zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wri & Hk vs GiPO & CvG (ELysia War)

Stron : 1 [2]

Collios
22-05-2007, 19:39
@COLLIOS

Jesteś zabawny:D
Właśnie się nieźle uśmiałam z Twojej głupoty:D
Co miało zaboleć?
Od kiedy miłość boli?

Naucz się kochać innych, wtedy może ktoś Cię pokocha:]

Mimo, że jesteś wulgarny, to jesteś zabawny:D

TAK KOCHAM SIŁOWNIĘ ! :D Nauczylem sie kochac :]

kukusia
22-05-2007, 20:12
jezeli wygra WRI to polacy moga isc na new server jezeli wygra gipo bedzie p.a :D wiec...Elysia to stracony server..P.a,PK na kazdym kroku...Aaaa Komus Wiadomo Jak Stoi Glidia TD? Czy sa Hunted od GIPO Etc..Bo Bax Poszedl do WRI wiec?...Ja jestem neutralny w tej wojnie tak czy siak i tak nie ma co gra na elysi :D Btw.Sell Soft Boot's ;]

Guild TD zawsze starala sie byc neutralna, sama w niej bylam.. a co do GIPO vs WRI i PA znajdz mie server pvp gdzie nie ma PA :P ja juz w to nie wierze...

Kafes
22-05-2007, 20:21
Tak Kafes Vegetą gra Aiwen HAHAHAHAHHAHAAHAA

Spem(stary owner) gra vegetą żal was !

Aiwen maggus - Lan vel'Visko - LAn niegra w tibie !!!!!

Vegeta-anty - (Allieno) niegra - Gra obecnie Spemalien stary owner ktróry grał do 140 lvl I sprzedał chary

Rozumiecie juz ?

podałem tylko powód przez którego vegeta umarł :),a że mogła to być zła informacja od pitera to mnie to nie interere :D

kukusia
22-05-2007, 20:53
eh kazdy trzyma z kim chce i z tymi osobami ktorym ufa i tyle... ja w porownaniu do innych gram krocej wiec nie znam wojen jakie mialy tu miejsce i znajomosci jakie sie tworzyly. Znam kilka ososb i wiem na kogo moge liczyc jak cos i tyle :)
generalnie niezle sie usmialam czytajac to forum, a i tak uwazam ze wzajemnie wyzywanie sie jest bez sensu.
Poki co na Elysi jest tylko jedna osoba ktora dziala mi na nerwy ;p

Rev'ico
22-05-2007, 22:05
@PEPHY

Idzie zauważyć, że większość osób na tym forum to same dzieciaki łącznie z Tobą chyba;p
Zrozum, że nie chodzi o bronienie nikogo! Nie mogę zrozumieć jak można wypisywać takie kłamstwa. Dlaczego dla Was jest najważniejsze: obłuda, zakłamanie i oszczerstwa?

LOL ja bym sie wstydził na TWOIM miejscu tutaj pisac w ogóle ale najsmieszniejsze jest to ze najpierw zawziecie bronisz swojego syna odpierajac argumenty a pozniej zaprzeczasz temu LOL

WSTYDZ SIE KOBIETO !

i nie dziw sie ze wszyscy , no moze prawie wszyscy ci tu jadą skoro zachowujesz sie NIE jak dorosła osoba ale jak jakas "BLONDYNKA" czy tez po prostu jak IDIOTKA...

:baby:

Collios
22-05-2007, 22:09
LOL ja bym sie wstydził na TWOIM miejscu tutaj pisac w ogóle ale najsmieszniejsze jest to ze najpierw zawziecie bronisz swojego syna odpierajac argumenty a pozniej zaprzeczasz temu LOL

WSTYDZ SIE KOBIETO !

i nie dziw sie ze wszyscy , no moze prawie wszyscy ci tu jadą skoro zachowujesz sie NIE jak dorosła osoba ale jak jakas "BLONDYNKA" czy tez po prostu jak IDIOTKA...

AHAHAHAHAA :D Krótko zwieźle i na temat :D

kukusia
22-05-2007, 22:48

WSTYDZ SIE KOBIETO !

w ktorym momecie Doris zaprzeczyla?

Doris>
22-05-2007, 22:50
@Rev'ico
Naucz się czytać ze zrozumieniem!!!

Doris>
22-05-2007, 22:56
TAK KOCHAM SIŁOWNIĘ ! :D Nauczylem sie kochac :]

Kochasz siłownię? A może raczej drążek, który tam jest:D
Lepiej naucz się kochać ludzi :)

Rev'ico
22-05-2007, 23:16
@Rev'ico
Naucz się czytać ze zrozumieniem!!!

NAUCZ SIE PISAĆ ZE ZROZUMIENIEM LOL:baby:

Collios
22-05-2007, 23:20
@Dorocipa

Kobieto ja chociarz wychodze z domu a nie 24 na h z synem w tibie. Siłownia rowerek Siłownia . niesiedze i niegnije w domu tak jak ty ty 50 niedożyjesz zgnijesz na bazie z synem !
@KUKUSIA
Dobra niebron tego smiecia baxa i jego matki. Że pomógł kilka razy tobie juz go tam niebroń :D Zreszto gadalismy dziisaj na vencie

Wiece co jak wpadla tu rodzinka Baxów to zaczeła sie kłutnia :d

Marian87
22-05-2007, 23:21
Kukusia <3 xD hehe

na temat sie nie wypowiadam wasza sprawa ja juz w Tibie nie gram :PP i Baxom kafesa itd tez to radze bo daleko nie dojedziecie ze szwedami:)

Pyro Aris
22-05-2007, 23:27
minelo ponad 7 miesiecy kiedy ostatnio pykłem tego hotkeya, jesteś tu osoba, która wie najmniej bądź też wogóle nic nie wie, a o udawaniu mądrego nie wspomne :}, a co do wyzywania polaków nigdy sam nie zaczełem, sami prowokujecie a potem płaczecie :S, jak bys czytal forum.com to byś wiedział, że polacy tam zemna nie "dyskutują".

nie gram na elysii juz jakis rok ,glownie przez takich palantow jak ty
ja nie udaje madrego :(
lol ,a niby czemu ktos mialby z toba dyskutowac ?

Ferdek>
22-05-2007, 23:31
Nyxe.

Widziałem jak pomagałeś Vivi i jak on Tobie pomagał!
A teraz walczysz po przeciwnej stronie?
To jest niezły dowód na to jacy Wy jesteście :( mam na myśli całą waszą bandę co przyszła z BERYLI, bo Was tam wyrzucili:D
Jaki następny serwer? :D

kukusia
22-05-2007, 23:37
Kukusia <3 xD hehe

na temat sie nie wypowiadam wasza sprawa ja juz w Tibie nie gram :PP i Baxom kafesa itd tez to radze bo daleko nie dojedziecie ze szwedami:)

Hej Marian :*
napisz cos czasem na gadulcu :)

Rev'ico
22-05-2007, 23:40
Nyxe.

Widziałem jak pomagałeś Vivi i jak on Tobie pomagał!
A teraz walczysz po przeciwnej stronie?
To jest niezły dowód na to jacy Wy jesteście :( mam na myśli całą waszą bandę co przyszła z BERYLI, bo Was tam wyrzucili:D
Jaki następny serwer? :D

Zauwaz ze to ON doszedl do przeciwnej strony nie na odwrót , pozatym do niego to osobiscie nic niemam , jego wybor niech walczy ze swoimi ziomami ale zalosna jest jego matka tylko to boli w oczy ...

pozatym nawet jak przegralismy na berylii to ty i TAK nigdy nie osiagniesz tego co my... jestes 0 .

Pozdro.

kukusia
22-05-2007, 23:40
@Dorocipa

Kobieto ja chociarz wychodze z domu a nie 24 na h z synem w tibie. Siłownia rowerek Siłownia . niesiedze i niegnije w domu tak jak ty ty 50 niedożyjesz zgnijesz na bazie z synem !
@KUKUSIA
Dobra niebron tego smiecia baxa i jego matki. Że pomógł kilka razy tobie juz go tam niebroń :D Zreszto gadalismy dziisaj na vencie

Wiece co jak wpadla tu rodzinka Baxów to zaczeła sie kłutnia :d

tak wlasnie gadalismy :) powiedzialam co mysle i zdania nie zmienie :) buzka:)
a co do bronienia ja sie zapytalam :P bronienie inaczej wyglada

Ferdek>
22-05-2007, 23:57
Rev'ico

Może i masz rację:D Prawda boli :D
Żałosna hym...............
Boli w oczy..........?

Kilkoro osób zaczęło się jej czepiać.......
Co niektórzy nie mają umiaru ...........

Czytałem wszystkie posty tutaj i stwierdzam, że Czepiacie się wszystkich co są we WRI lub po ich stronie...........

Widać, że jej nie lubicie dlatego, że jest matką Baxa i jest od Was dużo starsza.......

Żal mi Was:p

leopard
23-05-2007, 01:12
Collios cieszyles sie ze elysia ma subforum, to dobrze, ale postaraj sie zeby go nie zamnkeli...Nie wnikam kogo lubisz a kogo nie, ale staraj sie byc mniej wulgarny, bo jestes bardzo, wiadomo wobec kogo...

Kafes
23-05-2007, 08:05
Zauwaz ze to ON doszedl do przeciwnej strony nie na odwrót , pozatym do niego to osobiscie nic niemam , jego wybor niech walczy ze swoimi ziomami ale zalosna jest jego matka tylko to boli w oczy ...

pozatym nawet jak przegralismy na berylii to ty i TAK nigdy nie osiagniesz tego co my... jestes 0 .

Pozdro.

hahahaha osiągnięcia w tibii dobreeeee

Kem
23-05-2007, 08:15
Kto jest w GiPO z beryli? widze że Satamo,Aga, Rev, Kiwi Terp~ a kto wiecej?

Collios
23-05-2007, 08:52
Collios cieszyles sie ze elysia ma subforum, to dobrze, ale postaraj sie zeby go nie zamnkeli...Nie wnikam kogo lubisz a kogo nie, ale staraj sie byc mniej wulgarny, bo jestes bardzo, wiadomo wobec kogo...

:D Ostatnio jestem bardzo wylewny. Jak ktoś pisał wyżej ze w tym temacie sie wszystkich jedzie kto jest wri albo po przeciwnej stronie a do kafesa nic niemam i normalnie znim gadam moze nie na forum ale na tibi normalnie rozmawiamy

A to że jerżdze bo baksta starej bo niemoge znieść Takiej Patologi ;p ale dobra niewnikam juz w nic i bede starał sie byc grzeczniejszy

Pozdro Bax , I jego Mama :)

Kamu Kiraxalf
May 22 2007, 22:42:19 CEST Killed at Level 102 by Efferus

pephy
23-05-2007, 10:10
Kamu Kiraxalf

Każdy ma prawo paść,ale pytanie dlaczego GiPo przyjeło takiego nooba jak Kamu? Z opowiadań kumpla (sam nie gram u Was :P),wiem,że Kamu to max hiper ultra extra noob. Dlaczego, mimo że wiedział ze Wri jest w veno się tam pchał? Każdy głupi wie,że w veno o trap najłatwiej. Poza tym,koleś sprzedający całe swoje eq a następnego dnia piszący do kumpli że go własnie zhackowali,prosząc o pomoc, nie jest podejrzany? A i najlepsze. Dzień po hacku Kamu ma kase na różne items (obserwacja trade) i sd :D Zachowaj chociaż chłopcze pozory. Owneeeed.

myxando
23-05-2007, 10:19
@Kem

Całe GiPO z Beryli, Wezu, Aga, Ja ( Nathocik ), Rev, Rakus Nightmare, Sterwor

Midarth
23-05-2007, 15:55
Kamu Kiraxalf

Każdy ma prawo paść,ale pytanie dlaczego GiPo przyjeło takiego nooba jak Kamu? Z opowiadań kumpla (sam nie gram u Was :P),wiem,że Kamu to max hiper ultra extra noob. Dlaczego, mimo że wiedział ze Wri jest w veno się tam pchał? Każdy głupi wie,że w veno o trap najłatwiej. Poza tym,koleś sprzedający całe swoje eq a następnego dnia piszący do kumpli że go własnie zhackowali,prosząc o pomoc, nie jest podejrzany? A i najlepsze. Dzień po hacku Kamu ma kase na różne items (obserwacja trade) i sd :D Zachowaj chociaż chłopcze pozory. Owneeeed.

