Pokaż pełną wersje : Hooligans of Europe
Kto nie zna tej najpotężniejszej gildi na świecie Valoria? Możliwe, że niedługo dorównają Boudom. Z dnia na dzień jest coraz więcej członków tej gildi. Osobiście nazywam ich "Chuliganami z Carlin" a dlaczego? Bo większość z nich z stamtąd pochodzi i terroryzują wszystko co się rusza i oddycha. Dużo osób się sprzeciwiło gildi ale jeszcze nikomu nie udało się jej złamać. Valoria świat pełen wojen, może niedługo się to zmieni bo kto będzie walczył z HoE? Nie wiadomo kiedy znajdzie się jakaś dobrze zgrana ekipa, która pokona tą wszechmocną gildię. A dlaczego gildia jest taka silna? Bo zawsze trzyma się razem. Większość mieszka w Carlin, większość nie ma pacca(bo po co się wyróżniać?), chodzą na wspólne hunty. A tutaj jeden ze screenów takiej wyprawy:
http://img180.imageshack.us/img180/797/gsqe7.jpg
Niska populacja Valori to nic innego jak rządy "Chuliganów" Nikt już nie może się dobrze czuć na Valori. Podam przykład z własnych doświadczeń, expiąc moim wspaniałym knightem na 9 poziomie ze skilami 30/21 na bugach pod Carlin, zostałem terroryzowany przez Chuliganów. Zażądali ode mnie mojej nowo kupionej Katanki i Scale Armora. Oczywiście im oddałem, ale na tym się nie skończyło. Musieli i mnie zabić. Mój kolega 283 level też miał z nimi kłopot. Expił sobie spokojnie na demonach, aż w końcu przyszedł Druid of Marcin (lider gildi przy. redaktor) ze swoją ekipą z obstawie swojego dobermana Alomy Abya (ręce mi drżą pisząc ten nick) i zażądał od kolegi wszystkiego co ma. Mój kolega oczywiście się nie zgodził bo myślał, że nic się nie stanie. Ale po paru dniach został zrookowany przez Chuliganów. Schowali się w krzakach i zrobili combo LMM. Co jest bardzo miażdżące gdy używa to 105 osób (tyle jest członków gildi).
Gildia zajmuje obecnie 2 pozycję na światowym rankingu gildi, przegrywając o 0,00000001 ptk z liderem gildią Vision tylko dlatego że oni mają znajomości. A kim są członkowie gildi HoE na żywo? Tego nikt nie wie, chodzą plotki że to ekipa Mariusza Pudzianowskiego i Jarka Dymka. Ale to tylko plotki. Z pewnością moja przygoda z tym światem zakończy się po naciśnięciu przycisku "Wyślij nowy temat". Power Abuser jest ogrome. Nawet wśród adminów i moderatorów forum są "Chuligani" i pewnie temat zniknie parę minut po dodaniu, a ja dostanę dożywotniego bana na internet. Ale kto zdąży i komu się uda przeczytać tekst niech uważa....Chuligani z Carlin są wśród nas....
Rox4nd0!!!! 10/10 Masz talent napisz ksiażke :). Chciałbym jeszcze dodac ze mie z serva kickneli kurcze :/ 'som poterznji'
taaa to prawda sam gram na Valori HoE sieje strach mojego kumplazrookowali :(
Ufocznik
01-05-2007, 18:15
zapomniales jeszcze dodac, ze kazdy z czlonkow hoe, w pojedynke dalby rade z kazda inna gildia w tibii :):):)
na Valori to tylko byc rookstayerem xD tylko mozna załapać trapa :p
lol2 nothing more to say.
Wygonili mnie z ratów ;/.
Wygonili mnie z ratów ;/.
