Pokaż pełną wersje : Jak szybko znikaja speary??
Chciałem porószyć ten temat ponieważ ostatnio chcialem poćwiczyć distance. Kupiłem z 10 spearów poszłem na trole i już na pierwszym 4 speary mi znikneły. Dosłownie jakby po jednym udarzeniu rozpłyneły sie. Od razu mówie że nie stałem koło wody czy bagna.Od czergo to zależy. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
kuba1324
02-05-2007, 15:03
Od czego zależy? Od szczęścia...;)
Średnio 1 spear wystarcza na 30 rzutów, czyli szansa, że ci się rozpadnie wynosi ~3 %
Widocznie miałeś pecha.
Polecam Słownik :P Tam może znajdziesz coś o znikaniu spear'ów :P
@Topic: Sam ćwicze dista od wczoraj mam już 15 i nie opłaca się kupować spear'ów tylko zbierać je poprostu z naszych ukochanych Troll'encji :P Odpowiedź masz jeden post wyżej.
do tego trzeba miec tarta. ja kupilem spira i mi wystarczyl do wbicia 13skilli z 30 dysta na 43 dysta
Chciałem porószyć ten temat ponieważ ostatnio chcialem poćwiczyć distance. Kupiłem z 10 spearów poszłem na trole i już na pierwszym 4 speary mi znikneły. Dosłownie jakby po jednym udarzeniu rozpłyneły sie. Od razu mówie że nie stałem koło wody czy bagna.Od czergo to zależy. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
dziecko najpierw to ty sie naucz po polsku mowic a potem zabieraj sie za granie...
nie ma okreslonego czasu po ktorym speary znikaja... po prostu totolotek ;)
Szansa znikniecia speara zalezy od ilosci ktora w danej chwili uzywasz. Niestety programisci zawalili tu na calej lini i nie ma czegos takiego jak wytrzymalosc 1go speara tylko szansa znikniecia w zaleznosci od ilosci rzutow. Inaczej mowiac jesli urzywasz 3 spearow to kazdym mozesz rzucic nawet i po 20 razy (ilosc moze byc inna, nie sprawdzalem tego), a jesli zapakujesz na plecy 100 spearow to po wyrzuceniu wszystkich okaze sie ze na ziemi pozostalo np. 90-95 czyli 5-10 zniklo po 1 razie.
Dragon-Fly
14-03-2008, 18:25
@UP - o rly? To czemu na moim noob pall'u starczył mi spear na przynajmniej 15 nietrafionych rzutów? -.-
debilu kaetynie 1 spear to 10 rzutow ale nie znikaja ci jesli beda trafne a nie spudlowanetakie to jest:)
To co napisałeś to jest po prostu poniżej wszelkiej krytyki... Może z łaski byś spojrzał na datę ostatniego postu w tym temacie... I tym "debilem, kretynem" to chyba jesteś ty...
roznie bywa bo zalezy jakie spiry 1down usonac go z forum jest dziwany
Jeśli ktoś jest dziwny to tylko ty...
Anitaaa nie ma co trzeba go zablokować bo on myśli że jest fajny a tak nie jest.
@Dragon-Fly Ten temat ma 7 miesięcy! STOP Archeologom!
@topic Lepiej mieć tak, i dawać po 1 spirze, jak się nam skończy:
http://img142.imageshack.us/img142/5065/spear2iv1.png
niż tak:
http://img208.imageshack.us/img208/9097/spearyj3.png
Sprawdzone prze ze mnie, tak wystarcza na dłużej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.