Pokaż pełną wersje : Posty
Tiboszek
02-05-2007, 16:26
Witam, mam pytanie można jakoś sprawdzić ile się ma postów ??
Jeśli tak to w jaki sposób ?
Ballor Lurt
02-05-2007, 16:33
Mogę się mylić, ale chyba nie ma takiej możliwości. Wtedy pewnie byłoby chwalenie się :
-A ja mam 1000 postów to jestem dobry!
Tiboszek
02-05-2007, 16:55
Eh to właśnie głupio, ja bym wolał widzieć ile mam postów i ile kto ma, bo wtedy wiem jak się na kogo mniej więcej patrzyć, najlepiej jak by to było pod avantarem... :o
Ballor Lurt
02-05-2007, 17:07
I sam zaprzeczyłeś sobie, i pokazałeś jaki jesteś naprawdę. Pokazałeś, że patrzysz tylko po liczniku postów. Ja mam mało postów (dwie strony...) ale nie zauważyłem żeby ludzie mi nie ufali. I tu jest właśnie przyczyna ukrycia licznika. To jest mentalność. A mentalność mnóstwa ludzi na tym forum nie pozwala na pokazywanie licznika postów. A jeśli tak bardzo chcesz znać ilość czyichś postów to policz :)
Aha, i avatarem, nie avantarem
seksowna_druidka
02-05-2007, 17:07
Na forum usunieto licznik postow aby usunac wszystkich nabijaczy. Jednak jesli bardzo ci zalezy na poznaniu ilosci postow uzytkownika, jest na to sposob. W narzedziu "szukaj" zaznaczasz opcje posty uzytkownika i wpisujesz jego nick. W odpowiedzi poda ci rowniez informacje "znaleziono xx postow".
kiedyś tak było i był ciągły spam ze strony userów....
I teraz jest pewien sposób na oblukanie liczby postów x)
@up:
Szybko zedytuj post,bo nabijacze wezmą się do swej pracy!
Korektor
02-05-2007, 17:30
Klikasz w link swój/kogoś, w profilu wybierasz "Znajdź wszystkie posty tego użytkownika" i w lewym rogu masz napis "pokazano XXX z XXX" I liczba po "z" to liczba Twoich postów.
Tiboszek
02-05-2007, 17:39
I sam zaprzeczyłeś sobie, i pokazałeś jaki jesteś naprawdę. Pokazałeś, że patrzysz tylko po liczniku postów. Ja mam mało postów (dwie strony...) ale nie zauważyłem żeby ludzie mi nie ufali. I tu jest właśnie przyczyna ukrycia licznika. To jest mentalność. A mentalność mnóstwa ludzi na tym forum nie pozwala na pokazywanie licznika postów. A jeśli tak bardzo chcesz znać ilość czyichś postów to policz :)
Aha, i avatarem, nie avantarem
Napisałem mniej więcej...
Dr. Omader
02-05-2007, 17:50
Nie ma i nie bedzie wiecej tej opcji ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.