Pokaż pełną wersje : Fragi
Ile teraz we fragach jest? na furorze
Trudno powiedziec bo zadne stat fragi na tibia.com nie sa obiektywne.
Zreszta to malo wazne bo w tej wojnie sie nie liczy ilosc fragow.
Obie gildie beda walczyc az braknie im srodkow na wojne badz ewentualne nieoczekiwane zdarzenia.
ciacho2oo7
03-05-2007, 22:17
O ile dobrze policzyłem
Vision - Duski~ (119:29) -:-
jak źle to niech mnie ktoś poprawi :p
(policzyłem fragi wypisane powyżej przez kolegę :))
masslogi to ze nagle all sie loguja i ida na kogos?
na tibia.com jaki gracz daje fragi ale nie wiem czy one sa wiarygodne ;/.
styl_nad_style
04-05-2007, 12:27
Szczerze mowiac robienie takich fraglist nie ma tu sensu. Vision zalicza sobie fragi na osobach ktore tak naprawde nie maja nic wspolnego z Duskiness i jej czlonkami. Te dane ktore podal ktos tam pare postow wyzej rowniez sa jako tako nie aktualne, wiec jak wczesniej wspomnialem - nie dojdziemy tu do porozumienia.
taaak podaj chociaż nick jednej takiej osoby?
wrogonastawiony
04-05-2007, 18:33
Były wliczone fragi takich graczy jak Morneth i Seth'Gru z tego co pamietam.
Były wliczone fragi takich graczy jak Morneth i Seth'Gru z tego co pamietam.
Masz racje. :D
Ale dusski pedza teraz z fragami (masslogi)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1586012
dziwne, że jakoś w tych statsach nie widzę tych fragów :x
duski rzeczywiście pędzą z fragami 5 na tydzień! czyli pod koniec wakacji dogonią vision!
wrogonastawiony
05-05-2007, 11:44
"Oficjalne" fragi prowadzi Deactiver, a raczej prowadzil.. te statsy to raczej takie podsumowanie wojen vision na serwerze, zobacz glebiej a bedziesz mial statsy tylko tej wojny. Ten caly Loq chyba chce na sile pokazac jakie vision jest zajefajne Oo
a wiadomo kto ma więcje srodkow na wojne?
Ahcum lewap
05-05-2007, 20:51
a wiadomo kto ma więcje srodkow na wojne?
babcia genowefa .... ja pier....le c za zjeby
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1586012
dziwne, że jakoś w tych statsach nie widzę tych fragów :x
duski rzeczywiście pędzą z fragami 5 na tydzień! czyli pod koniec wakacji dogonią vision!
I wtedy się obudziłeś ;]
Duski tylko umieją kraść , pingować , i hackowac...
Takim czymś daleko nie dojdą..
A Taifun ... 1 owner ma 0 pvp ... za to 2 ma może i dobre... ale na ob gra tylko 1 więc nie liczcie na to ; d
Pewnie, i mamy najlepszych nauczycieli z tych dziedzin, ucza nas najlepsi z Vision;) O ile sie nie myle pierwsze chary to oni nam zrookowali, jeszcze calkiem niedawno Zwidek mial do mnie wyrzuty ze mu Laen zabral firebomby ktorymi rookowal Vick Minosa i ze tak nie mozna:<
Co do pingowania robili by to samo gdyby potrafili, ba nawet sporo probowali tylko im nie wychodzilo;)
I wtedy się obudziłeś ;]
Takim czymś daleko nie dojdą..
A Taifun ... 1 owner ma 0 pvp ... za to 2 ma może i dobre... ale na ob gra tylko 1 więc nie liczcie na to ; d
Jak już ci w temacie o Aurea napisałem. Wyjdź z tego forum i nie wracaj.
Lubie_orzechy
11-06-2007, 22:12
Jak już ci w temacie o Aurea napisałem. Wyjdź z tego forum i nie wracaj.
PODZIELAM Z CaŁEJ SIŁY TWOJE ZDANIE :)
Rozsmieszaja mnie posty...Duski hakuja...HAUHAUHUAHUAHUAHUA !
Ludzie przejrzyjcie na oczy, Visiony nawet siebie nawzajem hakuja, membersów swoich wyjebali zeby tylko kase miec...Sępy jebane xD Dziwnym trafem Rar'y z domku Moczy(kija) w domu Imargama :D ? Smiech na sali, uwaga slisko xD!
Prosze nie pisac takich postów typu Duski beee, bo sa nieuczciwi hakuja i w ogole sa bestialscy, a Vision gra fair i przez to przegrywaja wojne...BAUHAhuAHuA...
Vision na stos i kij im w nos xD!
TERAZ PEWNIE POLECI W MOJA STRONE MASA BLUZGÓW, CHOC SA NAPEWNO TACY KTORZY PODZIELAJA MOJE ZDANIE...PZDR
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.