zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Banished because of offensive statement.

Shor'tugal
02-05-2007, 19:08
Ban za agresywne/rasistowskie etc. wypowiadanie się (zarówno w grze jak i na forum).

Przeciez nic w tym stylu niemowilem! Jak moglem dostac cos takeigo ;/ ?

Bana dostalem ponieważ jakis koles na GC, pisal cos zboczonego po polsku, to ja to skopiowalem i napisalem tlumaczenie pisząc, że tłumaczę jego wypowiedz.

Koles tez dostał bana.

Da sie coś z tym zrobic?

Tomciu
02-05-2007, 19:11
Ban za agresywne/rasistowskie etc. wypowiadanie się (zarówno w grze jak i na forum).

za zwykłe "f.u.c.k"dostaje sie bana ...

Uther92
02-05-2007, 19:17
Nawet za wyzwanie kogoś od n00bów możesz dostać. A pod tego bana podchodzi rozmawianie w ojczystym języku na oficjalnych chatach.

Dozorca
02-05-2007, 20:23

Bana dostalem ponieważ jakis koles na GC, pisal cos zboczonego po polsku, to ja to skopiowalem i napisalem tlumaczenie pisząc, że tłumaczę jego wypowiedz.

Koles tez dostał bana.

Da sie coś z tym zrobic?
Możesz się odwołać od bana do GameMaster'a:)
Zresztą, wytrzymasz te 7/ 30 dni bez tibii, nie?

Marshaal
03-05-2007, 16:33
Nawet za wyzwanie kogoś od n00bów możesz dostać. A pod tego bana podchodzi rozmawianie w ojczystym języku na oficjalnych chatach.

Buahahhahaha chyba jesteś jakiś nie ten tegest <lol>
Od noobów, dobre....;D

Paczus0
03-05-2007, 16:58

Koles tez dostał bana.

Da sie coś z tym zrobic?

życie nie bajka :P trzeba było się nieodywać i byłoby po sprawie