zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Roty postaciami magicznymi

Erytreja
02-05-2007, 17:13
Mam pytanie dotyczące postaci magicznych i rotów. Czym powinienem bić roty na fibule (war hammer czy vulcanic rod) lvl 21 magic lvl 17(druid)?

PS;Szukałem ale nic nie znalazłem, nie wiem czy ale szukając roty i rotwormy były jakieś tematy typu wydarzenia z obsidi.

Misza
02-05-2007, 17:20
Cholera, taki obiecujący tytuł tematu... Już marzyłem o teorii, wg której rotwormy miałyby zacząć walić z GFB i SD... ;<

@top: nie idź na roty, tylko na raty. Bezpieczny exp, używając warhammera nie stracisz many, a i kasy sporo leci.

@down: widać, że czytasz tytuł tematu. To się chwali. Ale możesz jeszcze czytać treść, np. to, że jest druidem.

miki.pl
02-05-2007, 22:14
albo jeśli jesteś sorciem to lataj z wand of vortex ja tak robie az do 24 lvl

Slythia
02-05-2007, 22:19
Z roda chyba jest troche prosciej, lecz jesli jest ich tam bardzo duzo to moze byc problem z mana. I walac z roda jednoczesnie rosnie mlvl. Lecz jesli spokojnie zabijasz je z war hammera (tak zapewne jest ) to mozna go wziac, roda w plecak oraz plecak blankow i przy okazji jakies runki sobie robic :). Podwojny zysk.

Gusiens
05-05-2007, 13:57
Cholera, taki obiecujący tytuł tematu... Już marzyłem o teorii, wg której rotwormy miałyby zacząć walić z GFB i SD... ;<

Też tego się spodziewałam :D

@top
No cóż, jak juz chcesz tam expić to raczej z war hammerem i robić przy okazji runki.
A najlepiej pójdz tam i z war hammerem i z rodem i sam zobacz z czym Ci lepiej idzie.

Szczepi
05-05-2007, 17:08
ja Ci polecam bicie rotów z explo bądź sd (jak kto woli) :D :D :D :D
A tak na serio - różdżka i do dziela ^^ oczywiście WOP (chyba że drut to volcanic) :)