Pokaż pełną wersje : skilowanie pallem
Ojciecjohnawayen'a
02-05-2007, 10:17
siema, mam problem poniważ gram pallem(12lvl skile 51) i niemam gdzie skilować. Do skili 50 skilowałem na monku ale teraz nikt z moich qmpli niegra na tym servie i chciałbym sie zapytać na jakim potworku najlepiej byłoby dla mnie poskilowac?
Jeśli jesteś bogaty i stać cię na uhy/ihy/manasy na exurę to możesz np ghoule. Jak cię nie stać to po prostu nie można, bo np trolle za szybko padają, a lepsze potwory walą ci za duże hity. Jedynym wyjściem jest z kolegą na party (to jest legalne, jakby się kto pytał)
S_p_e_e_d_Y
02-05-2007, 15:09
Idż na gobliny można na nich skilować i masz pod dostatkiem kamieni, albo nazbieraj dużo kamieni i idż na dwarfy.
LookamZzaRogu
02-05-2007, 15:22
Jeśli masz shielding ok. 50, to możesz na full defense ze spearmi/kamieniami skillować na cyklopach :)
-Mixawik-
02-05-2007, 16:28
Jeśli masz shielding ok. 50, to możesz na full defense ze spearmi/kamieniami skillować na cyklopach :)
O LOL, a w smoki też wierzysz? -.-
a po co ci shielding?? Jezeli w wizji swojej przyszlosci nie widzisz siebie jako blokera to olej skillowanie i idz expic bo dist rosnie szybko podczas expa :)
polecam expienie skilowanie suuuux
borekziom
03-05-2007, 19:33
Idż na gobliny można na nich skilować i masz pod dostatkiem kamieni, albo nazbieraj dużo kamieni i idż na dwarfy.
Dokładnie tak jak kolega u góry napisał speary-kamienie i na dwarfy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.