Z tego co zauważyłem to GIPO przyjmuje każdego, kto może stanowić jakąś pomoc, tyle że nie sprawdza co ten ktoś potrafi i kończy się jak w wypadku Moris'a the Maga, który na OB zabrał 3 mwalle i przez pół godziny sobie nawet pz nie zrobił.

Rev'ico
23-05-2007, 17:37
@Kem

Całe GiPO z Beryli, Wezu, Aga, Ja ( Nathocik ), Rev, Rakus Nightmare, Sterwor

HA wreszcie zalozyles konto na tibia. pl xDDD

a ja wymienie wam pozostalych "berylianów "

Satamo , dowell , elens keara , Dark Auxerius , Torazur , grał jeszcze Jonzz... ale juz niegra xd

myxando
23-05-2007, 20:43

Satamo , dowell , elens keara , Dark Auxerius , Torazur , grał jeszcze Jonzz... ale juz niegra xd

hehehe ty mój mały kurv'ico ;)

Przecież napisałem ``GiPO`` to po co wymieniałeś Satamo, Dark Aux~, Torazura itp ?

Jednym słowem NUBLET z Ciebie ;)

Tevah
23-05-2007, 21:11
Kobieto, radzę ci żebys przestała udzielać się w tym temacie. W każdym poście coraz bardziej się pogrążasz. Za każdym razem wrzucasz masę wykrzykników i emotek. Wygląda na to, że mamy do czynienia z rozwydrzoną gówniarą, która czyta bravo, a nie z dojrzałą kobietą.

Rev'ico
23-05-2007, 21:16
hehehe ty mój mały kurv'ico ;)

Przecież napisałem ``GiPO`` to po co wymieniałeś Satamo, Dark Aux~, Torazura itp ?

Jednym słowem NUBLET z Ciebie ;)

Nublet to ty Nathocipku :) 8o 8o 8o 8o :baby: :baby:

Lucas I
23-05-2007, 22:43
Nublet to ty Nathocipku :) 8o 8o 8o 8o :baby: :baby:

Ty tam lepiej ssij :D:D

Btw . Daafy 122...

myxando
23-05-2007, 22:51
Ty tam lepiej ssij :D:D

Btw . Daafy 122...

123. NUBLET. ;)

Bax
24-05-2007, 11:05
Ta wojna się nie skończy. Nawet jeżeli GIPO wygra to WRI ma tyle kasy że będzie pekować do końca elysii. Chyba że nastąpi coś w stylu wykupienia się Lowe jak w Noctum vs Grinders, wtedy Tras od nowa zacznie pa. Narodowość nie ma tu nic do rzeczy

Czemu lowe sie wykupiło to nie będę już ujawniał :D

__________________________________________________ ____________
Most people can't see the difference with friendship and comradeship.

Bax
24-05-2007, 11:09
@Bax:
Jeżeli nie padłeś na OB to znaczy, że grał tobą Hicham albo cały czas trzymałeś się 4 ekrany od miejsca walki. Nie mów, że nie, bo dobrze pamiętam, kiedy zabiliśmy Cię raz, a potem w Ab~ odpaliliśmy bombę, która nie dość, że miała tylko 7 charów, to jeszcze tylko 4 wypaliły z siła 50-70, a ty zamiast nacisnąć vitę, zacząłeś spamować grany.

@Mama Baxa:
Gratuluję syna, jeszcze tylko druid i knight na 100 lvlach i będzie mógł to sobie w CV wpisać.

Więc składam Ci moje największe gratulacje że potrafisz kogoś ubić jak jest nieobecny przy komputerze :-)

A co do knighta to chyba bym musiał zjechać go do 100 lvl :(

__________________________________________________ ___________

Bax
24-05-2007, 11:12
Ty jesteś głupią idiotką dorotka;D po pierwsze mój ojciec nie dzwonił do angela cfela, tylko ja zadzwonilem ze mu wjazd zrobie, a bylas na tyle glupia i dalas sie nabrac ze jestem z gazety i robie wywiad o graczach i dalas mi twoj adres. POtem widocznie sie obsralas i wyslalas sms do mnie ze zobaczymy sie w sadzie ;) pozdro 600. pamietaj ze mam twoj adres ;)

Z pozdrownieniami Lan.

Jak już wcześniej wspomniałem jestem bardzo gościnny na wizyty. Więc serdecznie zapraszam :-)
A przy okazji jak będę w trójmieście mogę wpaść do Ciebie?? :-)

__________________________________________________ __________

Bax
24-05-2007, 11:16
elaro a ja sie smieje z twojej starej ? kiedyś dzieci dorośniecie (mam nadzieje)

Dorosną lub nie dorosną o to jest pytanie. Pożyjemy zobaczymy :>

__________________________________________________ ______________

Bax
24-05-2007, 11:22
jak ja slyszalem ze baxa stary sie rozwiodl ze staro bo w tibie grala Ty jestes Kobieto piźnieta ogarnij sie kurwa niedogadza tobie nikt Ja pierdole Kurwa stara baba i od*******a wogle zal jak mozna syna nazwac angelo ! było go nazwać fafik WEz wogle zal mi niemoge musze pojechać po tobie Bo jestes zjebana kurwa niemasz co w zyciu robic tylko w tibie grasz ZalBaxasterej.pl

Idz katuj uhy

Dorocipa nara :D

Colllios pisał
Cu:D

Co do mojego imienia to pewnie chciałbyś mieć tak samo na imię jak ja:> A nie takie pospolite jak Marcin...
Co do tego tekstu powyżej jeśli nie wiesz jak jest to po co bzdury sobie wypisujesz? Sprawia Tobie to przyjemność??

__________________________________________________ ___________________________

Bax
24-05-2007, 11:29
Myślę,że Pani Dorotka niepotrzebnie się wypowiada w kwestii swojego syna. Efekt Pani działań jest zupełnie odwrotny niz oczekiwany. Mam swoje zdanie co do Baxa,podzielam zdanie Elaro czy też Colliosa jednak zrozumcie,że Angelo to Jej syn i będzie go zawsze bronić. Nic nie dadzą te kłotnie i licytacje kto ma racje :)

Poza tym,podkreślam,ze wyrażam tylko swoje zdanie,granie w takim wieku,będąc dojrzałą kobieta (myślę o wieku),jest chore,wręcz patologiczne.

@Kafes

Nie popieram Twojego wyboru(myślę,ze predzej czy później Wri Cię wykopie),ale szanuję za własne zdanie. Znając mentalność Polaków i więdząc,że będą Cię nazywać zdrajcą(funny) postawiłes na swoim. Wystarczy spojrzeć na dp ankh,gdzie polaczki które nie mają nic wspólnego z wojną,latają w różowych outfitach,tylko dlatego,że GiPO zwiększyło swoje szanse w tej wojnie bez końca. Co do moich przeczuć wykopania Cię z Wri,nie wiem,może to wynik moich własnych "przeżyć". Szwedzi (znacznie uogólniając), widząc,że robie pg,wzięli do siebie,a następnie zajebali podczas PoI questa. Mam nadzieje ze "Twoi" Szwedzi są lepsi.

@Angelo

Jesteś zakłamany,wręcz śmieszny. Lecisz tam gdzie Ci wygodniej,licząc, że wygrasz wojne. Otóz w wri jesteś tylko dlatego,że dałeś na użytek Hichama (albo kogoś innego)swojego chara,czego Creghan nie chciał zrobić,ponosząc widoczne konsekwencje. Nawet jeśli wygrasz wojnę, ludzie tacy jak Elaro nie dadzą Ci tu już pograć,po tym jak dałeś słowo a potem je złamałeś. Btw next time lepiej nie pisz posta w stylu "byłem na ankh ,Gipo kazało mi leave,więc joinelem do wri". Tylko sie ośmieszasz.

Jeśli komuś się zechciało to przeczytać,gz.
PaPa

"Nie popieram Twojego wyboru(myślę,ze predzej czy później Wri Cię wykopie)"

Wykopać to tylko może osobników przeszkadzających w prawidłowym rozwijaniu się servera jaki jest Elysia.

"Jesteś zakłamany,wręcz śmieszny. Lecisz tam gdzie Ci wygodniej..."

Cytat:"Most people can't see the difference with friendship and comradeship."
Przyjaciel, a wróg to jest różnica. :>

Doris>
24-05-2007, 13:06
Kobieto, radzę ci żebys przestała udzielać się w tym temacie. W każdym poście coraz bardziej się pogrążasz. Za każdym razem wrzucasz masę wykrzykników i emotek. Wygląda na to, że mamy do czynienia z rozwydrzoną gówniarą, która czyta bravo, a nie z dojrzałą kobietą.

Ha ha ha:D
Dla Ciebie dojrzała kobieta to zapewne "model z przed 50 lat":D Siedzi w domu przy garach, wiecznie marudzi, zakazy, nakazy, a może jeszcze ceruje skarpety:D Współczucia.
Nie należę do takich! Lubię dobrze się bawić dla Twojej ciekawości. A to ile kto ma lat to nie ma żadnego znaczenia.
Jak dorośniesz może to zrozumiesz! Chyba, że w wieku 30 lat już zdziadziejesz-zestarzejesz się przedwcześnie, kapciuszki, gazetka i telewizor ha ha ha:D

Radziomistrzu
24-05-2007, 14:55
@Collios
Happy birthday!:blazen:

Midarth
24-05-2007, 16:19
Więc składam Ci moje największe gratulacje że potrafisz kogoś ubić jak jest nieobecny przy komputerze :-)

A co do knighta to chyba bym musiał zjechać go do 100 lvl :(

Korekta, padłeś 3 razy, z czego raz nie wiem, drugi raz odemnie i chyba Torala albo kogoś innego, a trzeci raz od bomby.

Collios
24-05-2007, 17:07
@Collios
Happy birthday!:blazen:

HAHAH DZIEKIUEJ :D :* Za pamięc dzisiaj mam 18 I DO TEGO NAJLEPSZY PREZENT JAKI MOZNA MIEC ZDAŁEM Prawko za 1 razem :D czyli dzisiaj mialem egzamin wsyzstko zajebsicie sie zlozyło niebedzie czekania po 1,5 miesiąca na kolejny egzamin lece pic :D

Bax
24-05-2007, 17:43
Dorotka powiedz ze zabolało cię to zę tak napisalem ? :D Prawda kole w oczy ? Niema rozwodu słyszałem co innego aha a mąż pomaga tobie expic ? powiedz .

Przy kolacji to macie temat . Żeluś zeluś (tak matka baxa mówi do syna hahahaha) wbiles dzisiaj zamało ekspa Mamo zrobiłas zamało runek
:D

Tak myślałem że lubisz kogoś poniżać niemając racji. Puki nie poznasz całej prawdy to nie rób takiego zamieszania...

Bax
24-05-2007, 17:54
Angelo zawsze uciekał od wojny jeśli się dało. Kiedy z polakami trzymał? Nie rozumie Pani sensu tego o czym mówię. Otóz pierwsza kwestia,pierwszy poważniejszy hunt od kogo Bax miał? Drugia kwestia,całkiem swieża. Dlaczego Vivienne De Marco "wydaje zgodę"a wręcz nakłania m.in Elixanora do zabicia Vegeta-anty? Jako leader gildii,oddaje "swojego" człowieka. Jeśli coś bylo między nimi nie tak, to rzeczą naturalną byłoby wyrzucenie Vegety z gildii. Dlaczego Bax tego nie zrobił? Bo lepiej być po stronie Elixanora(wiemy dlaczego),a sympatia badź niechęć do Vegety nie ma tu znaczenia. Jeśli teraz Pani napisze,że to zachowanie było w porzadku,strace do Pani szacunek,jako dorosłej dojrzałej kobiety.