So sad. :(
Sir_aloh_knight
02-05-2007, 18:33
Kurr... co ty za bajki opowiadasz bylem i jestes w hooligans of europe jestesmy najelpszom gilidiom POLSKA bijemy jesli ktos fika np jebanitki fran sol czy vleki
Mateomens
02-05-2007, 18:35
Kurr... co ty za bajki opowiadasz bylem i jestes w hooligans of europe jestesmy najelpszom gilidiom POLSKA bijemy jesli ktos fika np jebanitki fran sol czy vleki
mnie jakos nie biliscie jak was lalem pod dp w ab... tylko odrazu do almoy zescie pisali rotfl....... aa ortografia sie klania:)
Yours
Mate~
Przecież to napisałem. Że jesteście najlepszą polską gildią. Wiedziałem, że źle to zrozumiecie, ale co można się po was spodziewać? Nie nauczymy przecież psów latać?
PS: Coś już nie jesteś w HoE??
Ufocznik
02-05-2007, 21:12
19:27 Warning! The murder of Sir Aloh was not justified.
Ops, sorry :(
19:27 Warning! The murder of Sir Aloh was not justified.
Ops, sorry :(
Wiesz, że możesz go mieć na sumieniu? Skakanki w modzie teraz... 8o
Blah the Evill
04-05-2007, 14:36
Apr 25 2007, 19:58:46 CEST Killed Suniciun at Level 50 unjustified
:(:(:(
Apr 25 2007, 19:58:46 CEST Killed Suniciun at Level 50 unjustified
:(:(:(
Ojojo, dużo leveli stracicie.
Blah the Evill
04-05-2007, 21:16
Ja już teoretycznie bylem 10 razy na rooku :(
Palladyn von hellgate
06-05-2007, 20:36
HoE moge wrucic na serva nie bedziecie mnie bic ? plx ja jezdem nuubem :baby: i nie umie grac plx moge wrucic
Hooligans of Europe
Generalnie podziwiam tą gildie ponieważ podoba mi sie a poza tym grałem na Valori ( Ziaraniec ) xD Obecnie tylko Danius Andek i Azuxus Livepel z ziomków których znam z Rl
Nawet myślę nad powrotem i dołączeniem do szeregów tej gildii (np. zorbie ED mas res sie przyda xD )
Blah the Evill
07-05-2007, 15:57
Przyda siś jak będziemy was niszczyć :(
Noob guild...
Powiedzcie mi kto to jest Gooffy(ten delikwent napisal newsa w tym brukowcu hunted.pl ze HoE jest najlepsza gildia na Valorii) i sprawcie mu MANTO!
elfo.del.bien
15-05-2007, 16:46
"DOBERMANA ALOMY ABYA" HAHAHA dobre, BTW dlaczego on/ona im pomaga? przeciez to takie newby a ona lata za nimi jak piesek...
wiecie leader gilidi mówi ze ze wszyskimi ma pokój i niechce wojn bo to nie dla niego woli miec kumpli ;]
wiecie leader gilidi mówi ze ze wszyskimi ma pokój i niechce wojn bo to nie dla niego woli miec kumpli ;]
May 30 2007, 17:52:23 CEST Killed Deejay rookslayer at Level 36 ok
May 26 2007, 17:18:25 CEST Killed Tosislawek at Level 25 unjustified
May 24 2007, 19:26:13 CEST Killed Daverio at Level 35 unjustified
May 22 2007, 14:01:02 CEST Killed Qantino at Level 21 unjustified
May 18 2007, 16:56:55 CEST Killed Blacki leady at Level 22 unjustified
Ray vs. Hooligans of Europe
5:0
Ufocznik
03-06-2007, 16:32
May 30 2007, 17:52:23 CEST Killed Deejay rookslayer at Level 36 ok
May 26 2007, 17:18:25 CEST Killed Tosislawek at Level 25 unjustified
May 24 2007, 19:26:13 CEST Killed Daverio at Level 35 unjustified
May 22 2007, 14:01:02 CEST Killed Qantino at Level 21 unjustified
May 18 2007, 16:56:55 CEST Killed Blacki leady at Level 22 unjustified
Ray vs. Hooligans of Europe
5:0
tylko straciles fragi, ja z nimi mialem z 10:0 zanim mi sie znudzilo
Kill_Bill
04-06-2007, 14:29
Noob guild...
Powiedzcie mi kto to jest Gooffy(ten delikwent napisal newsa w tym brukowcu hunted.pl ze HoE jest najlepsza gildia na Valorii) i sprawcie mu MANTO!
