:

Tylko oby high levele się nie wtrącali ...

Bourne
19-05-2007, 17:16
Ice w pokemonach czyzby znowu spy ?

Ice znow byl na jeden z akcji i pokemon przegralo 2 fragami jeden z ownerow mowi ze 2 sprzedawal a ten drugi mowi ze to byl 3 ale juz nie gra na Ice.
Kto to zrozumie :D

Pitch_Black
19-05-2007, 18:06
Ice znow byl na jeden z akcji i pokemon przegralo 2 fragami jeden z ownerow mowi ze 2 sprzedawal a ten drugi mowi ze to byl 3 ale juz nie gra na Ice.
Kto to zrozumie :D

Ni chuja nie idzie się kapnąć OCB.
Arymen i New Hope też mają wojne.

Swiontas
19-05-2007, 19:16
Nowa wojna, tym razem middle leveli.

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1662598&pagenumber=1

Do boju Thunder Brothers! Dzisiaj idziemy robić pierwsze fragi :baby:

Tylko oby high levele się nie wtrącali ...

ale se reason wybraliscie :baby: :baby:

ten koles co dal link z keyem to sam mial chacka i konta nie odzyskal bo rec-keya nie mial. to poprowstu inny chacker ;p a rl ovner tego kolesia nawet anty wira nie ma

Swiontas
22-05-2007, 18:14
9:3 dla Rebelions

krzysheak
22-05-2007, 18:39
Mr. Euh Know zaliczyl glebe... =]
SWEET :D

elton
22-05-2007, 19:54
=) Narazie wszystko idzie po naszej myśli , są wzloty i upadki. Mam nadzieje, żę damy rade wygrać tą wojne. Pozdro

krzysheak
22-05-2007, 20:36
no ja mam nadzieje bo 1/3 to ziomki z ts , 1/3 to ziomki z ts kapow a 1/3 nie znam ^.-

Jakby nie bylo licze na was WYMIATACZE hyhy =]

Pitch_Black
24-05-2007, 19:23
Psiaku padł drugi raz.

Aurii
25-05-2007, 01:28
Psiaku padł drugi raz.

nie ma to jak poh dla nooba w wojnie

Ormuzzek
27-05-2007, 23:04
Każdy kto chciałby pomóc w wojnie przeciwko Rexis niech wbija na Ventrilo Helpersow myśle ,że to będzie bardzo dobre rozwiązanie gdyż podstawą do wygrania wojny są NOOOB CHARY. :D
Venta można pobrać z oficialnej strony:

http://ventrilo.com/download/Ventrilo-Install.php (http://ventrilo.dl.pl)

A server:
302.120.342.2
1938
Rexistohuje

Anis
27-05-2007, 23:08
Każdy kto chciałby pomóc w wojnie przeciwko Rexis niech wbija na Ventrilo Helpersow myśle ,że to będzie bardzo dobre rozwiązanie gdyż podstawą do wygrania wojny są NOOOB CHARY. :D

A server:
302.120.342.2
1938
Rexistohuje

Jest to bardzo dobre rozwiązanie,niestety nie gram na Askara mam wojne na Xerenie i będe musiał tak samo zrobić. REMEBER NOOB CHAR POWAH

/Anis ;*

Igrexou
27-05-2007, 23:57

A server:
302.120.342.2
1938
Rexistohuje

żeby ono działało jeszcze ;d (to vt)

Igrexou
28-05-2007, 00:31
No więc dzisiaj battle było...
Veno/thais sie toczyło

Fragi:

Dla Pokemonów:

Silc

Dla Rexis:
Master Szoszo
Furks
Dan Elverstig
Dan Zaibatsu
Ala'naste
Teretalus
Master Takeshi
Suvish
Tinup Kith
Padzka

Pitch_Black
28-05-2007, 01:22
a jak chcecie sobie obejrzeć to macie linka:
http://www.unbase.com/n/0005697605

enjoy xD

Anis
29-05-2007, 00:54
żeby ono działało jeszcze ;d (to vt)

Mi tam dziala nie wiem jak tobie pewnie masz cos popsutego

Igrexou
29-05-2007, 09:29
ah... już rozumiem... :]

Ventrilo.dl.pl ;)
Coś mi hackiem śmierdzi... :]

elton
29-05-2007, 12:18
Dobrze, że chociaż pare osób się uratowało z tego battle, np. nutty hur up w veno gdzies zrobil niewidke i czekał ;D a te ciule go nie znalazły :D

Pitch_Black
29-05-2007, 12:23
Nizur padl, ale podobno miał hacka :/
I jakiś Vall~~ też miał hacka 105 albo 106 EK

elton
01-06-2007, 11:03
Arterossy Oddina :D do 54 zjechany^^ huhhuaahuahuahua

Pitch_Black
03-06-2007, 10:44
a teraz James Know do 116 poleciał

krzysheak
03-06-2007, 12:11
Cóż ... sami sobie winni :D james moglby tak nie kozaczyc i dolaczyc do pokemonow to by nie zostal dojechany a co do arterossy to fajnie sie go rookowalo ;D

Swoja droga zibago tez niezle dojebal wczoraj z 59 na 56 =]

Eno
04-06-2007, 18:15
Cóż ... sami sobie winni :D james moglby tak nie kozaczyc i dolaczyc do pokemonow to by nie zostal dojechany a co do arterossy to fajnie sie go rookowalo ;D

Swoja droga zibago tez niezle dojebal wczoraj z 59 na 56 =]

Prawda ;]

Jeszcze troche i zamiast Ms zrobi sobie Ek ;]

filobossek2
10-06-2007, 05:08
http://img84.imageshack.us/img84/3978/jestesgx9nf3.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=jestesgx9nf3.jpg)

elton
10-06-2007, 23:26
http://img84.imageshack.us/img84/3978/jestesgx9nf3.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=jestesgx9nf3.jpg)

hyh fajny ss :D

Kimiko
24-06-2007, 23:43
Elo Gralem kiedys na Askarze :P
I jak tak ogladam ten filmik to nie moge z 1xD
"22:34 Silc [148]: dont be afraid , silc is hereeeeeeee"
Pare minut pozniej
"May 27 2007, 23:00:14 CEST Killed at Level 148 by Nutty Wilashee
and by Saint Onix"
Nie wytrzymam xD

PoZdro

elton
25-06-2007, 11:54
Elo Gralem kiedys na Askarze :P
I jak tak ogladam ten filmik to nie moge z 1xD
"22:34 Silc [148]: dont be afraid , silc is hereeeeeeee"
Pare minut pozniej
"May 27 2007, 23:00:14 CEST Killed at Level 148 by Nutty Wilashee
and by Saint Onix"
Nie wytrzymam xD

PoZdro

Jeszcze była wstawka kogoś z rexów "silc owns" heheh

filmik to ty ogladałes o 22:34 , podczas ogladania recków wyświetla nam czas z zegarka z kompa.

filobossek2
18-07-2007, 17:26
Może ten post nie jest konkretnie o wojnie, ale coś jednak daje (o ile jeszcze ta wojna trwa, bo nie jestem oczytany ^^)

Write by Bajexe on Askara:
4.7.2007

Retired until mages are made fairer. That means not 95 knights and paladins and only 5 mages on erig's top 100 daily exp. 130-180 knights and paladins are taking the same exp that 200+ mages used to do. If I had known how much they would screw up mages I would never have bothered lvling up. What is the fun in hitting less than a lvl 100 used to be able to. 180pvp sd. It's a joke right?

1 Bajexe on Askara 186 104913397