I za to właśnie Pani syn nie jest i nie bedzie szanowany, jest i będzie obrzucany oszczerstawami.

Odnośnie vegety, jeśli nie wiesz to już planowałem go szybciej wyrzucić z gildi a to że był akurat zbieg okoliczności taki iż padł i został wyrzucony z gildi to już nie moja wina:> Dlaczego to vegeta może wam odpisać co robił. Elixora wcale nie broniłem i nie bronie! Jeden przykład Asterix padł od nich i dostał zwrócone pieniądze i zapłacone za tą śmierć a dlaczego? Otóż nikt nie miał pozwolenia bić członków mojej gildi.

Co do szacunku to zabawna wypowiedź dałeś do każdej starszej osoby się ma szacunek.

Oszczerstwo chyba nie wiesz chłopcze co oznacza jeśli tak już napisałeś to zajrzyj w słowniczek Polskiej polszczyzny.

__________________________________________________ ________________________________

Midarth
24-05-2007, 17:57
Oszczerstwo chyba nie wiesz chłopcze co oznacza jeśli tak już napisałeś to zajrzyj w słowniczek Polskiej polszczyzny.

O.W.N.3.D <10 znaków>

Bax
24-05-2007, 18:02

WSTYDZ SIE KOBIETO !

Co ma blondynka do dorosłości??
Być osobą dorosłą,a blondynka to są dwie różne rzeczy:-)
Ale jak już nie potrafisz rozróżnić to zapytaj się kogoś kto potrafi rozróżniać dwie inne rzeczy... :>

__________________________________________________ _____

Bax
24-05-2007, 18:10

Pozdro.

Skoro lider waszej gildi nie potrafi rozwiązać problemu z członkami swojej gildi to co mam może czekać rok na wyciągnięcie konsekwencji??
Wiesz doskonale jakie miałem plany, a kto w nich przeszkodził to chyba widać.

__________________________________________________ _____________

Radziomistrzu
24-05-2007, 18:38

WYMIOTŁEŚ.:cyclops:
Ja słyszałem tylko o słownikach języka polskiego i poprawnej polszczyzny, chyba, że zrobiłeś jakiś mix i masz 2 w 1 hehe.

kukusia
24-05-2007, 22:10
usmiechnac sie, a nie wyzwac :P

Collios
24-05-2007, 22:53
bax twoje imie jest poniżej sredniej krajowej :D

ANGELO HAHAAH

Wezu_aka_Polc
24-05-2007, 23:29

Cipenzy, ktos sie grzecznie zapytal, a Wy nawet nie umiecie dobszz odpowiedziec! :(

Satamo, Jonzz, Dowell/Denzz, Slayer asgaard, Elens keara, Kiwi terpenes, Asco Moor, Dark auxerius, Lucifer Lashes.

A z Polakandos to: Wezu, Sterwor, Aga, Kurv'ico, Nathocik, Rakus Nightmare.

Btw, Fajne te polskie forum, takie interesujace wypowiedzi dojrzalych ludzi! Typu "Ty kurwo twoja stara to noob i krandie itemy w ab, a Twoj stary ma hacka!!1111"

Pyro Aris
25-05-2007, 00:28
lol bax ,nie umiesz napisac jednego posta z kilkoma cytatami ?
musisz odrazu 10 ?

Midarth
25-05-2007, 08:58
Cipenzy, ktos sie grzecznie zapytal, a Wy nawet nie umiecie dobszz odpowiedziec! :(

Satamo, Jonzz, Dowell/Denzz, Slayer asgaard, Elens keara, Kiwi terpenes, Asco Moor, Dark auxerius, Lucifer Lashes.

Btw, Fajne te polskie forum, takie interesujace wypowiedzi dojrzalych ludzi! Typu "Ty kurwo twoja stara to noob i krandie itemy w ab, a Twoj stary ma hacka!!1111"

Ogólnie poziom twojego posta nie wybija się ponad średnią, więc chyba jest ok.

Bax
25-05-2007, 16:20
bax twoje imie jest poniżej sredniej krajowej :D

ANGELO HAHAAH

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA HAH
Jeszcze tak sie nie uśmiałem jak może imię mieć średnią krajową?? :-)

Bax
25-05-2007, 16:23
lol bax ,nie umiesz napisac jednego posta z kilkoma cytatami ?
musisz odrazu 10 ?

Każdy pisze inaczej :D

zlobinski
25-05-2007, 20:25
Spemalien

May 24 2007, 23:18:27 CEST Killed at Level 158 by Tras Lowe

Nie wiem tylko, czy stało się to po dołączeniu Spema do GiPO. Nie ma nic na ten temat w oficjalnych statystykach wojny.

Sam Tras uzasadnia to tak:

"Well, Spemalien died for playing on Aiwen Maggus and yes I have reliable sources, also for the flamers out there, no ofcourse I won't tell you where I got this info, since first im not a complete idi*t and second of all I really couldnt care less about what the community thinks about me."

Wezu_aka_Polc
25-05-2007, 22:44
Ogólnie poziom twojego posta nie wybija się ponad średnią, więc chyba jest ok.

I wlasnie dlatego zalozylem sobie tutaj konta, pasuje tu w sam raz! ;)

@zlobinski

Spemalien zabil elixanora i kogos tam jeszcze z lowe, wri go za to zabilo, ale zeby nie bylo, ze jednak chronia requiem (kilka dni wczesniej zrobili temat, ze nie maja nic z nimi wspolnego i nie chronia/odpowiadaja za nich), to powiedzieli mu, ze gra kims tam z gipo ;) Spemalien dolaczyl do gipo po dedzie.

Rev'ico
26-05-2007, 01:18

wezu ty robalu

Rev'ico
26-05-2007, 01:23
Co ma blondynka do dorosłości??
Być osobą dorosłą,a blondynka to są dwie różne rzeczy:-)
Ale jak już nie potrafisz rozróżnić to zapytaj się kogoś kto potrafi rozróżniać dwie inne rzeczy... :>

__________________________________________________ _____

jesli bylbys inteligetny to zauwazylbys ze BLONDYNKA bylo napisane w cudzyslowiu , mialem na mysli stereotypy zwiazane z paniami noszącymi taki odcien wlosów ;)

elysiaforever
26-05-2007, 03:30
kurwa mac dajcie mi adres baxa to mu ryj okopie...
bardzo irytuja mnie jego "madre" posty....
Film pt."Wywiad z tibiarzem" bardzo dobrze ukazuje jego sytuacje rodzinna :D
kurwa mac ale mam jazde z tego imienia... "angelo" hahaha ty kurwa imbecylu ja bym sie powiesil na twoim miejcu ze mam takie imie i ze mam taka stara, lubi po cipsku dostac... A stwoja tara moglaby sie powiesic ze ma takiego jebnietego syna jak ty... wiesz co znaczy slowo patologia?? odchyly od normy wiec musisz sam sobie to przyznac i powtarzac w duchu-"...zyje w patologicznej rodzinie, zyje w ptologicznej rodzinie..."

elysiaforever
26-05-2007, 03:36
double post xP

Pyro Aris
26-05-2007, 04:32
kurwa mac dajcie mi adres baxa to mu ryj okopie...
bardzo irytuja mnie jego "madre" posty....
Film pt."Wywiad z tibiarzem" bardzo dobrze ukazuje jego sytuacje rodzinna :D
kurwa mac ale mam jazde z tego imienia... "angelo" hahaha ty kurwa imbecylu ja bym sie powiesil na twoim miejcu ze mam takie imie i ze mam taka stara, lubi po cipsku dostac... A stwoja tara moglaby sie powiesic ze ma takiego jebnietego syna jak ty... wiesz co znaczy slowo patologia?? odchyly od normy wiec musisz sam sobie to przyznac i powtarzac w duchu-zyje w patologicznej rodzinie, zyje w ptologicznej rodzinie...

wes wyluzuj ,wypij herbatke i wroc

LuCzkowy
26-05-2007, 12:34
Poziom wypowiedzi to tu jest masakratycznie mały :)
Collios: Ty człowieku to sie lepiej lecz, masz niby te 18 lat ale rozumowanie to masz maxymalnie 9 latka ktory placze bo ktos mu zabawke ukradł. :)
@topic.
To jest oczywiste że wygra Gipo, ponieważ jest tam bardzo dużo wiary [; lecz czy zmniejszy sie pa na serwerze to niejestem tego calkowicie pewien :)

Pyro Aris
26-05-2007, 15:30
To jest oczywiste że wygra Gipo, ponieważ jest tam bardzo dużo wiary

ale znawca...

kukusia
26-05-2007, 18:24
Collios: Ty człowieku to sie lepiej lecz, masz niby te 18 lat ale rozumowanie to masz maxymalnie 9 latka ktory placze bo ktos mu zabawke ukradł. :)
@topic.
To jest oczywiste że wygra Gipo, ponieważ jest tam bardzo dużo wiary [; lecz czy zmniejszy sie pa na serwerze to niejestem tego calkowicie pewien :)

co do wygranej nie wiadomo, a co do PA to zawsze jest i bedzie jak juz wczesniej pisalam..
@dojrzalosc ludzi tutaj
hum jest rozna czasem zdarza sie cos madrego napisac..
generalnie uwazam ze wyzywanie sie nie ma sensu

@elysiaforever
to tylko gra :) wyluzuj -> nie znasz nie komentuj....

kazdy na tym swiecie jak gra widzial co sie dzieje.. sytuacje zmieniaja sie o 180stopni. Rok temu Jape, Arioc i Ekim byli razem dzis przeciw sobie..
to tylko gra..
mnie tez sie zaczeli czepiac bo znam kogos...

od wielu roznych Polakow slyszlam, ze jak Polacy beda rzadzic bedzie gorzej niz jak jest teraz...
milego weekendu, zaje fajna pogoda ;) idzcie gdzies na imrpezke :p albo cus hihi
pozd for all :D

Collios
26-05-2007, 18:35
@topic.

Ty masz jakis problem borowiku . Moja sprawaa jak się wypowiadam.

Pyro Aris
26-05-2007, 21:37
collios skonczyles gimnazjum ?

Rev'ico
26-05-2007, 22:25
co do wygranej nie wiadomo, a co do PA to zawsze jest i bedzie jak juz wczesniej pisalam..
@dojrzalosc ludzi tutaj
hum jest rozna czasem zdarza sie cos madrego napisac..
generalnie uwazam ze wyzywanie sie nie ma sensu

@elysiaforever
to tylko gra :) wyluzuj -> nie znasz nie komentuj....

kazdy na tym swiecie jak gra widzial co sie dzieje.. sytuacje zmieniaja sie o 180stopni. Rok temu Jape, Arioc i Ekim byli razem dzis przeciw sobie..
to tylko gra..
mnie tez sie zaczeli czepiac bo znam kogos...

od wielu roznych Polakow slyszlam, ze jak Polacy beda rzadzic bedzie gorzej niz jak jest teraz...
milego weekendu, zaje fajna pogoda ;) idzcie gdzies na imrpezke :p albo cus hihi
pozd for all :D

Dobra dobra , ja koncze juz bluzganie , a jesli chodzi o wojne to bedzie dluuga i NUDNA ... aha i w Gipo sa nie tylko polacy ...;)

pozdro

Koniec i kropka

Midarth
26-05-2007, 22:35
Kukusia ma rację, narobiliśmy tutaj zbyt dużo niepotrzebnego spamu, więc proszę, aby więcej nie robić offtopa, bo nam nasze "polaczkowe" forum zbanują.

@Topic:
Wojna będzie długa [możliwe, że nawet tak ja ta na Novie i Aldorze] i pewnie przeciągnie się do moment kiedy jedna strona mocno odpuści/zacznie się wykupować, żeby bić się potem [wbije trochę lvla i zarobi]/ktoś zacznie sprzedawać guildmates.

Collios
26-05-2007, 22:59
@Midarth

a wy panowie teraz gdzie gracie jaki swiat cały czas aldorka czy jakis new serv?

Agyz
27-05-2007, 09:36
Dzień Dobry!:D
Poklikamy?