POPIERAM W 10000000%!!!! HoE to jedna z najnoobszych gildii... BOUND jest najlepsza, a tym swoim combo 107 lmmów by nie ubili nawet 60 lvla,tylko ten 200 jakiś noobek był(btw. nie wiem co za 200,bo apitov nie ma killed by noobs from HoE =])
Ray~ grtulacje :P
elfo~ bo alomy abya jeśli dobrze pamiętam to szwed(ka) albo brazol(ka) :P a ona tlyko noobowym lvlom pomaga 20 -25 :P lidera ubijali raz pomogła xD
elf, czy my sie nie spotkaliśmy ?xD pomógłbyś west clanowi albo hooligans killers(niestety nie istnieją bo skończył sie pacc czy coś takiego) ale wiele osób dalej hunci ich tlyko pojedyńczo nie dają rady =/
@ray deejaya rookslayera ubiłeś? to mój qmpel, nie mówił że u zasrańców jest ...
DRUID OF MARCIN TO CIOCIA GIENIA xD
Arek Dozamet
04-06-2007, 21:03
POPIERAM W 10000000%!!!! HoE to jedna z najnoobszych gildii... BOUND jest najlepsza, a tym swoim combo 107 lmmów by nie ubili nawet 60 lvla,tylko ten 200 jakiś noobek był(btw. nie wiem co za 200,bo apitov nie ma killed by noobs from HoE =])
elfo~ bo alomy abya jeśli dobrze pamiętam to szwed(ka) albo brazol(ka) :P a ona tlyko noobowym lvlom pomaga 20 -25 :P lidera ubijali raz pomogła xD
elf, czy my sie nie spotkaliśmy ?xD pomógłbyś west clanowi albo hooligans killers(niestety nie istnieją bo skończył sie pacc czy coś takiego) ale wiele osób dalej hunci ich tlyko pojedyńczo nie dają rady =/
@ray deejaya rookslayera ubiłeś? to mój qmpel, nie mówił że u zasrańców jest ...
Czlowieku nie wiem skad tu sie wziales ale moze i to nawet lepiej :p
Po co sie wypowiadasz na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia...:baby:
"Alomy szwed(ka) albo brazol(ka)".... haha :D
Ubiłem, ubiłem... Rookowałem ;].
elfo.del.bien
06-06-2007, 21:09
alomy abya to polak... 8o 8o 8o
alomy abya to polak... 8o 8o 8o
O K***A!! TENX ZA INFO!!11!111ONE11!ELEVEN!
Kill_Bill
16-06-2007, 12:21
doberman nie mówi po polsku...
raz do niej zagadałem a ta cos w stylu ,,var jag marst du?""
HoE są the best.
Mój kumpel ma przez was Red Skulla :(:( , tylu was zabił i niechce mu zejść bo ciagle zabija.
Ja dziś dostałem propozycje przez którą o mało co nie spadłem z krzesła.
n00b:czy chcialbyś się przyłaczyć do gildi
ja: jakiej
n00b:hooligans of europe
ja:nieee
n00b:szkoda, amoze chcesz przetestować mojego nowego bota, zapłace ci nawet jesli znajdziesz błąd.
ja: nieee
ignore
Wnioski się same nasuwają ^^.
HoE... Najbardziej noobowska gildia w całej Tibii. Rekrutują 20 lvle i się podniecają że są najlepsi. Druid of Marcin... potężny :mag: Chciałby... Bardzo dobrze zna język angielski "We Die A guild:(we Win)" - My umrzeć gildia:(my wygrać).
Elveloya
30-07-2007, 17:10
Ufo czy my im przypadkiem 3 ludzi nie uwalilismy? ;>
Ufocznik
30-07-2007, 17:37
Ufo czy my im przypadkiem 3 ludzi nie uwalilismy? ;>
3? ja sam z 10 fragow mialem na nich ;p
Elveloya
30-07-2007, 17:42
@Ufo:
Chodzi mi o to czy to bylo w tedy kiedy Alomy mnie gonila?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.