Pokaż pełną wersje : Knight , a Ghoul
Witam,
od jakiego skilla zadawałbym hita Ghoulowi z MACE ?
Sozemego
30-04-2007, 23:14
120, skilluj.
nock keciron
30-04-2007, 23:15
Teorytycznie jest to możliwe już od 10.
Wana-Talib
01-05-2007, 01:45
Z macą bedzie cieżko
Ghoul sie tylko wydaje prosty... A dosc mocno wali. Majac sword 60 juz serpentem spokojnie potrafie go zabic. Wiec jesli chcesz mace to pewnie tak od okolo 40-50, lecz trzeba sie liczyc, ze moze troche hp zabrac.
Kwasinho
02-05-2007, 15:42
Ghula z Mace :) Z Skillami 50 Zabijesz .
Mi się wydaję, że on nie chce zabić ghoula, tylko na nim potrenować. Koło 40 sklla byś się już przebijał. Na full atack z trochę mniejszym.
Mi się wydaję, że on nie chce zabić ghoula, tylko na nim potrenować. Koło 40 sklla byś się już przebijał. Na full atack z trochę mniejszym.
Zgadza się ;)
Kumpel postawił mi Ghoula , lurnąłem 2 wolfy i przy skillach 43 club spokojnie wale w Ghoula Bloodhity
Duracell16
02-05-2007, 19:33
Jeżeli mówa o treningu to powinien spróbowac, bo pewnie zalezy mu na jak najmniejszych hitach w ghoulach, ale pewnych, ktore wejda co pewien czas. Jezeli mowa o hunceniu go to polecam kupic morning stara :D
Zrob lootbaga z zamku w ab tam full smieci lerzy na ziemi pozbieraj to i selnik wysko wyskiluj sie do 50/50 i kup draggy hammera proste???
Zrob lootbaga z zamku w ab tam full smieci lerzy na ziemi pozbieraj to i selnik wysko wyskiluj sie do 50/50 i kup draggy hammera proste???
Ej a co mnie to interesuje??
Mam skull staff , tylko mace do treningu używam-.-
Uwazaj bo ci wszystkie oceny z przedmiotow pojda o 2 stopnie w dol jak bedziesz gral knightem. Moja dobra rada: stworz sorca/druta lub pala.
Cenarius
06-05-2007, 11:50
Uwazaj bo ci wszystkie oceny z przedmiotow pojda o 2 stopnie w dol jak bedziesz gral knightem. Moja dobra rada: stworz sorca/druta lub pala.
Mogą też pójść o 2 stopnie w góre bo jest więcej czasu na nauke podczas zmieniania co 5 minut slima niż podczas uciekania przed dsem palkiem.
<offtop srry>
Husajnek
06-05-2007, 18:54
up ma racje mozna siedziec skillowac i uczyc sie;)
up ma racje mozna siedziec skillowac i uczyc sie;)
przy wyzszym skilu nie da sie uczyc treniac na slimach bez bota, poniewaz slime znika po okolo poltorej minuty
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.