Midarth
27-05-2007, 11:29
@Midarth

a wy panowie teraz gdzie gracie jaki swiat cały czas aldorka czy jakis new serv?

Praktycznie to mamy lekką przerwę, kilka osób z Olecka nadal pyka na Aldorce, ekipa z Poznania czasem pomaga na Aldorce, ale tak to ogolnie prawie nie gra, a reszta się rozyspała po różnych światach.

Bax
27-05-2007, 11:42
jesli bylbys inteligetny to zauwazylbys ze BLONDYNKA bylo napisane w cudzyslowiu , mialem na mysli stereotypy zwiazane z paniami noszącymi taki odcien wlosów ;)

Nadal to nie zmienia sensu mojego pytania i stwierdzenia.
Jeśli nie wiesz kiedy sie używa ( "" ), to już nie będę wnikał w to i pewnie wiesz co mam namyśli.

__________________________________________________ _______________

ELaro
27-05-2007, 22:55
Nadal to nie zmienia sensu mojego pytania i stwierdzenia.
Jeśli nie wiesz kiedy sie używa ( "" ), to już nie będę wnikał w to i pewnie wiesz co mam namyśli.

wez bo zal dupe sciska znalazl sie nauczyciel Polskiego ktory pisze Hinczyk,wruc,..........

Bax
28-05-2007, 00:28
wez bo zal dupe sciska znalazl sie nauczyciel Polskiego ktory pisze Hinczyk,wruc,..........

Do nauczyciela polskiego, to mi dużo brakuje. Aż tak daleko jeszcze nie zaszedłem.

"ktory pisze Hinczyk,wruc"
Po pierwsze pisałem i będę pisał "Nie, Hinczyk" A nie tak jak napisałeś "Hinczyk"
Po drugie "wruc" w tibi się wygodniej pisze niż "wróć" !

Widzę, że ty też jesteś dyslektykiem.

Kafes
28-05-2007, 08:10
w 1 gimnazjum chyba jeszcze nie mieli co to jest ironia :(((((

ELaro
28-05-2007, 10:12

2*<10 znakow>

Bax
28-05-2007, 14:08

Dokładnie, większość postów jak czytam to się zastanawiam czy warto je czytać :-(

elysiaforever
28-05-2007, 14:28
co ty bax pierdolisz??
trzym ryj bo cie dojade ;]

Bax
28-05-2007, 14:48
co ty bax pierdolisz??
trzym ryj bo cie dojade ;]

Czy wy macie po 10 lat? Że nie potraficie się wyrażać jak normalny człowiek?

Pyro Aris
28-05-2007, 17:30

zgadzam sie ,na poczatku troche 'nagrzeszylem' ,ale jak widze co tu te 11-14latki pisza ,to juz mozna zawalu dostac

elysiaforever
28-05-2007, 19:38

hmm.. o mnie mowa tak?? oki niech wam bedzie mam 10 lat :baby: tylko uwazaj jak ci bax wlot na chate zrobie :]

Bax
29-05-2007, 16:39
hmm.. o mnie mowa tak?? oki niech wam bedzie mam 10 lat :baby: tylko uwazaj jak ci bax wlot na chate zrobie :]

Nie wiem już który raz serdecznie zapraszam do mnie :-)
Nic nie mam przeciwko :D

Collios
29-05-2007, 19:08
Tace Silverheart
May 29 2007, 16:51:58 CEST Killed at Level 86 by Efferus and by Ekz De

elysiaforever
29-05-2007, 21:11
oki bax ;] podasz adres???

Collios
29-05-2007, 23:30
Nie wiem już który raz serdecznie zapraszam do mnie :-)
Nic nie mam przeciwko :D

ty ale zeby tak wpadlo z 10 osob do baxa :D (na niego to ja sam wystarcze) i bysmy staneli pod domem i zadzownili wylaz kozaczku :D odrazu by bylo 997 :d

Bax
29-05-2007, 23:50
ty ale zeby tak wpadlo z 10 osob do baxa :D (na niego to ja sam wystarcze) i bysmy staneli pod domem i zadzownili wylaz kozaczku :D odrazu by bylo 997 :d

Czy ja zapraszałem was pod dom, czy do domu??
Bo to chyba mała różnica :-)

"kozaczku" - Chyba nie ta pora roku, zresztą kozaków i tak nie noszę :D
Jeśli chcesz może jakieś stare po babci znajdę; spóźniony prezent na 18 dla Ciebie.

LuCzkowy
30-05-2007, 00:02
Collios weź juz zamknij ten glupi ryj, piszesz do baxa ze jest cwaniaczkiem a po twoich postach kazda normalna osoba wywnioskuje że ty własnie jesteś cwaniaczkiem a nie bax :) Jeżeli twoi rodzice czytają to forum to apeluje do nich, ZRÓBCIE MU SZLABAN przynajmniej na 2 tyg. na internet:)

Pyro Aris
30-05-2007, 03:42
Jeżeli twoi rodzice czytają to forum to apeluje do nich, ZRÓBCIE MU SZLABAN przynajmniej na 2 tyg. na internet:)

hahahaha owned !

a twoi rodzice czytaja forum o tibii ?

Collios
30-05-2007, 09:03
Collios weź juz zamknij ten glupi ryj, piszesz do baxa ze jest cwaniaczkiem a po twoich postach kazda normalna osoba wywnioskuje że ty własnie jesteś cwaniaczkiem a nie bax :) Jeżeli twoi rodzice czytają to forum to apeluje do nich, ZRÓBCIE MU SZLABAN przynajmniej na 2 tyg. na internet:)

HAHAHAHAH No kurwa Wybacz ale ja mam normalnych starych a nie jak Baxa itp :D a ty kto stary jego ze go toak bronisz ?:D

Usaak
30-05-2007, 09:38
Collios to tylko gra , a ty czepiasz sie osób starszych ?
Z rodziny patologicznej to pewnie ty pochodzisz , widać to po głupotach jakie wypisujesz. Wjazd na chatę ? hahaha pewnie wyglądasz jak Harry Potter i masz protezę do regulacji zgryzu. Przed kompem Ci sie wydaje , że jesteś Arnold .
Rozumiem Cię leczysz swoje kompleksy przed kompem , jesteś anonimowy.
Zresztą tyczy się to nie tylko Coliosa , wszystkich tych co bluzgają i udawają cwaniaczków ze słomą w butach.

elysiaforever
30-05-2007, 16:45
Collios to tylko gra , a ty czepiasz sie osób starszych ?
Z rodziny patologicznej to pewnie ty pochodzisz , widać to po głupotach jakie wypisujesz. Wjazd na chatę ? hahaha pewnie wyglądasz jak Harry Potter i masz protezę do regulacji zgryzu. Przed kompem Ci sie wydaje , że jesteś Arnold .
Rozumiem Cię leczysz swoje kompleksy przed kompem , jesteś anonimowy.
Zresztą tyczy się to nie tylko Coliosa , wszystkich tych co bluzgają i udawają cwaniaczków ze słomą w butach.

zal mi ciebie.

Collios
31-05-2007, 00:03
tak 30kg wagi pryszcze na ryju w lapce mam 26cm obwod klatki 89 i lubie popisac na forum bo z domu nigdy niewychodze. Ajj wszyscy odkryli moją prawde :confused::confused::confused::confused::confused: :confused:

HAHAH :D Pozdro dla tych ktorzy mnie znają:D

Dobra zalołożylem ten temacik ale dam passy dla zaufanej osoby zeby aktualizowala ten temat bo z tibią juz niemam nic wspolnego tu niebede wchodzil
jak rozniez na tibia.com !

kukusia
31-05-2007, 00:22
oki bax ;] podasz adres???

jeju.. wlot na chate.. moze zrob wlot do szkoly.. w ktorej dawno nie byles ^^

sorry, ale takie teksty podchodza pod 15 latka :)

kukusia
31-05-2007, 00:24

Collios juz nie bedzie nic pisal na forum :) moja w tym glowa ^^

@u
chociaz ktos mysli podobnie jak ja ;D tzn nie o cwaniakowanie, ale o to wyzywanie sie na forum

Patrick II
31-05-2007, 10:40
Mama się wylogowała to syn postuje ;>?
Prawie jak Bukowno :)
Zal.baxarodzina.ziomale.pl.

Marian87
31-05-2007, 10:45
hyh...wy chyba chcecie zeby zamkneli to forum;/ temat jest o wojnie a wy nadupcacie sobie po matkach jakies straszenia wjazdem elysiaforever tak piszesz i piszesz ze to zrobisz a dobrze wiesz ze to propaganda bo gdybys mu chcial zrobic wjazd to napewno bys tego tu nie pisal chyba ze jestes tak niedojebany zeby sobie przypal robic po 2 gdzies wczesniej ktos pisal ze ma adres baxa wieckurwa proponuje zobaczyc kto i wyslac mu priv z pyt. o adres pozatym nie bronie baxa bardziej trzymam strone elara ale powinniscie sie troche wyluzowac bo naprawde nam zamkna to forum...

pozdro

Kafes
31-05-2007, 22:15
witam. co. żegnam.

Pyro Aris
31-05-2007, 22:24
witam. co. żegnam.

wow ,ale smieszne hahahahahahahah ,z krzesla spadlem ,ale masz zajebiste texty

Kafes
01-06-2007, 08:26
a co twoje życie osobiste jest bardziej bekowe? ;]

ps nie to nie mialo/musialo być smieszne

Lubie_orzechy
02-06-2007, 11:41
Hi
Zaraz sie spierdze
Yes
Bye
Hseuhsuehsu

Smieszne ? Bo ja kupe robie na krzesło jak t ogladam -.-

Pyro Aris
02-06-2007, 14:45
ps nie to nie mialo/musialo być smieszne

to bardzo dobrze ,bo nie bylo

myxando
02-06-2007, 21:20
KOCHAM KAFESA ! !

//myxoholik

Paseczeq
03-06-2007, 00:19
Haha owns co za ludzie. Proponuje wyjsc z domu dotlenic sie bo widze ze niektorzy maja juz problemy ze soba.

Co do "wlotu" na "chate" to takie gadanie jest bardzo zabawne bo do mnie to pisało setki polskich dzieci (bo inaczej tego nazwac sie nieda ) a pozniej po hacku, ten owy szczesciarz umiescil moje dane w comments i jak do tej pory nie mialem gosci :( .

Wyzywacie P. Dorote z jakiego powodu? bo jest osoba ktora tak potrafi sobie zagospodarowac dzien ze ma czas na gre? ... załosne

Kafes,Collios <3

Ania :*

/ Paseq

Eneris
03-06-2007, 02:07
Pamiętam temat o wojnie Noctum vs. Grinders i tam też głównym tematem był "Bax i jego rodzina"...
Jak tak bardzo chcecie mu dokopać zróbcie sobie chara i zacznijcie expić a wtedy może sie wam uda go "zabić".

@ Do tego pana co chce robić wjazd
Weź się zamknij w psychiatryku na własne życzenie.

@Topic
Wojna się rozkręca ( Efferus mogłby coś o tym powiedzieć:p ), sądzę ze gdy wszyscy już beda mieli zaliczony rok wojna zrobi sie ciekawsza.

Yoszka
03-06-2007, 11:43
Ofc
tylko że to jeszcze coś koło miesiąca:/

ale może wcześniej się coś rozkręci...:D

Pozdro

elysiaforever
04-06-2007, 00:28
tak, tak zgadzam sie! popieram!

ELaro
08-06-2007, 19:25
Wreszcie sie pozbylismy szpiega z guild i niedlugo znow bedziemy gotowi na open battle,sneak atack

zlobinski
08-06-2007, 20:00
Padł już Arioc i Hyung (Chris), teraz czas na Trasa :)

Pyro Aris
08-06-2007, 21:38
Padł już Arioc i Hyung (Chris), teraz czas na Trasa :)

lol ,ale masz refleks

Radziomistrzu
08-06-2007, 22:15
Ludziska, co myslicie o zbalansowaniu profesji po update?
Dobrze, ze ulepszyli knightow i palow, ale DLACZEGO oslabili sorcow i drutow(chyba, ze z e vis, sd itd. bedzie sie walic podobne hity jak przed update, to bedzie good)

Pyro Aris
08-06-2007, 23:22
Ludziska, co myslicie o zbalansowaniu profesji po update?
Dobrze, ze ulepszyli knightow i palow, ale DLACZEGO oslabili sorcow i drutow(chyba, ze z e vis, sd itd. bedzie sie walic podobne hity jak przed update, to bedzie good)

cipsoft pieprzy ta popierzona gra :D
mialo byc wyruwnanie profesji ,a jest polepszenie knighta i pala ,a pogorszenie druta i sorca

elysiaforever
09-06-2007, 01:25
powiem tak: Bardzo zmartwilem sie ta wiadomoscia.... Gdy po raz 1 uslyszalem o zbalansowaniu profesji to juz wiedzialem ze bedzie cosik nie tak... ze oslabia sorkow i drutow... no ale nie ma co narzekac tylko grac dalej...

Bax
09-06-2007, 12:25
Wreszcie sie pozbylismy szpiega z guild i niedlugo znow bedziemy gotowi na open battle,sneak atack

Błędny strzał? :D

__________________________________________________ ________________

Kafes
09-06-2007, 13:26
h3h3h3h3h3

ELaro
09-06-2007, 16:22
Błędny strzał? :D

__________________________________________________ ________________

Nie sadze :)

Misiuuu
09-06-2007, 18:37
radzio~ & elysiaforever: hmm może wyjaśnie wam ten update na podstawie ciasteczek... knight i pall mają tylko 1 ciasteczko a sorc i drut mają aż 3 ciasteczka!!! więc co zrobić żeby było po równo?? wziąść 1 ciasteczko sorcom i drutom po czym dać je knightom i pallom, wtedy knightci i palle będą mieli 2 cisteczka jak i sorce i druty będą mieli po 2 ciasteczka
koniec bajeczki :D
papa

Yoszka
09-06-2007, 19:15
Nie no qrwa
o czym wy tu mówicie?
że Sorcow osłabią?
a co sie działo przez ostatni rok?

Mieliscie zycie

to teraz czas na nas
teraz to my bedziemy górą

jeden błąd...
miała byc balansacija knightów,
bo pallkowie to i tak maja wypas...
a tu: "nowe czary"
jeszcze im UE dadza:]

i prosze Sorcow

bez płaczu....

zlobinski
09-06-2007, 19:52
Dla takich niskich sorków jak ja nie będzie żadnej różnicy. Jednak to knightom najłatwiej wbić pierwsze ileś tam lvli, nastawią bota i łażą po Fibuli (ja w ostatnim czasie kilku takich zauważyłem)

Radziomistrzu
09-06-2007, 23:30
radzio~ & elysiaforever: hmm może wyjaśnie wam ten update na podstawie ciasteczek... knight i pall mają tylko 1 ciasteczko a sorc i drut mają aż 3 ciasteczka!!! więc co zrobić żeby było po równo?? wziąść 1 ciasteczko sorcom i drutom po czym dać je knightom i pallom, wtedy knightci i palle będą mieli 2 cisteczka jak i sorce i druty będą mieli po 2 ciasteczka
koniec bajeczki :D
papa

1. A skąd to wziąłeś, że knighty i pale mieli 1 ciasteczko, a sorce i druty 3 ciasteczka?
2. Ja ci mogę powiedzieć tak: knighty, pale, sorce i druty mieli po 2 ciasteczka. Sorcom i drutom odebrali po 1 ciasteczko(zostało im po 1), po czym przyłączyli je knightom i palom(mieli wówczas po 3). A dlaczego tak myślę? Bo każda profesja jest nastawiona na coś innego. Wybierając knighta wybierasz spokojne życie(duuuuużo hp), lecz żmudną pracę. Wybierając sorca, lub druta jesteś nastawiony na szybki exp, lecz w obronie jest marnie(malutko hp), więc zawsze jesteś narażony na większe ryzyko. Pal gdzieś leży po środku(średni exp, średnie hp). I nie mów mi teraz pierdół, że sorcowie razem na lvl zdobywają 35 punktów(30 mana + 5 hp), a knighci 20(5 mana + 15 hp), więc sorce mają o wiele lepiej. Co ci da ta mana, gdy grupa pk na ciebie zapoluje, jak zjadą ci ją w 5 sec i zostaną ci marne hp(manas daje ok. 100 mana). A knight nabierze pełno uhów i może wytrzymać taki atak 100 razy dłużej(uh daje o wiele więcej hp, niż mana fluid many).
Dlatego uważam, że profesje są już dobrze zbalansowane. Każda jest nastawiona na inny styl grania i ty decydujesz, jaki styl ci najbardziej odpowiada.

Kafes
10-06-2007, 00:00
dobrze zbalansowane to byly przed update 7.6, cip wprowadza takie zmiany BO knighty narzekaly, że nie mogą expic tak szybko jak sorce
I nie zapominaj, że nie wszyscy stworzyli postać rok temu

Pyro Aris
10-06-2007, 00:00
uff dobrze ,ze dodales te difinicje w nawiasach ,bo nikt by sie nie szczail

Radziomistrzu
10-06-2007, 00:27
uff dobrze ,ze dodales te difinicje w nawiasach ,bo nikt by sie nie szczail

No żebyś wiedział :)
PS. zczaił ;)

Bax
10-06-2007, 03:28
Chyba pomyliliście tytuł posta :(

__________________________________________________ __________

Misiuuu
10-06-2007, 09:59
o tych ciasteczkach pisałem głównie myśląc o expieniu... :P btw niech sorce i druty jeszcze nie narzekają, bo nie wiadomo jak bardzo wam obrażenia zaniżą, więc może nie będzie aż tak masakrycznie... ale jestem na 100% pewien że po tym updacie żaden knight nie wbije w jeden dzień 14mln expa więc czemu mówić że teraz knight będą miażdżyć sorców, gdy nie wiemy a praktyce co nam dadzą...

Radziomistrzu
10-06-2007, 11:55
Chyba pomyliliście tytuł posta :(

Nie widzę, żeby ktoś tutaj miał zatytułowane posty, chyba że chodzi ci o temat dyskusji :)

elysiaforever
10-06-2007, 23:58
dobrze zbalansowane to byly przed update 7.6

z tym sie zgodze, ALE powinli hmm... ulepszyc kine a nie oslabiac NAS

Misiuuu
11-06-2007, 20:25
z tym sie zgodze, ALE powinli hmm... ulepszyc kine a nie oslabiac NAS

wtedy po update jak ktoś gdzieśnapisał za pół roku na antice w top trzysta same 200 by były... bubble biła 200 siedem lat chyba a teraz robią to sorce w niecały rok... powiec mi czy tibia nie traci troszke przy tym na swoim klimacie?

elysiaforever
11-06-2007, 21:52
powiem tak: najlepszy klimat byl wlasnie w 7.6 ehhh te czasy...

Noozoo
11-06-2007, 23:01
Moim zdaniem GiPO wygra wojnę, bo maja przewagę liczebną i moralną. Bardzo się zmartwiłem jak padła moja koleżanka Woopsah, bo zabili ją.

BTW.
Dysponuje filmikiem z Anhi wykonanego m.in przez Nagowenen i kilku innych "Ziomów" http://skocz.pl/nagoanni.rec
Plik .rec więc nie ma wirow na 100%

zlobinski
11-06-2007, 23:58
BTW.
Dysponuje filmikiem z Anhi wykonanego m.in przez Nagowenen i kilku innych "Ziomów" http://skocz.pl/nagoanni.rec
Plik .rec więc nie ma wirow na 100%

Ta, a jak chcesz to gówno ściągnąć, wyskakuje Ci plik wykonywalny exe Z pewnością to Gaylogger -_-
PS. to czemu nie ma tego na TibiCam? -_-

Bax
12-06-2007, 01:00
Lord Dendo
Jun 11 2007, 22:56:43 CEST Killed at Level 100 by Nuhn and by Efferus

:(

Rev'ico
12-06-2007, 18:58
Lord Dendo
Jun 11 2007, 22:56:43 CEST Killed at Level 100 by Nuhn and by Efferus

:(

Fajnie sie z Wami walczy Open battle niema co !

dla nie wtajemniczonych :

Najpierw wybiegaja na dezerta , po czym uciekaja do necro questa i tam juz pozniej zostaja...

ale gz fraga w kazdym razie...

Yoszka
12-06-2007, 20:48
po huju fest

to bylo OB?
czy F1???

ile tam kólek zrobilsicie z 5?
Kubicy sie naogladali chyba:P

by sie WRI nie plamiło
caly czas uciekali....
naprawde nie wiem co to było:]

ELaro
13-06-2007, 15:23
dobrze zbalansowane to byly przed update 7.6, cip wprowadza takie zmiany BO knighty narzekaly, że nie mogą expic tak szybko jak sorce
I nie zapominaj, że nie wszyscy stworzyli postać rok temu

kilka ostatnich uptade to dla mnie porazka ciesze sie tylko z nowego wygladu potworow i mapki
a szybsze odnawianie many,ue od 60 lvl itp,hotkey,outfity to porazka..
moim zdaniem wiecej niz 50% wiary wolalo by stare outfity z jakimis addonami
taka jest prawda ze tibia robi sie coraz gorsza ;/
to byly czasy jak sie na dragi z dsem lub blockerem + hmmy chodzilo xP :):)
a teraz podchodzi sobie 120 ms/ed i na*******a sobie jednego z najlepszych potworow z EXORI MORT(20 mana).........
albo taki mdw on w*******a lvle jak 100 kina -.-
powinien w*******ac jeden lvl minimum 5 dni
po co robia jakies wyrownanie profesji szybsze mane itp niech zrobia minimum 10 nowych miast + teren do nich i okolo 300 questow bo co ma robic 130+ lvl... expic i expic nic wiecej a tak by sobie zrobil questa na nowego seta ktorego robi sie np dwa miesiace...
ale sie rozpisalem :D:D i tak nikt nie zrozumie :P
kafes kiedy bedzie prawdziwe open battle?:>

Misiuuu
13-06-2007, 20:55
kilka ostatnich uptade to dla mnie porazka ciesze sie tylko z nowego wygladu potworow i mapki
a szybsze odnawianie many,ue od 60 lvl itp,hotkey,outfity to porazka..
moim zdaniem wiecej niz 50% wiary wolalo by stare outfity z jakimis addonami
taka jest prawda ze tibia robi sie coraz gorsza ;/
to byly czasy jak sie na dragi z dsem lub blockerem + hmmy chodzilo xP :):)
a teraz podchodzi sobie 120 ms/ed i na*******a sobie jednego z najlepszych potworow z EXORI MORT(20 mana).........
albo taki mdw on w*******a lvle jak 100 kina -.-
powinien w*******ac jeden lvl minimum 5 dni
po co robia jakies wyrownanie profesji szybsze mane itp niech zrobia minimum 10 nowych miast + teren do nich i okolo 300 questow bo co ma robic 130+ lvl... expic i expic nic wiecej a tak by sobie zrobil questa na nowego seta ktorego robi sie np dwa miesiace...
ale sie rozpisalem :D:D i tak nikt nie zrozumie :P
kafes kiedy bedzie prawdziwe open battle?:>

Elaro koffam Cię (pamiętam jak mnie zajebałeś zaraz po paradoxie <3)

btw zgadzam się z tobą całkowicie co do updatów, oraz całkowicie zgadzam się z Yoszką... wybiegli, zabili, zwiali...

Yoszka
14-06-2007, 12:23
Zamiast War declaration

powini zrobic...
"Berek Party" Declaration
zasady:
która gilldia zrobi szybciej 10 kółek i dobiegnie do Necro Quest
(albo coś innego, jakiś pz na piramidach... albo statek...)

i na Gipo sie troche zawiodłem po co ich tak w kółko gonili?
trzeba było stanąc i czekać niech przyjdą i walczą jak należy
a tu se pobiegali chwile i dobranoc...

żenda...

a co do UpDate....:
(pewnie juz to czytaliście...ale...)

"Cytowane mądre wypowiedzi:
Sephiroth Snake:
Wy, ludzie, rozmawiacie tylko o poziomach i obrażeniach. Tibia jest czymś więcej.

Erazuel:
Świąteczny update 2005: polepszenie magów/druidów
Letni update 2007: polepszenie paladynów/rycerzy
takie trudne do zrozumienia?

Loxopo:
Poczekajcie do aktualizacji i zobaczcie jak bardzo wszystko sie zmieni, potem narzekajcie.

Pervalidus
Nikt nie kazał wam podążać za najlepszą profesją. Wybierz taką, którą gra sprawia ci przyjemność, bo lubisz jej styl gry. Graj dla gry, a nie dla pięciu miejsc wyżej na Erigu. A wszyscy, którzy planują zrobić rycerza lub paladyna teraz, jako że są to teraz najsilniejsze profesje - za rok lub dwa będziecie znowu marudzić, kiedy sorc/druid dostanie jakieś ulepszenia. Po prostu trzymajcie się tego co lubicie i co sprawia wam przyjemność.

Xelkrona
Nie rozumiecie, że Cipsoft musiał zmniejszyć siłę magów, a zwiększyć ją u rycerzy? To oczywiste, że jeśli by nie zredukowali siły magów, a siłę rycerzy powiększyli do podobnego poziomu, mielibyśmy grę pełną Arnoldów "terminatorów" i po prostu kopalibyśmy dupska wszystkim potworom bez problemu. W ten sposób będziemy prawdopodobnie musieli trochę więcej współpracować zamiast robić super maga w 2 miesiące, jak to jest możliwe"

Rev'ico
14-06-2007, 15:25
Zamiast War declaration

powini zrobic...
"Berek Party" Declaration
zasady:
która gilldia zrobi szybciej 10 kółek i dobiegnie do Necro Quest
(albo coś innego, jakiś pz na piramidach... albo statek...)

i na Gipo sie troche zawiodłem po co ich tak w kółko gonili?
trzeba było stanąc i czekać niech przyjdą i walczą jak należy
a tu se pobiegali chwile i dobranoc...

żenda...

a co do UpDate....:
(pewnie juz to czytaliście...ale...)

"Cytowane mądre wypowiedzi:
Sephiroth Snake:
Wy, ludzie, rozmawiacie tylko o poziomach i obrażeniach. Tibia jest czymś więcej.

Erazuel:
Świąteczny update 2005: polepszenie magów/druidów
Letni update 2007: polepszenie paladynów/rycerzy
takie trudne do zrozumienia?

Loxopo:
Poczekajcie do aktualizacji i zobaczcie jak bardzo wszystko sie zmieni, potem narzekajcie.

Pervalidus
Nikt nie kazał wam podążać za najlepszą profesją. Wybierz taką, którą gra sprawia ci przyjemność, bo lubisz jej styl gry. Graj dla gry, a nie dla pięciu miejsc wyżej na Erigu. A wszyscy, którzy planują zrobić rycerza lub paladyna teraz, jako że są to teraz najsilniejsze profesje - za rok lub dwa będziecie znowu marudzić, kiedy sorc/druid dostanie jakieś ulepszenia. Po prostu trzymajcie się tego co lubicie i co sprawia wam przyjemność.

Xelkrona
Nie rozumiecie, że Cipsoft musiał zmniejszyć siłę magów, a zwiększyć ją u rycerzy? To oczywiste, że jeśli by nie zredukowali siły magów, a siłę rycerzy powiększyli do podobnego poziomu, mielibyśmy grę pełną Arnoldów "terminatorów" i po prostu kopalibyśmy dupska wszystkim potworom bez problemu. W ten sposób będziemy prawdopodobnie musieli trochę więcej współpracować zamiast robić super maga w 2 miesiące, jak to jest możliwe"

Ta Yoszka tylko ze wlasnie jakbysmy czekali to by NIE przyszli. Potym jak uciekli do necro quest rooma czekalismy na nich i na darashi i na ank . NIE PRZYSZLI...

Yoszka
14-06-2007, 17:45
Tak czy inaczej po max 2 kółkach trzeba było zostać i czekać..
"Niech przyjdą i stawią czoła na ubitej ziemi!"

tacy wielcy a cały czas uciekali...
gdzie tu honor??
miała być wojna...
jak dla mnie to sie ladnie z kompromitowali...

jesli nie przyjda... zostaja jedyna droga wojny...
wojna nerwów...

Ferdek>
14-06-2007, 20:06
Ta Yoszka tylko ze wlasnie jakbysmy czekali to by NIE przyszli. Potym jak uciekli do necro quest rooma czekalismy na nich i na darashi i na ank . NIE PRZYSZLI...

Sy Sy Sy:D
To mogliście Wy iść do nich tak samo a nie czekaliście. Chyba że na oklaski sy sy sy :p

Ferdek>
14-06-2007, 20:11
Fajnie sie z Wami walczy Open battle niema co !

dla nie wtajemniczonych :

Najpierw wybiegaja na dezerta , po czym uciekaja do necro questa i tam juz pozniej zostaja...

ale gz fraga w kazdym razie...

Gonisz kogoś goń do końca, co strach Was obleciał, że za nimi nie weszliście do necro questa? Lepiej zaczekać może wyjdą i wpadną w pułapkę :p
W każdej bitwie liczy się taktyka B) , ale trzeba ją najpierw mieć :D

Ferdek>
14-06-2007, 20:16
Tak czy inaczej po max 2 kółkach trzeba było zostać i czekać..
"Niech przyjdą i stawią czoła na ubitej ziemi!"

tacy wielcy a cały czas uciekali...
gdzie tu honor??
miała być wojna...
jak dla mnie to sie ladnie z kompromitowali...

jesli nie przyjda... zostaja jedyna droga wojny...
wojna nerwów...

Niezła była zwała z tej gonitwy :D
Wri niezły ubaw miało :D

Kafes
14-06-2007, 20:54
oh craj mi a rajverr oll kraj mi a rajverrr

elysiaforever
14-06-2007, 23:55
heh no to wri jak zwykle musialo sie pokazac od strony szybkosci i techniki uciekania (taktyka)

LuCzkowy
15-06-2007, 07:52
Już chyba zapomnieliscie jak VIRTUS sie bało :)

Yoszka
15-06-2007, 11:07
hehh..
Uciekanie(ładna mi taktyka...)

ale pewnie chcieli wejsc na necro quest i zeby Gipo weszło za nimi
humm... może i dobry plan

ale zobaczyli ze Gipo nie są tacy głupi...

a OB to chyba zwykle bylo na otwartym terenie
a nie na quescie gdzie all z WRI beda stali na 1sqm i czekać aż sie ktoś pojawi...

@Kafes:
ooo witamy Cie, dziwne ze potrafiłeś weść na tą strone i coś napisać
a co? nie ma strony fanowskiej Tibii w Grecji?

Kafes
15-06-2007, 13:29
I Backstabber Poland

Kafes
15-06-2007, 13:29
kurcze double :( cry me a very large river

Rev'ico
15-06-2007, 15:33
Niezła była zwała z tej gonitwy :D
Wri niezły ubaw miało :D

WRI MIALO NIEZLY UBAW ?! hahahahahaha oni po prostu strasznie boją się o dentke i uciekali w poplochu a nie ze mieli ubaw LOL ! Ubaw to ja mam ale z Ciebie.

Kafes
15-06-2007, 16:40
kto to ferdek

Radziomistrzu
15-06-2007, 20:08
Bax, zamierzasz teraz knighta zrobić, czy druta? :p

zlobinski
15-06-2007, 21:52
Czyżby to koniec, Bax? :(

Kafes
15-06-2007, 22:18
zamilcz kobieto bo nie wiesz co czynisz

Pyro Aris
16-06-2007, 05:17
kafes po uptade bedziesz wymiatal
moze nawet przez jakis bug zdobedziesz fraga :D

Kafes
17-06-2007, 21:57
czemu posty zniknely :S

Noozoo
17-06-2007, 22:30
Siema jestem za GiPO czy jakiś porządny Elysianin mógł by mi przesłać jakiś noob set jestem po hacku(co za debil shackowal 10 pala) chce dalej grac na elysii prosił bym o kilka spearow i noob set

Name: Sark Jard
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 10
World: Elysia
Residence: Thais
Last login: Jun 17 2007, 21:11:30 CEST
Account Status: Free Account

Proszę was nie jestem Noobem, lecz Newbie trochę znam się na Tibii, bo mój kolega mi podpowiada, ma on 61 level i też jak ja jest paladynem. On mi nie może dać itemków, bo pojechał do pracy do Irlandii. A keylogera złapałem pewnie jak grałem u kumpla on tak samo miał hacka. Mówie prawde więc dajcie mi jakieś itemy z dobrego serca. Zadowoli mnie nawet 200 gp to dla mnie dużo. Z góry dzięki

zlobinski
18-06-2007, 00:26
Czyżby teraz wojna na Hacki?

Name: Vice'Roy
Profession: Druid
Level: 33
Residence: Venore
Last login: Jun 17 2007, 19:34:52 CEST
Comment: Efferus:
8394992

Na forum tibia.com Elivines odgraża się, że następny będzie albo Efferus albo Gemnazet (który włąsnie dołączył do WRI)

Bax
18-06-2007, 01:41
W odpowiednim momencie sie dowiesz kogo mam czy jak wolisz kogo sobie zrobię. I tak ta postać była dla zabawy. Powodzenia do czasu ujawnienia mojego name lub do pokazania że postać nie istniejąca istnieje.

Pyro Aris
18-06-2007, 06:08
Siema jestem za GiPO czy jakiś porządny Elysianin mógł by mi przesłać jakiś noob set jestem po hacku(co za debil shackowal 10 pala) chce dalej grac na elysii prosił bym o kilka spearow i noob set

Name: Sark Jard
Profession: Paladin
Level: 10
Last login: Jun 17 2007, 21:11:30 CEST

Proszę was nie jestem Noobem, lecz Newbie trochę znam się na Tibii, bo mój kolega mi podpowiada, ma on 61 level i też jak ja jest paladynem. On mi nie może dać itemków, bo pojechał do pracy do Irlandii. A keylogera złapałem pewnie jak grałem u kumpla on tak samo miał hacka. Mówie prawde więc dajcie mi jakieś itemy z dobrego serca. Zadowoli mnie nawet 200 gp to dla mnie dużo. Z góry dzięki

haahahahahhahah
dobrze ,ze chociaz powiedziales ,ze jestes za GiPO :D

Ferdek>
18-06-2007, 21:08
Bax po raz drugi przeszedł do LEGENDY :cup: ale powróci na pewno ;)

kukusia
19-06-2007, 14:33
Haha owns co za ludzie. Proponuje wyjsc z domu dotlenic sie bo widze ze niektorzy maja juz problemy ze soba.

Co do "wlotu" na "chate" to takie gadanie jest bardzo zabawne bo do mnie to pisało setki polskich dzieci (bo inaczej tego nazwac sie nieda ) a pozniej po hacku, ten owy szczesciarz umiescil moje dane w comments i jak do tej pory nie mialem gosci :( .

Wyzywacie P. Dorote z jakiego powodu? bo jest osoba ktora tak potrafi sobie zagospodarowac dzien ze ma czas na gre? ... załosne

Kafes,Collios <3

Ania :*

/ Paseq

hehe :) no tak bo zazwyczaj kazdy sie madrzy ze odwiedzi kogos w domu :) ale Pawel, Sin cos powiedzial na temat piaszczystych wysp :D
Nawet nie miałam czasu tu ostanio zajrzec..
buziaki

kukusia
19-06-2007, 14:38
Jesli chodiz o wyrowanie postaci.. to sorry, ale druida to nie wiem kiedy wyrownaja :P mogli by tej profesji dolozyc jakis czar ofensywny... wiem , ze celem tej postacji nie sa ofensywne czary.. ale czasem mozna sie zalamac :P

Jedno co widze, to z kazdym updatem grafika, miejsca ida do przodu, ale postacie robia coraz gorsze..

Paseczeq
19-06-2007, 23:54
Czyżby teraz wojna na Hacki?

Name: Vice'Roy
Profession: Druid
Level: 33
Residence: Venore
Last login: Jun 17 2007, 19:34:52 CEST
Comment: Efferus:
8394992

Na forum tibia.com Elivines odgraża się, że następny będzie albo Efferus albo Gemnazet (który włąsnie dołączył do WRI)

@elivines ten gosc jest bogiem dla mnie bo nie potrafil mnie zabic jak bylem na 30 ms (przebieglem z nim cala pustynie w ank~

wojna na hacki ciekawe .... lol a gemnazet raczej hacka mial nie bedzie .... :D

/ Paseq

Paseczeq
19-06-2007, 23:59
Jesli chodiz o wyrowanie postaci.. to sorry, ale druida to nie wiem kiedy wyrownaja :P mogli by tej profesji dolozyc jakis czar ofensywny... wiem , ze celem tej postacji nie sa ofensywne czary.. ale czasem mozna sie zalamac :P

Jedno co widze, to z kazdym updatem grafika, miejsca ida do przodu, ale postacie robia coraz gorsze..

dlatego po ubdate pogram troche na elysii :D bo kinia bedzie rox a pozatym tutaj jest fajnie bo polskie zawistne dzieci fajne rzeczy wypisuja :D

Usaak
20-06-2007, 10:41
Zgadzam sie paseq z tobą co do polskich zawistnych dzieci w całości , powiem więcej Ty jesteś ich guru :baby:

Antypasekuku
20-06-2007, 13:57
paseczq nikt Cie tu nie chce, lizales tylek przez caly czas szwedom i udawales kozaka... a jak wyszlo wszyscy wiedza.... Wypad z serva, a te buziaczki z kukusia.... ehhh .... Creghan wie jaka "ONA" jest...doglebnie.... chwalil sie...

Kafes
20-06-2007, 16:46
a tylizesz dupe polakom hahahahahaha ! veri fanny

kukusia
20-06-2007, 20:48
paseczq nikt Cie tu nie chce, lizales tylek przez caly czas szwedom i udawales kozaka... a jak wyszlo wszyscy wiedza.... Wypad z serva, a te buziaczki z kukusia.... ehhh .... Creghan wie jaka "ONA" jest...doglebnie.... chwalil sie...

@buziaki z Paskiem: nie dawales nigdy nikomu buziaka ??
@ temat Creghana: boli, ze Ty nie masz sie czym chwalic ? nie wiesz co bylo, to nie pisz...

Paseczeq
20-06-2007, 23:59

wiesz co ci powiem Kasiu ... pierdol sie nikomu nie lizalem dupy lizesz dupe ty pamietasz tekst "mam 100 lvl napisz do mnie" to idealnie odwzorowuje ciebie piszesz do 100lvl + szukajac kolegow Bukey nika rox zaufaj ze po tym funny ubdate niemasz sensu tu grac.

@ gosc nad bukey (ktora nawet boi sie dac swoj name) wiem ze mam racje bo non stop z dystansem patrzylem na tych ludzi ale tacy ludzie do niczego nie dojda w tej grze

Paseczeq
21-06-2007, 00:05
A jeszcze napisze jeden post ja gram w tej chwili na Solera jak Ciebie Kasiu to interesuje i bawie sie dobrze ale na elysii znam ludzi ktorzy ciebie i cale to black future usuna z tego serwera. Wiem ze moze ciebie to jeb** ale reszte twoich znajomych nie wiec pamietaj ze masz paymed w stosunku do mnie

Kafes :* Grzesiu rox
Anula :*

Marian87
21-06-2007, 10:10

a przepraszam Ty masz jakies watpliowsci co do Jej Plci? gwarantuje Ci ze na tym servie nie ma bardziej lojalnej i uczciwej dziewczyny niz ona no i jeszcze Inusia pozatym hmm i Creghan i Ania maja swoje lata a nie tak jak Ty znajac zycie 14-sto latku zazdroscisz im? wiec sie zamknij bo masz jakies kompleksy

a co do Paseq juz keidys byly wywody na jego temat przewalkowany tysiace razy wiec zamilcz a jak on Ci tak nie odpowiada to poprostu go z tego serva wywal a nie zal sie na forum ... zastanow sie co piszesz

elysiaforever
21-06-2007, 13:41
a co do Paseq juz keidys byly wywody na jego temat przewalkowany tysiace razy wiec zamilcz a jak on Ci tak nie odpowiada to poprostu go z tego serva wywal a nie zal sie na forum ... zastanow sie co piszesz

no widac ze nie grasz juz ... paseq nie gra juz na elysi;) wiec jak go moga wywalic :p

Misiuuu
21-06-2007, 17:25
no widac ze nie grasz juz ... paseq nie gra juz na elysi;) wiec jak go moga wywalic :p

jeżeli mi sie nie zdawało to paseq coś pisał że w ten update bedzie grał czy coś (chyba że mam schizy jakies) wiec może nie dopuścić do powrotu?? :P

edit:
dlatego po ubdate pogram troche na elysii :D bo kinia bedzie rox a pozatym tutaj jest fajnie bo polskie zawistne dzieci fajne rzeczy wypisuja :D

cya ;*

elysiaforever
21-06-2007, 18:07
jeżeli mi sie nie zdawało to paseq coś pisał że w ten update bedzie grał czy coś (chyba że mam schizy jakies) wiec może nie dopuścić do powrotu??

heh no bardziej pasuje :]

kukusia
22-06-2007, 13:05
Szczerze jedno co widze.. to na tym fourm niektorzy lubia sie czepiac innych.
Tak jakby sami byli idealni, to jest gra i tyle.
milego dnia dla wszystkich

elysiaforever
22-06-2007, 16:21
Szczerze jedno co widze.. to na tym fourm niektorzy lubia sie czepiac innych.
Tak jakby sami byli idealni, to jest gra i tyle.
milego dnia dla wszystkich

"...bo to polska a nie legancja francja...""

sam nie jestem lepszy ;)

tez zycze milego dnia ;d

kukusia
22-06-2007, 16:32
"...bo to polska a nie legancja francja...""

sam nie jestem lepszy ;)

tez zycze milego dnia ;d

badz polska mentalnosc, ze jak komus cos lepiej idzie.. to zle i trzeba troche zycie mu uprzykrzyc? uhm nie wiem

a dziekuje :D

Miles
22-06-2007, 17:47
Coś przestój w walkach. Taki offtopic

Pindrales
23-06-2007, 03:13
Coś przestój w walkach. Taki offtopic

Teraz sie hackuja

Misiuuu
23-06-2007, 09:49
Teraz sie hackuja

... pozniej będą "wjazdy na chaty", poźniej któraś strona sie wykupi i wojna zacznie sie od nowa :D

Paseczeq
23-06-2007, 14:04
... pozniej będą "wjazdy na chaty", poźniej któraś strona sie wykupi i wojna zacznie sie od nowa :D

dobre :D

@ wyzej mam tu postac a bukey nika badz cokolwiek tak niedorozwinietego ze musi sie ukrywac pod name antypasekuku nie jest w stanie mnie powstrzymac przed powrotem ale dopiero po ubdate bo knight bedzie zajebista postacia

Midarth
23-06-2007, 14:46
dobre :D

@ wyzej mam tu postac a bukey nika badz cokolwiek tak niedorozwinietego ze musi sie ukrywac pod name antypasekuku nie jest w stanie mnie powstrzymac przed powrotem ale dopiero po ubdate bo knight bedzie zajebista postacia

Przed update wypada olać skille i wbić jakiś sensowny lvl, żeby móc biegać z f-axe/bs'em, a nie potem męczyć się i w*****ać bo nie bedzie można używać żadnej broni z sensownym atakiem. A skille można spokojnie wbijać po upie ;p

Paseczeq
23-06-2007, 18:10
Przed update wypada olać skille i wbić jakiś sensowny lvl, żeby móc biegać z f-axe/bs'em, a nie potem męczyć się i w*****ać bo nie bedzie można używać żadnej broni z sensownym atakiem. A skille można spokojnie wbijać po upie ;p

tak własnie robie w tym momencie tylko oczywiscie stamina robi dosyc duzy problem :S

Kafes
23-06-2007, 18:58
nevis nida insdel pej

Misiuuu
23-06-2007, 20:26
nevis nida insdel pej

można by po polsku?? :P

Midarth
23-06-2007, 21:18
można by po polsku?? :P

Kafes powiedzial ze trzeba czytac forum.tibia.com to sie bedzie wiedziec co sie dzieje.

emin3ms
23-06-2007, 21:23
Hmm o ile dobrze pamietam to gildia GiPo była niegdys na berylii, aczkolwiek szwedzi zaczeli walczyc tak wiec dobre czasy polakow legly w gruzach i gildia sie rozpadla, a all jej czlonkowie przeszli grac na Elysie. Tak trosze historii :D
No prosze, a tu znow maja wojne ehh takie to zycie na pvp ;(

Misiuuu
23-06-2007, 22:22
Kafes powiedzial ze trzeba czytac forum.tibia.com to sie bedzie wiedziec co sie dzieje.

dzienkóje ci mistrzu lecz jestem zbyt leniwy aby wpisać w wyszukiwarce com zamiast pl ;/

Artas
23-06-2007, 22:50
dzienkóje ci mistrzu lecz jestem zbyt leniwy aby wpisać w wyszukiwarce com zamiast pl ;/
Albo nie umiesz angielskiego oO?
Rada Wujka Artasa:
Znajdź sobie jakiś dobry translator!

Dobrze mówie? Jo?

Paseczeq
23-06-2007, 23:18
Albo nie umiesz angielskiego oO?
Rada Wujka Artasa:
Znajdź sobie jakiś dobry translator!

Dobrze mówie? Jo?

dobrze tylko jeszcze przydalby sie slownik bo z tego co wiem Dziekuje lepiej wyglada :D

Misiuuu
24-06-2007, 10:19
dobrze tylko jeszcze przydalby sie slownik bo z tego co wiem Dziekuje lepiej wyglada :D

co ty nie powiesz szerloku?? :D

kurwa ale pierdoły pogadajmy o wojnie :P

zlobinski
24-06-2007, 11:18
Ktoś powił, że przestój w walkach:

Ekz De

Jun 24 2007, 02:29:41 CEST Killed at Level 95 by Sabo Tache

Na forum tibia.com Hicham przedstawił listę, kto i ile z Gipo musi zapłacić, żeby być wolnym. Są też osoby, które nie mają takiej możliwości:

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1710835

Pyro Aris
25-06-2007, 00:31
ladnie sabo tache biegal se w ank :D
wri nie pokazalo klasy

zlobinski
25-06-2007, 00:40
ladnie sabo tache biegal se w ank :D
wri nie pokazalo klasy

Nom, albo to WRI takie słabe, albo Sabo mocny^^

Rev'ico
25-06-2007, 10:53
Nom, albo to WRI takie słabe, albo Sabo mocny^^

raczej to drugie :D

Arjenek
25-06-2007, 22:38
Sabo jest cienko przecież ..

Eneris
25-06-2007, 23:11
@ o Sabo
sabo nie jest cienko(??) Ja bym spytal o to Ekz De.

@Kafes
Co zrobicie na next open battle jeżeli nie wyjdzie wam pitstop albo necro quest będzie zablokowany?
@Wojna?
Każgy kto oglądał filmik z Sabo tache zobaczył jakie zasady panują w we run it... Jeden z ownerów każdej postaci musi być przy kompie 24/7 lub podzielić się passami. Czekam tylko na update i zaczynam najprawopodobniej levelować wszytko zalezy od pewnej kobiety :]

Kafes
25-06-2007, 23:27
lol eneris jak bys nie wiedzial ze oni siedza cala noc zawsze :(
/
a cos ty sie tak czepil tych necro questow i tak sam obstawiasz tyly to ci wszystko jedno powinno byc :S

Pyro Aris
26-06-2007, 04:58
a cos ty sie tak czepil tych necro questow i tak sam obstawiasz tyly to ci wszystko jedno powinno byc :S

hahahahahahhaha ,wescie tego czopka zabierzcie :D

JUNIR
26-06-2007, 05:18
Nie wytrzymam...

Kiedyś grałem na elysi, kafes byłeś debilem jesteś i prawdopodobnie dalej bedziesz debilem który mysli ze jak pisze post który składa sie z 2-4 słów jest fajnie i inteligentnie. Zmartwie cie - nie jest :(

Noozoo
28-06-2007, 12:40
W jakim mieście mieszkasz kafesik?

Midarth
28-06-2007, 13:38
W jakim mieście mieszkasz kafesik?

Kurwa mac daruj, ale juz mam dosc tego ze wszystkie rozmowy niezaleznie od swiata koncza sie na: "ty kurwa taki kurwa cwaniak jest na tibii chodz przyjedz do xxxx albo powiedz gdzie kurwa mieszkasz cieciu zajebany to cie kurwa zajebie". To tylko gra...

@Down
A to przepraszam i zwracam honor.

Noozoo
28-06-2007, 16:03
Kurwa mac daruj, ale juz mam dosc tego ze wszystkie rozmowy niezaleznie od swiata koncza sie na: "ty kurwa taki kurwa cwaniak jest na tibii chodz przyjedz do xxxx albo powiedz gdzie kurwa mieszkasz cieciu zajebany to cie kurwa zajebie". To tylko gra...

nie chodzi mi oto chodzi mi ze moja kumpela mieszka w grecji i widziala ze ktos gral w tibie to moze kafes tak tylko pytalem bo na erig pisze ze on z grecji

Radziomistrzu
28-06-2007, 20:50
Tak jasne, że to akurat on był :p

btw.
@Kafes
Dlaczego mnie biłeś? Może dasz mi spokój, nie po to kupowałem pacca, żeby się teraz marnował. I jeszcze te "join GIPO" - możesz wyjaśnić?

Kafes
28-06-2007, 22:11
nie mieszkam w żadnej grecji ziom :S

@radzio
nie sraj juz nie bede, taki zarcik >:

Radziomistrzu
28-06-2007, 22:27
No nie wiem czy nie będziesz, teraz wiesz nocami spać nie mogę bo mnie w snach prześladujesz hehe:). W każdym razie ja nic do ciebie nie mam, jak nie mogę wyjść z dp z kumplami to powiedz, a nie że pizgasz nie wiadomo za co :(

btw. masz już norseman outfit? Jak tak powiedz jakie potworki trzeba załatwić.

Kafes
29-06-2007, 00:16
nie, i nie robie

zlobinski
29-06-2007, 00:39
Czyżby wojna prowadziła ku końcowi? Kolejni członkowie GiPO się wykupują, a na forum.tibia.com chodzą słuchy, że w GiPO Szwedzi nie mogą dogadać się z Polakami. I dzisiejsza deklaracja Gekkesosa, że nie gra już w Tibię...

Misiuuu
29-06-2007, 15:32
Name: Aiwen Maggus
Profession: Master Sorcerer
Level: 115
Guild membership: Falling Legion of the Geeks in Pink Outfit
Last login: Jun 29 2007, 08:45:45 CEST
Account Status: Premium Account

Account Information
Real name: Aiwen
Created: Jan 14 2005, 21:19:47 CET

Lan wraca???

czemu Dark~ Aiwen Eneris i inni nagle mieszkają w Szwecji?? :P

Radziomistrzu
29-06-2007, 18:26
bo "robią sobie jaja":)

Eneris
01-07-2007, 23:59
@War
W wojnie już nie jestem. Zaczołem sprzedawać eq i pokusiło mnie żeby jednak spróbować zapłacić. Co z tego będzie ? narazie jest nie najgorzej ale dziś posypało się kilku polaków co nie wróży dobrze.

@Midarth
Wyróżniasz się na tym forum.

Midarth
02-07-2007, 15:38
@Midarth
Wyróżniasz się na tym forum.

Mama zawsze mi mówiła, że jestem wyjątkowy.

Yoszka
04-07-2007, 00:06
Hum

Dobry kafes, nie jest zły:P:)

a co do wojny to raczej nic juz z tego nie bedzie....
szkoda bo teraz Timmiie i reszta Wri biegaja i huntuja all co sie rusza:]
no ale cuz zawsze tak było no i chyba juz bedzie :(
a szkoda

elysiaforever
04-07-2007, 02:21
kurwa, kurwa, kurwa! gdzies tam pisalem na poczatku ze bedzie jak zwykle... a moglo byc zajebiscie a jest chuj...

Pyro Aris
04-07-2007, 03:48
ciekawe jakby teraz wygladalo open battle

Marianos
04-07-2007, 10:43
Podejrzewałem, że skończy się jak zwykle, toteż jako pierwszy w sondzie zagłosowałem na WRI ^^.

Marian87
04-07-2007, 20:18
rozumiem ^^ to standardowo przeciwnicy bylych "Grindersow" jak zwykle sie wyplacaja i na nowo "Lowe's" robi delikatne PA dobrze przynajmniej ze wzieli sie za eddito i innych Br's :P

Pindrales
04-07-2007, 23:16
rozumiem ^^ to standardowo przeciwnicy bylych "Grindersow" jak zwykle sie wyplacaja i na nowo "Lowe's" robi delikatne PA dobrze przynajmniej ze wzieli sie za eddito i innych Br's :P

Wzieli sie za br, potem pewnie zabija paru z TD i sie miedzy soba pokluca, bo nie beda mieli juz kogo bic...

kukusia
05-07-2007, 02:36
Wzieli sie za br, potem pewnie zabija paru z TD i sie miedzy soba pokluca, bo nie beda mieli juz kogo bic...

dlaczego mieliby ludzi z TD zabijac?

Lubie_orzechy
05-07-2007, 03:18
Hmm o ile dobrze pamietam to gildia GiPo była niegdys na berylii, aczkolwiek szwedzi zaczeli walczyc tak wiec dobre czasy polakow legly w gruzach i gildia sie rozpadla, a all jej czlonkowie przeszli grac na Elysie. Tak trosze historii :D
No prosze, a tu znow maja wojne ehh takie to zycie na pvp ;(

Polacy zaczeli przegrywac po odejscu Excaila Do Knighthoodu, z nim poszlo wiele osob, to byl poczatek konca... Oczywicie byly miesiace ze polacy tak walczyli ze byly jednak nadzieje:P
ALe ciii bo to wydarzenia z Elysii :P

Pindrales
10-07-2007, 22:00

Dla pompy m.in. Bo im sie nudzic zacznie

Misiuuu
11-07-2007, 13:31

bo w sumie rzecz bioronc to TD jest jakby słabszym oddziałem WRI

Misiuuu
12-07-2007, 00:37
a teraz złamie regulamin ;s

ZAPRASZAMY NA PROGRAM NIUSY GORONCE JAK ZAMRAŻARKA ŁIRPUL!!!

dzisiaj około godziny 12 na forum.tibia.com pojawiła się DEKLARACJA WOJNY

War declaration.
Author Thread (#1734724)

Eneris

Inhabitant of Elysia
Profession: Elite Knight
Level: 115

Leader of the Nosgoth

Me and my guild decleares war upon Trinus Detrimentum and Trinus Detrimentum only! We dont want any other guilds involved in this war.

Main reasons * Cali Dorev and Morki Warrior have tried to kill me
Second; They insult our families irl real bad

U have got time to leave guild to the next saveserver.
I think wri memembers understand why we want fight.
Edit: Cali Dorev can't leave.

/Eneris

DEKLARACJA JEST TYM BARDZIEJ ZASKAKUJĄCA Z FAKTU IŻ TD MA WIELU WIENCEJ CZŁONKÓW OD NOSGOTH, KTÓRYCH JEST ZALEDWIE 5 (11.07.07 23:26). NIEKTÓRZY GRACZE JUŻ OPÓŚCILI GILDIE TRINUS DETRIMENTUM. CZY TO SAMOBÓJCZA PRÓBA, CZY PRÓBA ZMIECIENIA TD PO DOSYĆ NIEUDANEJ WOJNIE Z WRI PRZEKONAMY SIĘ W NAJBLIŻSZYM CZASIE.

SPECJALNIE DLA PAŃSTWA
Misiuuu

kukusia
21-07-2007, 21:59
Dla pompy m.in. Bo im sie nudzic zacznie

hum watpie... ale z drugiej strony tutaj sie wszytsko zmienia o 360 stopni i to bardzo szybko ;) wiec .... wszystko jest mozliwe

Eneris
22-07-2007, 03:46
Była wojna nie ma wojny TD sie obsrało i poprosiło dziadka o pomoc h3h3

Hail Neriust, Hail Angelo, Hail Hektor.

Pyro Aris
30-07-2007, 18:11
huhu ladny pk team se teraz biega po elysii ,Nagowenen owned

Pit3r
13-08-2007, 20:16
Wojna i po wojnie ,duzo szumu gówno roboty, a mozna bylo to wygrac. Ja tam mam na to wyjebke,zwlaszcza po tym jak mnie za spy mieli. Do tej pory nikt oprocz Tanaki nie przeprosil mnie za traktowanie jak spy'a,co bylo dosc przykre. Poza tym gipo membersi zaczeli opanowywac dosc ostro inne servery,takie jak Kyra,Selena Thoria czy wreszcie Berylia wiec malo nas obchodzi Elysia. Nawet jesli gipo by wygralo to "starcie" to i tak lowes z ekipa walczyliby do upadlego. Poza tym komu sie chce grac msem po update? :D Jesli nie znajdzie sie nowy leader gipo zostanie disband :]

zlobinski
13-08-2007, 20:38
To niby Ty byłeś tym zdrajcą, o którym ktoś kiedyś wspominał?

Pit3r
14-08-2007, 19:17
Tak to bylem ja :> Cala fama poszla od faktu ze nie mialem micro na ventrillo. potem zbiegi okolicznosci np ze nie bylo mnie na open battle (burze mialem) wlogowalem chwile na noobchara ktos mnie na filmiku widzial i zgeneralizowal ze tak bylo caly open. byla akcja na kafesa ,kafes polecial odrazu do dp itd itp wiec znalezli se ofiare zeby zrzucic swe porazki. Jak juz kazdy wie spy byl Blind Bock i Swolarn :]

Eneris
16-08-2007, 22:29
www.zalgipo.swe
z tym szpiegiem było inaczej piter niż ci się wydaje

@Topic
Decyzja zapadła jeszcze trochę pomęczymy Lowe (troche dziś nam nie wyszło), narazie przed ss a kiedyś może i po ss ....

zlobinski
17-08-2007, 00:21
www.zalgipo.swe
z tym szpiegiem było inaczej piter niż ci się wydaje

@Topic
Decyzja zapadła jeszcze trochę pomęczymy Lowe (troche dziś nam nie wyszło), narazie przed ss a kiedyś może i po ss ....

Nom dzisiaj Was rozgromili, ale jakimi Wy dysponowaliście siłami, a jakimi oni.

Eneris
17-08-2007, 02:30
Nom dzisiaj Was rozgromili, ale jakimi Wy dysponowaliście siłami, a jakimi oni.

Niestety nie było nikogo tam kto wiedział gdzie moglibyśmy się zacząć bronić.. a ja zalogowałem się już za późno. gwarantuje 2 razem nie popełnimy takiego błędu.

Mam taką małą uwagę do wszytkich ... jeżeli zabijasz wri na noob charze.. to nie możesz go zabić na main charze??
/
Zabijaj albo zostaniesz zabitym.

Kassazi
17-08-2007, 19:19
Hehe tutaj były jest i będą wojny zawsze co tam będzie spokój na tydzień i znów to jest gorsze pvp od pvp enfroced bo to co tam się dzieje to masakra cały czas tlyko sd pk ;P ostatnio za szybko expiłem 40 lvl w 5 dni i dostałem hunta;P

Hektor_Druidek
09-02-2008, 12:06
@Eneris

Śmieszny jesteś :baby:

Pit3r
14-02-2008, 20:01
Gipo wygra

to nie zart